Bootsit

Tuotteet 1-24 / 55

Kavion ympärille kiinnitettävät bootsit suojaavat kaviota hevosen itsensä aiheuttamilta kolhuilta mutta myös esimerkiksi kiveniskemiltä. Erityisesti laajaliikkeiset hevoset takovat helposti ravissa ja saattavat kengän polkemisen lisäksi vahingoittaa myös omaa kaviotaan tai anturaa.

Perusmustien bootsien lisäksi kumista, nahasta, ja neopreenista valmistettavia bootseja on saatavana monissa eri väreissä ja kuoseissa, herkullisin yksityiskohdin koristeltuina ja lampaankarvalla tai tekoturkiksella pehmustettuna.

Horseprolta löydät myös kavio-ongelmaisille tai kengättömille hevosille suunnatut Boot-monitoimikengät. Kestävät ja hyvin paikoillaan pysyvät bootit suojaavat kengätöntä kaviota työskentelyn aikana ja estävät hiekan ja mudan pääsyn bootin sisään. Booteja voidaan käyttää myös erilaisten rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Kavioita suojaavat bootsit ja bootit saat helposti Horseprolta.

 • HV Polo Crown bootsit Revina
  HV Polon neopren vuoratut bootsit, joissa päällinen keinonahkaa. Kiinnitys tarralla ja koot S-XXL. Kivat kausivärit.

  Normaali hinta: 31,41 €

  Special Price 26,70 €

 • Eskadron Next Generation bootsit Vintage

  Eskadron Next Generationin Vintage -tyylin bootsit. Niiteillä koristellut bootsit paksua neopreneä joka päällystetty keinonahalla, kiinnitys vahvalla tarralla jossa Eskadron logo. Koot S-XL Myydään pareittain. Väri darkbasalt.

  Normaali hinta: 29,90 €

  Special Price 25,42 €

 • Eskadron puhdistusspray Boots Cleaner
  Eskadronin helppo ja tehokas puhdistusspray kaikkien kovien polymeeripintaiset suojien puhdistukseen, kuten jännesuojille ja vahvistettuille hivutussuojille. Spray puhdistaa ilman vettä tehokkaasti lian, kuran ja lannan suojista ja tekee niistä puhtaat ja lähes uudenveroiset sekä likaa hylkivät. Harjaa ensin irtolika pois suojan pinnalta ja suihkuta noin 5cm etäisyydeltä sopiva määrä puhdistusainetta, pyyhi pois pehmeällä liinalla, pyyhkeellä tai sienellä. Toista käsittely tarvittaessa. Et tarvitse erikseen vettä puhdistukseen tai huuhtelua. Pakkauskoko 250ml spray-pullossa. Suosittelemme erityisesti valkoisille suojille!

  Normaali hinta: 10,90 €

  Special Price 9,27 €

 • Busse Sturdy kumibootsit
  Bussen kumibootsit erittäin kestävästä mutta mukautuvasta pvc-materiaalista, joka ei aiheuta hankaumia. Tukeva kaksinkertainen tarrakiinnitys
  14,90 €
 • Busse Sturdy-Plush kumibootsit
  Bussen näyttävät kumibootsit erittäin kestävästä mutta mukautuvasta pvc-materiaalista, joka ei aiheuta hankaumia. Tukeva kaksinkertainen tarrakiinnitys
  16,90 €
 • Busse NoTurn bootsit
  Bussen bootsit kestävästä synteettisestä kumista, kaksinkertaisella tarrakiinnityksellä
  38,90 €
 • Busse Guard neopreenbootsit
  Bussen kevyet ja anatomisesti muotoillut bootsit synteettisestä kumista. Erittäin kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Kaksinkertainen tarrakiinnitys

  Normaali hinta: 29,50 €

  Special Price 25,08 €

 • Busse Comfort bootsit synteettisestä nahasta
  Bussen bootsit erittäin kestävästä synteettisestä nahasta, kaksinkertainen tarrakiinnitys. Sileä ja helppohoitoinen pinta

  Normaali hinta: 20,50 €

  Special Price 17,43 €

 • Busse Comfort-Fell bootsit
  Bussen bootsit erittäin kestävästä synteettisestä nahasta. Sisäpuolella pehmeää aitoa lampaanvillaa. Kaksinkertainen tarrakiinnitys, helppohoitoinen pinta.

  Normaali hinta: 33,90 €

  Special Price 28,82 €

 • Busse bootsit Soft
  Bussen pehmeät bootsit vaahtokumia. Sisäpuolen materiaali on ihoystävällinen ja erityisen pehmeät reunat varmistavat etteivät bootsit hankaa. Kaksinkertainen tarrakiinnitys. Kivat värit ja koot S-XXL.

  Normaali hinta: 18,90 €

  Special Price 16,07 €

 • Busse heijastinbootsit Shine
  Bussen heijastinbootsit varmistavat, että sinä ja hevosesi näkyvät pimeässä ratsastaessa. Kestävää synteettistä kumia, erittäin ihoystävällinen ja pehmeä materiaali. Kaksinkertainen tarrakiinnitys
  20,90 €
 • Busse Island kumibootsit
  Bussen bootsit laadukkaasta kumista, kaksinkertainen tarrakiinnitys. Saatavilla kolmessa painovaihtoehdossa
  27,90 €
 • Busse Sore Protection vuohissuojat
  Bussen vuohisten ja vuohiskuopan suojaamisen tarkoitetut suojat. Synteettisestä solukumista valmistettu suoja suojaa vuohisia polkemisilta, osumilta ja hiertymiltä vaikka bootsien alla. Kiinnitys tarroilla. Helpot pitää puhtaina. Hinta parille.

  Normaali hinta: 11,95 €

  Special Price 10,16 €

 • Imperial Riding bootsit Star
  Imperial Ridingin neopreenibootsit vahvalla tarrakiinnityksellä ja upeilla kuvioinneilla.

  Normaali hinta: 24,95 €

  Special Price 19,96 €

 • ANKY® bootsit Climatrole
  Ankyn uudet hengittävät bootsit joissa on käytetty edistyksellistä Climatrole -tekniikkaa. Climatrole suojien kanssa yhteensopivat bootsit on rei'itettyä hengittävää neopreenia, jossa tekninen suojaava kerros suojan sisällä sekä keinonahkainen helposti puhdistettava pinta ilmanvaihtotekniikalla. Erinomainen kosteudenhaihduttamiskyky ja sisällä rekisteröity 1.4U systeemi, joka kuljettaa lämmön ja kosteuden poispäin jalasta. Bootsit ovat myös kevyet, hengittävät ja konepestävät, kiinnitys logollisilla tarroilla. Väreinä valkoinen, musta ja sininen jotka kimaltavat upeasti. Koot S-XL. Hinta parille. Yhdista saman caikak saman sarjan koulusuojiin setiksi!
  25,95 €
 • USG Bootsit karvalla
  USG:n vankat buutsit synteettisellä tekoturkilla. Sisältä neopreenia. Anatominen leikkaus ja helppo tarranauhakiinnitys takaavat oikean istuvuuden. Lisäksi buutsit ovat konepestävät. Koot S, M, L ja XL, väreinä musta, valkoinen ja ruskea valkoisella karvalla.
  20,00 €
 • USG BREATHOPREN® bootsit
  USG:n BREATHOPREN® bootsit, joissa hengittävyys huippuluokkaa. Mustat bootsit tarrakiinnityksellä. Koot XS-XL.

  Normaali hinta: 35,40 €

  Special Price 30,09 €

 • BR bootsit No-Turn
  BR:n laadukkaat neopreenibootsit helposti puhdistettavalla duratex pinnalla. Korotus vuohiskuopan kohdalla vähentää suojien pyörimistä. Kiinnitys logollisilla tarroilla. Väri musta ja koot M-XXL. Hinta parille.
  22,95 €
 • BR bootsit Lacquer
  BR:n upeat kiitävät bootsit joissa 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä täyskiiltävällä keinonahalla. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL, väreinä musta ja valkoinen. Hinta parille. Yhdistä vaikka BR Pro Max Lacquer hivutussuojiin upeaksi kokonaisuudeksi!

  Normaali hinta: 19,95 €

  Special Price 16,96 €

 • BR bootsit Neoprene
  BR:n hyvät neopreenibootsit joiden 13mm paksuinen neopreeni suojaa tehokkaasti. Hyvät leveät logolliset tarrat. Koot S-XL ja värinä musta.
  20,95 €
 • Kumibootsit Economic Plus
  Pehmeäksi keinokarvalla topatut kumibootsit jotka suojaavat iskuilta eivätkä hierrä vuohisessa. Kiinnitys tarroilla. Hinta parille. Paljon värejä ja kokoja!

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 11,96 €

 • Bootsit -Solid-
  Likaa hylkivät bootsit suojaavat jalkoja. Niissä on pehmeä neopreeni vuori ja tarrakiinnitys. Bootsit on konepestävät 30 asteessa.

  Normaali hinta: 20,95 €

  Special Price 16,76 €

 • bootsit -Premium- Teddy
  Likaa hylkivät ja kestävät bootsit suojaavat jalkoja kolhuilta. Kolmoistarra kiinnitys ja anatominen muotoilu. Myydään pareittain. Konepestävät 30 asteessa. Karvareunus.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 23,96 €

 • HKM bootsit Glitter
  HKM:n upeat glitter bootsit jotka suojaavat iskuilta sekä ovat pehmeät ja mukavat. Näyttävä glitter pinta ja vesipestävä keinokarvainen pehmuste sekä tarrakiinnitys. Hinta parille. Yhdistä saman sarjan hivutussuojiin!

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 23,96 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3