Talvihanskat ja fleecehanskat

24 Tuotetta

Monipuolisesti ratsastuskäsineitä talviratsastukseen.Toppakäsineitä maastoiluun sekä hieman ohuempia fleecevuorellisia malleja pikkupakkasille ja meneesiin. Myös suositut kolmisormimallit joka on kuin tumppu mutta nimettömän ja pikkurillin väliin on tehty paikka ohjalle.

Talviratsastukseen sopivilla hanskoilla pidät kätesi lämpiminä kylmilläkin keleillä - tyylistä tinkimättä.

 • Busse talviratsastushanskat LARS
  Bussen ratsastushanskat on tehty erittäin pehmeästä ja lämpimästä materiaalista. Hyvän istuvuuden takaa erittäin joustavat materiaalit. Silikoonipinnoite kämmenpuolella varmistaa hyvän pidon ohjista. Koot lapsille C_S, C_M ja C_L sekä aikuisille XS-XXL. Monta kivaa väriä!

  Normaali hinta: 26,90 €

  Special Price 21,52 €

 • Busse talviratsastushanskat EMIL
  Bussen mukavat talviratsastushanskat on tehty fleecestä ja vahvistettu non-slip tekonahalla. Ranne on mukavan joustava. Hanskat on helppohoitoiset sillä ne voi pestä pesukoneessa.

  Normaali hinta: 16,90 €

  Special Price 13,52 €

 • Busse ratsastushanskat MAGIC
  Bussen lämpimät ratsastushanskat kuminyppylöillä.

  Normaali hinta: 8,55 €

  Special Price 6,84 €

 • Busse talviratsastushanskat LEEVI
  Bussen fleecestä valmistetut talviratsastushanskat on vahvistettu anti-slip materiaalilla. Ranteet ovat joustavat ja niissä on pikalukot helppoa yhteen kiinnittämistä varten. Hanksat ovat helppohoitoiset ja konepestävät.

  Normaali hinta: 21,90 €

  Special Price 17,52 €

 • Busse talviratsastushanskat LUKA
  Bussen lämpimät talviratsastushanskat, joissa on non-slip vahvikkeet. Ranteet on joustavat ja niissä on pikalukot yhteen kiinnittämistä varten. Hanskat ovat helppohoitoiset ja konepestävät..

  Normaali hinta: 26,90 €

  Special Price 21,52 €

 • Busse talviratsasushanskat CLASSIC WINTER
  Bussen lämpimästi vuoratut ja helppohoitoiset talviratsastushanskat, joissa on hyvä pito. Ranne säädettävissä tarralla. Konepestävät

  Normaali hinta: 38,50 €

  Special Price 30,80 €

 • Talviratsastushanskat SOFTSHELL
  Softshellistä valmistetut talviratsastushanskat on vahvistettu kämmenestä non-slip materiaalilla ja rannetta pystyy säätämää tarralla. Näissä mukavissa hanskoissa on fleece vuori.

  Normaali hinta: 28,90 €

  Special Price 23,12 €

 • Busse talviratsastushanskat LENNOX-SOFT
  Bussen kolmisormiset talviratsastushanskat on valmistettu softshell materiaalista ja vahvistettu kämmenestä. Hanskat ovat mukavat kädessä ja pehmoiset sisältä. Ranteet ovat lämpimät ja joustavat.

  Normaali hinta: 42,90 €

  Special Price 34,32 €

 • Busse ratsastushanskat LEDER
  Bussen kovaakin käyttöä kestävät ratsastushanskat saa joko topattuina tai toppaamattomina.

  Normaali hinta: 41,90 €

  Special Price 33,52 €

 • Roeckl Malta winter talviratsastuskäsine
  The MALTA WINTER is a true classic. Eye-catcher: colorcontrasting piping and the stylized hand logo on the characteristic fastener. The material, fit and wear comfort are identical to that of the original ROECK-GRIP – and tangibly so. The exclusive ROECK-GRIP® material is extremely breathable, elastic and supple. In short: it fits like a second skin. At the same time, it provides the excellent grip and tactility you need when handling the reins. For this winter model, the ROECK-GRIP® was additionally laminated with a warm and soft Micro Bemberg lining. The glove tailors from Munich also focused on the fit and processing quality: the glove’s individual components are meticulously sewn together by hand. Maximum seam tolerances of just one millimeter are merely a tangible quality criterion, however, because comfort itself cannot be physically measured. It’s the cuts and proportions that make all the difference. This is where ROECKL benefits from over 175 years of experience in the art of glove-making. Convenient: the MALTA WINTER is machine-washable at 30° Celsius (86° Fahrenheit). The fastener with easy closure reliably secures the glove around your wrist.

  Normaali hinta: 54,50 €

  Special Price 27,25 €

 • Roeckl Kairi lasten talviratsastuskäsine
  ROECKL SPORTS presents the KAIRI, a new fleece glove for young horse lovers. Whether in the stables, in the wintery cold indoor riding hall, or outside enjoying a long horseback ride - if you love fleece, this little handwarmer is the perfect choice for you! Made from high-quality fleece, this finger glove is as snuggly soft as a cuddly toy. The palm and index finger feature a trimming made from Digital PU material, which gives equestrians a secure grip on the reins. An elastic band at the wrist ensures a comfortable fit. The colorful border as well as the three-dimensional appliqués in the shape of the ROECKL lettering and hand logos are real eyecatchers. The KAIRI is available in the color combinations black, black/pink and black/blue, as well as in the sizes 4, 5, and 6.

  Normaali hinta: 20,50 €

  Special Price 10,25 €

 • Roeckl WARWICK JUNIOR talviratsastuskäsine
  Convenient and extremely elastic – ROECKL SPORTS presents the WARWICK JUNIOR. The backhand and palm are both made from Polartec® Power Stretch® Pro, a warm, soft and particularly elastic material. Young riding enthusiasts will also love ROECKL’s exclusive COMFORT CUT. Thanks to this particularly slender and comfortable cut, there is no need for trimming on the index finger. Convenient and beautiful at the same time: the palm is elaborately siliconized with countless ROECKL logos, thus ensuring an ideal grip on the reins. The area between the ring finger and the little finger, which also comes into contact with the reins, has been siliconized as well. The ROECKL logo on the cuff tops off this model’s set of well-thought-out features.

  Normaali hinta: 38,50 €

  Special Price 19,25 €

 • HKM hanskat thinsulate vuorella
  Likaa hylkivat ja kestävät vuorelliset hanskat on vahvistettu kämmenistä ja sormista. Hanskoissa on joustava ranne ja ne on konepestävät.

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 11,96 €

 • Talviratsastuskäsineet Frosty Thinsulate

  Erinomaiset lämpimät käsineet talviratsastukseen Thinsulate toppauksella. Hyvä pito ohjista ja hengittävä ja joustava materiaali sekä hyvä pitkä resori joka pitää myös ranteet lämpimänä. Konepesu 30 astetta.

  - fabric: 100% polyester
  - palm: 60% polyurethane, 40% polyester
  - outer fabric: 96% polyester, 4% elastane
  - knitted insert: 92% nylon, 8% elastanee

  - breathable
  - highly insulated
  - machine washable at 30 degrees
  - suitable for dryer
  - before washing close velcro fastenings
  - fabric: 100% polyester
  - palm: 60% polyurethane, 40% polyester
  - outer fabric: 96% polyester, 4% elastane
  - knitted insert: 92% nylon, 8% elastanee
  - elasticated softopren fabric
  - stretch material
  - Thinsulate filling
  - fingers reinforced with imitation leather/artifici

  Normaali hinta: 24,95 €

  Special Price 19,96 €

 • HV Polo ratsastushanskat Ashville
  HV Polon talviratsastushanskat, joissa teddyfleecevuori. Viimeistelyssä käytetty heijastavaa logoprinttausta sekä kämmenpuolella silikonista logoprinttiä. Hanskat avattavissa ja suljettavissa vetoketjulla.

  Normaali hinta: 39,35 €

  Special Price 19,68 €

 • Roeckl Julia talviratsastuskäsine
  Roecklin elegantit talvikäsineet joissa on kämmenpinnalla tuttu Rocek Grip tuomassa hyvää pitoa ohjista. Kämmenen selkäosa on joustavaa tuulenpitävää ja hengittävää Roeck-Proof materiaalia ja käsineessä on ohut integroitu fleecevuori. Näyttävyyttä tuovat embosattu kuviointi ja kimaltavat tereet varressa ja tarrassa. Tässä mallissa Roecklin tapaan loistava istuvuus ja mukava Comfort Cut leikkaus. Naisellinen kaunis malli joka toimii syksyllä ja koko talven maneesissa. Backhand: ROECK-PROOF® Ural Palmhand: ROECK-GRIP® laminated with Micro Bemberg Attributes: COMFORT-CUT, Soft closure, glitter design elements

  Normaali hinta: 57,90 €

  Special Price 28,95 €

 • HV Polo Ashville ratsastushanskat
  HV Polo Gloves Ashville with teddy fleece lining, reflected piping, printed logo artwork, logo silicone print for grip and zip closure.

  Normaali hinta: 33,46 €

  Special Price 16,73 €

 • Imperial Riding ratsastuskäsineet Wally
  Cozy and warm winter glove with vingers inside, focused on horse riding. Grip print and rib at bottom to keep you even more warm. Touch screen thumb.

  Normaali hinta: 24,95 €

  Special Price 19,96 €

 • Imperial Riding ratsastuskäsineet Wanna Go
  Cute warm gloves and rhinestones on velcro closure. Touch screen tippings at forefinger and thumb.

  Normaali hinta: 19,95 €

  Special Price 15,96 €

 • Roeckl WISMAR talviratsastuskäsineet

  Roecklin Wismar käsineet sopivat niin ratsastukseen kuin talveen yleensä. Kevyesti topatun käsineen GORE® WINDSTOPPER® pitää tuulen ja kylmän viiman loitolla ja kädet lämpiminä. Joustava softshell on mukava käytössä ja tuttu ROECK-GRIP® antaa hyvän pidon ohjiin ja kaikkeen tekemiseen. Pitkä resori suojaa myös ranteet. Huomiovärinä keltainen.

  Roeckl WISMAR reliably protects equestrians’ hands from wind and cold while at the same time providing excellent tactility. The immensely successful ROECK-GRIP® material on the palm – it is supple and at the same time offers excellent grip – allows for sensitive handling of the reins. The absolutely windproof GORE® WINDSTOPPER® Soft Shell elastic backhand keeps out biting cold wind. In addition, a napped inner lining and the long, slim construction with a closely fitting knitted cuff and an elastic backhand fastener retain the warmth inside the glove.  The glove is of course easily machinewashable at 30°C.

  Normaali hinta: 71,90 €

  Special Price 35,95 €

 • BR Reflecting Pro talviratsastuskäsineet
  BR:n laadukkaat lämpimät vettähylkivät käsineet ovat myös heijastavat ja huomioväriset. Thinsulate vuori lämmittää ja grippi ontaa hyvän pidon ohjille. Pitkä resori pitää myös ranteet lämpiminä.

  Normaali hinta: 25,95 €

  Special Price 20,76 €

 • Talvikäsineet 3 in 1 ratsastukseen

  Kaksi käsinettä talveen yhdessä.  Hyvin THINSULATE® eristetty kolmisormikäsine ratsastukseen kun on oikein kylmä päivä ja rukkasten sisältä löytyy myös hyvät perinteiset ratsastuskäsineet geeligripein. Heijastavat yksityiskohdat ja musta väri. Koot S-XL.

  Outer three finger glove: Inner five finger gloves:

  • highly functional winter gloves with outer three finger glove and separate, inner five finger glove:
  • waterproof and breathable fabric for a comfortable wearing-climate (QUALITYsystem5000)
  • fully taped seams
  • light THINSULATE® padding for good finger feel on the reins
  • PU synthetic leather (Kunstleder) rein reinforcements for optimal grip
  • moisture-wicking lining for maximum wearing comfort
  • reflective details strategically placed
  • adjustable wrist strap for perfect fit
  • special material on thumb and forefinger allows usage of touch screens
  • long Lycra®-cuffs for additional protection against cold and wind
  • anti-pilling, moisture-wicking power tech fleece for extra warmth and material durability
  • gel knobs in inside of hand for optimal grip
  • reflecting details strategically placed

  Normaali hinta: 48,90 €

  Special Price 39,12 €

 • BR Ratsastushanskat Multiflex
  BR:n uudet kivan joustavat, lämpimät ja mukavat käsineet talviratsastukseen tai ihan mihin vaan. Käsineiden materiaali lämpöistä, pehmeää, kevyttä ja nopeasti kuivuvaa aj erittäin joustavaa. Hanskojen kämmenosassa pitävä silikonilla kuvioitu pinta, jonka ansiosta ohjat pysyvät hyvin kädessä. Musta väri ja koot XS-XL.

  Normaali hinta: 20,95 €

  Special Price 16,76 €

 • BR Ratsastuskäsineet Stormbloxx
  BR:n laadukkaat, lämpimät ja vedenpitävät käsineet talviratsastukseen. Joustavassa ja hyvin istuvassa käsineessä on pehmeä ja mukava fleece-vuori ja lämmin Thinsulate- vuori. Käsineiden kämmen on grippipintaista keinonahkaa joka antaa hyvä pidon ohjista.  Pitkä resori varressa. BR logo ja heijastava koristenauha. Musta väri ja koot 5-12.

  Normaali hinta: 37,95 €

  Special Price 30,36 €