Suitset

15 Tuotetta

 • Schockemöhle Sports Stockholm S suitset
  Classic line-sarjan suositut suitset, joissa pehmustettu niskahihna ja koristeellinen otsapanta.

  Normaali hinta: 131,00 €

  Special Price 39,30 €

 • BR Suitset Brentwood
  BR:n laadukkaat suitset näyttävällä Swarovski otsapannalla. Niskahihna topattu mukavaksi ja hieno suora otsapanta jonka koristeena isot aidot kristallit. Suitsissa leveä (noin 3cm) ja mukavaksi pullback -turpahihna leukapehmustella ja alaturpahihna. Kuolainten kiinnitys hook&stud piilokiinnityksellä. Erittäin laadukas nahka ja pyöristetyt hopeanväriset RST-soljet. Koot pony-full.

  Kaikkiin BR suitsiin on saatavissa hyvin varaosia mahdollisesti rikkoituneiden tilalle sekä myös vaihtoehtoisia turpahihnoja. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

  Normaali hinta: 145,95 €

  Special Price 43,79 €

 • BR Suitset Kingston
  BR:n kauniit ja tyylikkäät kiiltävällä lakerinahalla viimeistellyt koulusuitset. Niskahihna topattu mukavaksi. Topatut ja lakerinahalla päällystetty muotoiltu otspanta ja leveä (+4,5cm) pullback -turpahihna leukapehmustella ja alaturpahihnalla. Laadukas nahka ja kaikkineen viimeistelty laatu. Kiinnitys kuolaimiin ns. hook&stud piilokiinnityksellä. Suitsien soljet ovat hopeanväriset ja pyöreät. Mustat suitset voit valita myös valkoisilla toppauksilla. Koot cob ja full.

  Kaikkiin BR suitsiin on saatavissa hyvin varaosia mahdollisesti rikkoituneiden tilalle sekä myös vaihtoehtoisia turpahihnoja. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

  VINKKI! Muista samaan settiin myös upeat lakerinahkaiset ohjat.

  Normaali hinta: 132,95 €

  Special Price 39,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Br Meksikolaiset Suitset Grantham
  BR:n hienot ja laadukkaat estesuitset meksikolaisella turpahihnalla. Anatomisesti muotoiltu ja pyöreäksi topattu niskahihna ei aiheuta painetta hevosen korvien taakse ja säästää karvapeitettä. Erilaisen niskahihnansa ansiosta suitset ovat symmetriset ja molemmilta puolilta säädettävät. Tässä mallissa eleetön topattu otspanta ja turpahihna jonka koristeena tikkaukset sekä aitoa lampaankarvaa oleva pehmuste. Erittäin laadukas nahka ja pyöreät RST-soljet. Mustassa värissä metallinväriset soljet ja ruskeassa tobacco värissä messingin väriset soljet.
  Koot cob ja full.

  Kaikkiin BR suitsiin on saatavissa hyvin varaosia mahdollisesti rikkoituneiden tilalle sekä myös vaihtoehtoisia turpahihnoja. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

  Normaali hinta: 124,95 €

  Special Price 37,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere Meksikolaiset Suitset Poitiers
  Premieren meksikolaisella turpahihnalla varustettu kaunis suitsisetti hyvää nahkaa. Näyttävissä suitsissa otsapanta ja turpahihna koristeltu kullanvärisin ketjuin ja strassein, kaikki soljet kullan värisiä. Tässä uudessa mallissa niskahihna on topattu mukavasti ja siinä on huomioitu myös tilaa korville. Settiin kuuluvat myös hyvät grippiohjat. Koot pony-full ja väri musta.

  Normaali hinta: 75,95 €

  Special Price 22,79 €

  Tilapäisesti loppu

 • Equipe Suitset Emporio
  Equipen laadukkaat suitset Emporio-tuotesarjaa. Otsapanta ja englantilainen turparemmi koristeltu messinkiniiteillä sekä messinkilukot.
  Koot Pony-Full.

   

  Normaali hinta: 81,00 €

  Special Price 24,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • Hunter Islanninhevossuitsisetti Elegance
  Aivan upea suitsisetti isalnninhevosille Saksalaista laatua. Suitset on valmistettu korkeakiiltoisesta keinonahasta ja vuorattu pehmeällä nappanahalla. Turparemmin ja poskihihnojen pituuden säätö niskan takaa. Turparemmin nenäpuolen pituus 25 cm. Suitsisettiin kuuluu myös hyvän pidon antavat kumiohjat pistoolilukoilla jotka ovat irroitettavissa. Suitsissa ja ohjissa valmistajan logo hienolla messinkilaatalla.

  Normaali hinta: 130,50 €

  Special Price 39,15 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports Amazonas Croco suitset
  Schockemöhle sportsin The Croco-malliston suitset. Otsapannassa ja turpahihnassa on upea krokotiilinnahkakuvio. Nämä ovat todelliset katseenkääntäjät! Turpahihna ja niskahihna ovat pehmustetut.

  Normaali hinta: 184,00 €

  Special Price 55,20 €

  Tilapäisesti loppu

 • ANKY® suitsisetti Black Sensation
  Ankyn Black Sensation suitsisetti, joka on valmistettu huippulaatuisesta ja pitkäikäisestä englantilaisesta nahasta. Pehmustettu niskahihna ja paksu sekä erittäin pehmeä turpahihna lisäturpiksella. Turpahihnassa myös upotettuja swarovski-jalokiviä. Otsahihna aavistuksen kaartuva ja hyvän maun mukaan koristeltu tekojalokivillä. Soljet valmistettu punametallista. Ohjat kuuluvat settiin.

  Normaali hinta: 193,95 €

  Special Price 58,19 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere Bridle Reims
  Symmetric bridle with an anatomically formed crownpiece with soft padded lining, which is cut back at the ears. The slightly curved browband has a plaited 3-row white imitation diamond chain with soft leather lining. Its wide (± 4 cm) crank flash noseband is round raised and has chin pad with soft padded lining. The cheekpieces are fitted with hook stud billets. The bridle has stainless steel fittings. The included web rein has hand and rein stops and hook stud billets.

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 26,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Bridle Rochford
  This symmetric bridle features a headpiece with soft padding and a browband, which is fully encrusted with small, black SWAROVSKI ELEMENTS. Its flash noseband (± 3 cm) with patent leather is round raised with soft padding. The bridle has a V-shaped flash attachment and hook stud billets and the buckle of the flash strap features an extra protection flap. The bridle features round, shiny, silver-coloured fittings. Supplied without reins.

  Normaali hinta: 164,95 €

  Special Price 49,49 €

 • Schockemöhle Sports Neo Line Stuttgart suitset
  Shockemöhle Sports suitset STUTTGART on hyvä valita treenisuitsiksi koska kuolaimet voit vaihtaa nopeasti ja helposti pikalukkojen avulla. Laadukkaiden nahkasuitsien niskahihna on topattu mukavaksi ja englantilainen turpahihna sisältää myös alaturpiksen. Fancyn ulkoasun viimeistelee siro otsapanta tummilla gun metal -koristeilla. Muista myös ohjat pikalukoin.

  Normaali hinta: 99,95 €

  Special Price 29,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports Devon suitset
  Laadukkaat suitset englantilaisella turpahihnalla, elegantit tikkaukset, anatominen ja pehmustettu niskahihna.

  Normaali hinta: 157,00 €

  Special Price 47,10 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Salome II kankisuitset
  Kiefferin uudet upeat kankisuitset joissa on laadun ja toimivuuden lisäksi kaikki trendisuitsien ajankohtaiset elementit. Otsapannassa ketju ja swarovskit. Cob-koko. RST helat. Settiin kuuluvat myös kahdet nahkaohjat.

  Normaali hinta: 301,00 €

  Special Price 90,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • HKM suitset Pia

  Normaali hinta: 79,95 €

  Special Price 23,99 €

  Tilapäisesti loppu