Bootsit

21 Tuotetta

Kavion ympärille kiinnitettävät bootsit suojaavat kaviota hevosen itsensä aiheuttamilta kolhuilta mutta myös esimerkiksi kiveniskemiltä. Erityisesti laajaliikkeiset hevoset takovat helposti ravissa ja saattavat kengän polkemisen lisäksi vahingoittaa myös omaa kaviotaan tai anturaa.

Perusmustien bootsien lisäksi kumista, nahasta, ja neopreenista valmistettavia bootseja on saatavana monissa eri väreissä ja kuoseissa, herkullisin yksityiskohdin koristeltuina ja lampaankarvalla tai tekoturkiksella pehmustettuna.

Horseprolta löydät myös kavio-ongelmaisille tai kengättömille hevosille suunnatut Boot-monitoimikengät. Kestävät ja hyvin paikoillaan pysyvät bootit suojaavat kengätöntä kaviota työskentelyn aikana ja estävät hiekan ja mudan pääsyn bootin sisään. Booteja voidaan käyttää myös erilaisten rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Kavioita suojaavat bootsit ja bootit saat helposti Horseprolta.

 • HV Polo Crown bootsit Revina
  HV Polon neopren vuoratut bootsit, joissa päällinen keinonahkaa. Kiinnitys tarralla ja koot S-XXL. Kivat kausivärit.

  Normaali hinta: 33,41 €

  Special Price 10,02 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Next Generation bootsit Vintage

  Eskadron Next Generationin Vintage -tyylin bootsit. Niiteillä koristellut bootsit paksua neopreneä joka päällystetty keinonahalla, kiinnitys vahvalla tarralla jossa Eskadron logo. Koot S-XL Myydään pareittain. Väri darkbasalt.

  Normaali hinta: 29,90 €

  Special Price 8,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Comfort-Fell bootsit
  Bussen bootsit erittäin kestävästä synteettisestä nahasta. Sisäpuolella pehmeää aitoa lampaanvillaa. Kaksinkertainen tarrakiinnitys, helppohoitoinen pinta.

  Normaali hinta: 36,90 €

  Special Price 11,07 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse bootsit Soft
  Bussen pehmeät bootsit vaahtokumia. Sisäpuolen materiaali on ihoystävällinen ja erityisen pehmeät reunat varmistavat etteivät bootsit hankaa. Kaksinkertainen tarrakiinnitys. Kivat värit ja koot S-XXL.

  Normaali hinta: 21,90 €

  Special Price 6,57 €

 • Busse Sore Protection vuohissuojat
  Bussen vuohisten ja vuohiskuopan suojaamisen tarkoitetut suojat. Synteettisestä solukumista valmistettu suoja suojaa vuohisia polkemisilta, osumilta ja hiertymiltä vaikka bootsien alla. Kiinnitys tarroilla. Helpot pitää puhtaina. Hinta parille.

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 4,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding bootsit Star
  Imperial Ridingin neopreenibootsit vahvalla tarrakiinnityksellä ja upeilla kuvioinneilla.

  Normaali hinta: 26,95 €

  Special Price 8,09 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG BREATHOPREN® bootsit
  USG:n BREATHOPREN® bootsit, joissa hengittävyys huippuluokkaa. Mustat bootsit tarrakiinnityksellä. Koot XS-XL.

  Normaali hinta: 35,40 €

  Special Price 10,62 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR bootsit Lacquer
  BR:n upeat kiitävät bootsit joissa 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä täyskiiltävällä keinonahalla. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL, väreinä musta ja valkoinen. Hinta parille. Yhdistä vaikka BR Pro Max Lacquer hivutussuojiin upeaksi kokonaisuudeksi!

  Normaali hinta: 23,95 €

  Special Price 7,19 €

 • BR bootsit Neoprene
  BR:n hyvät neopreenibootsit joiden 13mm paksuinen neopreeni suojaa tehokkaasti. Hyvät leveät logolliset tarrat. Koot S-XL ja värinä musta.

  Normaali hinta: 22,95 €

  Special Price 6,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kumibootsit Economic Plus
  Pehmeäksi keinokarvalla topatut kumibootsit jotka suojaavat iskuilta eivätkä hierrä vuohisessa. Kiinnitys tarroilla. Hinta parille. Paljon värejä ja kokoja!

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 4,49 €

 • Premiere bootsit with Fleece
  Supple rubber over reach boots with a wide, soft fleece trim and two double Velcro closures. Over reach boots serve to prevent the horse from wounding itself by striking its heels or heel bulbs. Made of 100% natural, safe, non-toxic rubber (PAH free).

  Normaali hinta: 19,95 €

  Special Price 5,99 €

 • HKM bootsit Space
  - shock absorbing - protects against injuries - machine washable at 30 degrees - before washing close velcro fastenings - double safety velcro fastenings - per pair

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 8,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Bootsit Lack
  Upeat bootsit kiiltävää synteettistä lakerinahkaa. Sisäpuoli neoprenea. Tarrakiinnitys.

  Hienopesu. Koot Pony, Cob, Full ja Extra Full.

  Normaali hinta: 20,95 €

  Special Price 6,29 €

  Tilapäisesti loppu

 • Neoprenbootsit Comfort
  Paksusta neopreenista valmistetut hyvät bootit, joissa pehmeää teddykarvaa pehmusteena. Leveä tarrakiinnitys pitää bootsit hyvin paikoillaan. Värit musta, valkoinen ja ruskea. Koot Pony-Full. Kivasti yhteensopivat vaikka hivutussuojat Comfort kanssa. Hinta parille.

  Normaali hinta: 26,95 €

  Special Price 8,09 €

 • BR Bootsit Glamour Lacquer Sheepskin

  BR:n upeat bootsit joissa yhdistyy kaikki ulkonäkö elementit. Kiiltävät blib-bling bootsit joissa 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä täyskiiltävällä keinonahalla ja bootsien reuna on vuorattu aidolla ihanan pehmeällä lampaankarvalla. Bootsien ulkopintaan on lisätty näyttävät kristallit jotka kiertävät bootsin ympäri. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL, väreinä musta ja valkoinen.
  Hinta parille.

  Yhdistä vaikka BR Pro Max Lacquer hivutussuojiin upeaksi kokonaisuudeksi!

  Normaali hinta: 50,95 €

  Special Price 15,29 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Bootsit Pro Max
  BR:n Pro Max sarjan bootsit joissa hyvin iskujavaimentava 5 mm neopreenivuoraus. Pinta helposti puhdistettavaa synteettistä nahkaa ja kiinnitys logollisella tarralla. Hyvät ja monipuoliset värit. Koot S-XL. Hinta parille.

  Normaali hinta: 23,95 €

  Special Price 7,19 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Bootsit Glitter

  BR:n näyttävät ja kimaltavat glitter-bootsit. Tukeva 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty kimaltavalla PU-keinonahalla.
  Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL ja upeat värit (Parelmoer=valkoinen). Hinta parille.

  Normaali hinta: 19,95 €

  Special Price 5,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Br Bootsit Glamour
  BR:n kauniit blib-bling bootsit joissa 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä keinonahalla. Bootsien ulkopintaan on lisätty näyttävät kristallit jotka kiertävät bootsin ympäri. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL, väreinä musta ja valkoinen. Hinta parille.

  Normaali hinta: 25,95 €

  Special Price 7,79 €

  Tilapäisesti loppu

 • Br Bootsit Basic
  BR:n hyvät bootsit joissa 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä keinonahalla. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL, väreinä musta ja valkoinen. Hinta parille.

  Normaali hinta: 19,95 €

  Special Price 5,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Bootsit Lammfell
  Arjen luksusta ovat Eskadronin synteettistä nahkaa olevat bootsit joissa aitoa lampaankarvaa oleva pehmuste. Koot S-XXL.

  Normaali hinta: 58,90 €

  Special Price 17,67 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Bootsit Synthetic Leather
  Eskadronin klassikko on erittäin kestävät neopreenilla (5,5 mm) vuoratut bootsit joiden pinta on kestävää synteettistä nahkaa. Helpot pitää puhtaana ja tyylikäs ulkonäkö. Koot S-XXL.

  Normaali hinta: 41,90 €

  Special Price 12,57 €

  Tilapäisesti loppu