Kuljetussuojat

14 Tuotetta

Kuljetussuojia käytetään nimensä mukaisesti suojaamaan hevosen jalkoja kuljetuksen aikana kolhuilta ja polkemilta. Jalat on syytä suojata kuljetuksen ajaksi, mikäli hevonen on kengitetty ja erityisesti silloin, jos hevosella on hokit kengissä.

Etujalkojen kuljetussuojat ylettyvät kaviosta polven yli. Pidemmät takajalkojen suojat peittävät myös kintereen. Vahvasta materiaalista valmistettavissa tarrakiinnitteisissä pehmustetuissa suojissa on kavionseutua suojaava kovike tai joissakin malleissa koko kavion peittävä bootsimainen suojus.

Kuten kaikkien suojien kohdalla, myös kuljetussuojia laittaessa on tärkeä varmistaa, ettei suojan ja ihon väliin jää likaa. Suojat voi tarvittaessa huuhtoa, mutta etenkin pitkiä kuljetuksia ennen on varmistettava, että suojat ovat kuivat, eivätkä haudo hevosen jalkaa.

Eri valmistajien kuosi- ja väritarjonnasta löytyvät kuljetusloimien kanssa yhteensopivat kuljetussuojat hevosille ja poneille. Saatavana on myös erimittaisia ja –mallisia häntäsuojia.

 • Busse Tail Guard Shine häntäheijastin
  Bussen tarrakiinnitteinen heijastin häntään.

  Normaali hinta: 8,90 €

  Special Price 7,12 €

 • Busse Trailer kuljetussuojat
  Bussen laadukkaat anatomisesti muotoillut ripstop kuljetussuojat. Koko jalanalue hyvin pehmustettu, vahva tarrakiinnitys.

  Normaali hinta: 103,00 €

  Special Price 82,40 €

 • USG häntäsuojus neopren
  USG:n neopreenistä valmistettu musta häntäsuojus. Säädettävä, napakka tarrakiinnitys.

  Normaali hinta: 22,40 €

  Special Price 17,92 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere Tail Guard häntäsuoja
  Premieren pitkä häntäsuoja polyesteristä suojaa häntää hankaukselta ja lialta kuljetuksen aikana. Kaksiosainen suoja jossa myös tarrakiinnitteinen pussi joka on helppo irroittaa ja puhdistaa.

  Normaali hinta: 18,95 €

  Special Price 15,16 €

 • Eskadron kuljetussuojasetti RIPSTOP PONY
  Eskadronin Ripstop kuljetussuojasetti poni-koko. Värit navy-silver ja choco-beige.

  Normaali hinta: 101,84 €

  Special Price 81,47 €

 • Kuljetussuojat -Premium-
  Nämä anatomisesti muotoillut kuljetussuojat kiinnitetään tarroilla, joilla niitä pystyy säätämään hyvin istuviksi. Konepestävät ja rumpukuivattavat. Neljän setti.

  Normaali hinta: 72,95 €

  Special Price 58,36 €

 • Eskadron PRO TRAVELLER F kuljetussuojat

  <p>Eskadron Pro Traveller, teddy-vuorelliset kuljetussuojat etujalkoihin. Tarrakiinnitys. Koot pony ja Full. V&auml;ri navy. Hinta parille.</p>

  durable polypropylene outer fabric; thick foam lining; skin-friendly, soft teddy fleece inside; four functional Velcro fastenings; pair for front legs

  Normaali hinta: 80,25 €

  Special Price 64,20 €

 • Eskadron PRO TRAVELLER H kuljetussuojat

  Eskadron Pro Traveller, teddy-vuorelliset kuljetussuojat takajalkoihin. Tarrakiinnitys. Koot pony ja Full. Väri navy. Hinta parille.

  durable polypropylene outer fabric; thick foam lining; skin-friendly, soft teddy fleece inside; four functional Velcro fastenings; pair for hind legs

  Normaali hinta: 94,55 €

  Special Price 75,64 €

 • Eskadron RIPSTOP kuljetussuojat

  Eskadronin laadukkaat pitkät ripstop kuljetussuojat. Vahva, repeitymätön pipstop polyesteri pinnalla, puuvillavuori  ja hyvä toppaus suojaa jalkoja.
  Kiinnitys istuvaksi tarroilla. Setissä suojat sekä etujalkoihin että takajalkoihin. Eskadron loimiin sopivat perusvärit. Koot pony ja full.

  durable ripstop outer fabric; thick foam lining; skin-friendly cotton fabric inside; four functional Velcro fastenings; set of four

  Normaali hinta: 110,00 €

  Special Price 88,00 €

 • Christ häntäsuoja
  Pehmeä lampaankarva häntäsuoja on miellyttävä ja suojaa häntää hankaumilta. Nylon päälinen ja tarrakiinnitys.

  Normaali hinta: 59,90 €

  Special Price 47,92 €

 • Premiere kuljetussuojat
  Premieren hyvät muotoonommellut pitkät kuljetussuojat. Näiden hintaansa nähden laadukkaiden suojien materiali on 600D polyesteri ja vuori fleeceä. Vahvistettujen suojien istuvuus on erittäin hyvä ja suojien tarrakiinnitykseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Setti sisältää 4 kpl suojia ja ne toimitetaan kätevässä läpinäkyvässä kantolaukussa. Kaksi kokoa cob ja full. Väri sininen.

  Normaali hinta: 65,95 €

  Special Price 52,76 €

 • Premiere kuljetussuojat Short
  Premieren hyvät lyhyet kuljetussuojat. Edullisten suojien pintamateraali on 600D polyesteriä ja suojien tukevuuden antaa 10 mm vaahto välissä ja vuori on fleeceä. Setti sisältää kaikki 4 kpl suojia. Koot Cob ja Full.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 23,96 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG kuljetus- ja lämpösuojat
  USG:n kuljetus- sekä lämposuojat. Siniset suojat polyamidia, lämmittävät karvapehmusteet keinotekoisia. Lyhyt malli. Suojat tulevat neljän suojan setissä.

  Normaali hinta: 53,00 €

  Special Price 42,40 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Travel Pro Kuljetussuojat Etujalkoihin
  BR:n tuotekehityksen tuloksena on syntynyt erittäin vaativaan käyttöön tarkoitetut Travel Pro suojat. Hevosen jalkaa hyvin alas asti suojaava muotoilu yhdistyy kestävään PVC-materiaaliin. Suojan kiinnitys tapahtuu tarroilla hyvän situvuuden maksimoimiseksi. Suojissa on lämmittävä ja miellyttävä villavuoraus. Suojat myydään pareittan, omansa etujalkoihin ja takajalkoihin. Väri musta ja koko full. Maximun protection!

  Normaali hinta: 112,00 €

  Special Price 89,60 €