Tallisuojat

13 Tuotetta

 • USG kuljetus- ja lämpösuojat
  USG:n kuljetus- sekä lämposuojat. Siniset suojat polyamidia, lämmittävät karvapehmusteet keinotekoisia. Lyhyt malli. Suojat tulevat neljän suojan setissä.

  Normaali hinta: 53,00 €

  Special Price 42,40 €

  Tilapäisesti loppu

 • Feel Warm Kinnersuojat
  Feel Warm materiaali on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.Laadukasta ja kestävää neoprenea, elastiset tarrakinnitykset. Konepestävä 30 astetta. Koot S-XL. Hinta parille.

  Normaali hinta: 72,95 €

  Special Price 58,36 €

 • Feel Warm lämmittävät tallisuojat
  Feel Warm materiaali on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.Terapeuttisia tallisuojia käytetään esim. suoristusten jälkeen verenkierron parantamiseksi ja turvotuksen ehkäisemiseksi. Laadukkaat tallisuojat joissa irroitettavat pehmeät vanutäytteiset patjat ja pinnalla joustava neoprene päällinen tarrakiinnityksin. Konepesu. Hinta parille ja koot S-XL.

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 74,36 €

 • Premiere Kinnersuojat
  Premieren paksua ja tukevaa, mutta silti hengittävää neopreeniä olevat kinnersuojat. Väri musta ja koot M ja L. Hinta parille.

  Normaali hinta: 25,95 €

  Special Price 20,76 €

 • Busse Protect tallisuojat
  Bussen tallisuojat suojaavat hevosen jalkoja tallissa tai kuljetuksen aikana. Hengittävä, koneessa pestävä materiaali. Vahva tarrakiinnitys

  Normaali hinta: 73,00 €

  Special Price 58,40 €

 • USG Hot And Cold Geelipakkaus
  Kylmäys- tai lämpöpakkaus (-18...+80 astetta) jota voidaan käyttää aina uudestaan ja uudestaan. Geelipussi on helppo lämmittää 10 sekunnin ajan mikroaaltouunissa tai 2 minuuttia kuumassa vedessä. Kylmäystä varten viilennä pakasteessa vähintään tunnin ajan. Hinta parille. Yhdistä USG Wellness suojiin tai käytä vaikka pinteleiden kanssa.

  Normaali hinta: 14,90 €

  Special Price 11,92 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG tallisuojat
  USG kestävät, helpot ja käytännölliset tallisuojat. Suojissa on yhdistetty hengittävä ja joustava neopreeni pehmeään nailon patjaan. Kolmella napakalla tarralla suoja voidaan kiinnittää anatomisesti ja napakasti jalan ympärille. Patjat ovat tarroilla kiinni suojissa eli ne voidaan irroittaa pesua varten. Nämä suojat vähentävät jalkojen kylmäystarvetta harjoituksen jälkeen ja pitävät jalkojen lämpötilan vakiona. Mustat suojat ovat konepestävät (30 astetta) ja ne myydään pareittan. Sama koko (37 x 43 cm) sopii sekä etu- että takajalkoihin. Koko full.

  Normaali hinta: 48,40 €

  Special Price 38,72 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG Kylmäys- ja Lämpösuojat Wellness

  USG:n käytännölliset ja helpot suojat jalkojen kylmäykseen ja lämpöhoitoon. Tarrakiinnitteisten suojien materiaali on helppohoitoinen ja likaa hylkivä 100% polyesteri jonka sisäpinta on pehmeää puuvillafroteeta. Suojissa on taskut erillisille kylmäys- tai lämpöpusseille jota voidaan käyttää aina uudestaan ja uudestaan.

  Geelipussi on helppo lämmittää 10 sekunnin ajan mikroaaltouunissa tai 2 minuuttia kuumassa vedessä. Kylmäystä varten viilennä pakastimessa vähintään tunnin ajan tai viilennä kylmässä vedessä/lumessa. Pusseja voit hankkia varalle myös irrallisena. Näiden hyvien suojien ansiosta voi tehdä kylmäyksen vaikka karsinassa ja suojat pysyvät tukevasti jalassa vaikka yön yli.

  Normaali hinta: 39,90 €

  Special Price 31,92 €

 • BR tallisuojat AER+ takajalkoihin
  BR kätevät tallisuojat AER Plus pitävät sisällään hengittävän neopreenisuojan ja irroitettavan Ciba-pintelipatjan. Hyvin paikallaan pysyvät anatomisesti muotoillut suojat ehkäsevät seisomisesta aiheutuvaa turvotusta, pitävät jalat lämpiminä tai suojaavat jalkoja myös vaikka kuljetuksen aikana. Patjassa 300g täyte ja Ciba-käsittely joka imee hyvin kosteutta. Tarrakiinnitys ja konepestävä laatu. Hinta parille. Koot S-L ja omat mallinsa etu- ja takajalkoihin.

  Normaali hinta: 72,95 €

  Special Price 58,36 €

 • BR tallisuojat Hot&Cold
  BR:n terapeuttiset tallisuojat kylmäämiseen ja lämpöhoitoon. Kätevien suojien sisällä on tasku BR geelipusseille Hot&Cold jotka voi tarpeen mukaan viilentää tai lämmittää. Terapeuttiset suojat sopivat hyvin turvotuksen vähentämiseen sekä jännevammojen hoitoon tai käytettäväksi palautumiseen treenin jälkeen. Suojissa pehmeä puuvillavuori ja tarrakiinnitys. Yksi koko ja hinta parille.

  Normaali hinta: 27,95 €

  Special Price 22,36 €

 • BR geelipussit Hot&Cold
  BR geelipussit tallisuojiin jotka voi viilentää tai lämmittää ja käyttää aina uudelleen ja uudelleen. Kylmennä pussit viilennetyssä vedessä tai pakastimessa max . -27 astetta) ja lämmitä kuumassa vedessä tai mikrossa. Älä käytä jäistä tai kuumaa pussia suoraan ihokosketuksessa. Yhteensopivat BR Hot&Cold suojien kanssa 794001. Koko 24.5 x 17 cm. Hinta parille.

  Normaali hinta: 9,95 €

  Special Price 7,96 €

 • Eskadron tallisuojat CLIMATEX M
  Eskadronin hyvät ja helpot tallisuojat joissa yhdistyy Climatex vuori ja ulkopinta johon kuivikkeet eivät tartu. Kiinnitys nopeasti tarroilla. Koko M (korkeus 40cm). Hinta parille.

  Normaali hinta: 82,10 €

  Special Price 65,68 €

 • Eskadron tallisuojat CLIMATEX L
  Eskadronin hyvät ja helpot tallisuojat joissa yhdistyy Climatex vuori ja ulkopinta johon kuivikkeet eivät tartu. Kiinnitys nopeasti tarroilla. Koko L (korkeus 46cm). Hinta parille.

  Normaali hinta: 98,17 €

  Special Price 78,54 €