Kieffer Suitset

6 Tuotetta

Kieffer suitset ovat laatutietoisen valinta! Kieffer suitsisetit kestävät aikaa ja laadukas nahka myös hyvin kulutusta. Laajasta mallivalikoimasta löytyy jokaiselle varmasti mieluinen vaihtoehto. Kiefferin suitsiin on myös saatavilla hyvin varaosia mahdollisesti rikkoutuneen osan tilalle.

Tiesitkö, että useimmissa Kieffer suitsissa on Comfort-niskahihna joka on hevoselle mukavaksi topattu ja anatomisesti korvien kohdalta muotoiltu, jotta herkälle alueelle kohdistuisi ratsastuksen aikana mahdollisimman vähän painetta. Huom! Kieffer suitsisetti sisältää myös aina laadukkaat suitsiin sopivat kangasohjat stoppareilla tai nahkaiset tuplaohjat kankisuitsiin.

 • Kieffer Suitsisetti Carmen
  Todella upeat Kieffer laatusuitset meksikolaisella turpahihnalla. Mustien suitsien otsapannassa valintasi mukaan joko kullan- tai hopeanvärinen ketjukoriste. Huomaa myös kauniit pyöristetyt soljet jotka sointuvat otsapannan koristeen väriin. Koot cob ja full. Mukana toimitetaan myös hyvät kangasohjat.

  Normaali hinta: 171,00 €

  Special Price 51,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Bridle Belinda Brown
  Crownpiece 'Belinda' Plain leather browband Width of noseband: 32 mm Chrome or brass buckles Web reins Brown, cob size

  Normaali hinta: 141,95 €

  Special Price 42,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Suitsisetti Comfort Paris
  Kiefferin uudet upeat comfort suitset joissa on laadun ja toimivuuden lisäksi kaikki trendisuitsien ajankohtaiset elementit. Laadukkaiden suitsien leveä (40mm) turpahihna on topattu mukavaksi ja päällystetty kiiltävällä lakerinahalla. Upea kaarevaksi muotoiltu otsapanta on koristettu aidoilla suurilla Swarovski kristalleilla. Suitsien niskahihna on muotoiltu korvien takaa mahdollismman vähän painetta aiheuttavaksi. Messinginväriset soljet ja setissä toimitetaan myös hyvät kangasohjat. Upeat laatusuitset joista on iloa pitkään. Koot cob ja full.

  Normaali hinta: 229,00 €

  Special Price 68,70 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Suitsisetti Katharina
  Kiefferin kauniit ja hieman erilaiset suitset hevoselle joka haluaa tulla huomatuksi. V-muotoon ommeltu otsapanta on koristeltu pienin kristallein. Suitsissa on pull-back turpahihna, RST-soljet ja sitä on saatavilla mustana ja ruskeana.

  Normaali hinta: 171,00 €

  Special Price 51,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Bridle Belinda Black
  Crownpiece 'Belinda' Plain leather browband Width of noseband: 32 mm Chrome or brass buckles Web reins

  Normaali hinta: 141,95 €

  Special Price 42,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Salome II kankisuitset
  Kiefferin uudet upeat kankisuitset joissa on laadun ja toimivuuden lisäksi kaikki trendisuitsien ajankohtaiset elementit. Otsapannassa ketju ja swarovskit. Cob-koko. RST helat. Settiin kuuluvat myös kahdet nahkaohjat.

  Normaali hinta: 301,00 €

  Special Price 90,30 €

  Tilapäisesti loppu