Bootsit

Tuotteet 1-24 / 77

Kavion ympärille kiinnitettävät bootsit suojaavat kaviota hevosen itsensä aiheuttamilta kolhuilta mutta myös esimerkiksi kiveniskemiltä. Erityisesti laajaliikkeiset hevoset takovat helposti ravissa ja saattavat kengän polkemisen lisäksi vahingoittaa myös omaa kaviotaan tai anturaa.

Perusmustien bootsien lisäksi kumista, nahasta, ja neopreenista valmistettavia bootseja on saatavana monissa eri väreissä ja kuoseissa, herkullisin yksityiskohdin koristeltuina ja lampaankarvalla tai tekoturkiksella pehmustettuna.

Horseprolta löydät myös kavio-ongelmaisille tai kengättömille hevosille suunnatut Boot-monitoimikengät. Kestävät ja hyvin paikoillaan pysyvät bootit suojaavat kengätöntä kaviota työskentelyn aikana ja estävät hiekan ja mudan pääsyn bootin sisään. Booteja voidaan käyttää myös erilaisten rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Kavioita suojaavat bootsit ja bootit saat helposti Horseprolta.

 • Bootsit TRENTINO/TOSKANA
  Erittäin ihoystävälliset bootsit on tehty kestävätä kumista ja ne kiittitetään tuplatarralla.
  17,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® Therapeutic Soft Gel Bootsit

  Acavallon pehmeät geelibootsit jotka suojaavat koko kavion ja vaimentavat kavioon kohdistuvia iskuja. Bootsin materiaali on hyvin elastista (all-way-stretch) ja siksi se on helppo ja turvallinen pukea. Bootsit ovat vedenpitävät ja likaa hylkivät. Geelibootit myös pysyvät hyvin paikoillaan eivätkä pyöri jalassa. Halutessasi voit muotoilla bootin juuri oikeaan kokoon ja muotoon leikkaamalla sitä saksilla. Koot S (cob) ja M (full) sekä värit musta ja ruskea. Hinta parille.

  40,95 €
 • ANKY® bootsit Climatrole
  Ankyn uudet hengittävät bootsit joissa on käytetty edistyksellistä Climatrole -tekniikkaa. Climatrole suojien kanssa yhteensopivat bootsit on rei'itettyä hengittävää neopreenia, jossa tekninen suojaava kerros suojan sisällä sekä keinonahkainen helposti puhdistettava pinta ilmanvaihtotekniikalla. Erinomainen kosteudenhaihduttamiskyky ja sisällä rekisteröity 1.4U systeemi, joka kuljettaa lämmön ja kosteuden poispäin jalasta. Bootsit ovat myös kevyet, hengittävät ja konepestävät, kiinnitys logollisilla tarroilla. Väreinä valkoinen, musta ja sininen jotka kimaltavat upeasti. Koot S-XL. Hinta parille. Yhdista saman caikak saman sarjan koulusuojiin setiksi!
  25,95 €
 • Bootsit -Solid-
  Likaa hylkivät bootsit suojaavat jalkoja. Niissä on pehmeä neopreeni vuori ja tarrakiinnitys. Bootsit on konepestävät 30 asteessa.
  20,95 €
 • Bootsit -Premium-
  Likaa hylkivät ja kestävät bootsit suojaavat jalkoja kolhuilta. Kolmoistarra kiinnitys ja anatominen muotoilu. Myydään pareittain. Konepestävät 30 asteessa.
  25,95 €
 • bootsit -Premium- Teddy
  Likaa hylkivät ja kestävät bootsit suojaavat jalkoja kolhuilta. Kolmoistarra kiinnitys ja anatominen muotoilu. Myydään pareittain. Konepestävät 30 asteessa. Karvareunus.
  29,95 €
 • Bootsit Flags
  Suomi 100 teemaan sopivat valkoiset neopreenbootsit keinonahkaisella helppohoitoisella pinnalla ja suomen lipuin koristettuna. Tarrakiinnitys ja hinta parille. Kaikki koot. Yhdistä muihin Flags sarjan varusteisiin!
  27,95 €
 • Bootsit Lack
  Upeat bootsit kiiltävää synteettistä lakerinahkaa. Sisäpuoli neoprenea. Tarrakiinnitys.

  Hienopesu. Koot Pony, Cob, Full ja Extra Full.

  20,95 €
 • Bootsit Lack Comfort
  Upeat bootsit kiiltävää synteettistä lakerinahkaa, reunustettu teddykarvalla. Sisäpuoli neopreenia. Tarrakiinnitys.  Koot Pony, Cob, Full ja Extra Full.
  35,95 €
 • Br Bootsit Basic
  BR:n hyvät bootsit joissa 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä keinonahalla. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL, väreinä musta ja valkoinen. Hinta parille.
  17,95 €
 • Br Bootsit Glamour
  BR:n kauniit blib-bling bootsit joissa 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä keinonahalla. Bootsien ulkopintaan on lisätty näyttävät kristallit jotka kiertävät bootsin ympäri. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL, väreinä musta ja valkoinen. Hinta parille.
  23,95 €
 • BR bootsit Glamour Lacquer
  BR:n upeat kiiltävät blib-bling bootsit joissa 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä täyskiiltävällä keinonahalla. Bootsien ulkopintaan on lisätty näyttävät kristallit jotka kiertävät bootsin ympäri. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL, väreinä musta ja valkoinen. Hinta parille. Yhdistä vaikka BR Pro Max Lacquer hivutussuojiin upeaksi kokonaisuudeksi!
  26,95 €
 • BR Bootsit Glamour Lacquer Sheepskin

  BR:n upeat bootsit joissa yhdistyy kaikki ulkonäkö elementit. Kiiltävät blib-bling bootsit joissa 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä täyskiiltävällä keinonahalla ja bootsien reuna on vuorattu aidolla ihanan pehmeällä lampaankarvalla. Bootsien ulkopintaan on lisätty näyttävät kristallit jotka kiertävät bootsin ympäri. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL, väreinä musta ja valkoinen.
  Hinta parille.

  Yhdistä vaikka BR Pro Max Lacquer hivutussuojiin upeaksi kokonaisuudeksi!

  48,95 €
 • BR Bootsit Glitter

  BR:n näyttävät ja kimaltavat glitter-bootsit. Tukeva 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty kimaltavalla PU-keinonahalla.
  Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL ja upeat värit (Parelmoer=valkoinen). Hinta parille.

  16,95 €
 • BR bootsit Lacquer
  BR:n upeat kiitävät bootsit joissa 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä täyskiiltävällä keinonahalla. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL, väreinä musta ja valkoinen. Hinta parille. Yhdistä vaikka BR Pro Max Lacquer hivutussuojiin upeaksi kokonaisuudeksi!
  19,95 €
 • BR bootsit Neoprene
  BR:n hyvät neopreenibootsit joiden 13mm paksuinen neopreeni suojaa tehokkaasti. Hyvät leveät logolliset tarrat. Koot S-XL ja värinä musta.
  20,95 €
 • BR bootsit No-Turn
  BR:n laadukkaat neopreenibootsit helposti puhdistettavalla duratex pinnalla. Korotus vuohiskuopan kohdalla vähentää suojien pyörimistä. Kiinnitys logollisilla tarroilla. Väri musta ja koot M-XXL. Hinta parille.
  22,95 €
 • BR bootsit Passion Pro Max Lizard
  Outer: synthetic leather featuring a lizard print Lining: 5 mm neoprene • Shock-absorbing lining • Folded back Velcro closure • Retroreflective details • Badge on closure strap • Matching BR tendon boots Passion Pro Max Lizard, article 292128
  24,95 €
 • BR bootsit Passion Pro Max Lizard lampaankarvareunus
  Outer: synthetic leather featuring a lizard print Lining: 5 mm neoprene • Shock-absorbing lining • Folded back Velcro closure • Badge on closure strap • Sheepskin edge • Matching BR tendon boots Passion Pro Max Lizard, article 292128
  37,95 €
 • BR Bootsit Pro Max
  BR:n Pro Max sarjan bootsit joissa hyvin iskujavaimentava 5 mm neopreenivuoraus. Pinta helposti puhdistettavaa synteettistä nahkaa ja kiinnitys logollisella tarralla. Hyvät ja monipuoliset värit. Koot S-XL. Hinta parille.
  21,95 €
 • BR bootsit Pro Max Croco
  BR:n näyttävät kroko-kuvioidut bootsit joissa 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä kroko-kuvioidulla keinonahalla. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL. Hinta parille.
  Yhdistä saman sarjan Pro Pro Max hivutussuojiin upeaksi kokonaisuudeksi!
  22,95 €
 • BR bootsit Pro Max Croco Lacquer

  BR:n näyttävät kiiltävät croko-kuvioidut bootsit. Laadukkaiden bootsien  5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä ja täysin kiiltäväksi lakatulla kroko-kuvioidulla keinonahalla. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla.
  Koot S-XL. Hinta parille.  Yhdistä saman sarjan Pro Pro Max hivutussuojiin upeaksi kokonaisuudeksi!

  24,95 €
 • BR bootsit Pro Max Ostrich
  BR:n strutsinnahka-kuvioidut bootsit. Laadukkaiden bootsien 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä ja kuvioidulla keinonahalla. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL. Hinta parille. Yhdistä saman sarjan suojiin upeaksi kokonaisuudeksi!
  22,95 €
 • BR bootsit Sheepskin
  BR:n erinomaiset bootsit aidolla lampaankarvalla. Tukeva 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä keinonahalla ja hevosen vuohista suojaa on aito lampaankarvareunus. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL, väreinä musta ja valkoinen. Hinta parille.
  38,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4