Suojat

Tuotteet 1-24 / 189

Hevosen jalkojen suojaaminen on hyvä keino ennaltaehkäistä loukkaantumisia ja varmistaa hevosen säilymistä käyttökuntoisena. Suojia on hyvä käyttää ainakin liikutuksen yhteydessä, mutta osa hevosista hyötyy niiden käytöstä myös tarhattaessa.

Laadukkaat suojat kestävät huollettuina kovaakin kulutusta, kuraa ja pakkasta. Suojat tulee valita hevoskohtaisesti, aktiviteetista ja esimerkiksi hevosen jalka-asennoista riippuen. Ennen suojien laittoa on tärkeää huolehtia, että jalat ovat puhtaat, eikä suojien sisäpinnassa ole likaa, joka voi rikkoa hevosen ihon.

Suojien tehtävänä on varjella jalkaa hevosen omien kavioiden kolhaisuilta mutta myös esimerkiksi puomien iskuilta tai oksien raapimiselta maastossa. Suojat valmistetaan yleisimmin nahasta tai neopreenista. Jänne- ja hivutussuojien lisäksi Horsepron valikoimaan kuuluvat kouluratsastajien käyttämät korkeat neopreenisuojat sekä erilaiset terapeuttiset kylmäys- ja lämpösuojat.

Huolehdi hevosesi jalkojen hyvinvoinnista ja tilaa laadukkaat suojat Horsepron laajasta valikoimasta.

 • Eskadron Flexisoft Air Etujalkoihin
  Eskadronin uuden Flexisoft Air suojan ilmankiertoa on pystytty tehostamaan tuotekehityksen avulla. Edistyksellinen suoja jossa yhdistyy käyttömukavuus, turvallisuus ja dynaaminen ulkonäkö. Verkolliset ilmastointi aukot kuljettavat ilman suojan sisään jossa perforoitu neopreeni optimoi ilman kiierron suojan sisällä. Flexisoft suojista tuttu TPE-materiali suojaa iskuilta ja kolhuilta sekä on kestävä ja joustava. Jänteen kohdalla vielä erillinen vahvistus. Tässä mallissa suojien kiinnitys tapahtuu perinteisillä säädettävillä painonapeilla ja itse kiinnityshihna on elastinen ja mukava. Moderni suoja jossa toiminnallisuus yhdistyy ulkonäköön. Air sarjan perusvärit ja koko Full.
  102,38 €
 • Br Jos Lansink Hivutussuojat Copper
  Poikkeuksellisen upeat nahkaiset takajalan hivutussuojat aidolla Christ lampaankarvalla. Näissä upeissa suojissa lampaankarva on irroitettavissa ja pestävissä sekä suojia voi käyttää ilman lampaankarvaa koska niissä on pehmeä ja miellyttävä luonnonkuminen vuoraus. Huomaa todella kauniit kuparin väriset soljet ja valitse viidestä kauniista väristä. Kuvassa Mahogany. Samaan sarjaan saatavilla myös jännesuojat.
  117,95 €
 • Br Jos Lansink Hivutussuojat Infinity
  Jos Lansink kokoelman uudet upeat nahkaiset hivutussuojat Euroopan parhaimmasta nahkasta pehmeällä vuorella. Tälläinen nahka on vahva, notkea, tuntuu pehmeältä ja on kestävä. Suojien kiinnitys kahdella joustavalla resorilla ja nopeilla ja kätevillä "napeilla". Väreinä valittavissa tobacco messinki soljilla tai musta RST soljilla. Koot cob ja full. Samaan sarjaan saatavilla myös jännesuojat.
  87,95 €
 • Eskadron Training Boots Hivutussuojat Etujalkoihin
  Perinteiset Eskadron hivutusuojat TPE-polymeeriä ja paksua neopreeniä. Mukavat suojat päivittäiseen käyttöön vaikka pinteleiden sijaan. Kiinnitys joustavilla tarroilla. Musta ja valkoinen väri. Koot pony ja full.
  50,30 €
 • Eskadron Training Boots Hivutussuojat Takajalkoihin
  Perinteiset Eskadron hivutusuojat TPE-polymeeriä ja paksua neopreeniä. Mukavat suojat päivittäiseen käyttöön. Värit musta ja valkoinen sekä koot pony ja full.
  55,50 €
 • Eskadron LB Hivutussuojat Lammfell
  Eskadronin suosikkisuojista aidolla lampaankarvalla vuorattu versio hevoselle jolla taipumus saada helposti hiertymiä. Takajalan matalat hivutussuojat jotka vuorattu pehmeiksi ja mukaviksi aidolla lampaankarvalla. Koot Full ja Pony, värit black ja brown.
  74,40 €
 • Eskadron LB Jännesuojat Lammfell pony
  Eskadronin suosikkisuojista lampaankarvalla vuorattu versio ponille jolla taipumus saada helposti hiertymiä. Etujalan hyvin iskuilta suojaava jännesuoja aidolla lampaankarva vuorauksella. Koko pony sekä värit white, black ja brown.
  87,37 €
 • BR suojasetti Melange
  BR Melange sarjan hyvät neopreeni vuoratut jännesuojat etujalkoihin ja matalat hivutussuojat takajalkoihin samassa setissä. Suojien värinä Melange sarjan väriyhdistelmät joissa kaikissa melange harmaa neopreeni ja tehostevärinen iskuja vaimentava PU-kuori. Yhdistä saman sarjan satulahuopaan ja korvahuppuun!
  50,95 €
 • BR Suojasetti Melange Classic
  BR:n Melange sarjan laadukkaat jännesuojat etujalkoihin ja matalat hivutussuojat takajalkoihin, jotka on vuorattu neopreenillä. Suojien väri on yhteensopiva Melange Classic sarjan muiden tuotteiden kanssa eli yhdistä kivaksi setiksi.
  52,95 €
 • Jännesuojat Dressage Protection
  Erinomaisen istuvuuden ja suojan iskuilta takaavat etujalan jännesuojat kouluratsastukseen. Anatomisesti muotoiltu suoja paksua neopreenia kestomuovivahvikeilla ja kätevällä elastisella nappikiinnityksellä. Suojaavat tehokkaasti etujalkoja iskuilta. Koot cob sekä full. Myydään pareittain.
  62,95 €
 • Br Hivutussuojat Air-tech Silver - Gold
  BR:n Air-Tech jännesuojiin sopivat hopean tai kullanväriset takajalan matalat hivutussuojat. Näissä suojissa on erimomainen iskunvaimennus ja ilmankierto. Suojien sivut on vahvistettu erittäin kestävällä ja lujalla BASF TPU-muovilla, integroitu ilmatyynypehmuste vaimentaa mahdolliset iskut ja perforoitu neopreenivuoraus pitää suojat kuivina ja viileinä. Hyvä anatominen muotoilu ja istuvuus. Konepestävä laatu joka myös kuivuu nopeasti. Koko full.
  40,95 €
 • Br Jännesuojat Air-tech Silver - Gold
  BR:n uusissa jännesuojissa on erimomainen iskunvaimennus ja ilmankierto jotta jänteet pysyvät turvassa ja viileinä. Näiden suojien takaosa on vahvistettu erittäin kestävällä ja lujalla BASF TPU-muovilla, integroitu ilmatyynypehmuste vaimentaa mahdolliset iskut ja ilmastointiaukot sivuilla ohjaavat ilman kiertämään suojan perforoidun neopreenivuorauksen sisällä jolloin suoja pysyy kuivana ja viileänä. Hyvä anatominen muotoilu ja istuvuus. Konepestävä suoja joka myös kuivuu nopeasti. Uutuusvärit Silver ja Gold. Koko Full
  57,95 €
 • Schockemöhle Sports Hivutussuojat Junior Jumps
  Takajalan hivutussuojat taattua Schockemöhle laatua. Erinomaisen istuvuuden omaavat suojat muotoon valettua iskunkestävää PU-polymeeriä joissa neopreen vuoraus. Kiinnitys kestävillä tarroilla. Suojat on sallittu nuorten hevosten esteratsastuskilpailuissa (§70 LPO 2013). Värinä musta. Koko full.
  25,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Event takajalan hivutussuojat Basic
  BR:n laadukkaat klassikkosuojat kestävä synteettistä PU kestomuovia. Näissä hyvissä ja miellyttävissä suojissa neopreeni vuoraus ja napakat tarrat BR logolla varustettuna. Koot pony ja full perusväreissä.
  17,95 €
 • Br Suojasetti Pro Tech
  BR:n laadukas suojasetti sisältää jännesuojat etujalkoihin ja takajalkoihin. Näissä hyvissä yleissuojissa pehmeä neopreen vuoraus, tarrakiinnitys ja tietysti BR logot. Suojaa saatavilla viisi väriä ja kahta kokoa pony sekä full.
  52,95 €
 • BR Event takajalan hivutussuojat Color
  Takajalan matalat hivutussuojat taattua BR laatua ihanissa väreissä. Suojien materiaali on kestävää synteettistä PU:ta ja vuoraus hyvin iskuja vaimentavaa neopreeniä. Valitse ihanista väreistä ja yhdistä vaikka muihin BR Event sarjan tuotteisiin, satuhuopaan, korvasuojiin jne.
  16,95 €
 • BR Event Jännesuojat Color
  Jännesuojat taattua BR laatua ihanissa väreissä. Suojien materiaali kestävää synteettistä PU:ta ja vuoraus hyvin iskuja vaimentavaa neopreeniä. Valitse mieleisesi väri ja yhdistä BR Event sarjan muihin tuotteisiin kuten pinteleihin, satuhuopaan tai korvasuojiin.
  24,95 €
 • Br Jännesuojat X-high Takajalkoihin
  BR:n extra korkeat jännesuojat jotka on erityisesti suunniteltu takajalkojen suojaamiseen ja tukemiseen. Korkea suoja antaa ylivertaisen suojan ja jakaa painon optimaalisesti joka aktivoi hevosen takajalkoja hypyn aikana. Synteettiset PU suojat ovat neopreenillä vuoratut ja kiinnitys kolmella elastisella napakalla tarralla. Värit musta ja valkoinen.
  28,95 €
 • Br Suojasetti Fit
  BR:n uusi erinomaisen istuvuuden omaava suojasetti jossa jännesuojien lisäksi matalat takajalan hivutususojat. Kevyissä suojissa on hyvä iskunvaimennus, mukava neopreenivuori ja hyvä tarrakiinnitys. Kaksi kokoa juuri oikeissa jännesuoja pituuksissa varmistavat optimaalisen istuvuuden. Tämä malli on FEI:n hyväksymä kansainvälisiin nuorten luokiin. Perusvärit musta, ruskea ja valkoinen. Koot pony ja full.
  55,95 €
 • Br Takajalan Suojat Air-tech
  BR:n Air-Tech jännesuojiin sopivat takajalan matalat jännesuojat eli ns. tekniikkasuojat. Näissä suojissa on erimomainen iskunvaimennus ja ilmankierto. Suojien sivut on vahvistettu erittäin kestävällä ja lujalla BASF TPU-muovilla, integroitu ilmatyynypehmuste vaimentaa mahdolliset iskut ja perforoitu neopreenivuoraus pitää suojat kuivina ja viileinä. Hyvä anatominen muotoilu ja istuvuus. Konepestävä laatu joka myös kuivuu nopeasti. Koko full ja 5 perusväriä sekä uudet hienot gold ja silver värit. Kuvassa suoja kullanvärisenä. Black Pearl värissä mustassa suojassa harmaa takaosa.
  42,95 €
 • Eskadron LB Jännesuojat Takajalkoihin
  Suosituista Ludger Beerbaumin jännesuojista matala versio eli ns. tekniikkasuoja takajalkoihin. Suojien materiaali on hyvin iskuja vaimentavaa TPE-polymeriä ja niissä on neopren vuoraus. Kiinnitys tarroilla joissa koristeena Eskadron logo. Useita värejä. Yhdistä saman sarjan etujalan jännesuojiin. Koko Full.

  HUOM! Musta ja ruskea väri HETI-tuotteita Lahden varastosta.

  46,90 €
 • Eskadron Pesupussi Suojille
  Kätevä pesupussi suojille ja pinteleille joka suojaa tarrat takertumasta muihin pestäviin konepesun aikana.
  7,67 €
 • Premiere Neoprene Suojat
  Premieren paksut neopreeni suojat etu- ja takajalkoihin. Kiinnitys neljällä tarralla takaa hyvän istuvuuden jalkaan kuin jalkaan. Yksi koko Full. Hinta parille.
  33,70 €

  Tilapäisesti loppu

 • Feel Warm Kinnersuojat
  Feel Warm materiaali on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.Laadukasta ja kestävää neoprenea, elastiset tarrakinnitykset. Konepestävä 30 astetta. Koot S-XL. Hinta parille.
  72,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5