Jännesuojat ja hivutussuojat

Tuotteet 1-24 / 118

Suojien tehtävänä on varjella jalkaa hevosen omien kavioiden kolhaisuilta mutta myös esimerkiksi puomien iskuilta tai oksien raapimiselta maastossa. Esteratsastukseen suosittelemme aina etujalan jännesuojia, tarpeen mukaan yhdistettynä takajalan mataliin hivutussuojiin tai vaikka takajalan jännesuojiin eli ns. tekniikkasuojiin. Monipuolisessa valikoimassa kaikki suojat huippumerkeiltä kuten Eskadron, Schockemöhle Sports, BR ja monta muuta. Myös LPO-hyväksytyt suojat nuorten hevosten luokkiin. Valtavasti eri värivaihtoehtoa yhdistettäväksi vaikka saman sarjan satulahuopaan ja korvahuppuun.
 • Acavallo® hivutussuojat
  Acavallon anatomisesti muotoillut hivutussuojat iskunkestävällä ulkokuorella ovat Italialaista muotoilua. Kuori on täysin vuorattu shock-absorbing geelillä ja neopreenillä tehden suojista äärettömän mukavat käyttää. Suojissa on kaksi ympärysmitan säätö vaihtoehtoa kiitos patentoidun ECLICK-sulkijan. Suojan kiinnittäminen onnistuu helposti yhdellä kädellä, jopa hanskat kädessä. Suojissa on hyvä ilmanvaihto.
  97,90 €
 • Acavallo® jännesuojat
  Acavallon anatomisesti muotoillut jännesuojat iskunkestävällä ulkokuorella ovat Italialaista muotoilua. Kuori on täysin vuorattu shock-absorbing geelillä ja neopreenillä tehden suojista äärettömän mukavat käyttää. Suojissa on kaksi ympärysmitan säätö vaihtoehtoa kiitos patentoidun ECLICK-sulkijan. Suojan kiinnittäminen onnistuu helposti yhdellä kädellä, jopa hanskat kädessä. Suojissa on hyvä ilmanvaihto.
  122,90 €
 • ANKY® Neopreenisuojat
  Ankyn neopreenisuojat, jotka suunniteltu erityisesti suojaamaan hevosen jalkoja treenaamisen aikana sekä antamaan jaloille myös tukea. Suojissa on joustavat kiinnikkeet, joilla suojaa saa myös säädettyä juuri oman hevosesi jalkaan sopivaksi. Suojat rakentuvat 5mm paksuisesta neopreenista, joka on samalla myös viilentävä materiaali. Ideaalinen istuvuus ja viimeistellyn näköinen ulkonäkö kruunaavat suojat. Konepestävät. Hinta parille. Koot pony-x.full (s-xl)
  77,95 €
 • BR 4-EH takajalan hivutussuojat poneille
  Outer: polyurethane Filling: 6 mm neoprene • Shock-absorbing lining • Folded back Velcro closure with elastic insert strap • Retroreflective tape and badge on closure strap • Matching BR 4-EH tendon boots, article 292132
  19,95 €
 • BR Concours White hivutussuojat
  BR:n laadukkaat ja hyvät hivutussuojat nyt kokonaan valkoisena. Kestävä ja helppohoitoinen PU-polymeeri antaa hyvän suojan iskuja vastaan ja mukava neopreenvuoraus tekee niistä helpot puhdistaa ja mukavat käyttää. Kiinitys tarroilla. Koot Pony ja Full.
  17,95 €
 • BR Concours White jännesuojat
  BR:n laadukkaat ja hyvät jännesuojat nyt kokonaan valkoisena. Kestävä ja helppohoitoinen PU-polymeeri antaa hyvän suojan iskuja vastaan ja mukava neopreenvuoraus tekee niistä helpot puhdistaa ja mukavat käyttää. Kiinitys tarroilla. Koot Pony ja Full.
  23,95 €
 • BR Event jännesuojat Basic
  BR:n laadukkaat klassikkosuojat hyvin iskuja vaimentavaa synteettistä PU-kestomuovia. Näissä kestävissä ja miellyttävissä etujalan jännesuojissa on  neopreeni vuoraus ja napakat tarrat BR logolla varustettuna. Koot shetty, pony ja full.
  23,95 €
 • BR Event Jännesuojat Color
  Jännesuojat taattua BR laatua ihanissa väreissä. Suojien materiaali kestävää synteettistä PU:ta ja vuoraus hyvin iskuja vaimentavaa neopreeniä. Valitse mieleisesi väri ja yhdistä BR Event sarjan muihin tuotteisiin kuten pinteleihin, satuhuopaan tai korvasuojiin.
  24,95 €
 • BR Event takajalan hivutussuojat Basic
  BR:n laadukkaat klassikkosuojat kestävä synteettistä PU kestomuovia. Näissä hyvissä ja miellyttävissä suojissa neopreeni vuoraus ja napakat tarrat BR logolla varustettuna. Koot pony ja full perusväreissä.
  17,95 €
 • BR Event takajalan hivutussuojat Color
  Takajalan matalat hivutussuojat taattua BR laatua ihanissa väreissä. Suojien materiaali on kestävää synteettistä PU:ta ja vuoraus hyvin iskuja vaimentavaa neopreeniä. Valitse ihanista väreistä ja yhdistä vaikka muihin BR Event sarjan tuotteisiin, satuhuopaan, korvasuojiin jne.
  16,95 €
 • Br Hivutussuojat Air-tech Silver - Gold
  BR:n Air-Tech jännesuojiin sopivat hopean tai kullanväriset takajalan matalat hivutussuojat. Näissä suojissa on erimomainen iskunvaimennus ja ilmankierto. Suojien sivut on vahvistettu erittäin kestävällä ja lujalla BASF TPU-muovilla, integroitu ilmatyynypehmuste vaimentaa mahdolliset iskut ja perforoitu neopreenivuoraus pitää suojat kuivina ja viileinä. Hyvä anatominen muotoilu ja istuvuus. Konepestävä laatu joka myös kuivuu nopeasti. Koko full.
  40,95 €
 • BR hivutussuojat Passion Pro Max Lizard
  Outer: synthetic leather featuring a lizard print Lining: 5 mm neoprene • Shock-absorbing lining • Integrated synthetic shell • S = 2 Velcro closures, M = 3 Velcro closures, L = 4 Velcro closures • Badge on upper closure strap • Matching BR over reach boots Passion Pro Max Lizard, article 312108, and BR over reach boots Passion Pro Max Lizard Sheepskin, article 312105
  52,95 €
 • BR hivutussuojat Titanio
  BR:n teknisesti toimivat ja huippumodernit jännesuojat titanium vahvistuksilla suojaavat hevosen jalkoja hivutukselta sekä jänteitä iskuilta optimaalisesti. Anatomisesti hyvin istuvat suojat tarrakiinnityksellä ja moninkertaisella iskuvaimennuksella. Hengittävä neopreen vuori joka ei hiosta tai kerää bakteereja. Yksi full koko ja kaikkiin ratsastuksen lajeihin sopiva muotoilu.
  162,00 €
 • Br Jännesuojat Air-tech Silver - Gold
  BR:n uusissa jännesuojissa on erimomainen iskunvaimennus ja ilmankierto jotta jänteet pysyvät turvassa ja viileinä. Näiden suojien takaosa on vahvistettu erittäin kestävällä ja lujalla BASF TPU-muovilla, integroitu ilmatyynypehmuste vaimentaa mahdolliset iskut ja ilmastointiaukot sivuilla ohjaavat ilman kiertämään suojan perforoidun neopreenivuorauksen sisällä jolloin suoja pysyy kuivana ja viileänä. Hyvä anatominen muotoilu ja istuvuus. Konepestävä suoja joka myös kuivuu nopeasti. Uutuusvärit Silver ja Gold. Koko Full
  57,95 €
 • Br Jännesuojat Fleece
  BR:n kestävät PU jännesuojat jotka vuorattu ihanan pehmeällä pörröiseksi harjatulla fleecellä. Kiinnitys tarroilla. Nämä suojat ovat mukava pestävä vaihtoehto lampaankarvaisille suojille sillä paksu harjattu fleece ehkäisee hiertymiä tehokkaasti. Saatavana myös saman sarjan takalajan matalat hivutussuojat. Koot pony ja full.
  40,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Jännesuojat Ultimo
  BR uutuussuojat Ultimo ovat modernit ja tyylikkäät jännesuojat etujalkoihin. Suojan ulkopinta on hyvin iskulta suojaavaa PU ja suoja on sisäpuolelta päällystetty pehmeällä neopreenillä. Hyvä muotoilu takaa suojan erinomaisen istuvuuden ja tuen. Kiinnitys painonapeilla ja kiinnityshihnoissa jousto. Musta ja ruskea väri. Koot pony, cob ja full. Yhdistä saman sarjan takajalan tekniikkasuojiin tai mataliin hivustussuojiin.
  59,95 €
 • Br Jännesuojat X-high Takajalkoihin
  BR:n extra korkeat jännesuojat jotka on erityisesti suunniteltu takajalkojen suojaamiseen ja tukemiseen. Korkea suoja antaa ylivertaisen suojan ja jakaa painon optimaalisesti joka aktivoi hevosen takajalkoja hypyn aikana. Synteettiset PU suojat ovat neopreenillä vuoratut ja kiinnitys kolmella elastisella napakalla tarralla. Värit musta ja valkoinen.
  28,95 €
 • Br Jos Lansink Hivutussuojat Copper
  Poikkeuksellisen upeat nahkaiset takajalan hivutussuojat aidolla Christ lampaankarvalla. Näissä upeissa suojissa lampaankarva on irroitettavissa ja pestävissä sekä suojia voi käyttää ilman lampaankarvaa koska niissä on pehmeä ja miellyttävä luonnonkuminen vuoraus. Huomaa todella kauniit kuparin väriset soljet ja valitse viidestä kauniista väristä. Kuvassa Mahogany. Samaan sarjaan saatavilla myös jännesuojat.
  117,95 €
 • Br Jos Lansink Hivutussuojat Infinity
  Jos Lansink kokoelman uudet upeat nahkaiset hivutussuojat Euroopan parhaimmasta nahkasta pehmeällä vuorella. Tälläinen nahka on vahva, notkea, tuntuu pehmeältä ja on kestävä. Suojien kiinnitys kahdella joustavalla resorilla ja nopeilla ja kätevillä "napeilla". Väreinä valittavissa tobacco messinki soljilla tai musta RST soljilla. Koot cob ja full. Samaan sarjaan saatavilla myös jännesuojat.
  87,95 €
 • Br Jos Lansink Jännesuojat Infinity
  Jos Lansink kokoelman uudet upeat nahkaiset jännesuojat Euroopan parhaimmasta nahasta pehmeällä vuorella. Tälläinen nahka on vahva, notkea, tuntuu pehmeältä ja on kestävä. Suojien kiinnitys kolmella joustavalla resorilla ja nopeilla ja kätevillä "napeilla". Väreinä valittavissa tobacco messinki soljilla tai musta RST soljilla. Koot cob ja full. Samaan sarjaan saatavilla myös takajalan hivutussuojat.
  97,95 €
 • Br Suojasetti Fit
  BR:n uusi erinomaisen istuvuuden omaava suojasetti jossa jännesuojien lisäksi matalat takajalan hivutususojat. Kevyissä suojissa on hyvä iskunvaimennus, mukava neopreenivuori ja hyvä tarrakiinnitys. Kaksi kokoa juuri oikeissa jännesuoja pituuksissa varmistavat optimaalisen istuvuuden. Tämä malli on FEI:n hyväksymä kansainvälisiin nuorten luokiin. Perusvärit musta, ruskea ja valkoinen. Koot pony ja full.
  55,95 €
 • BR suojasetti Melange
  BR Melange sarjan hyvät neopreeni vuoratut jännesuojat etujalkoihin ja matalat hivutussuojat takajalkoihin samassa setissä. Suojien värinä Melange sarjan väriyhdistelmät joissa kaikissa melange harmaa neopreeni ja tehostevärinen iskuja vaimentava PU-kuori. Yhdistä saman sarjan satulahuopaan ja korvahuppuun!
  50,95 €
 • BR Suojasetti Melange Classic
  BR:n Melange sarjan laadukkaat jännesuojat etujalkoihin ja matalat hivutussuojat takajalkoihin, jotka on vuorattu neopreenillä. Suojien väri on yhteensopiva Melange Classic sarjan muiden tuotteiden kanssa eli yhdistä kivaksi setiksi.
  52,95 €
 • Br Suojasetti Pro Tech
  BR:n laadukas suojasetti sisältää jännesuojat etujalkoihin ja takajalkoihin. Näissä hyvissä yleissuojissa pehmeä neopreen vuoraus, tarrakiinnitys ja tietysti BR logot. Suojaa saatavilla viisi väriä ja kahta kokoa pony sekä full.
  52,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5