Bootsit

Tuotteet 1-24 / 54

Kavion ympärille kiinnitettävät bootsit suojaavat kaviota hevosen itsensä aiheuttamilta kolhuilta mutta myös esimerkiksi kiveniskemiltä. Erityisesti laajaliikkeiset hevoset takovat helposti ravissa ja saattavat kengän polkemisen lisäksi vahingoittaa myös omaa kaviotaan tai anturaa.

Perusmustien bootsien lisäksi kumista, nahasta, ja neopreenista valmistettavia bootseja on saatavana monissa eri väreissä ja kuoseissa, herkullisin yksityiskohdin koristeltuina ja lampaankarvalla tai tekoturkiksella pehmustettuna.

Horseprolta löydät myös kavio-ongelmaisille tai kengättömille hevosille suunnatut Boot-monitoimikengät. Kestävät ja hyvin paikoillaan pysyvät bootit suojaavat kengätöntä kaviota työskentelyn aikana ja estävät hiekan ja mudan pääsyn bootin sisään. Booteja voidaan käyttää myös erilaisten rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Kavioita suojaavat bootsit ja bootit saat helposti Horseprolta.

 • Eskadron NEO bootsit
  12 mm thick strong, high-quality neoprene; functional, robust double Velcro

  Normaali hinta: 35,15 €

  Special Price 28,12 €

 • Eskadron RUBBER bootsit
  strong, rippled rubber; soft and comfortable; functional, robust double Velcro

  Normaali hinta: 31,85 €

  Special Price 25,48 €

 • Eskadron PIKOSOFT bootsit
  5,5 mm thick neoprene; covered with robust Pikosoft; functional, robust double Velcro

  Normaali hinta: 49,45 €

  Special Price 39,56 €

 • Eskadron ALLROUND LAMBSKIN bootsit
  5,5 mm thick high-quality neoprene; covered with robust artificial leather; real lambskin edge on top; protects against chafing and pressure sores; especially for horses with sensitive skin; functional, robust double Velcro

  Normaali hinta: 69,25 €

  Special Price 55,40 €

 • Eskadron FAUXFUR bootsit
  Eskadronin ihanat bootsit FauxFur keinokarvalla. Kestävä 1680D pintakangas ja neopreen vuoraus suojaa iskuilta ja hivutukselta, bootsien reuna on vuorattu pehmeäksi vesipestävällä keinokarvalla joka on kuin aitoa lampaankarvaa. Napakka tarrakiinnitys ja hinta parille. VINKKI! Yhdistä saman sarjan suojien kanssa setiksi. 1680 denier outer fabric; hard-wearing and robust; voluminous neoprene inside; FauxFur edge on top; soft, cosy and easy-care

  Normaali hinta: 42,85 €

  Special Price 34,28 €

 • HV Polo Crown bootsit Revina
  HV Polon neopren vuoratut bootsit, joissa päällinen keinonahkaa. Kiinnitys tarralla ja koot S-XXL. Kivat kausivärit.

  Normaali hinta: 33,41 €

  Special Price 16,71 €

 • Eskadron Next Generation bootsit Vintage

  Eskadron Next Generationin Vintage -tyylin bootsit. Niiteillä koristellut bootsit paksua neopreneä joka päällystetty keinonahalla, kiinnitys vahvalla tarralla jossa Eskadron logo. Koot S-XL Myydään pareittain. Väri darkbasalt.

  Normaali hinta: 29,90 €

  Special Price 23,92 €

 • Busse Sturdy kumibootsit
  Bussen kumibootsit erittäin kestävästä mutta mukautuvasta pvc-materiaalista, joka ei aiheuta hankaumia. Tukeva kaksinkertainen tarrakiinnitys

  Normaali hinta: 17,90 €

  Special Price 14,32 €

 • Busse Sturdy-Plush kumibootsit
  Bussen näyttävät kumibootsit erittäin kestävästä mutta mukautuvasta pvc-materiaalista, joka ei aiheuta hankaumia. Tukeva kaksinkertainen tarrakiinnitys

  Normaali hinta: 19,90 €

  Special Price 15,92 €

 • Busse NoTurn bootsit
  Bussen bootsit kestävästä synteettisestä kumista, kaksinkertaisella tarrakiinnityksellä

  Normaali hinta: 41,90 €

  Special Price 33,52 €

 • Busse Guard neopreenbootsit
  Bussen kevyet ja anatomisesti muotoillut bootsit synteettisestä kumista. Erittäin kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Kaksinkertainen tarrakiinnitys

  Normaali hinta: 32,50 €

  Special Price 26,00 €

 • Busse Comfort bootsit synteettisestä nahasta
  Bussen bootsit erittäin kestävästä synteettisestä nahasta, kaksinkertainen tarrakiinnitys. Sileä ja helppohoitoinen pinta

  Normaali hinta: 23,50 €

  Special Price 18,80 €

 • Busse Comfort-Fell bootsit
  Bussen bootsit erittäin kestävästä synteettisestä nahasta. Sisäpuolella pehmeää aitoa lampaanvillaa. Kaksinkertainen tarrakiinnitys, helppohoitoinen pinta.

  Normaali hinta: 36,90 €

  Special Price 29,52 €

 • Busse bootsit Soft
  Bussen pehmeät bootsit vaahtokumia. Sisäpuolen materiaali on ihoystävällinen ja erityisen pehmeät reunat varmistavat etteivät bootsit hankaa. Kaksinkertainen tarrakiinnitys. Kivat värit ja koot S-XXL.

  Normaali hinta: 21,90 €

  Special Price 17,52 €

 • Busse heijastinbootsit Shine
  Bussen heijastinbootsit varmistavat, että sinä ja hevosesi näkyvät pimeässä ratsastaessa. Kestävää synteettistä kumia, erittäin ihoystävällinen ja pehmeä materiaali. Kaksinkertainen tarrakiinnitys

  Normaali hinta: 23,90 €

  Special Price 19,12 €

 • Busse Island kumibootsit
  Bussen bootsit laadukkaasta kumista, kaksinkertainen tarrakiinnitys. Saatavilla kolmessa painovaihtoehdossa

  Normaali hinta: 30,90 €

  Special Price 24,72 €

 • Busse Sore Protection vuohissuojat
  Bussen vuohisten ja vuohiskuopan suojaamisen tarkoitetut suojat. Synteettisestä solukumista valmistettu suoja suojaa vuohisia polkemisilta, osumilta ja hiertymiltä vaikka bootsien alla. Kiinnitys tarroilla. Helpot pitää puhtaina. Hinta parille.

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 11,96 €

 • Imperial Riding bootsit Star
  Imperial Ridingin neopreenibootsit vahvalla tarrakiinnityksellä ja upeilla kuvioinneilla.

  Normaali hinta: 26,95 €

  Special Price 13,48 €

 • ANKY® bootsit Climatrole
  Ankyn uudet hengittävät bootsit joissa on käytetty edistyksellistä Climatrole -tekniikkaa. Climatrole suojien kanssa yhteensopivat bootsit on rei'itettyä hengittävää neopreenia, jossa tekninen suojaava kerros suojan sisällä sekä keinonahkainen helposti puhdistettava pinta ilmanvaihtotekniikalla. Erinomainen kosteudenhaihduttamiskyky ja sisällä rekisteröity 1.4U systeemi, joka kuljettaa lämmön ja kosteuden poispäin jalasta. Bootsit ovat myös kevyet, hengittävät ja konepestävät, kiinnitys logollisilla tarroilla. Väreinä valkoinen, musta ja sininen jotka kimaltavat upeasti. Koot S-XL. Hinta parille. Yhdista saman caikak saman sarjan koulusuojiin setiksi!

  Normaali hinta: 26,95 €

  Special Price 21,56 €

 • USG Bootsit karvalla
  USG:n vankat buutsit synteettisellä tekoturkilla. Sisältä neopreenia. Anatominen leikkaus ja helppo tarranauhakiinnitys takaavat oikean istuvuuden. Lisäksi buutsit ovat konepestävät. Koot S, M, L ja XL, väreinä musta, valkoinen ja ruskea valkoisella karvalla.

  Normaali hinta: 20,00 €

  Special Price 16,00 €

 • USG BREATHOPREN® bootsit
  USG:n BREATHOPREN® bootsit, joissa hengittävyys huippuluokkaa. Mustat bootsit tarrakiinnityksellä. Koot XS-XL.

  Normaali hinta: 35,40 €

  Special Price 28,32 €

 • BR bootsit No-Turn
  BR:n laadukkaat neopreenibootsit helposti puhdistettavalla duratex pinnalla. Korotus vuohiskuopan kohdalla vähentää suojien pyörimistä. Kiinnitys logollisilla tarroilla. Väri musta ja koot M-XXL. Hinta parille.

  Normaali hinta: 24,95 €

  Special Price 19,96 €

 • BR bootsit Lacquer
  BR:n upeat kiitävät bootsit joissa 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä täyskiiltävällä keinonahalla. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL, väreinä musta ja valkoinen. Hinta parille. Yhdistä vaikka BR Pro Max Lacquer hivutussuojiin upeaksi kokonaisuudeksi!

  Normaali hinta: 21,95 €

  Special Price 17,56 €

 • BR bootsit Neoprene
  BR:n hyvät neopreenibootsit joiden 13mm paksuinen neopreeni suojaa tehokkaasti. Hyvät leveät logolliset tarrat. Koot S-XL ja värinä musta.

  Normaali hinta: 22,95 €

  Special Price 18,36 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3