Pintelit

Tuotteet 1-24 / 32

Pehmeät pintelit tukevat ja suojaavat hevosen jalkoja työskenneltäessä ja parantavat verenkiertoa esimerkiksi rasituksen jälkeen tai aineenvaihdunnan häiriötiloissa. Horsepron lämpö-, fleece-, jousto- ja liimapinteleiden sekä erilaisten pintelipatjojen kirjo tarjoaa tukea, suojaa ja hoitoa niin talli- kuin ratsastuskäyttöönkin. Ahkeran pintelinkäyttäjän varusteisiin kuuluu myös näppärä pintelinkäärijä, jolla pyöräytät pintelit rullalle käden käänteessä.

Pintelit kääritään jalan ympärille tasaisesti ja niiden alla tulee painevaurioiden välttämiseksi käyttää aina tarkoitukseen soveltuvia pintelipatjoja. Ennen pinteleiden käärimistä jalat on harjattava ja käärittäessä on varmistettava, ettei hevosen jalan ja pintelipatjan väliin jää likaa, eikä patja ole rypyssä.

Ehkäpä haluat hevosellesi yöksi Eskadronin lämpöiset villasekoitepintelit tai villiinnyt Glööcklerin leopardikuvioiduista fleecepinteleistä? Innostu värien ja vaihtoehtojen valikoimasta ja tilaa vaikka omiin ratsastushousuihisi sointuvat pintelit Horseprolta.

 • Eskadron pintelikassi
  Genius Bag perfect fitting for 3 sets of bandages or horse boots.
  19,98 €
 • Eskadron fleecepintelit
  Eskadronin laadukkaat fleecepintelit logollisilla tarroilla. Pintelin pituus noin 3,5m ja leveys 11cm. Pakkauksessa 4 kpl pinteleitä. Paljon värejä.
  34,90 €
 • Fleecepintelit Polar
  Edulliset  ja hyvin ryhtinsä säilyttävät polar fleecepintelit. Toimitetaan 4 kappaleen setissä vetoketjullisessa pussissa. Lukematon määrä värejä!
  15,95 €
 • BR fleecepintelit Melange
  BR:n hyvät fleecepintelit Melange-sarjan väreissä. Laadukas 380 g fleece jossa toinne puoli nukkaantumaton. pintelin pituus noin 300can ja leveys noin 10 cm. Setissä pinteleitä 4 kpl. Kaikissa väreissä harmaat BR-logolliset tarrat. Yhdistä saman sarjan satulahuopaan ja korvahuppuun!
  21,95 €
 • Br Lämpöpintelit Colour
  Hyvät ja elastiset 100 %akryylipintelit tarrakiinnityksellä ja BR logolla. Loistavat kuljetus-, talli- ja harjoituskäytössä. Settiin kuuluu 4 kpl pitkää 4m lämpöpinteliä ja kätevä kassi. Pintelin leveys 11 cm. 8 kivaa ja ajatonta väriä.
  52,95 €
 • Joustopintelit
  Hyvät joustopintelit jotka säilyttävät muotonsa pesusta toiseen. Tarrakiinnitys ja pituus 180 cm. Setissä 4 kpl pinteleitä ja toimitus vetoketjullisessa pussissa. Paljon hyviä värejä.
  20,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Liimapintelit 4kpl
  Hyvät joustavat, itseliimautuvat pintelit, joita voidaan käyttää esim. hauteiden ja tukisiteiden tekemiseen. Pituus noin 4,5m ja monta väriä. Paketissa 4 kpl pinteleitä per väri.
  16,95 €
 • Lämpöpintelit Acrylic
  Hyvin ryhtinsä pitävät kevyet ja lämmittävät akryylipintelit talliin tai treeniin. Pintelin leveys noin 5cm. Monta hyvää väriä ja setissä 4 kpl pinteleitä.
  26,95 €
 • BR Event fleecepintelit

  BR:n laadukkaat fleecepintelit sävy sävyyn muiden BR Event tuotteiden kanssa. Ihanat värit ja settiin kuuluu 4 kpl 3 m fleecepinteliä BR logolla varustettuina. Valitse ihanista väreistä ja yhdistä vaikka muihin BR Event sarjan tuotteisiin, satuhuopaan, korvasuojiin jne. Koko Full.

  24,95 €
 • BR Event fleecepintelit Pony
  BR:n laadukkaat fleecepintelit sävy sävyyn muiden BR Event tuotteiden kanssa. Ihanat värit ja settiin kuuluu 4 kpl 3 m fleecepinteliä BR logolla varustettuina. Valitse ihanista väreistä ja yhdistä vaikka muihin BR Event sarjan tuotteisiin, satuhuopaan, korvasuojiin jne. Koko Full.
  24,95 €
 • Busse Spezial lämpöpintelit
  Bussen akryylipintelit talliin tai treeniin. Leveät tarrakiinnitykset, pintelin leveys noin 4 cm. Setissä 4 kpl pinteleitä.
  40,90 €
 • Busse Polo fleecepintelit
  Bussen erittäin pehmeät fleecepintelit, joiden hieman karhea pinta estää liusumisen. Erinomaiset treeniin. Tarrakiinnitys, konepestävät 40°C. Myydään vetoketjullisessa pussissa, jossa 4 kpl pinteleitä
  21,90 €
 • Busse pintelin kiinnittäjä
  Bussen joustava tarrakiinnitteinen pintelin kiinnittäjä varmistaa, että pinteli/pintelipatja/bootsit pysyy paikoillaan kun alkuperäinen tarra tai kiinnike ei enää pidä tai on kadonnut. Myydään pareittain
  7,50 €
 • Busse Fleece fleecepintelit
  Bussen pehmeät fleecepintelit ovat täydelliset treeniin. Tarrakiinnitys, konepestävä 40°C. Myydäään vetoketjullisessa pussissa, jossa 4 kpl pinteleitä.
  21,90 €
 • Busse Shetty fleecepintelit
  Bussen fleecepintelit tarrakiinnityksellä. Pehmeää fleeceä, hieman karhea pinta estää pintelin liusumisen alas. Konepestävä 40°C. Setissä 4 kpl pinteleitä
  13,95 €
 • ANKY® Fleecepintelit
  Ankyn laadukkaat fleecepintelit, pituus 3,5m. Monta värivaihtoehtoa, sopivat hyvin yhteen ANKY Pad -satulahuopien kanssa. 4kpl setti kätevässä säilytyslaukussa.
  26,95 €
 • Acavallo® fleecepintelit geelipatjalla
  Acavallon fleecepinteleissä on integroitu 0,75m pitkä geeli ja ne kiinnittyvät tarralla. Pinteleillä on valtava iskuavaimentava ominaisuus, joka suojaa jänteitä ja niveliä. Geeli on ihoystävällistä ja silikooni vapaata. Erityinen reijitys takaa hyvän ilmanvaihtumisen, joten pintelit ovat mukavat jalassa. Pinteleitä on mahdollista käyttää myös jalkojen kylmäämiseen pitämällä niitä pakastimessa ennen käyttöä. Myydään pareittain. Koko pintelin pituus 3,1m.
  75,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR pintelit patjoilla Climatex
  BR:n laadukkaat 100 % polyesteristä valmistetut elastiset pintelit, joihin on yhdistetty pintelipatjat antamaan lisäsuojaa jaloille. Yhdistettyjen pinteleiden ja patjojen ansiosta istuvuus on täydellinen, ei jänteitä painavia saumoja eikä pintelin reunojen alta rumasti näkyviä patjoja. Tukeva tarrakiinnitys tekee pinteleistä helpot ja nopeat käyttää. Koko 10 x 300 cm, myydään pareittain. Saatavissa sinisinä, mustina ja valkoisina.
  20,95 €
 • Eskadron joustopintelit ELASTIC
  Eskadronin erittäin laadukkaat ja pitkäaikäiset joustopintelit. Pinteleiden materiaali on acrylic-polyamide-lycra ja kiinnitys logollisilla tarroilla. Myydään kahden kappaleen paketissa. Pituus 175cm ja leveys 10cm. Useita eri värejä, joista isossa kuvassa tanne green. Joustopintelit ja Climatex pintelinaluset ovat ehdoton yhdistelmä.
  34,90 €
 • Eskadron joustopintelit CLIMATEX
  Eskadronin todella hyvät joustopintelit joihin on yhditetty Climatex patjat. Joustopinteleiden materiaali on laadukas acrylic-polyamide-lycra joka joustava ja silti napakka. Kiinnitys logollisilla tarroilla. Myydään kahden kappaleen paketissa. Pituus 175cm ja leveys 10cm. Useita eri värejä, joista isossa kuvassa cinnamon. Joustopintelin ja patjan yhdistelmä on nopea ja helppo käytössä.
  48,49 €
 • Eskadron lämpöpintelit WOOL
  Eskadronin laadukkaat villasekoitepintelit talliin tai kuljetukseen. Pinteleiden lämmittävä vaikutus pääsee parhaiten oikeuksiinsa yhdistettynä Climatex pintelinalusiin. Pinteleiden pituus 175cm ja leveys 10cm, kiinnitys pitkällä safety tarralla. Hyvät perusvärit joista isossa kuvassa grey. Myydään pareittain eli hinta parille.
  24,30 €
 • Eskadron fleecepintelit Pony
  Eskadronin laadukkaat fleecepintelit ponille logollisilla tarroilla. Pintelin pituus noin 2,8m ja leveys 9cm. Pakkauksessa 4 kpl pinteleitä. Paljon värejä.
  28,40 €
 • Fleecepintelit Flags
  Suomi 100 teemaan sopivat valkoiset fleecepintelit 4 kappaleen setissä jotka koristettu suomen lipulla. Pituus 200cm poneille ja 300cm hevosille. Yhdistä muihin Flags sarjan varusteisiin!
  24,95 €
 • Horse Comfort fleecepinteli
  Fleecepinteli, paketissa 4 kpl, 4 m.

  Normaali hinta: 16,90 €

  Special Price 10,14 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2