Jännesuojat ja hivutussuojat

Tuotteet 1-24 / 69

Suojien tehtävänä on varjella jalkaa hevosen omien kavioiden kolhaisuilta mutta myös esimerkiksi puomien iskuilta tai oksien raapimiselta maastossa. Esteratsastukseen suosittelemme aina etujalan jännesuojia, tarpeen mukaan yhdistettynä takajalan mataliin hivutussuojiin tai vaikka takajalan jännesuojiin eli ns. tekniikkasuojiin. Monipuolisessa valikoimassa kaikki suojat huippumerkeiltä kuten Eskadron, Schockemöhle Sports, BR ja monta muuta. Myös LPO-hyväksytyt suojat nuorten hevosten luokkiin. Valtavasti eri värivaihtoehtoa yhdistettäväksi vaikka saman sarjan satulahuopaan ja korvahuppuun.
 • Eskadron FLEXISOFT AIR jännesuojat
  dynamic look; perfect function; maximum safety; perforated neoprene ensures optimal air circulation; mesh protected air channels in the outer shell; reinforced TPE outer shell; specially moulded ergot area; flexisoft zone for optimal freedom of movement; elastic button closure system

  Normaali hinta: 102,38 €

  Special Price 81,90 €

 • Br Jos Lansink Hivutussuojat Infinity
  Jos Lansink kokoelman uudet upeat nahkaiset hivutussuojat Euroopan parhaimmasta nahkasta pehmeällä vuorella. Tälläinen nahka on vahva, notkea, tuntuu pehmeältä ja on kestävä. Suojien kiinnitys kahdella joustavalla resorilla ja nopeilla ja kätevillä "napeilla". Väreinä valittavissa tobacco messinki soljilla tai musta RST soljilla. Koot cob ja full. Samaan sarjaan saatavilla myös jännesuojat.

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 71,96 €

 • Eskadron Training Boots Hivutussuojat Etujalkoihin

  Perinteiset Eskadron hivutusuojat TPE-polymeeriä ja paksua neopreeniä etujalkoihin. Kestävät , mukavat suojat päivittäiseen käyttöön vaikka pinteleiden sijaan. Kiinnitys joustavilla tarroilla.Monta väriä ja kaikki koot pony - extra full.

  Normaali hinta: 45,95 €

  Special Price 27,57 €

 • Eskadron Training Boots Hivutussuojat Takajalkoihin

  Perinteiset Eskadron hivutusuojat TPE-polymeeriä ja paksua neopreeniä takajalkoihin. Kestävät ja mukavat suojat päivittäiseen käyttöön.
  Monta väriä ja kaikki koot pony-extra full.

  Normaali hinta: 49,95 €

  Special Price 29,97 €

 • Eskadron LB Jännesuojat Lammfell Full
  Eskadronin suosikkisuojista lampaankarvalla vuorattu versio hevoselle jolla taipumus saada helposti hiertymiä. Etujalan hyvin iskuilta suojaava jännesuoja aidolla lampaankarva vuorauksella. Koko Full sekä värit white, black ja brown.

  Normaali hinta: 80,90 €

  Special Price 64,72 €

 • Eskadron LB jännesuojat etujalkoihin
  Ludger Beerbaumin nimeä kantavat klassikkosuojat Eskadronilta. Näiden etujalan estesuojien materiaali on hyvin iskuja vaimentavaa TPE-polymeriä ja niissä on mukava neopren-vuoraus. Kiinnitys tarroilla joissa Eskadron logo. Useita värejä. Yhdistä saman sarjan hivutussuojiin. Koko full.

  Normaali hinta: 43,95 €

  Special Price 35,16 €

 • Busse Shine heijastavat jalkasuojat
  Bussen heijastavat huomioväriset hivutussuojat etu- ja takajalkoihin. Pehmeät vahvistetut neopreenisuojat ovat mukvat käytössö ja helppo pitää puhtaina. Hyvät tarrat joissa heijastimet. Koko M etujalkoihin ja koko L takajalkoihin hevoselle jolla yleensä full kokoiset suojat.

  Normaali hinta: 29,90 €

  Special Price 23,92 €

 • Busse Anatomic suojasetti
  Bussen neliosainen suojasetti sisältää anatomisesti muotoillut jännesuojat etujaloille sekä yhteensopivat lyhyet suojat takajaloille. Kestävä, kova ulkokuori ja pehmustettu sisäpuoli ja reunat

  Normaali hinta: 62,00 €

  Special Price 49,60 €

 • Busse Anatomic-Strass suojasetti
  Bussen neliosaisella suojasetillä hevosesi erottuu varmasti joukosta. Settiin kuuluu anatomisesti muotoillut jännesuojat etujaloille sekä yhteensopivat lyhyet suojat takajaloille. Kestävä, kova ulkokuori on koristeltu kimaltelevilla strasseilla. Pehmustettu sisäpuoli ja reunat

  Normaali hinta: 81,00 €

  Special Price 64,80 €

 • Imperial Riding hivutussuojat Basic
  Imperial Ridingin hivutussuojat, joissa vankka tarrakiinnitys ja neopreenisisusta.

  Normaali hinta: 19,95 €

  Special Price 11,97 €

 • Imperial Riding suojasetti Star
  Imperial Ridingin suojasetti, jossa jännesuojat sekä hivutussuojat takajalkoihin. Vahvassa tarrakiinnityksessä ihana värikäs tähtikuviointi.

  Normaali hinta: 52,95 €

  Special Price 31,77 €

 • Imperial Riding jännesuojat Basic
  Imperial Ridingin perinteiset jännesuojat, joissa vankka tarrakiinnitys ja neopreenisisusta.

  Normaali hinta: 25,95 €

  Special Price 20,76 €

 • USG hivutussuojat karvalla
  USG:n vankat ja täysin umpinaiset hivutussuojat. Karva synteettistä tekoturkkia, sisäpuoli neopreenia. Anatominen leikkaus ja helppo tarrakiinnitys lisäävät käyttömukavuutta. Konepestävä. Koot S, M, L, XL väreinä musta, valkoinen ja ruskea valkoisella karvalla.

  Normaali hinta: 44,40 €

  Special Price 35,52 €

 • USG BREATHOPREN® neopreenisuojat
  USG:n laadukkaat neopreenisuojat, jotka suojaavat tehokkaasti hivutukselta, iskuilta, polkemilta sekä tukevat jännettä.Mustat suojat joissa tukeva tarrakiinnitys ja USG:n logo. Koot XS-XL, suojat saatavilla sekä etu- että takajalkoihin.

  Normaali hinta: 57,40 €

  Special Price 45,92 €

 • USG BREATHOPREN® hivutussuojat etujalkoihin
  USG:n BREATHOPREN® etujalan hivutussuojat, joissa huippuluokkainen hengittävyys. Mustat suojat tarrakiinnityksellä sekä USG:n logolla. Koot XS-XL.

  Normaali hinta: 33,45 €

  Special Price 26,76 €

 • USG BREATHOPREN® hivutussuojat takajalkoihin
  USG:n BREATHOPREN® takajalan hivutussuojat, joissa huippuluokkainen hengittävyys. Mustat suojat tarrakiinnityksellä ja USG:n logolla. Koot XS-XL.

  Normaali hinta: 23,00 €

  Special Price 18,40 €

 • USG hivutussuojat
  USG:n jänteitä suojaavat hivutussuojat. Anatomisesti muotoiltu synteettinen kuori takaa optimaalisen suojan. Neopreeniset iskunvaimennuspehmusteet tarjoavat hyvän käyttömukavuuden. Kova synteettinen materiaali ulkopuolella, joka on helppo puhdistaa. Suojat ovat myös konepestävät. Helppo kiinnitys tarroilla. Koot S, M, ja L sekä väreinä musta ja valkoinen. Suojat tulevat kahden suojan setissä, sama suojamalli käy sekä etujalkoihin että takajalkoihin. Takajalkoihin valitse yksi koko isompi kuin etujalkoihin.

  Normaali hinta: 39,40 €

  Special Price 31,52 €

 • USG jännesuojat
  USG:n hyvät jännesuojat, jotka on anatomisesti muotoiltu hevosen jalkaan sopiviksi ja suojaavat näin erinomaisesti jalkoja iskuilta sekä tukevat jänteitä. Suojien sisäosa on pehmeää neopreenia ja niissä on kestävät leveät tarrakiinnitykset. Suojat voidaan myös pestä koneessa 30 asteessa. Saatavissa samaan sarjaan kuuluvat takajalan tekniikkasuojat.

  Normaali hinta: 38,40 €

  Special Price 30,72 €

 • BR Concours White jännesuojat
  BR:n laadukkaat ja hyvät jännesuojat nyt kokonaan valkoisena. Kestävä ja helppohoitoinen PU-polymeeri antaa hyvän suojan iskuja vastaan ja mukava neopreenvuoraus tekee niistä helpot puhdistaa ja mukavat käyttää. Kiinitys tarroilla. Koot Pony ja Full.

  Normaali hinta: 25,95 €

  Special Price 20,76 €

 • BR Concours White hivutussuojat
  BR:n laadukkaat ja hyvät hivutussuojat nyt kokonaan valkoisena. Kestävä ja helppohoitoinen PU-polymeeri antaa hyvän suojan iskuja vastaan ja mukava neopreenvuoraus tekee niistä helpot puhdistaa ja mukavat käyttää. Kiinitys tarroilla. Koot Pony ja Full.

  Normaali hinta: 19,95 €

  Special Price 15,96 €

 • BR Fetlock Boots Leg Trainer 450 g
  Fetlock boots (closed model), reinforced with lead (450 g). The leg trainers are made of Italian leather. With neoprene and jersey lining and elastic double Velcro fastening. Also available in this range: BR over reach boot Leg Trainer, article 312003 and BR tendon boot Leg Trainer, article 291006 and 291007.

  Normaali hinta: 77,95 €

  Special Price 62,36 €

 • Eskadron hivutussuojat PROTECTION PONY Sheepskin
  Eskadronin perus takajalan hivutususoja poneille aidolla lampaakarvavuorauksella. Yhdistä saman sarjan etujalan jännesuojiin setiksi.

  Normaali hinta: 62,50 €

  Special Price 37,50 €

 • Eskadron hivutussuojat PROTECTION PONY
  Ludger Beerbaumin nimeä kantavat klassikkosuojat Eskadronilta. Näiden estesuojien materiaali on hyvin iskuja vaimentavaa TPE-polymeriä ja niissä on neopren vuoraus. Kiinnitys tarroilla joissa Eskadron logo. Useita värejä. Koko full. LPO-hyväksytty malli! Ponikoko.

  Normaali hinta: 35,90 €

  Special Price 21,54 €

 • Eskadron neopreensuojat PRO ACTIVE etujalkoihin
  Eskadron neopreensuojat PRO ACTIVE suojaamaan ja tukemaan etujalkojen jänteitä ja niveliä. Suojat on valmistettu vahvasta neoprenista ja Pikosoft-materiaalista.

  Normaali hinta: 79,95 €

  Special Price 47,97 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3