Kuljetussuojat

21 Tuotetta

Kuljetussuojia käytetään nimensä mukaisesti suojaamaan hevosen jalkoja kuljetuksen aikana kolhuilta ja polkemilta. Jalat on syytä suojata kuljetuksen ajaksi, mikäli hevonen on kengitetty ja erityisesti silloin, jos hevosella on hokit kengissä.

Etujalkojen kuljetussuojat ylettyvät kaviosta polven yli. Pidemmät takajalkojen suojat peittävät myös kintereen. Vahvasta materiaalista valmistettavissa tarrakiinnitteisissä pehmustetuissa suojissa on kavionseutua suojaava kovike tai joissakin malleissa koko kavion peittävä bootsimainen suojus.

Kuten kaikkien suojien kohdalla, myös kuljetussuojia laittaessa on tärkeä varmistaa, ettei suojan ja ihon väliin jää likaa. Suojat voi tarvittaessa huuhtoa, mutta etenkin pitkiä kuljetuksia ennen on varmistettava, että suojat ovat kuivat, eivätkä haudo hevosen jalkaa.

Eri valmistajien kuosi- ja väritarjonnasta löytyvät kuljetusloimien kanssa yhteensopivat kuljetussuojat hevosille ja poneille. Saatavana on myös erimittaisia ja –mallisia häntäsuojia.

 • Busse Tail Guard Sport häntäsuoja
  Bussen tarroilla kiinnitettävä häntäsuoja suojaa hevosen häntää kuljetuksen aikana tai vaikka tallissa. Synteettinen helppohoitoinen kumi estää suojan liukumisen.
  26,90 €
 • Busse Tail Guard Shine häntäheijastin
  Bussen tarrakiinnitteinen heijastin häntään.
  8,90 €
 • Busse Trailer kuljetussuojat
  Bussen laadukkaat anatomisesti muotoillut ripstop kuljetussuojat. Koko jalanalue hyvin pehmustettu, vahva tarrakiinnitys.
  103,00 €
 • Imperial Riding kuljetussuojat
  Imperial Ridingin perinteiset kuljetussuojat, joissa pehmeä sisusta ja vankka tarrakiinnitys leveillä tarroilla. Korkea malli. Materiaali 100% polyesteria. Settiin kuuluu neljä suojaa.
  94,10 €
 • USG häntäsuojus neopren
  USG:n neopreenistä valmistettu musta häntäsuojus. Säädettävä, napakka tarrakiinnitys.
  22,40 €
 • Premiere Tail Guard häntäsuoja
  Premieren pitkä häntäsuoja polyesteristä suojaa häntää hankaukselta ja lialta kuljetuksen aikana. Kaksiosainen suoja jossa myös tarrakiinnitteinen pussi joka on helppo irroittaa ja puhdistaa.
  18,95 €
 • Eskadron häntäsuojus NEOPREN
  Eskadronin häntäsuojus kuljetukseen. 5.5 mm paksu neopreeni fleecevuorella ja tarrakiinnitys.
  24,90 €
 • Eskadron kuljetussuojat PRO TRAVELLER etujalkoihin
  Eskadron Pro Traveller, teddyvuoriset kuljetussuojat etujalkoihin. Tarrakiinnitys. Koko Full, värit navy, black, dark green ja choco.
  77,22 €
 • Eskadron kuljetussuojat PRO TRAVELLER takajalkoihin
  Eskadron Pro Traveller, teddyvuoriset kuljetussuojat takajalkoihin. Tarrakiinnitys. Koko Full, värit navy, black, dark green ja choco.
  89,96 €
 • Eskadron kuljetussuojat PRO TRAVELLER PONY etujalkoihin
  Eskadron Pro Traveller kuljetussuojat etujalkoihin teddyvuorella, poni koko. Värit navy, black ja choco.
  77,22 €
 • Eskadron kuljetussuojasetti RIPSTOP PONY
  Eskadronin Ripstop kuljetussuojasetti poni-koko. Värit navy-silver ja choco-beige.
  101,84 €
 • Kuljetussuojat -Premium-
  Nämä anatomisesti muotoillut kuljetussuojat kiinnitetään tarroilla, joilla niitä pystyy säätämään hyvin istuviksi. Konepestävät ja rumpukuivattavat. Neljän setti.
  72,95 €
 • Horse Comfort talli- ja kuljetussuojat
  Monikäyttöiset suojat talliin, tarhaan sekä kuljetukseen. Päällinen neopreeniä, irrotettava pehmeä pintelityyny. Myydään pareittain, koko full. Etujalkaan front, takajalkaan back.
  45,00 €
 • Christ Häntäsuoja
  Pehmeä lampaankarva häntäsuoja on miellyttävä ja suojaa häntää hankaumilta. Nylon päälinen ja tarrakiinnitys.
  72,00 €
 • Premiere kuljetussuojat
  Premieren hyvät muotoonommellut pitkät kuljetussuojat. Näiden hintaansa nähden laadukkaiden suojien materiali on 600D polyesteri ja vuori fleeceä. Vahvistettujen suojien istuvuus on erittäin hyvä ja suojien tarrakiinnitykseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Setti sisältää 4 kpl suojia ja ne toimitetaan kätevässä läpinäkyvässä kantolaukussa. Kaksi kokoa cob ja full. Väri sininen.
  65,95 €
 • Premiere kuljetussuojat Short
  Premieren hyvät lyhyet kuljetussuojat. Edullisten suojien pintamateraali on 600D polyesteriä ja suojien tukevuuden antaa 10 mm vaahto välissä ja vuori on fleeceä. Setti sisältää kaikki 4 kpl suojia. Koot Cob ja Full.
  29,95 €
 • USG kuljetus- ja lämpösuojat
  USG:n kuljetus- sekä lämposuojat. Siniset suojat polyamidia, lämmittävät karvapehmusteet keinotekoisia. Lyhyt malli. Suojat tulevat neljän suojan setissä.
  53,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Travel Pro Kuljetussuojat Takajalkoihin
  BR:n tuotekehityksen tuloksena on syntynyt erittäin vaativaan käyttöön tarkoitetut Travel Pro suojat. Hevosen jalkaa hyvin suojaava muotoilu yhdistyy kestävään PVC-materiaaliin. Suojan kiinnitys tapahtuu tarroilla hyvän situvuuden maksimoimiseksi. Suojissa on lämmittävä ja miellyttävä villavuoraus. Suojat myydään pareittan, omansa etujalkoihin ja takajalkoihin. Väri musta ja koko full. Maximun protection!
  112,00 €
 • BR Travel Pro Kuljetussuojat Etujalkoihin
  BR:n tuotekehityksen tuloksena on syntynyt erittäin vaativaan käyttöön tarkoitetut Travel Pro suojat. Hevosen jalkaa hyvin alas asti suojaava muotoilu yhdistyy kestävään PVC-materiaaliin. Suojan kiinnitys tapahtuu tarroilla hyvän situvuuden maksimoimiseksi. Suojissa on lämmittävä ja miellyttävä villavuoraus. Suojat myydään pareittan, omansa etujalkoihin ja takajalkoihin. Väri musta ja koko full. Maximun protection!
  112,00 €
 • Eskadron Kuljetussuojat Ripstop Traveller
  Eskadronin laadukkaat pitkät ripstop kuljetussuojat. Vahva, repeitymätön pipstop polyesteri pinnalla, puuvillavuori  ja hyvä toppaus suojaa jalkoja.
  Kiinnitys istuvaksi tarroilla. Setissä suojat sekä etujalkoihin että takajalkoihin. Koko full ja Eskadron loimiin sopivat perusvärit.
  96,50 €