Talvihanskat ja fleecehanskat

Tuotteet 1-24 / 38

Monipuolisesti ratsastuskäsineitä talviratsastukseen.Toppakäsineitä maastoiluun sekä hieman ohuempia fleecevuorellisia malleja pikkupakkasille ja meneesiin. Myös suositut kolmisormimallit joka on kuin tumppu mutta nimettömän ja pikkurillin väliin on tehty paikka ohjalle.

Talviratsastukseen sopivilla hanskoilla pidät kätesi lämpiminä kylmilläkin keleillä - tyylistä tinkimättä.

 • BR ratsastushanskat Pro Tashkent Children
  BR:n fleecevuorelliset ratsastushanskat lapsille on vahvistettu ohjien kohdalta ja niissä on tarrallinen säätö ranteessa.
  18,95 €
 • BR Ratsastushanskat Multiflex
  BR:n uudet kivan joustavat, lämpimät ja mukavat käsineet talviratsastukseen tai ihan mihin vaan. Käsineiden materiaali lämpöistä, pehmeää, kevyttä ja nopeasti kuivuvaa aj erittäin joustavaa. Hanskojen kämmenosassa pitävä silikonilla kuvioitu pinta, jonka ansiosta ohjat pysyvät hyvin kädessä. Musta väri ja koot XS-XL.
  18,95 €
 • BR Ratsastuskäsineet Durable Pro Winter
  BR suosikkikäsineistä talvimalli integroidulla fleecevuorella. Synteettinen pinnaltaan kuvioitu ja vahvistettu käsine säädettävällä logollisella tarrakiinnityksellä. Erinomaisen hengittävyyden omaavat käsineet jotka mukavat käytössä ja tarjoavat hyvän pidon ohjista.
  Värit musta ja valkoinen, koot 6-11.
  BR:n tapaan laadukaat ja kestävät talvikäsineet jotka suunniteltu ratsastukseen.
  20,95 €
 • BR Ratsastuskäsineet Stormbloxx
  BR:n laadukkaat, lämpimät ja vedenpitävät käsineet talviratsastukseen. Joustavassa ja hyvin istuvassa käsineessä on pehmeä ja mukava fleece-vuori ja lämmin Thinsulate- vuori. Käsineiden kämmen on grippipintaista keinonahkaa joka antaa hyvä pidon ohjista.  Pitkä resori varressa. BR logo ja heijastava koristenauha. Musta väri ja koot 5-12.
  35,95 €
 • BR Ratsastuskäsineet Warm Pro Winter
  BR:n laadukkaat ja lämpöiset talviratsastushanskat joissa pehmeä fleece-vuori ja hyvä pito. Hanskojen päällimateriaali joustavaa ja mukavaa Spandexia. Voidaan pestä 30asteessa. Musta väri ja koot 6-11.
  20,95 €
 • Busse ratsastushanskat LEDER
  Bussen kovaakin käyttöä kestävät ratsastushanskat saa joko topattuina tai toppaamattomina.
  38,90 €
 • Busse ratsastushanskat MAGIC
  Bussen lämpimät ratsastushanskat kuminyppylöillä.
  5,55 €
 • Busse talviratsastushanska JASPER
  Bussen kestävät, hengittävät ja vedenpitävät talviratsastushanskat sopivat kylmään ja sateiseen keliin. Kosteutta siirtävä fleece vuori. Pitävät vahvikkeet hyvän pidon takaamiseksi. Ohuet mutta hyvin eristävät sormet mahdollistavat herkkien apujen käytön. Heijastavat yksityiskohdat herättävät huomiota pimeällä liikuttaessa.
  41,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse talviratsastushanskat LINUS
  Bussen hyvin istuvat talviratsastushanskat on valmistettu kestävästä materiaalista. Kämmenet on vahvistettu. Hanskoissa on heijastava nauha, joka lisää turvallisuutta pimeällä liikuttaessa. Ranne on lämmin ja joustava ja sitä pystyy säätämään nepparilla.
  27,90 €
 • Busse talviratsastushanskat EMIL
  Bussen mukavat talviratsastushanskat on tehty fleecestä ja vahvistettu non-slip tekonahalla. Ranne on mukavan joustava. Hanskat on helppohoitoiset sillä ne voi pestä pesukoneessa.
  13,90 €
 • Busse talviratsastushanskat KEKE
  Bussen talviratsastushanskat ovat hyvin eristetyt. Niissä on lämmin joustava ranne: Hanskat ovat helppohoitoiset ja konepestävät.
  21,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse talviratsastushanskat LARS
  Bussen ratsastushanskat on tehty erittäin pehmeästä ja lämpimästä materiaalista. Hyvän istuvuuden takaa erittäin joustavat materiaalit. Silikoonipinnoite kämmenpuolella varmistaa hyvän pidon ohjista. Koot lapsille C_S, C_M ja C_L sekä aikuisille XS-XXL. Monta kivaa väriä!
  23,90 €
 • Busse talviratsastushanskat LARS MOBILE
  Bussen talviratsastushanskat, joilla voi käyttää älypuhelinta. Hanskat on valmistettu erittäin lämpimästä ja pehmeästä materiaalista. Peukussa, etusormessa ja keskisormessa on erityistä materiaalia, mikä mahdollistaa älypuhelimen käytön. Kämmenessä on silikoni gripit.
  24,90 €
 • Busse talviratsastushanskat LASSE
  Bussen mukavat ja istuvat talviratsastushanskat on vedenpitävät ja hengittävät. Hanskoissa on joustavat ja säädettävät ranteet. Heijastava BUSSE teksti näkyvyyden parantamiseksi.
  34,90 €
 • Busse talviratsastushanskat LEEVI
  Bussen fleecestä valmistetut talviratsastushanskat on vahvistettu anti-slip materiaalilla. Ranteet ovat joustavat ja niissä on pikalukot helppoa yhteen kiinnittämistä varten. Hanksat ovat helppohoitoiset ja konepestävät.
  18,90 €
 • Busse talviratsastushanskat LENNOX-SOFT
  Bussen kolmisormiset talviratsastushanskat on valmistettu softshell materiaalista ja vahvistettu kämmenestä. Hanskat ovat mukavat kädessä ja pehmoiset sisältä. Ranteet ovat lämpimät ja joustavat.
  39,90 €
 • Busse talviratsastushanskat LOUIS
  Bussen erityisen pehmeät talviratsastushanskat on valmistettu kestävästä fleecestä. Kämmenet on vahvistettu non-slip materiaalilla. Hanskojen sisäpuoli on erityisen pehmoista ja lämpöä hyvin pitävää fleeceä.
  26,90 €
 • Busse talviratsastushanskat LUKA
  Bussen lämpimät talviratsastushanskat, joissa on non-slip vahvikkeet. Ranteet on joustavat ja niissä on pikalukot yhteen kiinnittämistä varten. Hanskat ovat helppohoitoiset ja konepestävät..
  23,90 €
 • Busse talviratsastushanskat LUTZ
  Bussen tukevasta polyester fleecestä tehdyt hanskat ovat erittäin lämpimät ja pehmeät. Kämmenet ja sormien välit ovat non-slip materiaalia. Kevyt ja pehmoinen vuori takaa erittäin hyvän lämmön säilymisen. Lämmin ja joustava mansetti.
  26,50 €
 • Busse talviratsastushanskat OLE
  Bussen fleeceratsastushanskat on vahvistettu non-slip materiaalilla. Ranne on säädettävissä tarran avulla. Hanskat ovat helppohoitoiset ja konepestävät.
  18,95 €
 • Busse talviratsasushanskat CLASSIC WINTER
  Bussen lämpimästi vuoratut ja helppohoitoiset talviratsastushanskat, joissa on hyvä pito. Ranne säädettävissä tarralla. Konepestävät
  35,50 €
 • HV Polo ratsastushanskat Ashville
  HV Polon talviratsastushanskat, joissa teddyfleecevuori. Viimeistelyssä käytetty heijastavaa logoprinttausta sekä kämmenpuolella silikonista logoprinttiä. Hanskat avattavissa ja suljettavissa vetoketjulla.
  41,50 €
 • HV Polo ratsastushanskat Shelburne
  HV Polon fleecekankaiset ratsastushanskat, joissa upeat heijastavat logoprintit sekä kämmenpuolella silikoniprintit tuomassa lisää pitoa. Kangas 95% polyesteria ja 5% elastaania. Lämpimät hanskat kylmillekin keleille!
  21,95 €
 • HV Polo ratsastuskäsineet Logan
  HV Polo laadukkaat ja lämpimät ratsastuskäsineet teddyvuorella. Hiihtokäsineiden tyyliset hanskat joissa vetoketju kiinnitys ja vahvistukset ohjia varten. Hyvä pito ja kivat värit.

  Normaali hinta: 44,90 €

  Special Price 31,92 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2