Tallisuojat

20 Tuotetta

 • USG kuljetus- ja lämpösuojat
  USG:n kuljetus- sekä lämposuojat. Siniset suojat polyamidia, lämmittävät karvapehmusteet keinotekoisia. Lyhyt malli. Suojat tulevat neljän suojan setissä.
  53,00 €
 • Feel Warm Kinnersuojat
  Feel Warm materiaali on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.Laadukasta ja kestävää neoprenea, elastiset tarrakinnitykset. Konepestävä 30 astetta. Koot S-XL. Hinta parille.
  72,95 €
 • Feel Warm lämmittävät tallisuojat
  Feel Warm materiaali on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.Terapeuttisia tallisuojia käytetään esim. suoristusten jälkeen verenkierron parantamiseksi ja turvotuksen ehkäisemiseksi. Laadukkaat tallisuojat joissa irroitettavat pehmeät vanutäytteiset patjat ja pinnalla joustava neoprene päällinen tarrakiinnityksin. Konepesu. Hinta parille ja koot S-XL.
  92,95 €
 • Premiere Kinnersuojat
  Premieren paksua ja tukevaa, mutta silti hengittävää neopreeniä olevat kinnersuojat. Väri musta ja koot M ja L. Hinta parille.
  25,95 €
 • Eskadron suojat PRO EXTREME II
  Eskadronin uusi ProExtreme suoja on suunniteltu kovaan käyttöön ja se suojaa sekä tukee jalkaa joka suunnalta. Pehmeä neopreeni on päällystetty likaa hylkivällä Cordura®-kankaalla joka on myös joustavaa. Kauttaaltaan joustava suoja istuu hevosen jalkaan täydellisesti ja kokonaan jalan ympäri tulevat joustavat tarrat pitävät suojan tukevasti paikoillaan kaikissa olosuhteissa, kuten vaikka kenttäsisoissa vesiesteellä. Suoja onkin kehitetty yhteistyössä kenttäratsastaja Hinrich Romeiken kanssa. Suosittelemme myös pinteleiden tilalle vaikka kouluratsastukseen. Suojaa saatavana mustana ja valkoisena. Koko kaksi, korkeus 25cm.
  101,95 €
 • Eskadron suojat PRO EXTREME I
  Eskadronin uusi ProExtreme suoja on suunniteltu kovaan käyttöön ja se suojaa sekä tukee jalkaa joka suunnalta. Pehmeä neopreeni on päällystetty likaa hylkivällä Cordura®-kankaalla joka on myös joustavaa. Kauttaaltaan joustava suoja istuu hevosen jalkaan täydellisesti ja kokonaan jalan ympäri tulevat joustavat tarrat pitävät suojan tukevasti paikoillaan kaikissa olosuhteissa, kuten vaikka kenttäsisoissa vesiesteellä. Suoja onkin kehitetty yhteistyössä kenttäratsastaja Hinrich Romeiken kanssa. Suosittelemme myös pinteleiden tilalle vaikka kouluratsastukseen. Suojaa saatavana mustana ja valkoisena. Koko I, 24cm.
  101,95 €
 • Eskadron kylmäyssuojat PRO COOL
  As a prophylactic measure in the case of stain and over-work. Fast cooling treatment in the case of acute injuries. When standing or during exercise. The "Pro Cool" cooling boot makes fast therapypossible in the case of stain and over-work resulting from training and competitive events. The boot can, however, also be used as an effective orm of prevention. It provides ideal treatment in the case of tendon injuries, tendon sheaths and suspensory ligaments, particular because of the option of alternating between cooling treatment and heat treatment. Further areas of application are swollen legs and acute trauma.A further advantage: The compact design of the cooling boot replaces complex and costly procedures such as water-bathing and cooling compressor systems.A set consist of 2 boots, 2cooling agent packs and an insulating transport bag
  208,33 €
 • Busse Protect tallisuojat
  Bussen tallisuojat suojaavat hevosen jalkoja tallissa tai kuljetuksen aikana. Hengittävä, koneessa pestävä materiaali. Vahva tarrakiinnitys
  73,00 €
 • USG Hot And Cold Geelipakkaus
  Kylmäys- tai lämpöpakkaus (-18...+80 astetta) jota voidaan käyttää aina uudestaan ja uudestaan. Geelipussi on helppo lämmittää 10 sekunnin ajan mikroaaltouunissa tai 2 minuuttia kuumassa vedessä. Kylmäystä varten viilennä pakasteessa vähintään tunnin ajan. Hinta parille. Yhdistä USG Wellness suojiin tai käytä vaikka pinteleiden kanssa.
  14,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG tallisuojat
  USG kestävät, helpot ja käytännölliset tallisuojat. Suojissa on yhdistetty hengittävä ja joustava neopreeni pehmeään nailon patjaan. Kolmella napakalla tarralla suoja voidaan kiinnittää anatomisesti ja napakasti jalan ympärille. Patjat ovat tarroilla kiinni suojissa eli ne voidaan irroittaa pesua varten. Nämä suojat vähentävät jalkojen kylmäystarvetta harjoituksen jälkeen ja pitävät jalkojen lämpötilan vakiona. Mustat suojat ovat konepestävät (30 astetta) ja ne myydään pareittan. Sama koko (37 x 43 cm) sopii sekä etu- että takajalkoihin. Koko full.
  48,40 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG Kylmäys- ja Lämpösuojat Wellness

  USG:n käytännölliset ja helpot suojat jalkojen kylmäykseen ja lämpöhoitoon. Tarrakiinnitteisten suojien materiaali on helppohoitoinen ja likaa hylkivä 100% polyesteri jonka sisäpinta on pehmeää puuvillafroteeta. Suojissa on taskut erillisille kylmäys- tai lämpöpusseille jota voidaan käyttää aina uudestaan ja uudestaan.

  Geelipussi on helppo lämmittää 10 sekunnin ajan mikroaaltouunissa tai 2 minuuttia kuumassa vedessä. Kylmäystä varten viilennä pakastimessa vähintään tunnin ajan tai viilennä kylmässä vedessä/lumessa. Pusseja voit hankkia varalle myös irrallisena. Näiden hyvien suojien ansiosta voi tehdä kylmäyksen vaikka karsinassa ja suojat pysyvät tukevasti jalassa vaikka yön yli.

  39,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR tallisuojat AER+ takajalkoihin
  BR kätevät tallisuojat AER Plus pitävät sisällään hengittävän neopreenisuojan ja irroitettavan Ciba-pintelipatjan. Hyvin paikallaan pysyvät anatomisesti muotoillut suojat ehkäsevät seisomisesta aiheutuvaa turvotusta, pitävät jalat lämpiminä tai suojaavat jalkoja myös vaikka kuljetuksen aikana. Patjassa 300g täyte ja Ciba-käsittely joka imee hyvin kosteutta. Tarrakiinnitys ja konepestävä laatu. Hinta parille. Koot S-L ja omat mallinsa etu- ja takajalkoihin.
  72,95 €
 • BR tallisuojat Hot&Cold
  BR:n terapeuttiset tallisuojat kylmäämiseen ja lämpöhoitoon. Kätevien suojien sisällä on tasku BR geelipusseille Hot&Cold jotka voi tarpeen mukaan viilentää tai lämmittää. Terapeuttiset suojat sopivat hyvin turvotuksen vähentämiseen sekä jännevammojen hoitoon tai käytettäväksi palautumiseen treenin jälkeen. Suojissa pehmeä puuvillavuori ja tarrakiinnitys. Yksi koko ja hinta parille.
  27,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR geelipussit Hot&Cold
  BR geelipussit tallisuojiin jotka voi viilentää tai lämmittää ja käyttää aina uudelleen ja uudelleen. Kylmennä pussit viilennetyssä vedessä tai pakastimessa max . -27 astetta) ja lämmitä kuumassa vedessä tai mikrossa. Älä käytä jäistä tai kuumaa pussia suoraan ihokosketuksessa. Yhteensopivat BR Hot&Cold suojien kanssa 794001. Koko 24.5 x 17 cm. Hinta parille.
  9,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron suojat PRO EXTREME III
  Eskadronin uusi ProExtreme suoja on suunniteltu kovaan käyttöön ja se suojaa sekä tukee jalkaa joka suunnalta. Pehmeä neopreeni on päällystetty likaa hylkivällä Cordura®-kankaalla joka on myös joustavaa. Kauttaaltaan joustava suoja istuu hevosen jalkaan täydellisesti ja kokonaan jalan ympäri tulevat joustavat tarrat pitävät suojan tukevasti paikoillaan kaikissa olosuhteissa, kuten vaikka kenttäsisoissa vesiesteellä. Suoja onkin kehitetty yhteistyössä kenttäratsastaja Hinrich Romeiken kanssa. Suosittelemme myös pinteleiden tilalle vaikka kouluratsastukseen. Suojaa saatavana mustana ja valkoisena. Koko kolme, korkeus 27cm.
  110,11 €
 • Eskadron neopreensuojat PRO ACTIVE PONY etujalkoihin
  Eskadron neopreensuojat PRO ACTIVE PONY suojaamaan ja tukemaan etujalkojen jänteitä ja niveliä. Suojat on valmistettu vahvasta neoprenista ja Pikosoft-materiaalista. Värit: Musta, navy, choco.
  72,25 €
 • Eskadron neopreensuojat PRO ACTIVE PONY takajalkoihin
  Eskadron neopreensuojat PRO ACTIVE PONY suojaamaan ja tukemaan takajalkojen jänteitä ja niveliä. Suojat on valmistettu vahvasta neoprenista ja Pikosoft-materiaalista. Värit: Musta, navy, choco.
  72,25 €
 • Eskadron tallisuojat CLIMATEX S
  Eskadronin hyvät ja helpot tallisuojat joissa yhdistyy Climatex vuori ja ulkopinta johon kuivikkeet eivät tartu. Kiinnitys nopeasti tarroilla. Koko S (korkeus 32cm). Hinta parille.
  77,22 €
 • Eskadron tallisuojat CLIMATEX M
  Eskadronin hyvät ja helpot tallisuojat joissa yhdistyy Climatex vuori ja ulkopinta johon kuivikkeet eivät tartu. Kiinnitys nopeasti tarroilla. Koko M (korkeus 40cm). Hinta parille.
  82,10 €
 • Eskadron tallisuojat CLIMATEX L
  Eskadronin hyvät ja helpot tallisuojat joissa yhdistyy Climatex vuori ja ulkopinta johon kuivikkeet eivät tartu. Kiinnitys nopeasti tarroilla. Koko L (korkeus 46cm). Hinta parille.
  98,17 €