Kieffer Suitset

22 Tuotetta

Kieffer suitset ovat laatutietoisen valinta! Kieffer suitsisetit kestävät aikaa ja laadukas nahka myös hyvin kulutusta. Laajasta mallivalikoimasta löytyy jokaiselle varmasti mieluinen vaihtoehto. Kiefferin suitsiin on myös saatavilla hyvin varaosia mahdollisesti rikkoutuneen osan tilalle.

Tiesitkö, että useimmissa Kieffer suitsissa on Comfort-niskahihna joka on hevoselle mukavaksi topattu ja anatomisesti korvien kohdalta muotoiltu, jotta herkälle alueelle kohdistuisi ratsastuksen aikana mahdollisimman vähän painetta. Huom! Kieffer suitsisetti sisältää myös aina laadukkaat suitsiin sopivat kangasohjat stoppareilla tai nahkaiset tuplaohjat kankisuitsiin.

 • Kieffer Bridle Belinda Black
  Crownpiece 'Belinda' Plain leather browband Width of noseband: 32 mm Chrome or brass buckles Web reins
  139,95 €
 • Kieffer Beverly suitsisetti
  Soft padded crownpiece 'Professional' Cut-back design for more ear comfort Integrated noseband with swivel buckles on both ends Raised leather straps Fineline browband (not lined) Width of noseband Cob: 32 mm Width of noseband Full: 35 mm Metal loops in brass finish Web reins Colours: black/black lining Noseband: Flash with chin pad Size Full
  189,00 €
 • Kieffer suitsisetti Comfort Verona Bright Swarovskies

  Kiefferin anatomiset suitset, pehmeällä topatulla niskahihnalla, joka antaa enemmän tilaa korville ja vähentää painetta niskassa. Muotoiltu otsapanta jossa upeat kirkkaat swarovskit 4 rivissä. Rst-soljet ja Pull-back turparemmi. Mukana kangasohjat. Koko Full.

  219,00 €
 • Kieffer suitsisetti Comfort Verona Big Swarovskies

  Kiefferin anatomiset suitset, pehmeällä topatulla niskahihnalla, joka antaa enemmän tilaa korville ja vähentää painetta niskassa. Muotoiltu upea otsapanta isoilla mustilla swarovskeilla ja RST-soljet. Pull-back turparemmi. Mukana hyvät kangasohjat. Koko Full.

  219,00 €
 • Kieffer Salome II kankisuitset
  Kiefferin uudet upeat kankisuitset joissa on laadun ja toimivuuden lisäksi kaikki trendisuitsien ajankohtaiset elementit. Otsapannassa ketju ja swarovskit. Cob-koko. RST helat. Settiin kuuluvat myös kahdet nahkaohjat.

  Normaali hinta: 299,00 €

  Special Price 194,35 €

 • Kieffer Ebony suitsisetti
  Kiefferin uusi upea suitsisetti joka sisältää sekä suitset että laadukkaat kangasohjat. Ruskeissa suitsissa anatomisesti muotoiltu leveä niskahihna joka vähentää painetta korvien takana ja upea swaroskein ja helmin koristettu siro otsapanta jossa kaareva muoto. Leveä turpahihna on mukava hevoselle. Messingin väriset logolliset soljet.
  165,00 €
 • Kieffer Elise suitsisetti
  Kiefferin uusi upea suitsisetti joka sisältää sekä suitset että laadukkaat kangasohjat. Mustissa suitsissa anatomisesti muotoiltu topattu niskahihna joka vähentää painetta korvien takana ja upea swarovskein ja helmin koristettu siro otsapanta jossa kaareva muoto. Leveä turpahihna on mukava hevoselle.
  180,00 €
 • Kieffer Laila suitsisetti
  Kiefferin uusi upea suitsisetti joka sisältää sekä suitset että laadukkaat kangasohjat. Mustissa suitsissa anatomisesti muotoiltu leveä niskahihna joka vähentää painetta korvien takana ja upea Swarovskein koristettu siro otsapanta jossa kaareva muoto. Leveä ruskealla nahalla pehmeäksi topattu turpahihna on mukava hevoselle.
  165,00 €
 • Kieffer Ultrasoft® Tara suitsisetti
  Kiefferin innovatiivinen uusi suitsimalli jonka integroitu ja kokonaan uudestaan muotoiltu kaareva turpahihna vähentää painetta ja pitää turpahihnan oikalla paikalla eikä se paina poskiluihin. Tyylikäs malli jonka otsapanta koristettu metallisin niitein. Mustissa suitsissa anatomisesti muotoiltu leveä niskahihna joka vähentää painetta korvien takana ja leveä topattu turpahihna on mukava hevoselle. Suitsisetti sisältää sekä suitset että laadukkaat kangasohjat.
  175,00 €
 • Kieffer Penny suitsisetti
  Kiefferin innovatiivinen suitsimalli jossa muotoiltu semi-conical turpahihna jonka alaturpiksen voit poistaa ilman että turpahihnaan jää siitä kiinnityslenkkiä näkyviin Pehmeäksi topattu ja leveä turpahihna ja anatomisesti muotoiltu topattu niskahihna joka vähentää painetta korvien takana. Upea kapea Swarovskein ja helmin koristettu otsapanta ja aina tyylikäs musta väri. Suitsisetti sisältää sekä suitset että laadukkaat kangasohjat.
  165,00 €
 • Kieffer Suitsisetti Carmen
  Todella upeat Kieffer laatusuitset meksikolaisella turpahihnalla. Mustien suitsien otsapannassa valintasi mukaan joko kullan- tai hopeanvärinen ketjukoriste. Huomaa myös kauniit pyöristetyt soljet jotka sointuvat otsapannan koristeen väriin. Koot cob ja full. Mukana toimitetaan myös hyvät kangasohjat.
  169,00 €
 • Kieffer Bridle Belinda Brown
  Crownpiece 'Belinda' Plain leather browband Width of noseband: 32 mm Chrome or brass buckles Web reins Brown, cob size
  139,95 €
 • Kieffer Suitsisetti Esperanza
  Kiefferin todella hienot uutuussuitset joissa koristeena otsapannassa suuret mustat swarovskit. Laatusuitsien pull-back turpahihna on leveä ja pehmeäksi ruskealla nahalla topattu. Tässä mallissa turparemmi kulkee korvien takaa topatun niskahihnan päältä jotta paine korvien takana olisi mahdollisimman pieni. Laadukas nahka ja messinginväriset soljet. Settiin kuuluvat myös hyvät kangasohjat. Koot cob ja full.
  199,95 €
 • Kieffer Suitsisetti Sylvie
  Upeat Kiefferin suitset pyöreäksi ommeltua nahkaa. Säädöt topatun niskahihnan päällä ja erikoisleveä topattu turpahihna (cob 35mm / full 40mm). Otsapanta kirkkailla Swarovski kristalleilla. Mukana kangasohjat joissa pyöreäksi ommellut nahkaosat. Piilolukot poskihihnoissa ja ohjissa. Koot Cob ja Full
  239,00 €
 • Kieffer Suitsisetti Elite
  Kiefferin kauniit suitset joissa piilolukot ohjissa ja poskihihnoissa. Nahkaohjat joissa kuminen sisäpuoli. Miellyttävä topattu niskahihna. Kauniit värivaihtoehdot: ruskea messinkisoljilla, otsapannassa ruskeat Swarovski kristallit sekä musta hopean värisillä soljilla, otsapannassa vaalean harmaat Swarovski kristallit. Koot Pony - X-Full
  239,00 €
 • Kieffer Suitsisetti Katharina
  Kiefferin kauniit ja hieman erilaiset suitset hevoselle joka haluaa tulla huomatuksi. V-muotoon ommeltu otsapanta on koristeltu pienin kristallein. Suitsissa on pull-back turpahihna, RST-soljet ja sitä on saatavilla mustana ja ruskeana.
  169,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Ergonomic Line Ii
  Kiefferin ajattoman kauniit ja yksinkertaiset kankisuitset kaksilla nahkaohjilla. Nimensä veroisesti laadukkaasta suitsinahasta valmistetut suitset on muotoiltu hevoselle ergomisen miellyttäviksi niskasta korvien takaa. Todella leveä (40 mm) pull pack turpahihna on pehmeäksi topattu. Metallin väriset soljet ja mukana toimitetaan kahdet nahkaohjat. Musta väri ja koot cob- extra full. Hyvät kankisuitset joihin olet varmasti tyytyväinen pitkään.
  245,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Elite
  Kiefferin kankisuitset topatulla niska- ja turpahihnalla. Poskihihnoissa ja ohjissa piilokiinnitys. Mukana kahdet nahkaohjat, joissa sisäpuoli kumia. Kaunis otsapanta vaalean harmailla Swarovski kristalleilla. Mustat. Koot Cob - X-Full
  372,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Esperanza

  Kiefferin upeat kankisuitset vaativaan makuun. Laadukkaat ja tyylikkäät suitset joissa koristeena otsapannassa hillityt mustat suuret swarovskit. Kankisuitsien leveä pull-back turpahihna pehmeäksi topattu ruskealla nahalla. Tässä mallissa turpahihna kulkee korvien takaa niskahihnan päältä jolloin paine korvien takana herkällä alueella olisi mahdollisimman pieni. Laadukas nahka ja messinginväriset soljet. Settiin kuuluvat myös kahdet nahkaohjat. Koko full.

  259,00 €
 • Kieffer Suitsisetti Perseus
  Kiefferin laadukkaat suitset anatomisesti muotoillulla kaksoisturpahihnalla ja topatulla niskahihnalla, joka antaa enemmän tilaa korville ja vähentää painetta niskassa. Alaturparemmi kulkee miellyttävästi turparemmin sisällä, jolloin se voi myös jättää pois ja suitset näyttävät siisteiltä. Mustat suitset, mustalla toppauksella. Suitsiin kuuluu niittiotsapanta hopeanvärisillä niiteillä. Cob - X-full

  Myymälätuote koko Full

  187,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Paris

  Kiefferin uudet upeat kankisuitset joissa on laadun ja toimivuuden lisäksi kaikki trendisuitsien ajankohtaiset elementit. Laadukkaiden suitsien leveä (40mm) turpahihna on topattu valintasi mukaan mustalla tai valkoisella nahalla sekä päällystetty kiiltävällä lakerinahalla. Upea kaarevaksi muotoiltu otsapanta on koristettu aidoilla suurilla Swarovski kristalleilla. Uutta suitsissa on myös hyvä poskihihnojen säätö piilossa topatun niskahihnan päällä.
  Messinginväriset soljet ja setissä toimitetaan myös kahdet nahkaohjat. Todella upeat laatusuitset joista on iloa pitkään.
  Koot cob ja full.

  329,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Sylvie
  Kiefferin upeat kankisuitset pyöreäksi ommeltua nahkaa. Leveä, 40mm Pull-back turparemmi. Säädöt topatun niskahihnan päällä. Poskihihnoissa ja ohjissa piilolukot. Otsapannassa isot kirkkaat swarovskit. Mustat, messinki lukoilla. Mukana kahdet nahkaohjat jotka myös pyöreäksi ommellut. Koot Cob ja Full
  339,00 €