Kankisuitset

Tuotteet 1-24 / 29

Erityisesti kouluratsastuksessa suosittujen kankisuitsien tuplaohjaimet ja -kuolaimet tuovat ovan mausteensa hevosen ohjaukseen. Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita ja hevoselle hellävaraisia kankisuitsia!
 • BR Kankisuitset Wendover
  BR:n upeat kankisuitset lakerinahkaa näyttävillä Swarovski kristalleilla. Suitsien anatomisesti muotoiltu ja topattu niskahihna ei aiheuta korvien taakse painetta perinteisten kanskisuitsien tapaan. Näyttävä muotoiltu otsapanta jossa aidot suuret kaksiväriset aidot Swarovski kristallit. Koulusuitsien tapaan leveä (4,5cm) ja pehmeäksi topattu pullback -turpahihna joka kauniisti lakerinahalla päällystetty. Näyttävät suitset parasta nahkaa ja hienosti viimeistellyt. Poskihihnojen kiinnitys kuolaimiin hook&stud -piilokiinnityksin. Väri musta tai musta valkoiseksi topatulla turpahihnalla. Koko cob ja full.

  Kaikkiin BR suitsiin on saatavissa hyvin varaosia mahdollisesti rikkoituneiden tilalle sekä myös vaihtoehtoisia turpahihnoja. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

  VINKKI! Muista myös hienot lakerinahkaiset ohjat.

  202,95 €
 • Br Kankisuitset Windsor
  BR:n laadukkaat ja upeat kankisuitset. Näissä suitsissa poskihihnojen säätö on korvien takana jossa myös tarrakiinnitys hihnoille. Hieno ja näyttävä muotoiltu otsapanta jossa aidot suuret Swarosvski kristallit. Koulusuitsien tapaan leveä (4cm) ja pehmeäksi topattu pullback -turpahihna jossa myös leukapehmuste. Suitset parasta nahkaa ja hienosti viimeistellyt. Poskihihnojen kiinnitys kuolaimiin hook&stud -piilokiinnityksin. Väri musta tai musta valkoiseksi topatulla turpahihnalla. Koko cob ja full.

  Kaikkiin BR suitsiin on saatavissa hyvin varaosia mahdollisesti rikkoituneiden tilalle sekä myös vaihtoehtoisia turpahihnoja. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

  202,95 €
 • Busse Comfort Double suitset
  Bussen suitset mukavuutta lisäävällä topatulla niskahihnalla ja monipuolisesti säädettävillä ohjaksilla.
  143,00 €
 • Busse Freetime Double suitset
  Bussen kristallikoristeiset suitset kaksilla nahkaohjaksilla.
  93,00 €
 • Busse Grand Prix Double suitset
  Bussen strassikoristeiset suitset funktionaalisilla yksityiskohdilla ja kaksilla ohjaksilla vaativan ratsastajan makuun.
  153,00 €
 • Busse kankisuitset Glamour Double
  Bussen modernit kankisuitset suitset tyylikkäällä kaarevalla otsapannalla ja kaksilla nahkaohjilla.
  139,90 €
 • Busse kankisuitset MASSA
  Bussen Massa kangissa on yhdistetty toimivuus ja kaunis muotoilu. Suitset on valmistettu parhaasta Italialaisesta nahasta, joka on kasvisparkittu. Niskahihna on anatomisesti muotoiltu ja pehmustettu saaden aikaan täydellinen paineen jakautuminen. Turparemmi kiinnittyy niskaan molemmin puolin soljilla. Eksta leveä ja patentoidulla nahkapinnalla pehmustettu turparemmi kapenee kohti sivuja. Leukaremmiä pystyy säätämään kahdelta puolelta. Ilman ohjia.
  193,00 €
 • Kankisuitset Rolled
  Siistit ja hyvät kankisuitset kaunista siroa pyöreäksi ommeltua nahkaa. Turpahihna topattu pehmeäksi ja poskihihnojen säätö niskassa "piilossa". Suitsien mukana toimitetaan kahdet nahkaohjat. Messinkisoljet. Väri musta ja koot pony-full.
  92,95 €
 • Kankisuitsisetti Gloss

  Erittäin tyylikkäät ja modernit kankisuitset joissa muotoiltu kaareva otsapanta on kaksiosainen ja kristallein koristettu. Topattu turpahihna ovat kiiltävää mustaa lakerinahkaa. Näissä hevoselle mukavissa "Soft Touch" -suitsissa on topattu niskahihna joka vähentää korvien taakse tulevaa painetta. Suitsien soljet ovat hopeanväriset ja niiden mukana toimitetaan kahdet nahkaohjat joista toiset stoppareilla.

  133,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Kankisuitset Comfort Lack
  Kiefferin uusinta suitsimuotoilua edustavat upeat kiiltonahalla koristellut kankisuitset vaativaan makuun. Erittäin leveä (40mm) pull-back turpahihna on topattu ja päällystetty kiiltävällä ja helppohoitoisella lakerinahalla kuten myös otsapanta. Suitsien niskahihna on myös topattu hevoselle mukavaksi ja pehmeäksi sekä sen muotoiluun on kiinnitetty huomiota tuoden lisää tilaa korville joka vähentää tehokkaasta painetta herkältä korvien alueelta. Todella hienot ja laadukkaat kankisuitset joihin saat vaihtelua vaikka vaihtamalla otsapantaa. Väri musta ja koko full.
  362,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Elite
  Kiefferin kankisuitset topatulla niska- ja turpahihnalla. Poskihihnoissa ja ohjissa piilokiinnitys. Mukana kahdet nahkaohjat, joissa sisäpuoli kumia. Kaunis otsapanta vaalean harmailla Swarovski kristalleilla. Mustat. Koot Cob - X-Full
  372,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Ergonomic Line Ii
  Kiefferin ajattoman kauniit ja yksinkertaiset kankisuitset kaksilla nahkaohjilla. Nimensä veroisesti laadukkaasta suitsinahasta valmistetut suitset on muotoiltu hevoselle ergomisen miellyttäviksi niskasta korvien takaa. Todella leveä (40 mm) pull pack turpahihna on pehmeäksi topattu. Metallin väriset soljet ja mukana toimitetaan kahdet nahkaohjat. Musta väri ja koot cob- extra full. Hyvät kankisuitset joihin olet varmasti tyytyväinen pitkään.
  285,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Esperanza
  Kiefferin upeat kankisuitset vaativaan makuun. Laadukkaat ja tyylikkäät suitset joissa koristeena otsapannassa hillityt mustat suuret swarovskit. Kankisuitsien leveä pull-back turpahihna pehmeäksi topattu ruskealla nahalla. Tässä mallissa turpahihna kulkee korvien takaa niskahihnan päältä jolloin paine korvien takana herkällä alueella olisi mahdollisimman pieni. Laadukas nahka ja messinginväriset soljet. Settiin kuuluvat myös kahdet nahkaohjat. Koot cob ja full.
  329,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Ines
  Kiefferin elegatit ja yksinkertaisen kauniit kankisuitset. Turpahihna ja niskahihna on topattu pehmeäksi mikrokuiduilla ja huomaan viimeistelty ja hevoselle mukava niskahihnan muotoilu. Piilosoljet poskihihnoissa ja säädöt niskan päällä luovat ysinkertaisen kauniin vaikutelman. Väri musta, RST-soljet sekä pull-back turpahihna. Kankien mukana toimitetaan kahdet nahkaohjat. Musta. Koot Cob-Full
  301,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Paris
  Kiefferin uudet upeat kankisuitset joissa on laadun ja toimivuuden lisäksi kaikki trendisuitsien ajankohtaiset elementit. Laadukkaiden suitsien leveä (40mm) turpahihna on topattu valintasi mukaan mustalla tai valkoisella nahalla sekä päällystetty kiiltävällä lakerinahalla. Upea kaarevaksi muotoiltu otsapanta on koristettu aidoilla suurilla Swarovski kristalleilla. Uutta suitsissa on myös hyvä poskihihnojen säätö piilossa topatun niskahihnan päällä. Messinginväriset soljet ja setissä toimitetaan myös kahdet nahkaohjat.Todella upeat laatusuitset joista on iloa pitkään. Koot cob ja full. Koko Full black/black varastotuote.
  329,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Paris
  Kiefferin uudet upeat kankisuitset joissa on laadun ja toimivuuden lisäksi kaikki trendisuitsien ajankohtaiset elementit. Otsapannassa ketju ja swarovskit. Cob-koko. RST helat.

  Normaali hinta: 299,00 €

  Special Price 259,00 €

 • Kieffer Kankisuitset Steffen Peters
  Tyylikkäät kankisuitset, joissa leveä, anatomisesti muotoiltu pull-back turparemmi, joka laskeutuu ergonomisesti poskiluun alle. Pehmeäksi topattu niskahihna ja muotoiltu otsapanta. Väri musta RST-soljin. Otsapanta koristeltu valkoisin helmin sekä punaisin ja sinisin kivin. Koot cob ja full. Koko Full varastokoko.
  332,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Sylvie
  Kiefferin upeat kankisuitset pyöreäksi ommeltua nahkaa. Leveä, 40mm Pull-back turparemmi. Säädöt topatun niskahihnan päällä. Poskihihnoissa ja ohjissa piilolukot. Otsapannassa isot kirkkaat swarovskit. Mustat, messinki lukoilla. Mukana kahdet nahkaohjat jotka myös pyöreäksi ommellut. Koot Cob ja Full
  392,00 €
 • Premiere Kankisuitset Wide Lined
  Premieren hyvää peruslaatua olevat kankisuitset joissa hevoselle miellyttävä leveä (35 mm) topattu pullback-turpahihna. Musta suitsisetti sisältää kahdet nahkaohjat, joista nivelohja on 16 mm leveä ja toiselta pinnaltaan non-slip kumilla päällystetty sekä kankiohjan joka on leveydeltään 13 mm. Tässä setissä on rahoille vastinetta ja ajaton tyyli. Koko full, valkoisella tai mustalla topatulla turpahihnalla.
  191,60 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports Manhattan suitset
  Anatomisesti muotoillut Premium-suitset, joissa Swarovski-kristallein koristeltu otsapanta.

  Normaali hinta: 272,00 €

  Special Price 235,90 €

 • Schockemöhle Sports Bloomington kankisuitsisetti

  Schockemöhle sportsin upeat kankisuitset leveällä ja pehmeällä pullback-turpahihnalla. Niskahihna on pehmustettu erityisen mukavaksi ja tasaamaan painetta korvien takana. Kaarevassa otsapannassa on niittiketju. Ruskeissa suitsissa kultaiset soljet ja niittiketju, mustissa hopeat. Myös X-full-koko. Mukana tulevat nahkaohjat stoppareilla ja Hook & stud-kiinnityksellä.

  232,90 €
 • Schockemöhle Sports Brisbane kankisuitsisetti

  Schockemöhle Sportsin upeat kankisuitset leveällä ja pehmeällä pullback-turpahihnalla. Niskahihna on pehmustettu erityisen mukavaksi ja tasaamaan painetta korvien takana. Kaarevassa otsapannassa on kaunis timanttiketju upotettuna. Mukana tulevat kahdet nahkaohjat stoppareilla ja Hook & stud-kiinnityksellä.

  232,90 €
 • Schockemöhle Sports Cannes kankisuitset
  Kankisuitset leveällä turpahihnalla, pehmustettu niskahihna, pyörein kristallein koristeltu kaareva otsapanta.

  Normaali hinta: 272,00 €

  Special Price 179,90 €

 • Schockemöhle Sports kankisuitset XTREME Rembrandt

  Schockemöhlen luksuskankisuitset pyöristetystä nahasta pehmustetulla niskahihnalla, jonka päällä on poski- ja turpahihnojen Hook & stud-kiinnitys. Tällöin näkyville ei jää yhtään solkea. Turpahihna on pehmustettu ja se on hieman leveämpi keskeltä ja siinä on pullback-kiinnitys. Säihkyvässä otsapannassa on Swarovski-timantteja ja helmiä kolmessa rivissä.  Mukana tulevat suitsiin sopivat nahkaohjat. Ohjat kiinnitetään erityisellä Hook & stud-piilokiinnityksellä.

  502,00 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2