Suojat

Tuotteet 1-24 / 127

Hevosen jalkojen suojaaminen on hyvä keino ennaltaehkäistä loukkaantumisia ja varmistaa hevosen säilymistä käyttökuntoisena. Suojia on hyvä käyttää ainakin liikutuksen yhteydessä, mutta osa hevosista hyötyy niiden käytöstä myös tarhattaessa.

Laadukkaat suojat kestävät huollettuina kovaakin kulutusta, kuraa ja pakkasta. Suojat tulee valita hevoskohtaisesti, aktiviteetista ja esimerkiksi hevosen jalka-asennoista riippuen. Ennen suojien laittoa on tärkeää huolehtia, että jalat ovat puhtaat, eikä suojien sisäpinnassa ole likaa, joka voi rikkoa hevosen ihon.

Suojien tehtävänä on varjella jalkaa hevosen omien kavioiden kolhaisuilta mutta myös esimerkiksi puomien iskuilta tai oksien raapimiselta maastossa. Suojat valmistetaan yleisimmin nahasta tai neopreenista. Jänne- ja hivutussuojien lisäksi Horsepron valikoimaan kuuluvat kouluratsastajien käyttämät korkeat neopreenisuojat sekä erilaiset terapeuttiset kylmäys- ja lämpösuojat.

Huolehdi hevosesi jalkojen hyvinvoinnista ja tilaa laadukkaat suojat Horsepron laajasta valikoimasta.

 • Br Jos Lansink Hivutussuojat Infinity
  Jos Lansink kokoelman uudet upeat nahkaiset hivutussuojat Euroopan parhaimmasta nahkasta pehmeällä vuorella. Tälläinen nahka on vahva, notkea, tuntuu pehmeältä ja on kestävä. Suojien kiinnitys kahdella joustavalla resorilla ja nopeilla ja kätevillä "napeilla". Väreinä valittavissa tobacco messinki soljilla tai musta RST soljilla. Koot cob ja full. Samaan sarjaan saatavilla myös jännesuojat.

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 71,96 €

 • BR suojasetti Melange
  BR Melange sarjan hyvät neopreeni vuoratut jännesuojat etujalkoihin ja matalat hivutussuojat takajalkoihin samassa setissä. Suojien värinä Melange sarjan väriyhdistelmät joissa kaikissa melange harmaa neopreeni ja tehostevärinen iskuja vaimentava PU-kuori. Yhdistä saman sarjan satulahuopaan ja korvahuppuun!

  Normaali hinta: 52,95 €

  Special Price 42,36 €

 • Br Jännesuojat Air-tech Silver - Gold
  BR:n uusissa jännesuojissa on erimomainen iskunvaimennus ja ilmankierto jotta jänteet pysyvät turvassa ja viileinä. Näiden suojien takaosa on vahvistettu erittäin kestävällä ja lujalla BASF TPU-muovilla, integroitu ilmatyynypehmuste vaimentaa mahdolliset iskut ja ilmastointiaukot sivuilla ohjaavat ilman kiertämään suojan perforoidun neopreenivuorauksen sisällä jolloin suoja pysyy kuivana ja viileänä. Hyvä anatominen muotoilu ja istuvuus. Konepestävä suoja joka myös kuivuu nopeasti. Uutuusvärit Silver ja Gold. Koko Full

  Normaali hinta: 59,95 €

  Special Price 47,96 €

 • Br Suojasetti Pro Tech
  BR:n laadukas suojasetti sisältää jännesuojat etujalkoihin ja takajalkoihin. Näissä hyvissä yleissuojissa pehmeä neopreen vuoraus, tarrakiinnitys ja tietysti BR logot. Suojaa saatavilla viisi väriä ja kahta kokoa pony sekä full.

  Normaali hinta: 54,95 €

  Special Price 43,96 €

 • BR Event takajalan hivutussuojat Color
  Takajalan matalat hivutussuojat taattua BR laatua ihanissa väreissä. Suojien materiaali on kestävää synteettistä PU:ta ja vuoraus hyvin iskuja vaimentavaa neopreeniä. Valitse ihanista väreistä ja yhdistä vaikka muihin BR Event sarjan tuotteisiin, satuhuopaan, korvasuojiin jne.

  Normaali hinta: 18,95 €

  Special Price 15,16 €

 • BR Event Jännesuojat Color
  Jännesuojat taattua BR laatua ihanissa väreissä. Suojien materiaali kestävää synteettistä PU:ta ja vuoraus hyvin iskuja vaimentavaa neopreeniä. Valitse mieleisesi väri ja yhdistä BR Event sarjan muihin tuotteisiin kuten pinteleihin, satuhuopaan tai korvasuojiin.

  Normaali hinta: 26,95 €

  Special Price 21,56 €

 • Br Jännesuojat X-high Takajalkoihin
  BR:n extra korkeat jännesuojat jotka on erityisesti suunniteltu takajalkojen suojaamiseen ja tukemiseen. Korkea suoja antaa ylivertaisen suojan ja jakaa painon optimaalisesti joka aktivoi hevosen takajalkoja hypyn aikana. Synteettiset PU suojat ovat neopreenillä vuoratut ja kiinnitys kolmella elastisella napakalla tarralla. Värit musta ja valkoinen.

  Normaali hinta: 30,95 €

  Special Price 24,76 €

 • Br Suojasetti Fit
  BR:n uusi erinomaisen istuvuuden omaava suojasetti jossa jännesuojien lisäksi matalat takajalan hivutususojat. Kevyissä suojissa on hyvä iskunvaimennus, mukava neopreenivuori ja hyvä tarrakiinnitys. Kaksi kokoa juuri oikeissa jännesuoja pituuksissa varmistavat optimaalisen istuvuuden. Tämä malli on FEI:n hyväksymä kansainvälisiin nuorten luokiin. Perusvärit musta, ruskea ja valkoinen. Koot pony ja full.

  Normaali hinta: 57,95 €

  Special Price 46,36 €

 • Eskadron Pesupussi Suojille
  Kätevä pesupussi suojille ja pinteleille joka suojaa tarrat takertumasta muihin pestäviin konepesun aikana.

  Normaali hinta: 7,67 €

  Special Price 6,14 €

 • Feel Warm Kinnersuojat
  Feel Warm materiaali on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.Laadukasta ja kestävää neoprenea, elastiset tarrakinnitykset. Konepestävä 30 astetta. Koot S-XL. Hinta parille.

  Normaali hinta: 72,95 €

  Special Price 58,36 €

 • Hivutussuojat Lack
  Pehmeästi vuoratut hivutussuojat. Suojien materiaali on kestävää kiiltonahkajäljitelmää. Suojaavat jalkoja tehokkaasti iskuilta ja kolhuilta. Kiinnitys tarroilla. Saatavana upeissa väreissä. Yhdistä saman sarjan bootteihin.

  Normaali hinta: 39,95 €

  Special Price 31,96 €

 • Premiere All In One Suojat
  Premieren käytännölliset neopreenisuojat joissa myös bootsit. Suojat ovat paksua ja laadukasta neopreenia ja niiden kiinnitys tapahtuu 5 tarralla. Nämä hyvin istuvat ja iskuja vaimentavat suojat soveltuvat käytettäviksi sekä etu- että takajaloissa. Suojien väri on musta, koot M ja L. Hinta parille.

  Normaali hinta: 57,95 €

  Special Price 46,36 €

 • Premiere Kinnersuojat
  Premieren paksua ja tukevaa, mutta silti hengittävää neopreeniä olevat kinnersuojat. Väri musta ja koot M ja L. Hinta parille.

  Normaali hinta: 25,95 €

  Special Price 20,76 €

 • USG kuljetus- ja lämpösuojat
  USG:n kuljetus- sekä lämposuojat. Siniset suojat polyamidia, lämmittävät karvapehmusteet keinotekoisia. Lyhyt malli. Suojat tulevat neljän suojan setissä.

  Normaali hinta: 53,00 €

  Special Price 42,40 €

  Tilapäisesti loppu

 • Feel Warm lämmittävät tallisuojat
  Feel Warm materiaali on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.Terapeuttisia tallisuojia käytetään esim. suoristusten jälkeen verenkierron parantamiseksi ja turvotuksen ehkäisemiseksi. Laadukkaat tallisuojat joissa irroitettavat pehmeät vanutäytteiset patjat ja pinnalla joustava neoprene päällinen tarrakiinnityksin. Konepesu. Hinta parille ja koot S-XL.

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 74,36 €

 • BR tallisuojat Hot&Cold
  BR:n terapeuttiset tallisuojat kylmäämiseen ja lämpöhoitoon. Kätevien suojien sisällä on tasku BR geelipusseille Hot&Cold jotka voi tarpeen mukaan viilentää tai lämmittää. Terapeuttiset suojat sopivat hyvin turvotuksen vähentämiseen sekä jännevammojen hoitoon tai käytettäväksi palautumiseen treenin jälkeen. Suojissa pehmeä puuvillavuori ja tarrakiinnitys. Yksi koko ja hinta parille.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 23,96 €

 • BR geelipussit Hot&Cold
  BR geelipussit tallisuojiin jotka voi viilentää tai lämmittää ja käyttää aina uudelleen ja uudelleen. Kylmennä pussit viilennetyssä vedessä tai pakastimessa max . -27 astetta) ja lämmitä kuumassa vedessä tai mikrossa. Älä käytä jäistä tai kuumaa pussia suoraan ihokosketuksessa. Yhteensopivat BR Hot&Cold suojien kanssa 794001. Koko 24.5 x 17 cm. Hinta parille.

  Normaali hinta: 11,95 €

  Special Price 9,56 €

 • Eskadron FLEXISOFT AIR jännesuojat
  dynamic look; perfect function; maximum safety; perforated neoprene ensures optimal air circulation; mesh protected air channels in the outer shell; reinforced TPE outer shell; specially moulded ergot area; flexisoft zone for optimal freedom of movement; elastic button closure system

  Normaali hinta: 102,38 €

  Special Price 81,90 €

 • Eskadron FLEXISOFT LAMBSKIN jännesuojat
  anatomical formed jumping boot made of TPE; with functional Velcro fastening; comfortable flexisoft zone; sheepskin lining; especially for horses with sensitive skin; protects against brushing and bruising; regulates temperature and absorbs kicks

  Normaali hinta: 86,85 €

  Special Price 69,48 €

 • Eskadron FLEXISOFT FAUXFUR jännesuojat

  Eskadronin suositusta Flexisoft jännesuojasta uusi FauxFur keinokarvalla vuorattu versio joka on pehmeä, hengittävä ja mukava.Hyvät perusvärit ja koot pony sekä full.

  anatomical formed jumping boot made of TPE; with functional Velcro fastening; comfortable flexisoft zone; FauxFur synthetic lambskin lining; soft and cosy; easy-care washable

  Normaali hinta: 80,25 €

  Special Price 64,20 €

 • Eskadron FLEXISOFT CROSS COUNTRY F jännesuojat

  Eskadronin Flexisoft Cross Country jännesuojat etujalkoihin jotka suunniteltu kovaan käyttöön, kuten kenttäratsastukseen, tarjoten parhaan mahdollisen suojan.
  TPE-polymeeri suojaa jänteitä iskuilta ja pehmeä neopreeni vuoraus tekee suojista miellyttävät käytössä. Kiinnitys tarroilla ja varmennus vielä nepparilla. Koot pony ja full.

  Klikkaa ja yhdistä saman sarjan takajalan jännesuojiin Eskadron CROSS COUNTRY HIGH H jännesuojat

  Eskadron cross country and leisure riding boots made of TPE; with flexible soft zone; double Velcro fastening made extra secure with a press stud; perfect protection and fit also in difficult terrain and water

  Normaali hinta: 86,85 €

  Special Price 69,48 €

 • Eskadron PRO FLEX SPORT F jännesuojat
  optimum freedom of movement; super elastic Pro.Flex Softzone; unique, transparent TPU-shell; reinforced protection zones; sporty design; low weight; elastic straps with wide contact area; triple adjustable metal button closure

  Normaali hinta: 120,95 €

  Special Price 96,76 €

 • Eskadron ALLROUND F hivutussuojat
  completely closed front boot; integrated hard shell; robust synthetic leather outer fabric; 5,5 mm thick neoprene inner lining; protects the horse's legs against knocks; 3 Velcro fastenings; dirt-repellent and easy to clean; not suitable for wearing in water

  Normaali hinta: 98,95 €

  Special Price 79,16 €

 • Eskadron PROTECTION BOOTS hivutussuojat

  Eskadronin klassikkosuojat takajalkoinin. Ne perinteiset takajalan matalat hivutussuojat joiden kova TPE-kuori suojaa iskuilta ja neopreen vuoraus on pehmeä ja mukava. Helppo tarrakiinnitys. Koot pony ja full. Yhdistä setiksi etujalkojen jännesuojien kanssa!

  short hind leg boots; high-quality TPE outside; special protection against knocks; easy-care neoprene lining; functional single Velcro; permitted for all national and international competitions

  Normaali hinta: 38,45 €

  Special Price 30,76 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5