Talvihanskat ja fleecehanskat

Tuotteet 1-24 / 47

Monipuolisesti ratsastuskäsineitä talviratsastukseen.Toppakäsineitä maastoiluun sekä hieman ohuempia fleecevuorellisia malleja pikkupakkasille ja meneesiin. Myös suositut kolmisormimallit joka on kuin tumppu mutta nimettömän ja pikkurillin väliin on tehty paikka ohjalle.

Talviratsastukseen sopivilla hanskoilla pidät kätesi lämpiminä kylmilläkin keleillä - tyylistä tinkimättä.

 • HV Polo talviratsastuskäsineet
  HV Polon pehmeät ja joustavat polertech ratsastuskäsineet talveen. Silikoni grip antaa hyvän pidon ohjiin. Ihanat värit!
  25,11 €
 • HV Polo ratsastuskäsineet Logan
  HV Polo laadukkaat ja lämpimät ratsastuskäsineet teddyvuorella. Hiihtokäsineiden tyyliset hanskat joissa vetoketju kiinnitys ja vahvistukset ohjia varten. Hyvä pito ja kivat värit.
  40,41 €
 • Imperial Riding ratsastuskäsineet Ride With Me
  Imperial Riding näyttävät talvihanskat Thinsulate vuorella. Tarran kohdalla kaunis logo timanteilla, jotka kiertävät koko ranteen ympäri. Pääliosa hanskasta 50% polyesteria ja 50% synteettistä nahkaa PU. Vuori sisällä 100% fleeceä. Lämpimät käsineet talvisäähän!
  42,60 €
 • Busse talviratsastushanskat LARS
  Bussen ratsastushanskat on tehty erittäin pehmeästä ja lämpimästä materiaalista. Hyvän istuvuuden takaa erittäin joustavat materiaalit. Silikoonipinnoite kämmenpuolella varmistaa hyvän pidon ohjista. Koot lapsille C_S, C_M ja C_L sekä aikuisille XS-XXL. Monta kivaa väriä!
  23,90 €
 • Busse talviratsastushanskat EMIL
  Bussen mukavat talviratsastushanskat on tehty fleecestä ja vahvistettu non-slip tekonahalla. Ranne on mukavan joustava. Hanskat on helppohoitoiset sillä ne voi pestä pesukoneessa.
  13,90 €
 • Busse talviratsastushanskat LUTZ
  Bussen tukevasta polyester fleecestä tehdyt hanskat ovat erittäin lämpimät ja pehmeät. Kämmenet ja sormien välit ovat non-slip materiaalia. Kevyt ja pehmoinen vuori takaa erittäin hyvän lämmön säilymisen. Lämmin ja joustava mansetti.
  26,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse ratsastushanskat MAGIC
  Bussen lämpimät ratsastushanskat kuminyppylöillä.
  5,55 €
 • Busse talviratsastushanskat LEEVI
  Bussen fleecestä valmistetut talviratsastushanskat on vahvistettu anti-slip materiaalilla. Ranteet ovat joustavat ja niissä on pikalukot helppoa yhteen kiinnittämistä varten. Hanksat ovat helppohoitoiset ja konepestävät.
  18,90 €
 • Busse talviratsastushanskat LUKA
  Bussen lämpimät talviratsastushanskat, joissa on non-slip vahvikkeet. Ranteet on joustavat ja niissä on pikalukot yhteen kiinnittämistä varten. Hanskat ovat helppohoitoiset ja konepestävät..
  23,90 €
 • Busse talviratsasushanskat CLASSIC WINTER
  Bussen lämpimästi vuoratut ja helppohoitoiset talviratsastushanskat, joissa on hyvä pito. Ranne säädettävissä tarralla. Konepestävät
  35,50 €
 • Busse talviratsastushanskat LINUS
  Bussen hyvin istuvat talviratsastushanskat on valmistettu kestävästä materiaalista. Kämmenet on vahvistettu. Hanskoissa on heijastava nauha, joka lisää turvallisuutta pimeällä liikuttaessa. Ranne on lämmin ja joustava ja sitä pystyy säätämään nepparilla.
  27,90 €
 • Talviratsastushanskat SOFTSHELL
  Softshellistä valmistetut talviratsastushanskat on vahvistettu kämmenestä non-slip materiaalilla ja rannetta pystyy säätämää tarralla. Näissä mukavissa hanskoissa on fleece vuori.
  25,90 €
 • Busse talviratsastushanskat LENNOX-SOFT
  Bussen kolmisormiset talviratsastushanskat on valmistettu softshell materiaalista ja vahvistettu kämmenestä. Hanskat ovat mukavat kädessä ja pehmoiset sisältä. Ranteet ovat lämpimät ja joustavat.
  39,90 €
 • Busse ratsastushanskat LEDER
  Bussen kovaakin käyttöä kestävät ratsastushanskat saa joko topattuina tai toppaamattomina.
  38,90 €
 • Roeckl Malta winter talviratsastuskäsine
  The MALTA WINTER is a true classic. Eye-catcher: colorcontrasting piping and the stylized hand logo on the characteristic fastener. The material, fit and wear comfort are identical to that of the original ROECK-GRIP – and tangibly so. The exclusive ROECK-GRIP® material is extremely breathable, elastic and supple. In short: it fits like a second skin. At the same time, it provides the excellent grip and tactility you need when handling the reins. For this winter model, the ROECK-GRIP® was additionally laminated with a warm and soft Micro Bemberg lining. The glove tailors from Munich also focused on the fit and processing quality: the glove’s individual components are meticulously sewn together by hand. Maximum seam tolerances of just one millimeter are merely a tangible quality criterion, however, because comfort itself cannot be physically measured. It’s the cuts and proportions that make all the difference. This is where ROECKL benefits from over 175 years of experience in the art of glove-making. Convenient: the MALTA WINTER is machine-washable at 30° Celsius (86° Fahrenheit). The fastener with easy closure reliably secures the glove around your wrist.
  52,50 €
 • Roeckl Kairi lasten talviratsastuskäsine
  ROECKL SPORTS presents the KAIRI, a new fleece glove for young horse lovers. Whether in the stables, in the wintery cold indoor riding hall, or outside enjoying a long horseback ride - if you love fleece, this little handwarmer is the perfect choice for you! Made from high-quality fleece, this finger glove is as snuggly soft as a cuddly toy. The palm and index finger feature a trimming made from Digital PU material, which gives equestrians a secure grip on the reins. An elastic band at the wrist ensures a comfortable fit. The colorful border as well as the three-dimensional appliqués in the shape of the ROECKL lettering and hand logos are real eyecatchers. The KAIRI is available in the color combinations black, black/pink and black/blue, as well as in the sizes 4, 5, and 6.
  18,50 €
 • Roeckl KENDI ratsastuskäsineet lapsille
  Roecklin 100% vedenpitävät toppakäsineet lapsille ratsastukseen. ROECK-TEX MEMBRANE suojaa kylmältä ja tuulelta. Lämmin toppaus ja pehmeä vuori tekee hankoista mukavat käytössä. Pitävä grippi pitää ohjat käsissä ja vahvistukset suojaavat kulumiselta. Pitkä neulottu resori ei jätä ranteita paljaaksi. Konepesu 30 astetta.
  39,95 €
 • Roeckl WARWICK JUNIOR talviratsastuskäsine
  Convenient and extremely elastic – ROECKL SPORTS presents the WARWICK JUNIOR. The backhand and palm are both made from Polartec® Power Stretch® Pro, a warm, soft and particularly elastic material. Young riding enthusiasts will also love ROECKL’s exclusive COMFORT CUT. Thanks to this particularly slender and comfortable cut, there is no need for trimming on the index finger. Convenient and beautiful at the same time: the palm is elaborately siliconized with countless ROECKL logos, thus ensuring an ideal grip on the reins. The area between the ring finger and the little finger, which also comes into contact with the reins, has been siliconized as well. The ROECKL logo on the cuff tops off this model’s set of well-thought-out features.
  36,50 €
 • Talviratsastuskäsineet Frosty Thinsulate

  Erinomaiset lämpimät käsineet talviratsastukseen Thinsulate toppauksella. Hyvä pito ohjista ja hengittävä ja joustava materiaali sekä hyvä pitkä resori joka pitää myös ranteet lämpimänä. Konepesu 30 astetta.

  - fabric: 100% polyester
  - palm: 60% polyurethane, 40% polyester
  - outer fabric: 96% polyester, 4% elastane
  - knitted insert: 92% nylon, 8% elastanee

  - breathable
  - highly insulated
  - machine washable at 30 degrees
  - suitable for dryer
  - before washing close velcro fastenings
  - fabric: 100% polyester
  - palm: 60% polyurethane, 40% polyester
  - outer fabric: 96% polyester, 4% elastane
  - knitted insert: 92% nylon, 8% elastanee
  - elasticated softopren fabric
  - stretch material
  - Thinsulate filling
  - fingers reinforced with imitation leather/artifici

  24,95 €
 • HV Polo ratsastushanskat Ashville
  HV Polon talviratsastushanskat, joissa teddyfleecevuori. Viimeistelyssä käytetty heijastavaa logoprinttausta sekä kämmenpuolella silikonista logoprinttiä. Hanskat avattavissa ja suljettavissa vetoketjulla.
  37,35 €
 • Imperial Riding ratsastushanskat December
  Imperial Ridingin lämpimät softshell-toppahanskat kylmille keleille! Silikonin grippiprintti koko kämmenellä. Kiinnitys vankalla tarralla, jossa logobrodeeraus.
  29,60 €
 • Wahlsten talviratsastusrukkaset pehmeää nahkaa
  Mustaa pehmeää nahkaa lämpövuorella, koot XS, S, M, L
  22,00 €
 • Horse Comfort Ratsastushanskat
  Synteettistä mikrokuitua fleecevuorilla. Täydellisesti istuvat, lämpimät ja pitävät käsineet.
  43,00 €
 • Horse Comfort talviratsastusrukkaset vanuvuorilla, punainen
  Lämpimät ja notkeat kolmisormikäsineet talveksi. Nihkeä kämmenpuoli synteettistä nahkaa. Lämpövanu ja fleecevuori. Väri punainen, koot XS, S, M, L, XL
  22,00 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2