Tallisuojat

24 Tuotetta

 • BR patjat AER+ etujalkoihin
  BR AER tallisuojiin sopivat tarrakiinnitteiset vaihtopatjat 300g vanulla. Vesipesu +30astetta. Hinta parille. Kolme kokoa etujalkojen suojiin.
  16,95 €
 • BR tallisuojat AER+ etujalkoihin
  BR kätevät tallisuojat AER Plus pitävät sisällään hengittävän neopreenisuojan ja irroitettavan Ciba-pintelipatjan. Hyvin paikallaan pysyvät anatomisesti muotoillut suojat ehkäsevät seisomisesta aiheutuvaa turvotusta, pitävät jalat lämpiminä tai suojaavat jalkoja myös vaikka kuljetuksen aikana. Patjassa 300g täyte ja Ciba-käsittely joka imee hyvin kosteutta. Tarrakiinnitys ja konepestävä laatu. Hinta parille. Koot S-L ja omat mallinsa etu- ja takajalkoihin.
  62,95 €
 • BR tallisuojat AER+ takajalkoihin
  BR kätevät tallisuojat AER Plus pitävät sisällään hengittävän neopreenisuojan ja irroitettavan Ciba-pintelipatjan. Hyvin paikallaan pysyvät anatomisesti muotoillut suojat ehkäsevät seisomisesta aiheutuvaa turvotusta, pitävät jalat lämpiminä tai suojaavat jalkoja myös vaikka kuljetuksen aikana. Patjassa 300g täyte ja Ciba-käsittely joka imee hyvin kosteutta. Tarrakiinnitys ja konepestävä laatu. Hinta parille. Koot S-L ja omat mallinsa etu- ja takajalkoihin.
  72,95 €
 • Busse kylmäyssuojat RecoolX®horse
  Bussen toimivat viilennyssuojat hevosen jalkojen terapeuttiseen kylmäykseen ilman riskiä, että jää polttaa kudosta. Laskee ihon ja kudoksen lämpötilaa tutkitusti 3-5 °C. Sopii käytettävksi hyvin treenin jälkeen, nopeuttaa palautumista ja ehkäisee pinnallisia vaurioita. Myydään pareittain, koot S-XL (erilaiset oikealle ja vasemmalle jalalle). Katso myös käyttöohjeet alta!
  103,90 €
 • Busse Protect tallisuojat
  Bussen tallisuojat suojaavat hevosen jalkoja tallissa tai kuljetuksen aikana. Hengittävä, koneessa pestävä materiaali. Vahva tarrakiinnitys
  73,00 €
 • Busse RecoolX®horse bootsit kylmäykseen
  Bussen viilentävät cooling bootsit hevosen kavioiden terapeuttiseen kylmentämiseen ilman riskiä, että jää polttaa kudosta. Laskee ihon ja kudoksen lämpötilaa 3-5 °C. Erittäin kevyttä mutta kestävää materiaalia. Myydään pareittain ja yksi kaikille sopiva koko.
  73,90 €
 • Eskadron kylmäyssuojat PRO COOL
  As a prophylactic measure in the case of stain and over-work. Fast cooling treatment in the case of acute injuries. *** When standing or during exercise. The "Pro Cool" cooling boot makes fast therapypossible in the case of stain and over-work resulting from training and competitive events. The boot can, however, also be used as an effective orm of prevention. It provi
  192,90 €
 • Eskadron neopreensuojat PRO ACTIVE PONY etujalkoihin
  Eskadron neopreensuojat PRO ACTIVE PONY suojaamaan ja tukemaan etujalkojen jänteitä ja niveliä. Suojat on valmistettu vahvasta neoprenista ja Pikosoft-materiaalista. Värit: Musta, navy, choco.
  66,90 €
 • Eskadron neopreensuojat PRO ACTIVE PONY takajalkoihin
  Eskadron neopreensuojat PRO ACTIVE PONY suojaamaan ja tukemaan takajalkojen jänteitä ja niveliä. Suojat on valmistettu vahvasta neoprenista ja Pikosoft-materiaalista. Värit: Musta, navy, choco.
  66,90 €
 • Eskadron Nici Collection jännesuojat SHAMROCK
  Eskadron Nici Collection SHAMROCK jännesuojat pehmeällä vuorella
  44,00 €
 • Eskadron suojat PRO EXTREME I
  Eskadronin uusi ProExtreme suoja on suunniteltu kovaan käyttöön ja se suojaa sekä tukee jalkaa joka suunnalta. Pehmeä neopreeni on päällystetty likaa hylkivällä Cordura®-kankaalla joka on myös joustavaa. Kauttaaltaan joustava suoja istuu hevosen jalkaan täydellisesti ja kokonaan jalan ympäri tulevat joustavat tarrat pitävät suojan tukevasti paikoillaan kaikissa olosuhteissa, kuten vaikka kenttäsisoissa vesiesteellä. Suoja onkin kehitetty yhteistyössä kenttäratsastaja Hinrich Romeiken kanssa. Suosittelemme myös pinteleiden tilalle vaikka kouluratsastukseen. Suojaa saatavana mustana ja valkoisena. Koko I, 24cm.
  101,95 €
 • Eskadron suojat PRO EXTREME II
  Eskadronin uusi ProExtreme suoja on suunniteltu kovaan käyttöön ja se suojaa sekä tukee jalkaa joka suunnalta. Pehmeä neopreeni on päällystetty likaa hylkivällä Cordura®-kankaalla joka on myös joustavaa. Kauttaaltaan joustava suoja istuu hevosen jalkaan täydellisesti ja kokonaan jalan ympäri tulevat joustavat tarrat pitävät suojan tukevasti paikoillaan kaikissa olosuhteissa, kuten vaikka kenttäsisoissa vesiesteellä. Suoja onkin kehitetty yhteistyössä kenttäratsastaja Hinrich Romeiken kanssa. Suosittelemme myös pinteleiden tilalle vaikka kouluratsastukseen. Suojaa saatavana mustana ja valkoisena. Koko kaksi, korkeus 25cm.
  101,95 €
 • Eskadron suojat PRO EXTREME III
  Eskadronin uusi ProExtreme suoja on suunniteltu kovaan käyttöön ja se suojaa sekä tukee jalkaa joka suunnalta. Pehmeä neopreeni on päällystetty likaa hylkivällä Cordura®-kankaalla joka on myös joustavaa. Kauttaaltaan joustava suoja istuu hevosen jalkaan täydellisesti ja kokonaan jalan ympäri tulevat joustavat tarrat pitävät suojan tukevasti paikoillaan kaikissa olosuhteissa, kuten vaikka kenttäsisoissa vesiesteellä. Suoja onkin kehitetty yhteistyössä kenttäratsastaja Hinrich Romeiken kanssa. Suosittelemme myös pinteleiden tilalle vaikka kouluratsastukseen. Suojaa saatavana mustana ja valkoisena. Koko kolme, korkeus 27cm.
  101,95 €
 • Eskadron tallisuojat CLIMATEX L
  Eskadronin hyvät ja helpot tallisuojat joissa yhdistyy Climatex vuori ja ulkopinta johon kuivikkeet eivät tartu. Kiinnitys nopeasti tarroilla. Koko L (korkeus 46cm). Hinta parille.
  90,90 €
 • Eskadron tallisuojat CLIMATEX M
  Eskadronin hyvät ja helpot tallisuojat joissa yhdistyy Climatex vuori ja ulkopinta johon kuivikkeet eivät tartu. Kiinnitys nopeasti tarroilla. Koko M (korkeus 40cm). Hinta parille.
  82,10 €
 • Eskadron tallisuojat CLIMATEX S
  Eskadronin hyvät ja helpot tallisuojat joissa yhdistyy Climatex vuori ja ulkopinta johon kuivikkeet eivät tartu. Kiinnitys nopeasti tarroilla. Koko S (korkeus 32cm). Hinta parille.
  71,50 €
 • Feel Cool viilentävät tallisuojat
  Feel Cool materiaali viilentää kudoksia sitomalla lämpöä itseenä. Tutkimuksissa on todettu tallisuojien viilentävän vaikutuksen olevan noin 5 astetta. Jalkojen viilennys suorituksen jälkeen on tehokas tapa ehkäistä vauriota ja ylläpitää nestekiertoa jalan kudoksissa. Viilennyksen terapeuttista vaikutus hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Käytä Mr Feel Cool suojia suorituksen jälkeen tai edistämään jo syntyneiden vaurioiden luontaista paranemismeganismia.Terapeuttisia tallisuojia käytetään esim. suoristusten jälkeen. Laadukkaat tallisuojat joissa irroitettavat pehmeät vanutäytteiset patjat ja pinnalla joustava neoprene päällinen tarrakiinnityksin. Konepesu. Hinta parille ja koot S-XL.
  92,95 €
 • Feel Warm Kinnersuojat
  Feel Warm materiaali on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.Laadukasta ja kestävää neoprenea, elastiset tarrakinnitykset. Konepestävä 30 astetta. Koot S-XL. Hinta parille.
  72,95 €
 • Feel Warm lämmittävät tallisuojat
  Feel Warm materiaali on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.Terapeuttisia tallisuojia käytetään esim. suoristusten jälkeen verenkierron parantamiseksi ja turvotuksen ehkäisemiseksi. Laadukkaat tallisuojat joissa irroitettavat pehmeät vanutäytteiset patjat ja pinnalla joustava neoprene päällinen tarrakiinnityksin. Konepesu. Hinta parille ja koot S-XL.
  92,95 €
 • HV Polo kuljetussuojat Pepper
  HV Polon nylonista ja neopreenista valmistetut kuljetus- tai tallisuojat. Erittäin suojaavat ja joustavat suojat, joissa pehmeä nyloninen pehmustus ja tukeva neopreeni ympärillä. Vankat isot tarrat pitävät suojat hyvin paikallaan. Koot pony-full. Hinta parille.
  68,95 €
 • Premiere Kinnersuojat
  Premieren paksua ja tukevaa, mutta silti hengittävää neopreeniä olevat kinnersuojat. Väri musta ja koot M ja L. Hinta parille.
  25,95 €
 • USG kuljetus- ja lämpösuojat
  USG:n kuljetus- sekä lämposuojat. Siniset suojat polyamidia, lämmittävät karvapehmusteet keinotekoisia. Lyhyt malli. Suojat tulevat neljän suojan setissä.
  53,00 €
 • USG Kylmäys- ja Lämpösuojat Wellness
  USG:n käytännölliset ja helpot suojat jalkojen kylmäykseen ja lämpöhoitoon. Tarrakiinnitteisten suojien materiaali on helppohoitoinen ja likaa hylkivä 100% polyesteri jonka sisäpinta on pehmeää puuvillafroteeta. Suojissa on taskut erillisille kylmäys- tai lämpöpusseille jota voidaan käyttää aina uudestaan ja uudestaan. Geelipussi on helppo lämmittää 10 sekunnin ajan mikroaaltouunissa tai 2 minuuttia kuumassa vedessä. Kylmäystä varten viilennä pakastimessa vähintään tunnin ajan tai viilennä kylmässä vedessä/lumessa. Setti sisältää parin suojia sekä kaksi geelipussia. Pusseja voit hankkia varalle myös irrallisena. Näiden hyvien suojien ansiosta voi tehdä kylmäyksen vaikka karsinassa ja suojat pysyvät tukevasti jalassa vaikka yön yli.
  49,90 €
 • USG tallisuojat
  USG kestävät, helpot ja käytännölliset tallisuojat. Suojissa on yhdistetty hengittävä ja joustava neopreeni pehmeään nailon patjaan. Kolmella napakalla tarralla suoja voidaan kiinnittää anatomisesti ja napakasti jalan ympärille. Patjat ovat tarroilla kiinni suojissa eli ne voidaan irroittaa pesua varten. Nämä suojat vähentävät jalkojen kylmäystarvetta harjoituksen jälkeen ja pitävät jalkojen lämpötilan vakiona. Mustat suojat ovat konepestävät (30 astetta) ja ne myydään pareittan. Sama koko (37 x 43 cm) sopii sekä etu- että takajalkoihin. Koko full.
  48,40 €