Horsepro for Friends edut kanta-asiakkaille

Horsepro for Friends – kanta-asiakaan ostoedut 2020
Liity nyt Horsepro for Friends kanta-asiakkaaksi ja saat lukuisia palkitsevia etuja ja kuulet uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista ihan ensimmäisten joukossa.
Muistathan kirjautua asiakastilillesi ennen tilausta jotta edut päivittyvät tilaukselle oikein. Käytettävissäsi on yksi etukoodi per tilaus.

- Ilmaiset toimitukset!
Posti ei kuljeta mitään ilmaiseksi mutta Horsepro tarjoaa kanta-asiakkailleen kuluttomat toimitukset lähipostiin kun tilauksella on normaalihintaisia tuotteita ja sen arvo ylittää 69€.
Säästät siis 5,90€ jokaisella tilauksella.
- Palautukset ilman postikuluja!
Joskus koko tai malli voi vaan olla väärä ja siksi tarjoamme kanta-asiakkaille kolme tuotepalautusta postikuluitta vuoden aikana kunhan palautuksesta on tehty palautusilmoitus asiakaspalveluun etukäteen.
- EKOTEKO on lisäale -10% aina kaikesta kun et palauta!
Palauttelu kuormittaa luontoa, kiihdyttää ilmastonmuutosta ja lisää kuluja. Kun tilaat vain mitä tarvitset ja olet varma tuotteen koosta ja sopivuudesta, saat aina kaikista tuotteista -10% alennuksen koodilla ekoteko kun luovut ilmaisesta palautusoikeudesta.
Jos hankinta kuitenkin meni ihan pieleen, niin voit sen silti palauttaa jolloin veloitamme palautuskulujen kompensaationa 15,90€ per palautuva tuote jolla edistämme luontoystävällisempiä toimintatapoja. Alennusta ei voi saada jälkikäteen jo toimitetuille tilauksille vaan koodilla tilauksen yhteydessä.
-Aina markkinoiden halvin hinta!
Kanta-asiakkaille lupaamme aina tarjota tuotteille markkinoiden halvimman hinnan. Hintalupaus koskee kaikkia valikoiman tuotteita. Jos löydät täysin saman tuotteen normaalihintaisena todistettavasti mistä tahansa halvemmalla, saat sen aina myös Horseprolta samaan edulliseen hintaan. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@horsepro.fi otsikkolla hintalupaus ennen tilauksen jättämistä ja linkitä kilpailijan tuotesivu jonka tuotteen haluat saada edullisempaan hintaan. Hintalupausta ei voi lunastaa jälkikäteen jos tuote on jo toimitettu ja se koskee vain kilpailijoiden normaalihintaisia uusia tuotteita, ei siis kampanja tai alehintoja eikä vertaismyyntiä. Tinkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!
-Sponsoritukea kilparatsastajille!
Tsemppipsonssi on edullisempia tuettuja varustehankintoja kilpaileville kanta-asiakkaille. Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi, hevosestasi ja tavoitteistasi asiakaspalveluun.
Meille tasolla tai lajilla ei ole merkitystä, jo yrittämisestä, kehittymistä ja itsensä ylittämistä tuetaan mielellään.
- Ja vielä mahdolliset tilaaja- ja brändilahjat kaupan päälle!

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kyselyihin ja tiedusteluin sekä opastaa ja helpottaa oikean ja sopivan tuotteen valinnassa.
Ota yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@horsepro.fi tai soittamalla 044-0539212.