BR Ratsastuskäsineet

7 Tuotetta

Laadukkaat BR ratsastuskäsineet edulliseen hintaan meiltä.
 • BR Drogheda ratsastuskäsineet
  White competition gloves made of supple synthetic leather. The gloves are thin, breathable and fit nicely around the hand due to the elasticated wrist and back of the hand. The gloves feature rein reinforcements and adjustable Velcro closures decorated with imitation diamonds.

  Normaali hinta: 21,95 €

  Special Price 17,56 €

 • BR Reflecting Pro talviratsastuskäsineet
  BR:n laadukkaat lämpimät vettähylkivät käsineet ovat myös heijastavat ja huomioväriset. Thinsulate vuori lämmittää ja grippi ontaa hyvän pidon ohjille. Pitkä resori pitää myös ranteet lämpiminä.

  Normaali hinta: 23,95 €

  Special Price 19,16 €

 • BR Ratsastushanskat Multiflex
  BR:n uudet kivan joustavat, lämpimät ja mukavat käsineet talviratsastukseen tai ihan mihin vaan. Käsineiden materiaali lämpöistä, pehmeää, kevyttä ja nopeasti kuivuvaa aj erittäin joustavaa. Hanskojen kämmenosassa pitävä silikonilla kuvioitu pinta, jonka ansiosta ohjat pysyvät hyvin kädessä. Musta väri ja koot XS-XL.

  Normaali hinta: 18,95 €

  Special Price 15,16 €

 • BR Ratsastuskäsineet All Weather
  BR:n hyvät jokasään ratsastushanskat. Hengittävät synteettiset käsineet, joissa napakka tarrakiinnitys. Monta väriä. Koot 6-11.

  Normaali hinta: 17,95 €

  Special Price 14,36 €

 • BR Ratsastuskäsineet Durable Pro
  BR suosikkikäsineet ovat laadukaat ja kestävät. Synteettinen pinnaltaan kuvioitu ja vahvistettu käsine säädettävällä logollisella tarrakiinnityksellä. Erinomaisen hengittävyyden omaavat käsineet jotka mukavat käytössä ja tarjoavat hyvän pidon ohjista. Väreinä musta, ruskea, sininen ja valkoinen. Koot 6-11.

  Normaali hinta: 20,95 €

  Special Price 16,76 €

 • BR Ratsastuskäsineet Competition
  BR:n laadukkaat ja hengittävät coolmax-ratsastuskäsineet kisakentille. Hanskojen materiaali hyvin joustavaa polyuretaania ja nailonia. Miellyttävät käytössä, hengittävät ja hyvin kulutusta kestävät. Väri kuvan valkoinen ja koot 6-11.

  Normaali hinta: 28,95 €

  Special Price 23,16 €

 • BR Ratsastuskäsineet Stormbloxx
  BR:n laadukkaat, lämpimät ja vedenpitävät käsineet talviratsastukseen. Joustavassa ja hyvin istuvassa käsineessä on pehmeä ja mukava fleece-vuori ja lämmin Thinsulate- vuori. Käsineiden kämmen on grippipintaista keinonahkaa joka antaa hyvä pidon ohjista.  Pitkä resori varressa. BR logo ja heijastava koristenauha. Musta väri ja koot 5-12.

  Normaali hinta: 35,95 €

  Special Price 28,76 €