Pintelit

Tuotteet 1-24 / 80

Pehmeät pintelit tukevat ja suojaavat hevosen jalkoja työskenneltäessä ja parantavat verenkiertoa esimerkiksi rasituksen jälkeen tai aineenvaihdunnan häiriötiloissa. Horsepron lämpö-, fleece-, jousto- ja liimapinteleiden sekä erilaisten pintelipatjojen kirjo tarjoaa tukea, suojaa ja hoitoa niin talli- kuin ratsastuskäyttöönkin. Ahkeran pintelinkäyttäjän varusteisiin kuuluu myös näppärä pintelinkäärijä, jolla pyöräytät pintelit rullalle käden käänteessä.

Pintelit kääritään jalan ympärille tasaisesti ja niiden alla tulee painevaurioiden välttämiseksi käyttää aina tarkoitukseen soveltuvia pintelipatjoja. Ennen pinteleiden käärimistä jalat on harjattava ja käärittäessä on varmistettava, ettei hevosen jalan ja pintelipatjan väliin jää likaa, eikä patja ole rypyssä.

Ehkäpä haluat hevosellesi yöksi Eskadronin lämpöiset villasekoitepintelit tai villiinnyt Glööcklerin leopardikuvioiduista fleecepinteleistä? Innostu värien ja vaihtoehtojen valikoimasta ja tilaa vaikka omiin ratsastushousuihisi sointuvat pintelit Horseprolta.

 • Acavallo® fleecepintelit geelipatjalla
  Acavallon fleecepinteleissä on integroitu 0,75m pitkä geeli ja ne kiinnittyvät tarralla. Pinteleillä on valtava iskuavaimentava ominaisuus, joka suojaa jänteitä ja niveliä. Geeli on ihoystävällistä ja silikooni vapaata. Erityinen reijitys takaa hyvän ilmanvaihtumisen, joten pintelit ovat mukavat jalassa. Pinteleitä on mahdollista käyttää myös jalkojen kylmäämiseen pitämällä niitä pakastimessa ennen käyttöä. Myydään pareittain. Koko pintelin pituus 3,1m.
  75,90 €
 • ANKY® Fleecepintelit
  Ankyn laadukkaat fleecepintelit, pituus 3,5m. Monta värivaihtoehtoa, sopivat hyvin yhteen ANKY Pad -satulahuopien kanssa. 4kpl setti kätevässä säilytyslaukussa.
  26,95 €
 • ANKY® fleecepintelit SS17
  ANKY® Bandages are made of the highest quality fleece with strong anti-pilling properties. Colours are matching perfectly with the Saddle Pads. With Velcro closure.
  30,95 €
 • BR Event fleecepintelit

  BR:n laadukkaat fleecepintelit sävy sävyyn muiden BR Event tuotteiden kanssa. Ihanat värit ja settiin kuuluu 4 kpl 3 m fleecepinteliä BR logolla varustettuina. Valitse ihanista väreistä ja yhdistä vaikka muihin BR Event sarjan tuotteisiin, satuhuopaan, korvasuojiin jne. Koko Full.

  24,95 €
 • BR Event fleecepintelit Pony
  BR:n laadukkaat fleecepintelit sävy sävyyn muiden BR Event tuotteiden kanssa. Ihanat värit ja settiin kuuluu 4 kpl 3 m fleecepinteliä BR logolla varustettuina. Valitse ihanista väreistä ja yhdistä vaikka muihin BR Event sarjan tuotteisiin, satuhuopaan, korvasuojiin jne. Koko Full.
  19,95 €
 • Br Fleecepintelit
  BR:n laadukkaat fleece pintelit 4 kpl pakkauksessa ja hyvissä perusväreissä. Pintelin pituus 3 m ja leveys 10 cm. Kiinnitys logollisilla tarroilla.
  22,95 €
 • BR fleecepintelit Melange
  BR:n hyvät fleecepintelit Melange-sarjan väreissä. Laadukas 380 g fleece jossa toinne puoli nukkaantumaton. pintelin pituus noin 300can ja leveys noin 10 cm. Setissä pinteleitä 4 kpl. Kaikissa väreissä harmaat BR-logolliset tarrat. Yhdistä saman sarjan satulahuopaan ja korvahuppuun!
  21,95 €
 • Br Lämpöpintelit Colour
  Hyvät ja elastiset 100 %akryylipintelit tarrakiinnityksellä ja BR logolla. Loistavat kuljetus-, talli- ja harjoituskäytössä. Settiin kuuluu 4 kpl pitkää 4m lämpöpinteliä ja kätevä kassi. Pintelin leveys 11 cm. 8 kivaa ja ajatonta väriä.
  52,95 €
 • BR pintelit patjoilla Climatex
  BR:n laadukkaat 100 % polyesteristä valmistetut elastiset pintelit, joihin on yhdistetty pintelipatjat antamaan lisäsuojaa jaloille. Yhdistettyjen pinteleiden ja patjojen ansiosta istuvuus on täydellinen, ei jänteitä painavia saumoja eikä pintelin reunojen alta rumasti näkyviä patjoja. Tukeva tarrakiinnitys tekee pinteleistä helpot ja nopeat käyttää. Koko 10 x 300 cm, myydään pareittain. Saatavissa sinisinä, mustina ja valkoisina.
  20,95 €
 • Busse Fleece fleecepintelit
  Bussen pehmeät fleecepintelit ovat täydelliset treeniin. Tarrakiinnitys, konepestävä 40°C. Myydäään vetoketjullisessa pussissa, jossa 4 kpl pinteleitä.
  21,90 €
 • Busse joustopintelit
  Bussen joustopintelit treeniin. Materiaali joustaa molempiin suuntiin, tarrakiinnitys. Konepestävä 40°C. Setti myydään vetoketjullisessa laukussa, jossa 4 kpl pinteleitä
  26,90 €
 • Busse pintelin kiinnittäjä
  Bussen joustava tarrakiinnitteinen pintelin kiinnittäjä varmistaa, että pinteli/pintelipatja/bootsit pysyy paikoillaan kun alkuperäinen tarra tai kiinnike ei enää pidä tai on kadonnut. Myydään pareittain
  7,50 €
 • Busse Polo fleecepintelit
  Bussen erittäin pehmeät fleecepintelit, joiden hieman karhea pinta estää liusumisen. Erinomaiset treeniin. Tarrakiinnitys, konepestävät 40°C. Myydään vetoketjullisessa pussissa, jossa 4 kpl pinteleitä
  21,90 €
 • Busse Season fleecepintelit
  Bussen fleecepintelit tarrakiinnityksellä. Pehmeää fleeceä, joka kuitenkin pysyy paikalla eikä liusu alas. Konepestävä 40°C. Setissä 4 kpl pinteleitä
  17,90 €
 • Busse Shetty fleecepintelit
  Bussen fleecepintelit tarrakiinnityksellä. Pehmeää fleeceä, hieman karhea pinta estää pintelin liusumisen alas. Konepestävä 40°C. Setissä 4 kpl pinteleitä
  13,95 €
 • Busse Spezial lämpöpintelit
  Bussen akryylipintelit talliin tai treeniin. Leveät tarrakiinnitykset, pintelin leveys noin 4 cm. Setissä 4 kpl pinteleitä.
  40,90 €
 • Busse Vetrap liimapintelit
  Bussen elastiset liimapintelit ovat erittäin kevyet, ohuet ja kestävät. Itseliimautuvaa materiaalia, joka hengittää. Pinteli tukee optimaalisella tavalla treenin aikana jalkavaivoista kärsivää hevosta. Leveys: 10 cm, pituus: 2,30 m (venyttämättömänä)
  8,95 €
 • Cavallino Marino fleecepintelit Arctic
  Cavallino Marino Arctic -sarjan fleecepintelit glitternauhakoristeella. Luo ihana kokonaisuus yhdistämällä pinteleihin saman sarjan satulahuopa ja korvahuppu! Toimitetaan 4 kappaleen setissä.
  29,95 €
 • Cavallino Marino fleecepintelit Atlantis
  Cavallino Marinon polarfleecepintelit, joissa tyylikäs leveä tarrakiinnitys kontrastiraidoilla ja brodeeratulla logolla. Materiaali 100% polyesteria. Myydään neljän pintelin setissä!
  25,95 €
 • Cavallino Marino fleecepintelit Copper Kiss
  Cavallino Marinon upeat, kimaltelevat ja säihkyvät polarfleecepintelit. Kiinnitys ihanalla koristeellisella paksulla tarralla. Materiaali 100% polyesteria.
  29,95 €
 • Cavallino Marino fleecepintelit Silver Stream
  Cavallino Marinon fleecepintelit, joiden paksussa tarrakiinnityksessä ihana tekojalokivikoristelu! Materiaali 100% polyesteria. Sarjassa aivan ihanat värit!
  41,95 €
 • Eskadron Classic Collection fleecepintelit
  Eskadronin Classic Collection kausiväriset laadukkaat fleecepintelit logollisilla tarroilla. Pintelin pituus noin 3,5m ja leveys 11cm. Pakkauksessa 4 kpl pinteleitä.
  29,95 €
 • Eskadron Classic Collection fleecepintelit Lime
  Eskadronin Classic Collection kausiväriset laadukkaat fleecepintelit logollisilla tarroilla. Pintelin pituus noin 3,5m ja leveys 11cm. Pakkauksessa 4 kpl pinteleitä.
  28,50 €
 • Eskadron Classic Collection fleecepintelit Pony
  Eskadronin laadukkaat fleecepintelit kausiväreissä poneille logollisilla tarroilla. Pintelin pituus noin 2,8m ja leveys 9cm. Pakkauksessa 4 kpl pinteleitä.
  27,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4