Boot monitoimikengät

2 Tuotetta

Kengättömille hevosille! Boa Horse Boot on suunniteltu suojaamaan hevosen kavioita ja kestämään kovaakin käyttöä. Boa monitoimikenkiä voit käyttää useisiin eri käyttötarkoituksiin kuten esimerkiksi jokapäiväiseen tai satunnaiseen ratsastukseen kengättömällä hevosella tai pudonneen kengän tilalta. Kavio-ongelmia? Boa Boot voi myös olla tarpeen erilaisissa kavio-alueen tapaturmien tai ongelmien hoidossa. Boot toimii erittäin hyvin esimerkiksi kaviopaiseen hoidossa jolloin haude saadaan pysymään hyvin paikoillaan. Bootin avulla voit suojata hevosesi kaviot myös kuljetuksen aikana. Boa Horse Bootit ovat erittäin helpot ja nopeat pukea ja niiden materiaali on todella kestävää ja tarjoaa hyvän pidon alustaan vaikka lumisella kentällä tai maastossa.

Kysy lisätietoja ja apua oikean koon valintaan asiakaspalvelustamme.

 • Easyboot Monitoimikenkä
  Easy Boot monitoimikenkä on valmistettu erittäin kestävästä polyuretaanista ja sitä vodaan käyttää normaalisti ratsastuksessa perinteisen kengityksen sijaan, käytämällä sitä pudoneen kengän tilalla tai vaikka tuomaan erityistä suojaa ja pitoa normaalin kengityksen lisäksi. Boot voidaan sisi tarvittaessa vaikka kuljetuksen ajaksi pukea normaalin kengityksen päälle. Liukuestekuvioitu pohja antaa hyvän pidon alustalla kuin alustalla ja toimii erityisen hyvin myös rautakengälle liukkaalla asfaltilla. Boot estää talvella mm. tilsojen kertymisen ja niitä voidaan käyttää talvella lumessa normaalisti. Bootit ovat helpot pukea ja riisua. Niiden yhtäjaksoista käyttöä suositellaan vain 24 tunnin ajan jonka jälkeen boot tulee poistaa ja puhdistaa. Vähäinen hiekan kertyminen kenkään ei aiheuta ongelmia ja Easy Booteilla on täysi 90 päivään takuu.
  Easy Boot on aivan loistava apuväline joka mahdollistaa hevosen täysipainoisen käytön vaikka kenkä olisi tippunut tai kaviosta lohjennut paloja. Muista että hevosesi täytyy totutella Easy Bootin käyttöön eli aloita käyttö lyhyissä jaksoissa varovasti. Lisätietoja tuotteesta valmistajan kotisivuilta joissa tarkat ohjeet oikean koon varmistamiseksi sekä ohjeet miten Easy Boot tulee pukea. Easybootit myydään kappaleittain ja hinta yhdelle kappaleelle. Koot 00-5.

  Normaali hinta: 99,95 €

  Special Price 29,99 €

 • Monitoimikenkä Hoof boot
  Kengättömille hevosille tai kaviongelmista kärsiville hevosille hyvin sopiva monitoimikenkä jonka voit pukea ja riisua aina tarpeen mukaan. Pitävä liukuestekuvioitu pohja on kestävä ja toimii hyvin myös ratsastuskäytössä. Monitoimikenkä suojaa myös kaviota ja kavionpohjia iskuilta ja se on pehmustettu. Monitoimikengän pinta on kestävää ja likaa sekä vettä hylkivään nailonia ja kiinnitys kehdella napakalla tarralla. Hinta per kappale. Tee mittaukset kaviosta (pituus ja leveys) huolellisesti kuvien mukaan ja vertaa taulukon mittoihin joka on samalla monitoimikengän sisämitta. Jos täsmälleen samaa kokoa ei taulukosta löydy, valitse seuraava suurempi koko tai kysy lisätietoja asiakaspalvelusta.

  Normaali hinta: 79,95 €

  Special Price 23,99 €