Kuljetussuojat

Tuotteet 1-24 / 27

Kuljetussuojia käytetään nimensä mukaisesti suojaamaan hevosen jalkoja kuljetuksen aikana kolhuilta ja polkemilta. Jalat on syytä suojata kuljetuksen ajaksi, mikäli hevonen on kengitetty ja erityisesti silloin, jos hevosella on hokit kengissä.

Etujalkojen kuljetussuojat ylettyvät kaviosta polven yli. Pidemmät takajalkojen suojat peittävät myös kintereen. Vahvasta materiaalista valmistettavissa tarrakiinnitteisissä pehmustetuissa suojissa on kavionseutua suojaava kovike tai joissakin malleissa koko kavion peittävä bootsimainen suojus.

Kuten kaikkien suojien kohdalla, myös kuljetussuojia laittaessa on tärkeä varmistaa, ettei suojan ja ihon väliin jää likaa. Suojat voi tarvittaessa huuhtoa, mutta etenkin pitkiä kuljetuksia ennen on varmistettava, että suojat ovat kuivat, eivätkä haudo hevosen jalkaa.

Eri valmistajien kuosi- ja väritarjonnasta löytyvät kuljetusloimien kanssa yhteensopivat kuljetussuojat hevosille ja poneille. Saatavana on myös erimittaisia ja –mallisia häntäsuojia.

 • Busse Tail Guard Sport häntäsuoja
  Bussen tarroilla kiinnitettävä häntäsuoja suojaa hevosen häntää kuljetuksen aikana tai vaikka tallissa. Synteettinen helppohoitoinen kumi estää suojan liukumisen.
  26,90 €
 • Busse Tail Guard Shine häntäheijastin
  Bussen tarrakiinnitteinen heijastin häntään.
  8,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Trailer kuljetussuojat
  Bussen laadukkaat anatomisesti muotoillut ripstop kuljetussuojat. Koko jalanalue hyvin pehmustettu, vahva tarrakiinnitys.
  103,00 €
 • Imperial Riding kuljetussuojat
  Imperial Ridingin perinteiset kuljetussuojat, joissa pehmeä sisusta ja vankka tarrakiinnitys leveillä tarroilla. Korkea malli. Materiaali 100% polyesteria. Settiin kuuluu neljä suojaa.
  94,10 €
 • USG häntäsuojus neopren
  USG:n neopreenistä valmistettu musta häntäsuojus. Säädettävä, napakka tarrakiinnitys.
  22,40 €
 • USG kuljetussuojat Teddy
  Vahvasta 1200D repeytymättömästä polyesterista valmistetut kuljetussuojat. Suojien kiinnitys kolmella vahvalla tarralla. Suojien sisäpuoli on miellyttävää pehmeää teddykarvaa. Setti sisältää suojat etujalkoihin ja takajalkoihin. Koot cob ja full.
  84,00 €
 • BR JL Travel Boots kuljetussuojat
  BR:n tyylikkäät mustat kuljetussuojat Jos Lansink logolla. Korkea anatominen muotoilu suojaa jalkoja hyvin kuljetuksen ajan. Tukeva malli jonka materiaali on likaa ja vettä hylkivä 600D polyesteri 20 mm vaahtotäytteellä, hiostamaton trikoo sisäpinnalla ja tarrakiinnitys. Setti sisältää yhteensä kaikki 4 suojaa etu- ja takajalkoihin.
  99,95 €
 • BR kuljetussuojat Classic
  BR Classic sarjan kuljetussuojat 4 kappaleen setissä. Hyvä anatominen muoitoilu ja vettä ja likaa hylkiva 600D ripstop pinta. Vahvikkeet hokeille ja elastinen tarrakiinnitys. 20 mm vaahtomuovi sisusta ja trikoo-vuori joka ei hiosta. Koot full ja cob.
  72,95 €
 • Premiere Tail Guard häntäsuoja
  Premieren pitkä häntäsuoja polyesteristä suojaa häntää hankaukselta ja lialta kuljetuksen aikana. Kaksiosainen suoja jossa myös tarrakiinnitteinen pussi joka on helppo irroittaa ja puhdistaa.
  18,95 €
 • Eskadron häntäsuojus NEOPREN
  Eskadronin häntäsuojus kuljetukseen. 5.5 mm paksu neopreeni fleecevuorella ja tarrakiinnitys.

  Normaali hinta: 24,90 €

  Special Price 21,17 €

 • Eskadron kuljetussuojat PRO TRAVELLER etujalkoihin
  Eskadron Pro Traveller, teddyvuoriset kuljetussuojat etujalkoihin. Tarrakiinnitys. Koko Full, värit navy, black, dark green ja choco.
  77,22 €
 • Eskadron kuljetussuojat PRO TRAVELLER takajalkoihin
  Eskadron Pro Traveller, teddyvuoriset kuljetussuojat takajalkoihin. Tarrakiinnitys. Koko Full, värit navy, black, dark green ja choco.
  89,96 €
 • Eskadron kuljetussuojat PRO TRAVELLER PONY etujalkoihin
  Eskadron Pro Traveller kuljetussuojat etujalkoihin teddyvuorella, poni koko. Värit navy, black ja choco.
  77,22 €
 • Eskadron kuljetussuojasetti RIPSTOP PONY
  Eskadronin Ripstop kuljetussuojasetti poni-koko. Värit navy-silver ja choco-beige.
  101,84 €
 • Kuljetussuojat -Premium-
  Nämä anatomisesti muotoillut kuljetussuojat kiinnitetään tarroilla, joilla niitä pystyy säätämään hyvin istuviksi. Konepestävät ja rumpukuivattavat. Neljän setti.
  72,95 €
 • Horse Comfort talli- ja kuljetussuojat
  Monikäyttöiset suojat talliin, tarhaan sekä kuljetukseen. Päällinen neopreeniä, irrotettava pehmeä pintelityyny. Myydään pareittain, koko full. Etujalkaan front, takajalkaan back.
  45,00 €
 • Eskadron PLATINUM Kuljetussuojat
  Eskadron PLATINUM Kuljetussuojat vahvaa 1680 Den pintamateriaalia vanuvuorella. Suojissa kaunis tere ja Eskadron logo. Setissä etu- ja takasuojat.

  Normaali hinta: 110,00 €

  Special Price 93,50 €

 • Imperial Riding kuljetussuojat Winter Resort
  Camouflaged transportboots with reflective piping and PU at bottom.
  69,95 €
 • Eskadron kuljetussuojat Platinum
  The high-quality travel boots made of durable 1680denier outer woven fabric, voluminous foam filling, anti-slip microfibre on the inside and practical wide glossy Velcro fastenings. Additionally reinforced with impact protection on the fore legs. Now available in size COB and FULL. Set of 4 front- and hindlegs.Limited Edition! The Platinum Collection by ESKADRON is an exclusive and strictly limited edition! Sophisticated materials give the products a very elegant look. Please appreciate, however, that the products of this collection have not been designed for use in daily training. In order for you to be able to enjoy these articles for a long time, they should be treated with particular care when being washed and dried. All products are washable at 30°C. Please follow the washing instructions carefully.
  112,35 €
 • Christ Häntäsuoja
  Pehmeä lampaankarva häntäsuoja on miellyttävä ja suojaa häntää hankaumilta. Nylon päälinen ja tarrakiinnitys.
  72,00 €
 • Premiere kuljetussuojat
  Premieren hyvät muotoonommellut pitkät kuljetussuojat. Näiden hintaansa nähden laadukkaiden suojien materiali on 600D polyesteri ja vuori fleeceä. Vahvistettujen suojien istuvuus on erittäin hyvä ja suojien tarrakiinnitykseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Setti sisältää 4 kpl suojia ja ne toimitetaan kätevässä läpinäkyvässä kantolaukussa. Kaksi kokoa cob ja full. Väri sininen.

  Normaali hinta: 65,95 €

  Special Price 56,06 €

 • Premiere kuljetussuojat Short
  Premieren hyvät lyhyet kuljetussuojat. Edullisten suojien pintamateraali on 600D polyesteriä ja suojien tukevuuden antaa 10 mm vaahto välissä ja vuori on fleeceä. Setti sisältää kaikki 4 kpl suojia. Koot Cob ja Full.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • USG kuljetus- ja lämpösuojat
  USG:n kuljetus- sekä lämposuojat. Siniset suojat polyamidia, lämmittävät karvapehmusteet keinotekoisia. Lyhyt malli. Suojat tulevat neljän suojan setissä.
  53,00 €

  Tilapäisesti loppu

Sivu:
 1. 1
 2. 2