Pintelipatjat

Tuotteet 1-24 / 25

Ihanan pehmeät pintelipatjat ovat paitsi kivannäköiset, mutta tuovat myös mukavuutta hevoselle.
 • Acavallo® geelialuset pinteleille etujalkoihin
  Acavallon geelipintelipatjat etujalkoihin on muotoiltu anatomisesti suojaamaan jänteitä ja niveliä hyvällä iskunvaimennus ominaisuudellaan. Erityinen reijitys takaa hyvän ilman kierron estäen kuumuuden kertymisen. Non-slip pinta helpottaa käsitelyä. Geeli on iho- ja karvaystävällistä sekä silikoonivapaata. Myydään pareittain. Koko 27x25 cm.
  53,80 €
 • Acavallo® geelialuset pinteleille takajalkoihin
  Acavallon geelipintelipatjat takajalkoihin on muotoiltu anatomisesti suojaamaan jänteitä ja niveliä hyvällä iskunvaimennus ominaisuudellaan. Erityinen reijitys takaa hyvän ilman kierron estäen kuumuuden kertymisen. Non-slip pinta helpottaa käsitelyä. Geeli on iho- ja karvaystävällistä sekä silikoonivapaata. Myydään pareittain. Koko 38x32 cm.
  59,90 €
 • ANKY® pintelipatjat
  Ankyn huippulaatuiset pintelipatjat, jotka valmistettu Cooldry'sta ja ne on suunniteltu siirtämään kosteutta poispäin jaloista. Nämä patjat myös tarjoavat jaloille suojaa ja tasaavat pinteleiden painetta. Koko 30x45cm ja värivaihtoehtoinen valkoinen ja musta.
  25,95 €
 • ANKY® Pintelipatjat
  Ankyn huippulaatuiset pintelipatjat, jotka valmistettu Cooldry'sta ja ne on suunniteltu siirtämään kosteutta poispäin jaloista. Nämä patjat myös tarjoavat jaloille suojaa ja tasaavat pinteleiden painetta. Koko 50x50cm ja värivaihtoehtoinen valkoinen ja musta.
  42,95 €
 • Br Pintelinaluset Tricot
  BR pintelinaluset on valmistettu 8mm PU-vaahdosta jonka johdosta ne istuvat erittäin hyvin jalkaan, jakavat paineen ja ovat hyvät iskunvaimentajat. Materiaali on ulkopuolella Tricot joka tuntea pehmeä ja mukava. Frotee sisäpinnalla edesauttaa kosteuden imeytymistä ja hyvää ilmanvaihto. Hyvä ja helppo tarrakiinnitys! Setissä 4 kpl alusia, omansa eteen ja taakse. Viisi perusväriä.
  20,95 €
 • BR pintelipatjat American
  BR:n todella paksut patjat pinteleille. Monikäyttöiset isot patjat suojaavat jalkoja hyvin vaikka kuljetuksessa. Voidaan myös käyttää loimen etukauluksessa pehmusteena estämään lapojen hiertymistä. Patjat tikattua puuvillaa. Patjan koko 50x80 cm ja setissä 2 kpl.
  14,95 €
 • Busse Bandamull pintelipatjat
  Bussen tikatut pintelipatjat puuvillasta, täytteenä polyester. Konepestävät 40°C, myydään pareittain
  19,75 €
 • Busse Filz pintelipatjat
  Bussen pintelipatjat, huopaa sisäpuolelta ja vaahtotäyte. Myydään 4 kpl seteissä
  33,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Klett pintelipatjat
  Bussen vaahtotäytteiset pintelipatjat suojaa hankauksilta ja paineelta treenin aikana. Pystysuora tikkaus takaa optimaalisen istuvuuden jalan ympäri. Tarrakiinnitys, konepestävä 60°C. Myydään pareittain
  19,95 €
 • Busse pintelipatjat
  Bussen pintelipatjat, jotka suojaavat hevosen sääriä kuljetuksen tai loukkaantumisen aikana. Pintamateriaali puuvilla polyesteria ja patjan täytteenä kuituvanua. Ei hinkaavia saumoja, konepestävät 30°C. Myydään kahden seteissä
  37,90 €
 • Eskadron CLIMATEX pintelinaluset PONY Large
  Eskadronin legendaarisen hyvät Climatex- pintelipatjat. Setti sisältää neljä kappaletta pintelipatjoja koossa 35x35cm poneille (Large). Musta ja valkoinen väri.
  51,50 €
 • Eskadron CLIMATEX pintelinaluset PONY Small
  Eskadronin legendaarisen hyvät Climatex- pintelipatjat. Setti sisältää neljä kappaletta pintelipatjoja koossa 25x35cm poneille (small). Musta ja valkoinen väri.
  36,00 €
 • Eskadron Next Generation pintelinaluset CLIMALEGS
  Eskadronin Next Generation pintelinaluset joissa toiminnallinen ja hengittävä vaahto sekä karvapeitteelle ystävällinen jersey. Reilu koko ja hinta parille.
  34,95 €
 • Eskadron pintelinaluset CLIMATEX large
  Eskadronin legendaarisen hyvät Climatex- pintelipatjat, large. Setti sisältää neljä kappaletta pintelipatjoja koossa 45x45cm. Monta kivaa väriä.
  59,10 €
 • Eskadron pintelinaluset CLIMATEX small
  Eskadronin legendaarisen hyvät Climatex- pintelipatjat, small. Setti sisältää neljä kappaletta pintelipatjoja koossa 32x45cm. Monta kivaa väriä
  37,10 €
 • Eskadron pintelipatjat COTTON
  made of high quality cotton with soft wadding. Extremely suitable for use with stable and travel bandages. Packed in a SET (4 bandages)
  78,90 €
 • Euro-Star pintelipatjat
  Euro-Starin paksut, iskuilta suojaavat ja nopeasti kuivuvat pintelipatjat 4 kappaleen settinä. Tarrojen avulla patjat pysyvät hyvin paikoillaan pinteloinnin ajan. Settejä kahta eri kokoa M-30x40cm ja L-45x45cm.
  52,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding pintelinkiinnittäjä
  Imperial Ridingin pintelinkiinnittäjä, jolla pintelit on helppo kiinnittää. Vahva joustava teippikiinnitys. Hinta neljälle.
  9,50 €
 • Premiere pintelinaluset
  Premieren tikatut 100% puuvilla olevat pintelinaluset. Setissä 4 kpl valkoisia alusia koossa 35x35 cm.
  10,90 €
 • Premiere pintelinaluset 30x45cm
  Paksua ja tukevaa 100% polyesteriä olevat pintelipatjat. Hinta 4 kappaleen settille ja väri valkoinen. Koko 30x45cm.
  10,95 €
 • Premiere pintelinaluset 45x45cm
  Premieren paksua ja tukevaa 100% polyesteriä olevat pintelipatjat. Hinta 4 kappaleen settille ja väri valkoinen. Koko 45x45cm.
  13,95 €
 • Premiere pintelinaluset SET
  Premieren paksua ja tukevaa 100% polyesteriä olevat pintelipatjat. Hinta 4 kappaleen settille jossa 2 kpl alusia koossa 30x45cm ja 45x45cm. Väri valkoinen.
  13,95 €
 • Schockemöhle Sports Quick Dry Light S pintelinaluset
  Schockemöhlen laadukkaat pintelinaluset. Materiaalina erittäin nopeasti kuivuva ja pinnaltaan aina kuiva ja miellyttävä Quick Dry. Väreinä kuvan Chocolate Latte sekä Black ja White. Brodeerattu logo. Koko 30x45 cm, setissä 2 kpl.
  18,50 €
 • Schockemöhle Sports Quick Dry Light L pintelinaluset
  Schockemöhlen laadukkaat pintelinaluset. Materiaalina erittäin nopeasti kuivuva ja pinnaltaan aina kuiva ja miellyttävä Quick Dry. Väreinä kuvan chocolate sekä Black ja White. Logo brodeeraus. Koko 40x45 cm, setissä 2 kpl.
  20,50 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2