Suojat ja pintelit

Tuotteet 1-24 / 386

Laaja valikoima suojia ja pinteleitä Horseprolta. Huolehdi hevosesi jalkojen hyvinvoinnista suojaamalla jalat asianmukaisilla varusteilla.

 • Acavallo® fleecepintelit geelipatjalla
  Acavallon fleecepinteleissä on integroitu 0,75m pitkä geeli ja ne kiinnittyvät tarralla. Pinteleillä on valtava iskuavaimentava ominaisuus, joka suojaa jänteitä ja niveliä. Geeli on ihoystävällistä ja silikooni vapaata. Erityinen reijitys takaa hyvän ilmanvaihtumisen, joten pintelit ovat mukavat jalassa. Pinteleitä on mahdollista käyttää myös jalkojen kylmäämiseen pitämällä niitä pakastimessa ennen käyttöä. Myydään pareittain. Koko pintelin pituus 3,1m.
  75,90 €
 • Bootsit TRENTINO/TOSKANA
  Erittäin ihoystävälliset bootsit on tehty kestävätä kumista ja ne kiittitetään tuplatarralla.
  17,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® geelialuset pinteleille etujalkoihin
  Acavallon geelipintelipatjat etujalkoihin on muotoiltu anatomisesti suojaamaan jänteitä ja niveliä hyvällä iskunvaimennus ominaisuudellaan. Erityinen reijitys takaa hyvän ilman kierron estäen kuumuuden kertymisen. Non-slip pinta helpottaa käsitelyä. Geeli on iho- ja karvaystävällistä sekä silikoonivapaata. Myydään pareittain. Koko 27x25 cm.
  53,80 €
 • Acavallo® geelialuset pinteleille takajalkoihin
  Acavallon geelipintelipatjat takajalkoihin on muotoiltu anatomisesti suojaamaan jänteitä ja niveliä hyvällä iskunvaimennus ominaisuudellaan. Erityinen reijitys takaa hyvän ilman kierron estäen kuumuuden kertymisen. Non-slip pinta helpottaa käsitelyä. Geeli on iho- ja karvaystävällistä sekä silikoonivapaata. Myydään pareittain. Koko 38x32 cm.
  59,90 €
 • Acavallo® hivutussuojat
  Acavallon anatomisesti muotoillut hivutussuojat iskunkestävällä ulkokuorella ovat Italialaista muotoilua. Kuori on täysin vuorattu shock-absorbing geelillä ja neopreenillä tehden suojista äärettömän mukavat käyttää. Suojissa on kaksi ympärysmitan säätö vaihtoehtoa kiitos patentoidun ECLICK-sulkijan. Suojan kiinnittäminen onnistuu helposti yhdellä kädellä, jopa hanskat kädessä. Suojissa on hyvä ilmanvaihto.
  97,90 €
 • Acavallo® jännesuojat
  Acavallon anatomisesti muotoillut jännesuojat iskunkestävällä ulkokuorella ovat Italialaista muotoilua. Kuori on täysin vuorattu shock-absorbing geelillä ja neopreenillä tehden suojista äärettömän mukavat käyttää. Suojissa on kaksi ympärysmitan säätö vaihtoehtoa kiitos patentoidun ECLICK-sulkijan. Suojan kiinnittäminen onnistuu helposti yhdellä kädellä, jopa hanskat kädessä. Suojissa on hyvä ilmanvaihto.
  122,90 €
 • Acavallo® Therapeutic Soft Gel Bootsit

  Acavallon pehmeät geelibootsit jotka suojaavat koko kavion ja vaimentavat kavioon kohdistuvia iskuja. Bootsin materiaali on hyvin elastista (all-way-stretch) ja siksi se on helppo ja turvallinen pukea. Bootsit ovat vedenpitävät ja likaa hylkivät. Geelibootit myös pysyvät hyvin paikoillaan eivätkä pyöri jalassa. Halutessasi voit muotoilla bootin juuri oikeaan kokoon ja muotoon leikkaamalla sitä saksilla. Koot S (cob) ja M (full) sekä värit musta ja ruskea. Hinta parille.

  40,95 €
 • ANKY® bootsit Climatrole
  Ankyn uudet hengittävät bootsit joissa on käytetty edistyksellistä Climatrole -tekniikkaa. Climatrole suojien kanssa yhteensopivat bootsit on rei'itettyä hengittävää neopreenia, jossa tekninen suojaava kerros suojan sisällä sekä keinonahkainen helposti puhdistettava pinta ilmanvaihtotekniikalla. Erinomainen kosteudenhaihduttamiskyky ja sisällä rekisteröity 1.4U systeemi, joka kuljettaa lämmön ja kosteuden poispäin jalasta. Bootsit ovat myös kevyet, hengittävät ja konepestävät, kiinnitys logollisilla tarroilla. Väreinä valkoinen, musta ja sininen jotka kimaltavat upeasti. Koot S-XL. Hinta parille. Yhdista saman caikak saman sarjan koulusuojiin setiksi!
  25,95 €
 • ANKY® Fleecepintelit
  Ankyn laadukkaat fleecepintelit, pituus 3,5m. Monta värivaihtoehtoa, sopivat hyvin yhteen ANKY Pad -satulahuopien kanssa. 4kpl setti kätevässä säilytyslaukussa.
  26,95 €
 • ANKY® fleecepintelit SS17
  ANKY® Bandages are made of the highest quality fleece with strong anti-pilling properties. Colours are matching perfectly with the Saddle Pads. With Velcro closure.
  30,95 €
 • ANKY® Neopreenisuojat
  Ankyn neopreenisuojat, jotka suunniteltu erityisesti suojaamaan hevosen jalkoja treenaamisen aikana sekä antamaan jaloille myös tukea. Suojissa on joustavat kiinnikkeet, joilla suojaa saa myös säädettyä juuri oman hevosesi jalkaan sopivaksi. Suojat rakentuvat 5mm paksuisesta neopreenista, joka on samalla myös viilentävä materiaali. Ideaalinen istuvuus ja viimeistellyn näköinen ulkonäkö kruunaavat suojat. Konepestävät. Hinta parille. Koot pony-x.full (s-xl)
  77,95 €
 • ANKY® pintelipatjat
  Ankyn huippulaatuiset pintelipatjat, jotka valmistettu Cooldry'sta ja ne on suunniteltu siirtämään kosteutta poispäin jaloista. Nämä patjat myös tarjoavat jaloille suojaa ja tasaavat pinteleiden painetta. Koko 30x45cm ja värivaihtoehtoinen valkoinen ja musta.
  25,95 €
 • ANKY® Pintelipatjat
  Ankyn huippulaatuiset pintelipatjat, jotka valmistettu Cooldry'sta ja ne on suunniteltu siirtämään kosteutta poispäin jaloista. Nämä patjat myös tarjoavat jaloille suojaa ja tasaavat pinteleiden painetta. Koko 50x50cm ja värivaihtoehtoinen valkoinen ja musta.
  42,95 €
 • ANKY® suojat Technical Boot – Climatrole
  Ankyn uutuussuojat kouluratsastukseen joissa on käytetty edistyksellistä Climatrole -tekniikkaa. Tarrakiinnitteinen suoja on rei'itettyä hengittävää neopreenia, jossa tekninen suojaava kerros suojan sisällä sekä keinonahkainen helposti puhdistettava pinta ilmanvaihtotekniikalla. Erinomainen kosteudenhaihduttamiskyky ja suojan sisällä rekisteröity 1.4U systeemi, joka kuljettaa lämmön ja kosteuden poispäin jalan iholta. Suojat ovat kevyet, hengittävät ja konepestävät. Väreinä valkoinen, musta ja sininen jotka kimaltavat upeasti. Koot pony ja full. Hinta parille. Huomaa myös bootsit samaa sarjaa! Koot S = Pony etujalkoihin (2 tarraa) M = Pony takajalkoihin/ Full etujalkoihin (3 tarraa) L = Full takajalkoihin (4 tarraa)
  82,95 €
 • Boa Gaiters
  Boa Bootteihin sopiviksi suunnitellut gaitersit pehmeää neopreeniä estämään hiekan ja lian pääsyä bootin sisään. Kaksi kokoa XS-M koon 00, 0 tai 1 Boa Horse Booteille ja koko L-XXL koon 2, 3, 4 ja 5 Boa Booteille.
  36,90 €
 • Boa Horse Boot Monitoimikengät
  Boa Horse Boot on suunniteltu suojaamaan hevosesi kavioita ja kestämään kovaakin käyttöä. Boa monitoimikenkiä voit käyttää useisiin eri käyttötarkoituksiin kuten esim. jokapäiväiseen tai satunnaiseen ratsastukseen kengättömällä hevosella tai pudonneen kengän tilalta. Boa Boot voi myös olla tarpeen erilaisissa kavio-alueen tapaturmien tai ongelmien hoidossa. Irto boot toimii erittäin hyvin esim. kaviopaiseen hoidossa jolloin haude saadaan pysymään hyvin paikoillaan. Bootin avulla voit suojata hevosesi kaviot myös kuljetuksen aikana. Boa Horse Bootit ovat erittäin helpot ja nopeat pukea ja niiden materiaali on todella kestävää ja tarjoaa hyvän pidon alustaan vaikka lumisella kentällä tai maastossa. Varmista oikea koko valmistajan kotisivuilta. Samasta linkistä löydät myös erittäin hyvät ohjeet miten boot tulee kiinnittää sekä paljon lisätietoja tuotteesta. Toimitetaan pareittain ja hinta parille. Boa Boottien mukana toimitetaan myös niihin sopivat gaitersit ja ne sisältyvät hintaan. Koot 0-4.
  239,90 €
 • Bootsit -Solid-
  Likaa hylkivät bootsit suojaavat jalkoja. Niissä on pehmeä neopreeni vuori ja tarrakiinnitys. Bootsit on konepestävät 30 asteessa.
  20,95 €
 • Bootsit -Premium-
  Likaa hylkivät ja kestävät bootsit suojaavat jalkoja kolhuilta. Kolmoistarra kiinnitys ja anatominen muotoilu. Myydään pareittain. Konepestävät 30 asteessa.
  25,95 €
 • bootsit -Premium- Teddy
  Likaa hylkivät ja kestävät bootsit suojaavat jalkoja kolhuilta. Kolmoistarra kiinnitys ja anatominen muotoilu. Myydään pareittain. Konepestävät 30 asteessa. Karvareunus.
  29,95 €
 • Bootsit Flags
  Suomi 100 teemaan sopivat valkoiset neopreenbootsit keinonahkaisella helppohoitoisella pinnalla ja suomen lipuin koristettuna. Tarrakiinnitys ja hinta parille. Kaikki koot. Yhdistä muihin Flags sarjan varusteisiin!
  27,95 €
 • Bootsit Lack
  Upeat bootsit kiiltävää synteettistä lakerinahkaa. Sisäpuoli neoprenea. Tarrakiinnitys.

  Hienopesu. Koot Pony, Cob, Full ja Extra Full.

  20,95 €
 • Bootsit Lack Comfort
  Upeat bootsit kiiltävää synteettistä lakerinahkaa, reunustettu teddykarvalla. Sisäpuoli neopreenia. Tarrakiinnitys.  Koot Pony, Cob, Full ja Extra Full.
  35,95 €
 • BR 4-EH kuljetussuojat poneille, setti
  Outer: 600D polyester, polyurethane (bottom) Lining: fleece Filling: 20 mm polyurethane foam • Water repellent • Velcro closures • Badge on upper closure strap • Set of 4 pieces
  67,95 €
 • BR 4-EH takajalan hivutussuojat poneille
  Outer: polyurethane Filling: 6 mm neoprene • Shock-absorbing lining • Folded back Velcro closure with elastic insert strap • Retroreflective tape and badge on closure strap • Matching BR 4-EH tendon boots, article 292132
  19,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5