Kieffer Suitset

Tuotteet 1-24 / 31

Kieffer suitset ovat laatutietoisen valinta! Horsepron hyvästä valikoimasta löydät kaikkien tuntemat laadukkaat Kieffer suitsisetit jotka kestävät aikaa ja laadukas nahka myös hyvin kulutusta. Laajasta mallivalikoimasta löytyy jokaiselle varmasti mieluinen vaihtoehto. Kiefferin suitsiin on myös saatavilla hyvin varaosia mahdollisesti rikkoutuneen osan tilalle.

Tiesitkö, että useimmissa Kieffer suitsissa on Comfort-niskahihna joka on hevoselle mukavaksi topattu ja anatomisesti korvien kohdalta muotoiltu, jotta herkälle alueelle kohdistuisi ratsastuksen aikana mahdollisimman vähän painetta. Huom! Kieffer suitsisetti sisältää myös aina laadukkaat suitsiin sopivat kangasohjat stoppareilla tai nahkaiset tuplaohjat kankisuitsiin.

 • Kieffer Bridle Belinda Black
  Crownpiece 'Belinda' Plain leather browband Width of noseband: 32 mm Chrome or brass buckles Web reins
  139,95 €
 • Kieffer Bridle Belinda Brown
  Crownpiece 'Belinda' Plain leather browband Width of noseband: 32 mm Chrome or brass buckles Web reins Brown, cob size
  139,95 €
 • Kieffer Bridle Beverly
  Soft padded crownpiece 'Professional' Cut-back design for more ear comfort Integrated noseband with swivel buckles on both ends Raised leather straps Fineline browband (not lined) Width of noseband Cob: 32 mm Width of noseband Full: 35 mm Metal loops in brass finish Web reins Colours: black/black lining Noseband: Flash with chin pad Size Full
  189,00 €
 • Kieffer Bridle Comfort Verona Big Swarovskies
  Kiefferin anatomiset suitset, pehmeällä topatulla niskahihnalla, joka antaa enemmän tilaa korville ja vähentää painetta niskassa. Muotoiltu otsapanta valittavissa erilaisilla vaihtoehdoilla: isot mustat ja kullanväriset swarovskit, messinkisoljilla tai 4 riviä pieniä swarovskeja, rst-soljilla. Pull-back turparemmi. Mukana kangasohjat. Koko Full.
  299,95 €
 • Kieffer Bridle Comfort Verona Bright Swarovskies
  Kiefferin anatomiset suitset, pehmeällä topatulla niskahihnalla, joka antaa enemmän tilaa korville ja vähentää painetta niskassa. Muotoiltu otsapanta valittavissa erilaisilla vaihtoehdoilla: isot mustat ja kullanväriset swarovskit, messinkisoljilla tai 4 riviä pieniä swarovskeja, rst-soljilla. Pull-back turparemmi. Mukana kangasohjat. Koko Full.
  299,95 €
 • Kieffer Bridle Comfort Verona Dark Swarovskies
  Kiefferin anatomiset suitset, pehmeällä topatulla niskahihnalla, joka antaa enemmän tilaa korville ja vähentää painetta niskassa. Muotoiltu otsapanta valittavissa erilaisilla vaihtoehdoilla: isot mustat ja kullanväriset swarovskit, messinkisoljilla tai 4 riviä pieniä swarovskeja, rst-soljilla. Pull-back turparemmi. Mukana kangasohjat. Koot Cob - Full. Väri musta.

  Varastossa Full 4-riviä tummia swarovskeja ja Full 4-riviä kirkkaita swarovskeja

  299,95 €
 • Kieffer Bridle Eileen
  Crownpiece Vintage Vintage optic leather browband Width of noseband: 35 mm Chrome buckles Web reins
  139,95 €
 • Kieffer Bridle Esperanza Cob
  Kiefferin todella hienot uutuussuitset joissa koristeena otsapannassa suuret mustat swarovskit. Laatusuitsien pull-back turpahihna on leveä ja pehmeäksi ruskealla nahalla topattu. Tässä mallissa turparemmi kulkee korvien takaa topatun niskahihnan päältä jotta paine korvien takana olisi mahdollisimman pieni. Laadukas nahka ja messinginväriset soljet. Settiin kuuluvat myös hyvät kangasohjat. Koot cob ja full.
  199,95 €
 • Kieffer Bridle Esperanza Full
  Kiefferin todella hienot uutuussuitset joissa koristeena otsapannassa suuret mustat swarovskit. Laatusuitsien pull-back turpahihna on leveä ja pehmeäksi ruskealla nahalla topattu. Tässä mallissa turparemmi kulkee korvien takaa topatun niskahihnan päältä jotta paine korvien takana olisi mahdollisimman pieni. Laadukas nahka ja messinginväriset soljet. Settiin kuuluvat myös hyvät kangasohjat. Koot cob ja full.
  199,95 €
 • Kieffer Horse&passion Suitsisetti Persei
  Kiefferin edulliset ja upeat suitset. Laadukkaissa suitsissa on topattu turpahihna, jonka leveys full koossa on 35mm ja cob koossa 32mm. Kaarevaksi muotoiltu näyttävä otsapanta on koristeltu suurilla kullanvärisillä helmillä. Tietyt helmet ovat koristeltu aidoilla Swarovski kristalleilla. Topattu pehmeä ja muotoiltu niskahihna. Messinginväriset soljet ja setissä toimitetaan myös hyvät kangasohjat. Väri musta, koot cob ja full.
  99,95 €
 • Kieffer Kankisuitset Comfort Lack
  Kiefferin uusinta suitsimuotoilua edustavat upeat kiiltonahalla koristellut kankisuitset vaativaan makuun. Erittäin leveä (40mm) pull-back turpahihna on topattu ja päällystetty kiiltävällä ja helppohoitoisella lakerinahalla kuten myös otsapanta. Suitsien niskahihna on myös topattu hevoselle mukavaksi ja pehmeäksi sekä sen muotoiluun on kiinnitetty huomiota tuoden lisää tilaa korville joka vähentää tehokkaasta painetta herkältä korvien alueelta. Todella hienot ja laadukkaat kankisuitset joihin saat vaihtelua vaikka vaihtamalla otsapantaa. Väri musta ja koko full.
  362,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Elite
  Kiefferin kankisuitset topatulla niska- ja turpahihnalla. Poskihihnoissa ja ohjissa piilokiinnitys. Mukana kahdet nahkaohjat, joissa sisäpuoli kumia. Kaunis otsapanta vaalean harmailla Swarovski kristalleilla. Mustat. Koot Cob - X-Full
  372,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Ergonomic Line Ii
  Kiefferin ajattoman kauniit ja yksinkertaiset kankisuitset kaksilla nahkaohjilla. Nimensä veroisesti laadukkaasta suitsinahasta valmistetut suitset on muotoiltu hevoselle ergomisen miellyttäviksi niskasta korvien takaa. Todella leveä (40 mm) pull pack turpahihna on pehmeäksi topattu. Metallin väriset soljet ja mukana toimitetaan kahdet nahkaohjat. Musta väri ja koot cob- extra full. Hyvät kankisuitset joihin olet varmasti tyytyväinen pitkään.
  285,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Esperanza
  Kiefferin upeat kankisuitset vaativaan makuun. Laadukkaat ja tyylikkäät suitset joissa koristeena otsapannassa hillityt mustat suuret swarovskit. Kankisuitsien leveä pull-back turpahihna pehmeäksi topattu ruskealla nahalla. Tässä mallissa turpahihna kulkee korvien takaa niskahihnan päältä jolloin paine korvien takana herkällä alueella olisi mahdollisimman pieni. Laadukas nahka ja messinginväriset soljet. Settiin kuuluvat myös kahdet nahkaohjat. Koot cob ja full.
  329,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Ines
  Kiefferin elegatit ja yksinkertaisen kauniit kankisuitset. Turpahihna ja niskahihna on topattu pehmeäksi mikrokuiduilla ja huomaan viimeistelty ja hevoselle mukava niskahihnan muotoilu. Piilosoljet poskihihnoissa ja säädöt niskan päällä luovat ysinkertaisen kauniin vaikutelman. Väri musta, RST-soljet sekä pull-back turpahihna. Kankien mukana toimitetaan kahdet nahkaohjat. Musta. Koot Cob-Full
  301,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Paris
  Kiefferin uudet upeat kankisuitset joissa on laadun ja toimivuuden lisäksi kaikki trendisuitsien ajankohtaiset elementit. Otsapannassa ketju ja swarovskit. Cob-koko. RST helat.

  Normaali hinta: 299,00 €

  Special Price 259,00 €

 • Kieffer Kankisuitset Paris
  Kiefferin uudet upeat kankisuitset joissa on laadun ja toimivuuden lisäksi kaikki trendisuitsien ajankohtaiset elementit. Laadukkaiden suitsien leveä (40mm) turpahihna on topattu valintasi mukaan mustalla tai valkoisella nahalla sekä päällystetty kiiltävällä lakerinahalla. Upea kaarevaksi muotoiltu otsapanta on koristettu aidoilla suurilla Swarovski kristalleilla. Uutta suitsissa on myös hyvä poskihihnojen säätö piilossa topatun niskahihnan päällä. Messinginväriset soljet ja setissä toimitetaan myös kahdet nahkaohjat.Todella upeat laatusuitset joista on iloa pitkään. Koot cob ja full. Koko Full black/black varastotuote.
  329,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Steffen Peters
  Tyylikkäät kankisuitset, joissa leveä, anatomisesti muotoiltu pull-back turparemmi, joka laskeutuu ergonomisesti poskiluun alle. Pehmeäksi topattu niskahihna ja muotoiltu otsapanta. Väri musta RST-soljin. Otsapanta koristeltu valkoisin helmin sekä punaisin ja sinisin kivin. Koot cob ja full. Koko Full varastokoko.
  332,00 €
 • Kieffer Kankisuitset Sylvie
  Kiefferin upeat kankisuitset pyöreäksi ommeltua nahkaa. Leveä, 40mm Pull-back turparemmi. Säädöt topatun niskahihnan päällä. Poskihihnoissa ja ohjissa piilolukot. Otsapannassa isot kirkkaat swarovskit. Mustat, messinki lukoilla. Mukana kahdet nahkaohjat jotka myös pyöreäksi ommellut. Koot Cob ja Full
  392,00 €
 • Kieffer Suitsisetti Carmen
  Todella upeat Kieffer laatusuitset meksikolaisella turpahihnalla. Mustien suitsien otsapannassa valintasi mukaan joko kullan- tai hopeanvärinen ketjukoriste. Huomaa myös kauniit pyöristetyt soljet jotka sointuvat otsapannan koristeen väriin. Koot cob ja full. Mukana toimitetaan myös hyvät kangasohjat.
  169,00 €
 • Kieffer Suitsisetti Comfort Lack
  Kiefferin uusinta suitsimuotoilua edustavat upeat kiiltonahalla koristellut suitset vaativaan makuun. Erittäin leveä (40mm) pull-back turpahihna on topattu ja päällystetty kiiltävällä ja helppohoitoisella lakerinahalla kuten myös otsapanta. Suitsien niskahihna on myös topattu hevoselle mukavaksi ja pehmeäksi sekä sen muotoiluun on kiinnitetty huomiota tuoden lisää tilaa korville joka vähentää tehokkaasta painetta herkältä korvien alueelta. Todella hienot ja laadukkaat suitset joihin saat vaihtelua vaikka vaihtamalla otsapantaa. Väri musta ja koko full.
  212,00 €
 • Kieffer Suitsisetti Comfort Messina
  Kiefferin kauniit suitset miellyttävällä topatulla niskahihnalla joka antaa enemmän tilaa korville. Otsapannassa hopeisia ornamentteja ja Swarovski kristalleja. Mukana kangasohjat. Koot Pony - Full
  193,00 €
 • Kieffer Suitsisetti Comfort Paris
  Kiefferin uudet upeat comfort suitset joissa on laadun ja toimivuuden lisäksi kaikki trendisuitsien ajankohtaiset elementit. Laadukkaiden suitsien leveä (40mm) turpahihna on topattu mukavaksi ja päällystetty kiiltävällä lakerinahalla. Upea kaarevaksi muotoiltu otsapanta on koristettu aidoilla suurilla Swarovski kristalleilla. Suitsien niskahihna on muotoiltu korvien takaa mahdollismman vähän painetta aiheuttavaksi. Messinginväriset soljet ja setissä toimitetaan myös hyvät kangasohjat. Upeat laatusuitset joista on iloa pitkään. Koot cob ja full.
  229,00 €
 • Kieffer Suitsisetti Elite
  Kiefferin kauniit suitset joissa piilolukot ohjissa ja poskihihnoissa. Nahkaohjat joissa kuminen sisäpuoli. Miellyttävä topattu niskahihna. Kauniit värivaihtoehdot: ruskea messinkisoljilla, otsapannassa ruskeat Swarovski kristallit sekä musta hopean värisillä soljilla, otsapannassa vaalean harmaat Swarovski kristallit. Koot Pony - X-Full
  301,00 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2