Suojat

1 Tuotetta

Hevosen jalkojen suojaaminen on hyvä keino ennaltaehkäistä loukkaantumisia ja varmistaa hevosen säilymistä käyttökuntoisena. Suojia on hyvä käyttää ainakin liikutuksen yhteydessä, mutta osa hevosista hyötyy niiden käytöstä myös tarhattaessa.

Laadukkaat suojat kestävät huollettuina kovaakin kulutusta, kuraa ja pakkasta. Suojat tulee valita hevoskohtaisesti, aktiviteetista ja esimerkiksi hevosen jalka-asennoista riippuen. Ennen suojien laittoa on tärkeää huolehtia, että jalat ovat puhtaat, eikä suojien sisäpinnassa ole likaa, joka voi rikkoa hevosen ihon.

Suojien tehtävänä on varjella jalkaa hevosen omien kavioiden kolhaisuilta mutta myös esimerkiksi puomien iskuilta tai oksien raapimiselta maastossa. Suojat valmistetaan yleisimmin nahasta tai neopreenista. Jänne- ja hivutussuojien lisäksi Horsepron valikoimaan kuuluvat kouluratsastajien käyttämät korkeat neopreenisuojat sekä erilaiset terapeuttiset kylmäys- ja lämpösuojat.

Huolehdi hevosesi jalkojen hyvinvoinnista ja tilaa laadukkaat suojat Horsepron laajasta valikoimasta.

  • Schockemöhle Sports Suojasetti Jump Guards II
    Schockemöhlen upeat logolliset suojat neljän kappaleen setissä. Erinomaisen istuvuuden omaavat suojat muotoon valettua iskunkestävää PU-polymeeriä joissa neopreen mukava vuoraus. Setti sisältää jännesuojat etujalkoihin ja matalat hivutussuojat takajalkoihin. Kiinnitys tarroilla.
    Koko full ja hyvät perusvärit.

    Normaali hinta: 68,95 €

    Special Price 58,61 €