Kisatakit

Tuotteet 1-24 / 43

Kilpailussa jokainen ratsastaja haluaa olla parhaimmillaan, ja oikeanlaisella ratsastustakilla on tähän suuri merkitys. Säännöt määräävät takin käytöstä ratsastuskilpailuissa, ja lisäksi jokaisella ratsasjalla on omat mieltymyksensä takin suhteen. Horsepron kisatakkivalikoima tarjoaa lähes 30 erilaista takkia miehille ja naisille. Mikäli et löydä valikoimastamme sinulle sopivaa takkia, meiltä saat myös takin mittatilaustyönä. Peruspituuksien lisäksi takkeja on saatavana tilauksesta myös pitkällä mitoituksella.

 • ANKY® kisatakki Deluxe
  Ankyn naisellinen ja elegantti kisatakki. Rinnassa yksi tasku, jossa koristeellinehn Ankyn logo. Viimeistelyä luovat tekojalokivikoristeet edessä sekä kauluksessa. Isot ja koristeelliset napit. Väreinä musta, harmaa, ruskea ja marine. Koot 38-44. Saatavana myös pitkällä mitoituksella (64-88).
  202,95 €
 • ANKY® kisatakki Fancy
  Ankyn erittäin tyylikäs kisatakki, joka istuu ratsastajalle kuin toinen iho. Takki on suunniteltu liikkuvuudeltaan ja joustavuudeltaan erinomaiseksi. Elegantti ja klassinen look, joka korostuu kauluksen ja taskujen koristesaumoista sekä isoista napeista. Ankyn logo edessä. Väreinä musta, ruskea, harmaa ja marine. Koot 38-44. Saatavana myös pitkällä mitoituksella (64-88).
  182,95 €
 • ANKY® kisatakki Glamour
  Ankyn keskipitkä kisatakki upealla istuvuudella. Viimeistelty satiinikauluksella ja tekojalokivillä taskuissa. Hienostunut, mutta loistokas kisatakki. Saatavilla neljässä värissä: musta, harmaa, ruskea ja marine. Koot 30-44. Saatavana myös pitkällä mitoituksella (64-88).
  192,95 €
 • ANKY® kisatakki Zipped
  Ankyn uutuus kisatakki, joka on valmistettu vedenkestävästä soft-shellistä. Vetoketjulliset taskut edessä, joiden vieressä kauniit strassikivikoristeet. Kauluksessa kaunis kontrastisauma. Väreinä navy ja musta. Koot 32-44.
  202,95 €
 • ANKY® ratsastusfrakki
  Ankyn tyylikäs ja elegantti ratsastusfrakki kouluratsastukseen. Takin uniikki leikkaus luo erikoislaatuisen tyylin. Frakin painotus ja litteä kaulus takaavat hyvän ratsastusmukavuuden. Kolmessa rivissä olevat isot napit luovat kontrastia ja takaavat yksinkertaisen, mutta modernin tyylin.
  382,95 €
 • BR Softshell Kisatakki Monaco
  BR:n uusi elegantti softshell kisatakki naisille. Takin laadukas softshell materiaali on hengittävää ja joustavaa sekä tuulenpitävää ja vettä hylkivää.
  Tyköistuvan takin suunnittelussa on huomioitu mukavuus hartialinjassa ja käsivarsien liikkuvuus. Näyttävät napit sekä kaksi vetoketjullista halkiota takana. Konepesu +30 astetta. Koot 34-44 ja väri Tummansininen.

  Tämän takin juju on yksilöitävyys eli takin kauluksiin ja taskujen läppiin voit halutessasi helposti vetoketjulla kiinnittää kauniit koristeet mielesi mukaan ja vaihdella niitä aina tarpeen mukaan.

  132,95 €
 • Br Unique Look Ankara Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kauniit mustat kaulukset ja taskujenläpät on koristettu hillityn tyylikkäällä hopeanvärisellä ketjulla. Kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen! Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  29,95 €
 • Br Unique Look Belgrade Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Materiaalina on käytetty laadukasta satiinia, ja tuotetta löytyy neljässä upeassa värissä. Osta vaikka useat ja voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen! Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  25,95 €
 • Br Unique Look Budapest Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Materiaali on synteettistä mokkanahkaa. Kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen! Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  25,95 €
 • Br Unique Look Istanbul Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kauniin siniset, kokonaan mustilla koristekivillä koristetut kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen! Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  29,95 €
 • Br Unique Look Pristina Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kauniit mustat kaulukset ja taskujenläpät on koristettu hillityn tyylikkäällä hopean-, punaisen- tai sinisenvärisellä ketjulla. Kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen! Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  28,95 €
 • Br Unique Look Rome Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kauniin siniset, reunoilta koristekivin koristetut kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen! Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  37,95 €
 • Br Unique Look Santiago Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kauniin siniset, reunoilta isoin koristekivin koristetut kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen! Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  29,95 €
 • Br Unique Look Tallinn Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kauniit mustat kokonan paljetein koristetut kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla.Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen. Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  29,95 €
 • Br Unique Look Tirana Kisatakkiin Monaco

  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Upeat keinomokkaiset mustat kaulukset ja taskujenläpät on koristettu hienosti pienillä kristalleilla. Nämä kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla. Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen. Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.

  25,95 €
 • BR Unique Look Warsaw Kisatakkiin Monaco
  BR Monaco kisatakkiin sopivat yksilölliset kaulukset ja taskunläpät tekevät kisatakista persoonallisen ja hieman erilaisen. Kauniit hopeisilla koristeompeleilla koristellut kaulukset ja taskujenläpät voidaan aina oman mieltymyksen mukaan kiinnittää ja irroittaa takista nopeasti vetoketjukiinnityksen avulla.Osta vaikka useat ja näin voit päivittää kisatakkisi ilmeen edullisesti vaikka jokaisen kisan mukaan erikseen. Valitse oikea koko takkisi koon mukaan.
  35,95 €
 • Busse kisatakki HAGEN
  Busse hagen kisatakki on sekä mukava että tyylikäs päällä. Siinä on selässä kaksi halkiota, samettinen kaulus ja koriste kristallit kauluksessa ja taskuissa. Takki on valmistettu joustavasta materiaalista ja vyötäröllä on piilovetoketju, jonka päällä nappikiinnitys. Optimaalinen kosteuden siirto, nopeasti kuivava ja konepestävä. Myös lasten senttimetrikokoja.
  103,00 €
 • Cavallino Marino softshell kisatakki Silver Stream
  Cavallino Marinon erittäin tyylikäs ja elegantti kisatakki, johon lisätty napituskiinnityksen lisäksi vetoketju toiselle puolelle. Edessä kaunis rypytys ja erittäin huomaamattomat taskut. Takki valmistettu softshellistä, eli se on säänkestävää, joustavaa ja likaa hylkivä. Takana halkiot, jotka lisäävät takin erinomaista istuvuutta. Takki viimeistelty kauniilla tekojalokivikoristeilla olkapäillä.
  142,95 €
 • Euro-Star ratsastusfrakki Hera
  Euro-Star double breasted ladies softshell tails made of high elastic, wind- and water repellent Softshell, in fashionable slim fit cut with mesh lining. Contrasting velour collar and points. Blue and black colors with grey collar. Sizes 34-46 with normal sizes and 72 -88 (36-44) with long sizes. 74% POLYAMIDE 18% POLYURETANE 8% ELASTANE
  578,00 €
 • Euro-Star softshell kisatakki Maxima
  Euro-Starin trendikäs softshell kisatakki naisille. Vuoriton, tyköistuva kilpailutakki hengittävää ja joustavaa softshelliä joka on vettähylkivää ja tuulenpitävää. Lyhyt moderni malli jossa kaksi halkiota takana. Kontrastiväriset tikkaukset ja Mc Crown- keinomokkaiset kaulukset. Koot normaalimitoituksella 34-46 sekä pitkällä mitoituksella 72-88 (36-42).
  302,00 €
 • HV Polo kisatakki Dafni
  HV POLON siisti ja ajaton kisatakki. Kauluksessa, sekä taskujen reunassa ohut vaalea kontrastivärinen nauha. Nappikiinnitys ja logo toisessa hihassa. Koot XS-XL.

  Normaali hinta: 205,00 €

  Special Price 93,46 €

 • HV Polo kisatakki Hamilton
  HV Polon tyylikäs, muotoonommeltu ja erinomaisesti istuva kisatakki. Takin kiinnitys napeilla. Kaksi pitkää vetoketjullista taskua molemmissa sivuissa. Erittäin joustava ja hengittävä kangas. Hyvä perinteinen kisatakki, joka on helppo yhdistää. Kangas 80% nylonia ja 20% lykraa.
  299,95 €
 • HV Polo kisatakki Hollywood
  HV Polo naisten kisatakki, jossa kaunis kontrastisauma, vetoketjulliset taskut sekä logobrodeeraus.
  142,95 €
 • Imperial Riding kisatakki Dreamlight
  Imperial Ridingin siisti ja tyylikäs kisatakki mukavaa hyvin istuvaa softshell kangasta. Koot lapsille 128-176cm ja aikuisille 32-42. Väreinä iron sekä deep pink.
  127,40 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2