Kisatakit

Tuotteet 1-24 / 26

Kilpailussa jokainen ratsastaja haluaa olla parhaimmillaan, ja oikeanlaisella ratsastustakilla on tähän suuri merkitys. Säännöt määräävät takin käytöstä ratsastuskilpailuissa, ja lisäksi jokaisella ratsasjalla on omat mieltymyksensä takin suhteen. Horsepron kisatakkivalikoima tarjoaa lähes 30 erilaista takkia miehille ja naisille. Mikäli et löydä valikoimastamme sinulle sopivaa takkia, meiltä saat myös takin mittatilaustyönä. Peruspituuksien lisäksi takkeja on saatavana tilauksesta myös pitkällä mitoituksella.

 • Pikeur Saphira kisatakki
  Pikeurin uusi ja trendikäs kisatakki. Super elastinen ja hengittävä softshell -materiaali, tyköistuva malli ja kapea close-cut leikkaus. Kaksi halkiota takana. Kaulukset koristeltu upeasti glitter kristalleilla kuten myös hihassa ja taskun reunassa olevat Pikeur printit. Koot 34-48. Saatavana myös pitkällä mitoituksella (72-96). Väreinä black, navy, dark brown ja anthracite.

  Normaali hinta: 272,00 €

  Special Price 217,60 €

 • Imperial Riding kisatakki Dreamlight
  Imperial Ridingin siisti ja tyylikäs kisatakki mukavaa hyvin istuvaa softshell kangasta. Koot lapsille 128-176cm ja aikuisille 32-42. Väreinä iron sekä deep pink.

  Normaali hinta: 101,95 €

  Special Price 50,98 €

 • ANKY® kisatakki Fancy
  Ankyn erittäin tyylikäs kisatakki, joka istuu ratsastajalle kuin toinen iho. Takki on suunniteltu liikkuvuudeltaan ja joustavuudeltaan erinomaiseksi. Elegantti ja klassinen look, joka korostuu kauluksen ja taskujen koristesaumoista sekä isoista napeista. Ankyn logo edessä. Väreinä musta, ruskea, harmaa ja marine. Koot 38-44. Saatavana myös pitkällä mitoituksella (64-88).

  Normaali hinta: 183,95 €

  Special Price 147,16 €

 • ANKY® kisatakki Zipped
  Ankyn uutuus kisatakki, joka on valmistettu vedenkestävästä soft-shellistä. Vetoketjulliset taskut edessä, joiden vieressä kauniit strassikivikoristeet. Kauluksessa kaunis kontrastisauma. Väreinä navy ja musta. Koot 32-44.

  Normaali hinta: 203,95 €

  Special Price 163,16 €

 • BR Unique Look Warsaw Kisatakkiin Monaco
  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kauniit hopeisilla koristeompeleilla koristellut kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla.Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen. Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  Normaali hinta: 37,95 €

  Special Price 30,36 €

 • BR kisatakki Madrid Men
  BR:n tyylikäs miesten kisatakki on valmistettu softshell materiaalista, mikä on kosteutta säätelevää ja veden pitävää. Kevyt joustava materiaali ja muotoillut hihat takaavat eritttäin mukavan käyttökokemuksen. Takissa on rintatasku ja 4 BR nappia. Takissa on kaksi halkiota takana. Vaihdettava kaulus ja taskujen läpit tekevät takista uniikin. Takki on konepestävä 30 asteessa.

  Normaali hinta: 144,95 €

  Special Price 115,96 €

 • Pikeur QUIBELLE softshell-kisatakki
  Tyylikäs naisten kisatakki softshelliä. kevyt elastinen ja hengittävä materiaali, tyköistuva leikkaus, koristeelliset vetoketjut taskuissa. Materiaali: 85 % polyamide, 15 % elasthane Koot: 34 - 48, 72 - 96.

  Normaali hinta: 309,00 €

  Special Price 247,20 €

 • Pikeur MAYLA lasten kisatakki
  Istuva kisatakki hyvin joustavaa materiaalia, kaksi vetoketjullista taskua ja koristeelliset napit. Materiaali: 94 % polyester, 6 % elasthane.

  Normaali hinta: 165,90 €

  Special Price 82,95 €

 • USG lasten kisatakki "Jasmin"
  Erittäin joustava ja helposti puhdistettava kisatakki lapsille. Reunus kauluksessa ja käytännöllisen vetoketjutaskun yläpuolella. Kaksi halkiota takana parantaa istuvuutta. Materiaali: 95% polyester, 5% spandex

  Normaali hinta: 69,90 €

  Special Price 34,95 €

 • HKM kisatakki Rimini
  - breathable - tailored fit - 2 outside pockets - built-in back slit - stretch material - bi-elastic - crease-resistant - easy care - outer fabric: 100% polyester - inner fabric: 100% polyester

  Normaali hinta: 129,95 €

  Special Price 103,96 €

 • Pikeur Lyra kisatakki
  New fit/cut: tailored with narrower sleeve Material: bi-elastic, breathable Inside: 1/1 mesh lining New seam design with conically-shaped waist belt on front and back sections Seam concealed zip pockets protruding from waist belt Divided collar with integrated satin braid and Strass application in dividing seam Strass application below the slits Shank buttons with Strass stone

  Normaali hinta: 273,90 €

  Special Price 219,12 €

 • Pikeur Klea kisatakki
  New fit/cut: tailored with narrower sleeve Material: bi-elastic, breathable Inside: 1/1 mesh lining Concealed zip at front edge for optimum wearing comfort Ventilation eyelets under the arm for reliable sweat absorption Divided collar with stripes in contrasting McCrown fabric, repeated under the slits Zip pockets with double piping in contrasting McCrown fabric

  Normaali hinta: 273,90 €

  Special Price 219,12 €

 • Pikeur Lilien frakki
  New fit/cut: tailored with narrow sleeves and broad form Material: bi-elastic, breathable Inside: 1/1 mesh lining Collar and waist belt with Strass application Exchangeable points and pocket squares Tails lined with synthetic leather and integrated weights to keep the tails in position Classy shank buttons in centre front and on sleeves

  Normaali hinta: 592,90 €

  Special Price 474,32 €

 • Pikeur James miesten frakki
  New fit/cut: tailored with narrow sleeves Material: bi-elastic, breathable Inside: 1/1 mesh lining Divided collar with stripes in contrasting McCrown fabric Exchangeable points

  Normaali hinta: 647,90 €

  Special Price 518,32 €

 • Kisatakki Marburg
  Perinteinen edullinen kisatakki on helppohoitoista 100% polyesteriä. Kivana yksityiskohtana kauniit koristenapit. Hengittävä materiaali on myös likaa- ja vettä hylkivää. Väri musta. Koot junioreille 104-176 cm sekä aikuisille 36-48.

  Normaali hinta: 62,95 €

  Special Price 50,36 €

 • Br Unique Look Budapest Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Materiaali on synteettistä mokkanahkaa. Kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen! Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  Normaali hinta: 27,95 €

  Special Price 22,36 €

 • Br Unique Look Pristina Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kauniit mustat kaulukset ja taskujenläpät on koristettu hillityn tyylikkäällä hopean-, punaisen- tai sinisenvärisellä ketjulla. Kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen! Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  Normaali hinta: 30,95 €

  Special Price 24,76 €

 • Br Unique Look Ankara Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kauniit mustat kaulukset ja taskujenläpät on koristettu hillityn tyylikkäällä hopeanvärisellä ketjulla. Kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen! Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  Normaali hinta: 31,95 €

  Special Price 25,56 €

 • Br Unique Look Istanbul Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kauniin siniset, kokonaan mustilla koristekivillä koristetut kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen! Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  Normaali hinta: 31,95 €

  Special Price 25,56 €

 • Br Unique Look Tirana Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Upeat keinomokkaiset mustat kaulukset ja taskujenläpät on koristettu hienosti pienillä kristalleilla. Nämä kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen. Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  Normaali hinta: 27,95 €

  Special Price 22,36 €

 • Br Unique Look Rome Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kauniin siniset, reunoilta koristekivin koristetut kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen! Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  Normaali hinta: 39,95 €

  Special Price 31,96 €

 • BR Softshell Kisatakki Monaco
  BR:n uusi elegantti softshell kisatakki naisille. Takin laadukas softshell materiaali on hengittävää ja joustavaa sekä tuulenpitävää ja vettä hylkivää.
  Tyköistuvan takin suunnittelussa on huomioitu mukavuus hartialinjassa ja käsivarsien liikkuvuus. Näyttävät napit sekä kaksi vetoketjullista halkiota takana. Konepesu +30 astetta. Koot 34-44 ja väri Tummansininen.

  Tämän takin juju on yksilöitävyys eli takin kauluksiin ja taskujen läppiin voit halutessasi helposti vetoketjulla kiinnittää kauniit koristeet mielesi mukaan ja vaihdella niitä aina tarpeen mukaan.

  Normaali hinta: 134,95 €

  Special Price 107,96 €

 • Br Unique Look Santiago Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kauniin siniset, reunoilta isoin koristekivin koristetut kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen! Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  Normaali hinta: 31,95 €

  Special Price 25,56 €

 • Br Unique Look Belgrade Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Materiaalina on käytetty laadukasta satiinia, ja tuotetta löytyy neljässä upeassa värissä. Osta vaikka useat ja voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen! Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  Normaali hinta: 27,95 €

  Special Price 22,36 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2