Roeckl Ratsastuskäsineet

Tuotteet 1-24 / 60

Horseprolta löydät laajan valikoiman maailman huippuratsastajien suosimia Roeckl ratsastuskäsineitä useissa väreissä ja malleissa! Roecklin perheyritys on kulkenut lähes 200 vuoden matkan pienestä käsineverstaasta maailman tunnetuimmaksi urheilukäsineiden valmistajaksi. Jo kuuden sukupolven ajan yrityksen toimintaa ohjaavia tunnussanoja ovat olleet innovatiivisuus, hyvien käytäntöjen vaaliminen ja jatkuva parantaminen. Yritys tekee jatkuvaa yhteistyötä eri lajien huippu-urheilijoiden sekä urheilulääketieteen ammattilaisten parissa uusien innovatiivisten tuotteiden kehittämiseksi. Pitkän kokemuksen, tinkimättömän asenteen ja selkeän vision ansiosta Roeckl omistaa tänä päivänä useita patentteja niin materiaaleille kuin tuotantomenetelmillekin. Roeckl valmistaa laadultaan ja toiminnallisuudeltaan ylivertaisia ratsastus-, urheilu- ja vapaa-ajankäsineitä. Ohjasotteen mukaisesti vahvistetut, erinomaisen pidon tarjoavat käsineet auttavat ratsastajaa säilyttämään pehmeän tuntuman hevosen suuhun ja estävät hiertymiä. Talvikäyttöön suunnitellut käsineet pitävät sormet lämpiminä, minkä ansiosta ratsastaja voi harjoitella täysipainoisesti läpi vuoden.
 • Roeckl ROECK-GRIP Ratsastuskäsineet
  Luultavasti maailman suosituin ratsastuskäsine jonka pitoon ja kestävyyteen luottavat monet kansainväliset kilparatsastajat! Roecklin hengittävä ja hyvin ihoa myötäilevä sekä käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Tyylikäs ulkonäkö, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Kaikki koot 6-11 ja useita värivaihtoehtoja. Testaa itse!

  Normaali hinta: 39,95 €

  Special Price 33,96 €

 • Roeckl Solar LIZY Ratsastuskäsineet
  Roecklin innovatiivinen ratsastuskäsine jossa UV-suojakerroin 4-8. Näin vältyt liialliselta säteilyltä ja kiusallisilta rusketusrajoilta. Hanskojen toimivuus on varmistettu myös MicroAir-materiaalilla joka tarjoaa täydellisen otteen ohjaksista ja ja läpäisee hyvin ilmaa ollen hengittävä ja mukava. Väreinä musta ja valkoinen. Koot 6-8.5.

  Normaali hinta: 38,90 €

  Special Price 33,07 €

 • Roeckl MADRID ratsastuskäsineet
  Roeckl Madrid on laadukas, urheilullisen ja trendikkään näköinen Comfort Cut Sport ratsastuskäsine. Kämmenen edistyksellinen Drytec G5 Grip-materiaali, sekä hengittävästä erittäin joustavasta verkosta valmistettu kämmenselkä maksimoivat käyttömukavuuden myös kuumimpina kesäpäivinä. Käsineillä voi myös käyttää kosketusnäytöllistä puhelinta tms. multimedialaitetta. Kivat ja sporttiset väriyhdistelmät sekä koot 6-10.5.

  Normaali hinta: 47,90 €

  Special Price 40,72 €

 • Roeckl MILTON Ratsastuskäsineet
  Roeckl ratsastuskäsine jossa ranteen perinteinen tarra on korvattu leveällä joustavalla printti resorilla. Trendikäs käsine jossa kämmenpinta on tuttu Roeck-Grip ja kämmenselkä kevyt ja hengittäväta micro mesh ja Rock-Grip yhdistelmä. Käsineillä voi myös käyttää kosketusnäytöllistä puhelinta tms. multimedialaitetta. Kiva kaksivärinen design ja sporttiset värit. Koot 6-10.5.

  Normaali hinta: 48,90 €

  Special Price 41,57 €

 • Roeckl MALIA Ratsastuskäsineet
  Roecklin uusi kesäkäsine jonka joustava ja mukava materiaali on kämmenselässä Revolutional coldback@ joka on käytössä elastisen mukava ja hyvin hengittävä. Käsineessä myös UV-suojaus (UPF30). Kämmenen materiaali on kestävä Durasence jossa pitoa ohjaksiin lisää vielä silikooniprintti. Tyylikäästi Roeckl-logolla koristettu tarrakiinnitys. Käsineillä voi myös käyttää kosketusnäytöllistä puhelinta tms. multimedialaitetta. Kaksiväriset black/grey ja black/mocha väriyhdistelmät ja koot 6-10.5.

  Normaali hinta: 52,90 €

  Special Price 44,97 €

 • Roeckl MADISON Ratsastuskäsineet
  Roecklin suosikin päivitetty Comfort Cut muotoilu ja touchscreen compatible ominaisuus jolla käytät esim. älypuhelinta helposti hanskat kädessä. Edistyksellinen materiaali takaa hyvän pidon ja hengittävä kangas ylivertaisen käyttömukavuuden. Hyvät ja kestävät hanskat kaikkeen hevosten käsittelystä ratsastukseen. Väreinä black, marine, walnut, white ja grey. Koot 6-10.5.

  Normaali hinta: 29,90 €

  Special Price 19,95 €

 • Roeckl MAYFAIR Ratsastuskäsineet
  Roecklin urheilullinen uutuuskäsine. Kämmenen kestävä ja pitävä grip-materiaali, sekä hengittävästä ja erittäin joustavasta lycrasta valmistettu kämmenselkä maksimoivat käyttömukavuuden. Värinä nightblue. Koot 6 - 10.5.

  Normaali hinta: 38,90 €

  Special Price 19,95 €

 • Roeckl LISBOA Ratsastuskäsineet
  Roecklin Roeck Grip on luultavasti maailman suosituin ratsastuskäsine jonka pitoon ja kestävyyteen luottavat monet kansainväliset kilparatsastajat. Hengittävä hyvin ihoa myötäilevä ja käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Upea ulkonäkö aidoilla swarovskeilla koristettuna, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Värit ruskea, musta, sininen ja valkoinen. Koot 6-8.5.

  Normaali hinta: 68,90 €

  Special Price 58,57 €

 • Roeckl MONACO ratsastuskäsineet
  Hyvät konepestävät Roeckl Suprema käsineet ratsastukseen ja kaupungille. Roecklin Suprema -tekstiilinahka joka tuntuu ja näyttää aidolta nappanahalta. Materiaali on hengittävää, erittäin joustavaa ja hanskat voi pestä koneessa 30 asteessa. Upea kullattu Roeckl-logo. Koot 6-10.5 ja ajattomat värit. Toimii myös kosketusnäytöillä.

  Normaali hinta: 53,90 €

  Special Price 45,82 €

 • Roeckl MALTA Ratsastuskäsineet
  Malta on suositusta Roeck Grip käsineestä kaksivärinen BiColor malli! Hengittävä hyvin ihoa myötäilevä ja käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Tyylikäs ulkonäkö, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Tyylikäs väriyhdistelmä Mocha/Caramel tai Black/Mocha ja koot 6-8.5.

  Normaali hinta: 44,95 €

  Special Price 38,21 €

 • Roeckl LONA Ratsastuskäsineet
  Suosittu, perinteinen Roeck Grip ratsastuskäsine sai pirteän uuden väriversion Lady Line mallistoon. Roecklin hengittävä ja hyvin ihoa myötäilevä sekä käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Tyylikäs ulkonäkö, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Koot naisille 6-8.5.

  Normaali hinta: 42,90 €

  Special Price 36,47 €

 • Roeckl LARA Ratsastuskäsineet
  Roecklin sporttinen uutuuskäsine joka ei jää huomaamatta. Käsineen kämmenpinta on tuttu Roeck-Grip joka tarjoaa optimaalisen pidon ohjaksista. Kämmenselkä on puolestaan joustavaa ja hengittävää MLD Lycran ja perforoidun Serino PU tyylikäs yhdistelmä. Comfort Cut-muotoilu ja kiinnitys tarralla jossa upeat ja erilaiset Swarovski koristeet. Käsineillä voi myös käyttää kosketusnäytöllistä puhelinta tms. multimedialaitetta. Väreinä musta, mustahopea ja valkoinen. Koot 6-8.5.

  Normaali hinta: 72,90 €

  Special Price 61,97 €

 • Roeckl ROECK-GRIP WINTER Ratsastuskäsineet
  Roecklin suositusta ratsastuskäsineestä talvimalli johon on integroitu lämmin ja pehmeä fleecevuori. Roecklin Roeck Grip on luultavasti maailman suosituin ratsastuskäsine jonka pitoon ja kestävyyteen luottavat monet kansainväliset kilparatsastajat. Hengittävä hyvin ihoa myötäilevä ja käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Tyylikäs ulkonäkö, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Paljon eri värejä! Koot: 6-11.

  Normaali hinta: 44,95 €

  Special Price 38,21 €

 • Roeckl LISBOA WINTER Ratsastuskäsineet
  Roecklin aidoilla swarovskeilla koristetusta luksusmallista talviversio johon on integroitu lämmin ja pehmeä fleecevuori. Roecklin Roeck Grip on luultavasti maailman suosituin ratsastuskäsine jonka pitoon ja kestävyyteen luottavat monet kansainväliset kilparatsastajat. Hengittävä hyvin ihoa myötäilevä ja käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Upea ulkonäkö aidoilla swarovskeilla koristettuna, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Värit ruskea, musta ja sininen. Koot 6-8.5.

  Normaali hinta: 82,90 €

  Special Price 70,47 €

 • Roeckl MALTA WINTER Ratsastuskäsineet
  Roecklin suositusta ratsastuskäsineestä kaksivärinen two-tone talvimalli johon on integroitu lämmin ja pehmeä fleecevuori. Roecklin Roeck Grip on luultavasti maailman suosituin ratsastuskäsine jonka pitoon ja kestävyyteen luottavat monet kansainväliset kilparatsastajat. Hengittävä hyvin ihoa myötäilevä ja käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Tyylikäs ulkonäkö, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Koot 6-10,5 ja kolme kaksiväristä vaihtoehtoa.

  Normaali hinta: 52,50 €

  Special Price 44,63 €

 • Roeckl WINCHESTER Ratsastuskäsineet
  Roecklin uusi ratsastuskäsine syksyn ja kevään vaihteleviin keleihin sekä talven ei niin kylmiin päiviin tai maneesissa tapahtuvaan ratsastukseen. Käsineen kämmenosa on light grip käsineistä tuttu Roeck GRIP joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Kämmenselkä puolestaan on hengittävä ja hyvin joustava wind stopper joka nimensä mukaisesti ei päästä tuulta tai kylmää läpi. Lämpimän mukavaksi käsineen tekee puolestaa integroitu fleecevuori. Istuvat ja mukavat käsineet ovat konepestävät ja niissä on tarrakiinnitys ranteessa sekä vahvistukset ohjille. Koot 6-10,5 ja kaksi väriä, musta ja ruskea.

  Normaali hinta: 61,95 €

  Special Price 52,66 €

 • Roeckl WELLINGTON GTX® Ratsastuskäsineet
  Roeckl Wellington GTX talviratsastuskäsine on aivan omaa luokkaansa! Tämä käsine vastaa vaativammankin ratsastajan tarpeisiin. GORE-TEX materiaali on veden- ja tuulenpitävä, sekä hengittävä. ALL-WEATHER GRIP -pinta takaa hyvän pidon ohjista. PrimaLoft® Gold -vuori tekee käsineestä erittäin lämpimän kylmilläkin talvikeleillä! Väri musta. Koot: 6,5-10,5
  100,95 €
 • Roeckl WESTERLAND Topparatsastuskäsineet
  Roecklin uutuus Primaloft Westerland on talven suosituin toppakäsine ratsastukseen. Kevyt ja huippumukava sekä taipuisa käsine joka topattu lämpimäksi PrimaLoft® Gold vanulla. Käsineiden kämmenpinta on kestävää ja pitävää DURADERO -keinomokkaa jossa vielä lisäpitoa ohjaksiin tuo silikoniset insertit. Vetoketju ranteen päällä helpottaa pukemista. Tässä laadukkaat käsineet ratsastukseen joissa ei tarkenee pakkasella pitkälläkin maastolenkillä tai lämmitellä sormia maneesissa ratsastuksen jälkeen. Konepestävissä. Koot 6-8,5.

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 45,47 €

 • Roeckl WITTENBERG Talviratsastuskäsineet
  Elegantti WITTENBERG on lämmin Windstopper käsine syksyyn ja talveen. Kauniit värit ja jalustimen mallinen solki ranteessa. Koot:6-10,5

  Normaali hinta: 82,95 €

  Special Price 70,51 €

 • Roeckl WHITEHORSE Talviratsastuskäsineet
  Roeckl WHITEHORSE talviratsastuskäsine on erittäin lämmin ja elastinen. WINDSTOPPER® Action 2.0 ja WINDSTOPPER® Tornado -materiaalit takaavat teknisten ominaisuuksien parhaimman yhdistelmän. Ranteessa pitkä resori. Sporttiset värit. Koot: 6-10,5
  72,95 €
 • Roeckl WESTLOCK Ratsastuskäsineet
  Roeckl WESTLOCK Ratsastuskäsine kylmiin, ja märkiin syys- ja talvikeleihin. Vedenpitävä OutDry® -materiaali on myös hengittävä ja miellyttävä. SILICONE-GRIP takaa hyvän pidon ohjista. Väri musta. Koot: 6,5-10,5

  Normaali hinta: 100,95 €

  Special Price 85,81 €

 • Roeckl MADISON WINTER Ratsastuskäsineet
  Roecklin talviratsastuskäsine tunnetusta Madison mallista. Käsineessä päivitetty Comfort Cut muotoilu ja touchscreen compatible ominaisuus jolla käytät esim. älypuhelinta helposti hanskat kädessä. Edistyksellinen materiaali takaa hyvän pidon ja hengittävä kangas ylivertaisen käyttömukavuuden. Micro fleecevuori. Hyvät ja kestävät hanskat kaikkeen hevosten käsittelystä ratsastukseen. Väreinä black, marine, walnut, white ja grey. Koot 6-10.5.

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 36,51 €

 • Roeckl WELDON Talviratsastuskäsineet
  Roecklin talvihanskat lämpimästä ja joustavasta Polartech® Power Stretch® -materiaalista, joilla voit käyttää myös kosketusnäyttöpuhelinta. Laadukkaissa hanskoissa on kämmenpuolella pieniä silikonilogoja sekä nimettömän ja pikkusormen välissä on silikonivahvike, jotka takaavat erityisen hyvän pidon ohjista. Heijastava Roeckl-logo viimeistelee nämä kätevät talvihanskat, jotka käyvät myös muuhun ulkoiluun. Saatavilla koot 6-11.

  Normaali hinta: 46,95 €

  Special Price 39,91 €

 • Roeckl WARWICK Talviratsastuskäsineet
  Roecklin joustavat, lämpimät ja mukavat käsineet talviratsastukseen tai ihan mihin vaan. Käsineiden materiaali lämpöistä ja tuulenpitävää Powerstretch® materiaalia by Polartec®. Kämmenosassa pitävä silikonilla kuvioitu pinta, jonka ansiosta ohjat pysyvät hyvin kädessä. Värinä ruskea, harmaa ja musta. Koot 6-10,5.

  Normaali hinta: 41,95 €

  Special Price 35,66 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3