Kankisuitset

8 Tuotetta

 • BR Kankisuitset Wendover
  BR:n upeat kankisuitset lakerinahkaa näyttävillä Swarovski kristalleilla. Suitsien anatomisesti muotoiltu ja topattu niskahihna ei aiheuta korvien taakse painetta perinteisten kanskisuitsien tapaan. Näyttävä muotoiltu otsapanta jossa aidot suuret kaksiväriset aidot Swarovski kristallit. Koulusuitsien tapaan leveä (4,5cm) ja pehmeäksi topattu pullback -turpahihna joka kauniisti lakerinahalla päällystetty. Näyttävät suitset parasta nahkaa ja hienosti viimeistellyt. Poskihihnojen kiinnitys kuolaimiin hook&stud -piilokiinnityksin. Väri musta tai musta valkoiseksi topatulla turpahihnalla. Koko cob ja full.

  Kaikkiin BR suitsiin on saatavissa hyvin varaosia mahdollisesti rikkoituneiden tilalle sekä myös vaihtoehtoisia turpahihnoja. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

  VINKKI! Muista myös hienot lakerinahkaiset ohjat.

  Normaali hinta: 202,95 €

  Special Price 162,36 €

 • Premiere Weymouth Bridle Paris
  Symmetric bridle with an anatomically formed crownpiece with soft padded lining, which is cut back at both sides. The slightly curved browband has a silver chain and XL black imitation diamonds with soft leather lining. Its wide (± 4 cm) crank noseband with patent leather is round raised and has a chin pad with soft padded lining. The round raised cheekpieces are fitted with hook stud billets. The bridle has stainless steel fittings. The bridle is supplied with leather dressage reins (16 mm) with rubber, leather hand stops and round stitched leather ends with hook stud billets. In addition, it features plain leather curb reins (13 mm) with round stitched leather ends with hook stud billets (no rubber).

  Normaali hinta: 142,95 €

  Special Price 114,36 €

 • Schockemöhle Sports Bloomington kankisuitset

  Schockemöhle sportsin upeat kankisuitset leveällä ja pehmeällä pullback-turpahihnalla. Niskahihna on pehmustettu erityisen mukavaksi ja tasaamaan painetta korvien takana. Kaarevassa otsapannassa on niittiketju. Ruskeissa suitsissa kultaiset soljet ja niittiketju, mustissa hopeat.

  Normaali hinta: 232,90 €

  Special Price 116,45 €

 • Busse Grand Prix Double suitset
  Bussen strassikoristeiset suitset funktionaalisilla yksityiskohdilla ja kaksilla ohjaksilla vaativan ratsastajan makuun.

  Normaali hinta: 153,00 €

  Special Price 122,40 €

 • Busse kankisuitset MAILAND
  Bussen pyöreästä Italialaisesta nahasta tehdyt suitset ovat toimivat ja kauniit. Anatomisesti muotoiltu ja pehmustettu niskahihna jakaa paineen juuri oikein. Bullback-turparemmin kiinnitys niskaan on säädettävä molemmilta puolilta. Tässä leveässä turparemmissä on patentoidut nahkapehmusteet ja integroitu leukapehmike. Otsapanta on ohut ja kauniisti muotoiltu. Leukaremmi on kahdelta puolelta säädettävä. Suitsiin ei kuulu ohjia.

  Normaali hinta: 203,00 €

  Special Price 162,40 €

 • Kieffer Salome II kankisuitset
  Kiefferin uudet upeat kankisuitset joissa on laadun ja toimivuuden lisäksi kaikki trendisuitsien ajankohtaiset elementit. Otsapannassa ketju ja swarovskit. Cob-koko. RST helat. Settiin kuuluvat myös kahdet nahkaohjat.

  Normaali hinta: 299,00 €

  Special Price 149,50 €

 • Horse Comfort Kankisuitsikompletti swarovski otsapannalla
  Sisältää kahdet nahkaohjat. Pehmeästi topattu turparemmi ja kauniisti kimalteleva otsapanta.

  Normaali hinta: 129,00 €

  Special Price 64,50 €

 • Schockemöhle Sports Equitus Alpha suitset
  Schockemöhle Sports uudet anatomisesti muotoillut suitset joissa täydellinen istuvuus. Anatomisesti muotoiltu kaareva turpahihna ei paina herkkiä kohtia ja pehmeäksi topattu anatomisesti muotoiltu niskahihna ei paina korvien taakse. Leveä ja kaareva otsapanta ei nipistä. Uudelleen muotoiltu ja sijoitettu turpahihna tukee vapaata hengitystä ja voidaa säätää nopeasti ja helposti kunkin hevosen mukaan. Mahdollisimman hevosystävälliset suitset kaikille mutta erityisesti loistavat herkille hevosille. Koot cob ja full.

  Normaali hinta: 249,90 €

  Special Price 124,95 €