Jännesuojat ja hivutussuojat

Tuotteet 1-24 / 123

Suojien tehtävänä on varjella jalkaa hevosen omien kavioiden kolhaisuilta mutta myös esimerkiksi puomien iskuilta tai oksien raapimiselta maastossa. Esteratsastukseen suosittelemme aina etujalan jännesuojia, tarpeen mukaan yhdistettynä takajalan mataliin hivutussuojiin tai vaikka takajalan jännesuojiin eli ns. tekniikkasuojiin. Monipuolisessa valikoimassa kaikki suojat huippumerkeiltä kuten Eskadron, Schockemöhle Sports, BR ja monta muuta. Myös LPO-hyväksytyt suojat nuorten hevosten luokkiin. Valtavasti eri värivaihtoehtoa yhdistettäväksi vaikka saman sarjan satulahuopaan ja korvahuppuun.
 • Eskadron Flexisoft Air Etujalkoihin
  Eskadronin uuden Flexisoft Air suojan ilmankiertoa on pystytty tehostamaan tuotekehityksen avulla. Edistyksellinen suoja jossa yhdistyy käyttömukavuus, turvallisuus ja dynaaminen ulkonäkö. Verkolliset ilmastointi aukot kuljettavat ilman suojan sisään jossa perforoitu neopreeni optimoi ilman kiierron suojan sisällä. Flexisoft suojista tuttu TPE-materiali suojaa iskuilta ja kolhuilta sekä on kestävä ja joustava. Jänteen kohdalla vielä erillinen vahvistus. Tässä mallissa suojien kiinnitys tapahtuu perinteisillä säädettävillä painonapeilla ja itse kiinnityshihna on elastinen ja mukava. Moderni suoja jossa toiminnallisuus yhdistyy ulkonäköön. Air sarjan perusvärit ja koko Full.
  102,38 €
 • Eskadron LB Korkeat Hivutussuojat
  Eskadron Ludger Beerbaum suojasarjan korkeat hivutussuojat takajalkoihin. Suojien materiaali on hyvin iskuja vaimentavaa TPE-polymeriä ja niissä on neopren-vuoraus. Kiinnitys tarroilla joissa Eskadron logo. Kuvan värit. Yhdistä saman sarjan etujalan jännesuojiin. Koko Full.
  38,90 €
 • Br Jos Lansink Hivutussuojat Infinity
  Jos Lansink kokoelman uudet upeat nahkaiset hivutussuojat Euroopan parhaimmasta nahkasta pehmeällä vuorella. Tälläinen nahka on vahva, notkea, tuntuu pehmeältä ja on kestävä. Suojien kiinnitys kahdella joustavalla resorilla ja nopeilla ja kätevillä "napeilla". Väreinä valittavissa tobacco messinki soljilla tai musta RST soljilla. Koot cob ja full. Samaan sarjaan saatavilla myös jännesuojat.
  87,95 €
 • Eskadron Air Stk Hivutussuojat Takajalkoihin
  Eskadronin Flexisoft Air jännesuojille pari eli LPO-hyväksytyt takalan hivutussuojat. Myös tässä mallissa Air-suojille tyypillinen perforoitu ilmankiertoa suojan sisällä parantava neopreeni. Suojien kiinnitys logollisella tarralla. Koko full ja air-sarjan perusvärit.
  50,65 €
 • Eskadron Jännesuojat Flexisoft
  Eskadronin suosikki jännesuoja etujalkoihin joissa etureunassa nimensä mukainen jousto jolloin suojan reuna ei varmasti paina hevosen jänteeseen. Laadukkaiden estesuojien materiaali on hyvin iskuja vaimentavaa TPE-polymeriä ja niissä on neopren -vuoraus. Kiinnitys tarroilla joissa Eskadron Flexisoft logo. Useita värejä. Koko Full.

  Normaali hinta: 64,90 €

  Special Price 55,17 €

 • Eskadron Pro Safe Memo Jännesuojat Takajalkoihin

  Eskadronin Flexisoft® PRO SAFE MEMO tuovat turvallisuuden ja käyttömukavuuden uudelle tasolle. Edistyksellisissä ja moderneissa takajalan jännesuojissa on - Kaksinkertainen suoja iskuja vastaan - Helppohoitoinen, iskuja vaimentava ja anatomisesti muotoiltu kevyt PU-vuoraus - Helppo, turvallinen ja nopea Pro Safe kiinnitys jossa tarrat on suojattu myös likaantumista vastaan - Flexisoft® muotoilu mahdollistaa äärimmäisetkin liikeradat. Hyvät perusvärit. Koko Full. Suojat edelläkävijälle joka haluaa turvallisuutta ja mukavuutta ulkönäöstä tinkimättä!

  74,50 €
 • Eskadron Training Boots Hivutussuojat Etujalkoihin
  Perinteiset Eskadron hivutusuojat TPE-polymeeriä ja paksua neopreeniä. Mukavat suojat päivittäiseen käyttöön vaikka pinteleiden sijaan. Kiinnitys joustavilla tarroilla. Musta ja valkoinen väri. Koot pony ja full.

  Normaali hinta: 50,30 €

  Special Price 42,76 €

 • Eskadron Training Boots Hivutussuojat Takajalkoihin
  Perinteiset Eskadron hivutusuojat TPE-polymeeriä ja paksua neopreeniä. Mukavat suojat päivittäiseen käyttöön. Värit musta ja valkoinen sekä koot pony ja full.
  55,50 €
 • Eskadron LB Jännesuojat Lammfell Full
  Eskadronin suosikkisuojista lampaankarvalla vuorattu versio hevoselle jolla taipumus saada helposti hiertymiä. Etujalan hyvin iskuilta suojaava jännesuoja aidolla lampaankarva vuorauksella. Koko Full sekä värit white, black ja brown.

  Normaali hinta: 80,90 €

  Special Price 68,77 €

 • Eskadron LB jännesuojat etujalkoihin
  Ludger Beerbaumin nimeä kantavat klassikkosuojat Eskadronilta. Näiden etujalan estesuojien materiaali on hyvin iskuja vaimentavaa TPE-polymeriä ja niissä on mukava neopren-vuoraus. Kiinnitys tarroilla joissa Eskadron logo. Useita värejä. Yhdistä saman sarjan hivutussuojiin. Koko full.

  Normaali hinta: 48,90 €

  Special Price 41,57 €

 • Eskadron LB Hivutussuojat Lammfell
  Eskadronin suosikkisuojista aidolla lampaankarvalla vuorattu versio hevoselle jolla taipumus saada helposti hiertymiä. Takajalan matalat hivutussuojat jotka vuorattu pehmeiksi ja mukaviksi aidolla lampaankarvalla. Koot Full ja Pony, värit black ja brown.
  74,40 €
 • Eskadron LB Hivutussuojat Takajalkoihin
  Ludger Beerbaumin nimeä kantavat klassikkosuojat Eskadronilta. Näiden estesuojien materiaali on hyvin iskuja vaimentavaa TPE-polymeriä ja niissä on neopren vuoraus. Kiinnitys tarroilla joissa Eskadron logo. Useita värejä. Koko full. LPO-hyväksytty malli!
  32,90 €
 • Eskadron Flexisoft Air Easy Takajalkoihin
  Eskadronin uusi jännesuoja Flexisoft Air jonka ilmankiertoa on tehostettu tuotekehityksen avulla. Tässä takajalan suojassa samat ominaisuudet ja toiminnallisuus kuin vastaavissa etujalan suojissa. Suojien kiinnitys tapahtuu esim. laskettelumonoista tutun säädettävän solkikiinnityksen avulla joka on erittäin helppo avata ja sulkea sekä tistysti säätää. Koko Full. Suojien mukana toimitetaan kätevä pesupussi konepesua tai vaikka säilytystä varten.
  81,97 €
 • Eskadron suojat PRO EXTREME II
  Eskadronin uusi ProExtreme suoja on suunniteltu kovaan käyttöön ja se suojaa sekä tukee jalkaa joka suunnalta. Pehmeä neopreeni on päällystetty likaa hylkivällä Cordura®-kankaalla joka on myös joustavaa. Kauttaaltaan joustava suoja istuu hevosen jalkaan täydellisesti ja kokonaan jalan ympäri tulevat joustavat tarrat pitävät suojan tukevasti paikoillaan kaikissa olosuhteissa, kuten vaikka kenttäsisoissa vesiesteellä. Suoja onkin kehitetty yhteistyössä kenttäratsastaja Hinrich Romeiken kanssa. Suosittelemme myös pinteleiden tilalle vaikka kouluratsastukseen. Suojaa saatavana mustana ja valkoisena. Koko kaksi, korkeus 25cm.

  Normaali hinta: 101,95 €

  Special Price 86,66 €

 • Eskadron suojat PRO EXTREME I
  Eskadronin uusi ProExtreme suoja on suunniteltu kovaan käyttöön ja se suojaa sekä tukee jalkaa joka suunnalta. Pehmeä neopreeni on päällystetty likaa hylkivällä Cordura®-kankaalla joka on myös joustavaa. Kauttaaltaan joustava suoja istuu hevosen jalkaan täydellisesti ja kokonaan jalan ympäri tulevat joustavat tarrat pitävät suojan tukevasti paikoillaan kaikissa olosuhteissa, kuten vaikka kenttäsisoissa vesiesteellä. Suoja onkin kehitetty yhteistyössä kenttäratsastaja Hinrich Romeiken kanssa. Suosittelemme myös pinteleiden tilalle vaikka kouluratsastukseen. Suojaa saatavana mustana ja valkoisena. Koko I, 24cm.

  Normaali hinta: 101,95 €

  Special Price 86,66 €

 • HV Polo jännesuojat Tech
  HV POLON edistykselliset ja innovatiiviset jännesuojat etujalkoihin. Tässä modernissa mallissa on erinomainen Poron XRD -iskunvaimennus sekä optimoitu ilmankierto suojat sisällä perforoimalla suojan neopreen vuoraus. Kiinnitys nopeasti painonapein. Koko Full ja hinta parille.
  101,66 €
 • Eskadron LB Jännesuojat Lammfell pony
  Eskadronin suosikkisuojista lampaankarvalla vuorattu versio ponille jolla taipumus saada helposti hiertymiä. Etujalan hyvin iskuilta suojaava jännesuoja aidolla lampaankarva vuorauksella. Koko pony sekä värit white, black ja brown.
  87,37 €
 • HV Polo Crown jännesuojat Ellie takajalkoihin
  HV POLON lyhyet takajalan jännesuojat. Kiinnitys painonapeilla.
  34,20 €
 • Euro-Star suojasetti Excellent 145
  Euro-Starin laadukkaat jännesuojat settinä etu- ja takajalkoihin. Suojien rikkoutumaton PU-kuori suojaa hyvin iskuilta ja hivutukselta sekä tuuletusaukot lisäävät ilmankiertoa suojan sisällä. Neopeen vuoraus on mukava käytössä ja helppo puhdistaa. Kiinnitys perinteisesti tarroilla. Yhteensopivat kausivärit Excellent 145 sarjan muiden tuotteiden kanssa. Koko full.
  72,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron puhdistusspray Boots Cleaner
  Eskadronin helppo ja tehokas puhdistusspray kaikkien kovien polymeeripintaiset suojien puhdistukseen, kuten jännesuojille ja vahvistettuille hivutussuojille. Spray puhdistaa ilman vettä tehokkaasti lian, kuran ja lannan suojista ja tekee niistä puhtaat ja lähes uudenveroiset sekä likaa hylkivät. Harjaa ensin irtolika pois suojan pinnalta ja suihkuta noin 5cm etäisyydeltä sopiva määrä puhdistusainetta, pyyhi pois pehmeällä liinalla, pyyhkeellä tai sienellä. Toista käsittely tarvittaessa. Et tarvitse erikseen vettä puhdistukseen tai huuhtelua. Pakkauskoko 250ml spray-pullossa. Suosittelemme erityisesti valkoisille suojille!

  Normaali hinta: 10,90 €

  Special Price 9,27 €

 • Busse Shine heijastavat jalkasuojat
  Bussen heijastavat huomioväriset hivutussuojat etu- ja takajalkoihin. Pehmeät vahvistetut neopreenisuojat ovat mukvat käytössö ja helppo pitää puhtaina. Hyvät tarrat joissa heijastimet. Koko M etujalkoihin ja koko L takajalkoihin hevoselle jolla yleensä full kokoiset suojat.
  26,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Jump takajalan suojat
  Bussen lyhyet suojat takajaloille synteettisestä kumista, kovilla anatomisesti muotoilluilla suojilla. Vahva tarrakiinnitys
  28,50 €
 • Busse Jump jännesuojat
  Bussen anatomisesti muotoillut jännesuojat. Edestä avoimet kahdella elastisella sulkimella sääriluun päällä. Vahva tarrakiinnitys
  43,90 €
 • Busse Anatomic suojasetti
  Bussen neliosainen suojasetti sisältää anatomisesti muotoillut jännesuojat etujaloille sekä yhteensopivat lyhyet suojat takajaloille. Kestävä, kova ulkokuori ja pehmustettu sisäpuoli ja reunat
  59,00 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5