Pintelit

8 Tuotetta

Pehmeät pintelit tukevat ja suojaavat hevosen jalkoja työskenneltäessä ja parantavat verenkiertoa esimerkiksi rasituksen jälkeen tai aineenvaihdunnan häiriötiloissa. Horsepron lämpö-, fleece-, jousto- ja liimapinteleiden sekä erilaisten pintelipatjojen kirjo tarjoaa tukea, suojaa ja hoitoa niin talli- kuin ratsastuskäyttöönkin. Ahkeran pintelinkäyttäjän varusteisiin kuuluu myös näppärä pintelinkäärijä, jolla pyöräytät pintelit rullalle käden käänteessä.

Pintelit kääritään jalan ympärille tasaisesti ja niiden alla tulee painevaurioiden välttämiseksi käyttää aina tarkoitukseen soveltuvia pintelipatjoja. Ennen pinteleiden käärimistä jalat on harjattava ja käärittäessä on varmistettava, ettei hevosen jalan ja pintelipatjan väliin jää likaa, eikä patja ole rypyssä.

Ehkäpä haluat hevosellesi yöksi Eskadronin lämpöiset villasekoitepintelit tai villiinnyt Glööcklerin leopardikuvioiduista fleecepinteleistä? Innostu värien ja vaihtoehtojen valikoimasta ja tilaa vaikka omiin ratsastushousuihisi sointuvat pintelit Horseprolta.

 • Eskadron fleecepintelit
  Eskadronin laadukkaat fleecepintelit logollisilla tarroilla. Pintelin pituus noin 3,5m ja leveys 11cm. Pakkauksessa 4 kpl pinteleitä. Paljon värejä.

  Normaali hinta: 36,90 €

  Special Price 11,07 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleecepintelit Polar
  Edulliset  ja hyvin ryhtinsä säilyttävät polar fleecepintelit. Toimitetaan 4 kappaleen setissä vetoketjullisessa pussissa. Lukematon määrä värejä!

  Normaali hinta: 15,95 €

  Special Price 4,79 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR pintelit patjoilla Climatex
  BR:n laadukkaat 100 % polyesteristä valmistetut elastiset pintelit, joihin on yhdistetty pintelipatjat antamaan lisäsuojaa jaloille. Yhdistettyjen pinteleiden ja patjojen ansiosta istuvuus on täydellinen, ei jänteitä painavia saumoja eikä pintelin reunojen alta rumasti näkyviä patjoja. Tukeva tarrakiinnitys tekee pinteleistä helpot ja nopeat käyttää. Koko 10 x 300 cm, myydään pareittain. Saatavissa sinisinä, mustina ja valkoisina.

  Normaali hinta: 24,95 €

  Special Price 7,49 €

 • Eskadron joustopintelit ELASTIC
  Eskadronin erittäin laadukkaat ja pitkäaikäiset joustopintelit. Pinteleiden materiaali on acrylic-polyamide-lycra ja kiinnitys logollisilla tarroilla. Myydään kahden kappaleen paketissa. Pituus 175cm ja leveys 10cm. Useita eri värejä, joista isossa kuvassa tanne green. Joustopintelit ja Climatex pintelinaluset ovat ehdoton yhdistelmä.

  Normaali hinta: 44,85 €

  Special Price 13,46 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Xcellence fleecepintelit
  BR Xcellence sarjan fleecepintelit tarrakiinnityksellä 11 x 350 cm. Setissä 4 pinteliä. Upeat värit jotka yhdistyvät täysin BR Xcellence sarjan muihin tuotteisiin.

  Normaali hinta: 25,95 €

  Special Price 7,79 €

 • Schockemöhle Sports fleecepintelit

  Schockemöhlen laadukaat polar-fleeceä olevat pintelit harjoituksiin ja talliin. Setissä neljä kpl pinteleitä satulahuopiin ja korvahuppuihin soituvissa väreissä. Kiinnitys logollisilla tarroilla. Pintelin leveys 12 cm ja pituus reilu 3,5 m.

  Normaali hinta: 27,90 €

  Special Price 8,37 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron ELASTIC joustopintelit

  Eskadronin laadukkaat joustopintelit. Pinteleiden materiaali on acrylic-polyamide-lycra ja kiinnitys logollisilla tarroilla. Myydään kahden kappaleen paketissa.
  Pituus 175cm ja leveys 10cm. Useita eri värejä. Joustopintelit ja Climatex pintelinaluset ovat ehdoton yhdistelmä treeniin!
  Hinta parille!

  Eskadron training bandages made of an acryl polyamide lycra fabric; double Velcro fastening; high-elastic and durable; supports tendons and ligaments; please use with Climatex linings

  Normaali hinta: 42,85 €

  Special Price 12,86 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron ELASTIC CLIMATEX joustopintelit

  training bandages made of an acryl polyamide lycra fabric; directly combined with a Climatex layer; optimal protection against any pressure points; double Velcro fastening; high-elastic and durable; supports tendons and ligaments; ideal for high-performance competition horses; measurements 10 cm x 175 cm; in pairs
  Hinta parille!

  Normaali hinta: 57,15 €

  Special Price 17,15 €