Kouluraipat

21 Tuotetta

Fleck- raipat valmistetaan käsityönä Saksassa laadukkaista materiaaleista 140 vuoden kokemuksella. Fleck on myös tunnettu innovaatisesta kehitystyöstään ja ratsastuksen ammattilaisten kanssa yhteistyönä kehitetyistä raipoista eri lajeihin ja tarpeisiin. Korkeasta laadusta kertoo myös Fleck-raippojen ainutlaatuinen puolen vuoden takuu.

 • Fleck Kouluraippa
  Fleckin laadukas ja suosittu kouluraippa Fleck-kahvalla. Raipasta saatavilla pituudet 100, 110 ja 120cm. Väreinä musta, sininen ja viinipunainen.
  25,90 €
 • Fleck Kouluraippa Beige
  Fleckin kaunis kouluraippa jossa on ruskea nahkainen kädensija, hopeanvärinen nuppi ja kuvasta poiketen vaalean beige varsi. Pituudet 110, 120 ja 130cm.
  42,90 €
 • Fleck kouluraippa Carbon Composite
  Fleckin höyhenenkevyt kouluraippa. Valmistettu carbon komposiitista, kahvassa erinomainen pito. Tasapainoinen. Pituudet 110, 120 ja 130 cm.
  35,90 €
 • Fleck Kouluraippa Contact
  Kouluraippa, erityisen hyvällä pidolla. Kahva on mukavan pehmeää käteen muotoutuvaa materiaalia. Värit blue, brown ja black, koot 110cm ja 120cm.
  42,90 €
 • Fleck Kouluraippa Delta Pro
  Fleckin uutuusraipassa on estemalleista tuttu ergonomisesti käteen sopiva Delta pro-kahva. Ammattimainen toimivuus ja raikas uusi ulkönäkö.
  Pituudet 110, 120 130cm.
  28,90 €
 • Fleck Kouluraippa Elegance
  Fleckin uusi upea kouluraippa nahkaisella kädensijalla ja tyylikkäillä metallisilla antique-heloilla. Kerrassaan upea raippa josta haluaa huolehtia hyvin. Kauniit värit musta, konjakki ja messinki messinginvärisellä nupilla (kuvassa) ja musta hopean värisellä nupilla.
  46,95 €
 • Fleck Kouluraippa Feldmann
  Tunnetun Saksalaisen Walter Feldmannin Fleckille suunnittelema tasapainoitettu raippa. Tasapainoitetun kahvan ansiosta raippa on miellyttävä ja tarkka käytössä. Raipasta saatavilla pituudet 110, 120 ja 130cm. Väreinä musta ja ruskea.
  39,90 €
 • Fleck kouluraippa Feldmann balance Carbon Sports
  Fleck Dressage whip Feldmann Carbon Composite is a dressage whip with perfect balanced handle and ultra light carbon shaft. Balancing Rubber parts on a handle. Various colours and sizes.
  39,90 €
 • Fleck Kouluraippa Feldmann Premium
  Tunnetun Saksalaisen Walter Feldmannin Fleckille suunnittelema tasapainoitettu raippa. Tasapainoitetun kahvan ansiosta raippa on miellyttävä ja tarkka käytössä. Uudessa Premium mallissa on upea kiiltävä lakattu varsi ja käsin punottu nahkainen nuppi (kuvasta poiketen). Raipasta saatavilla pituudet 110, 120 ja 130cm. Väri musta.
  48,90 €
 • Fleck Kouluraippa Feldmann Sport
  Fleckin tunnetuimmasta kouluraipasta uusi versio. Täydellisesti tasapainotetun raipan kahvassa olevat "pallukat" ovat tässä versiossa kestävää kumia liukuestekuviolla. Sports veriso Feldmanista kestää siis säätä paremmin ja toimii vuodesta toiseen vaikka jäisikin kentän laidalle säiden armoille. Raipasta saatavilla pituudet 110, 120 ja 130cm. Väreinä musta ja räväkkä erialinen pink mustilla "pallukoilla".
  36,90 €
 • Fleck Kouluraippa Flextop
  Fleckin hienostunut ja siro kouluraippa nahkaisella kädensijalla ja punotulla nupilla. Siron kahvan lisäksi raipassa on irroitettava joustava piiska.
  Väri kuvasta poiketen koko musta. Pituudet 110 ja 120 cm.
  52,90 €
 • Fleck Kouluraippa Impuls Deluxe
  Fleckin Impuls sarjan raipoissa on uusi innovatiivinen ergonominen kahva. Kahvan pitävä pinta ja kolmionmallinen suunnittelu tekee raipasta miellyttävän ja vaivattoman käyttää. Impuls raipan kädensijassa on myös lenkki mistä raipan voi ripustaa säilytyksen ajaksi sekä tuki peukalolle maastatyöskentelyä varten. DeLuxe mallissa on pieni läppä. Väri musta ja pituudet 110, 120 ja 130 cm.
  45,90 €
 • Fleck Kouluraippa Impuls Flex
  Fleckin Impuls sarjan raipoissa on uusi innovatiivinen ergonominen kahva. Kahvan pitävä pinta ja kolmionmallinen suunnittelu tekee raipasta miellyttävän ja vaivattoman käyttää. Impuls raipan kädensijassa on myös lenkki mistä raipan voi ripustaa säilytyksen ajaksi ja tuki peukalolle maastatyöskentelyä varten. Flex mallissa on herkkä Flex-varsi ja siima päässä. Väri musta ja pituudet 110, 120 ja 130 cm.
  45,50 €
 • Fleck Kouluraippa Soft
  Kouluraippa, jossa kahvaa kiertää erityisen pehmeä pinta. Väri musta, koot 110cm ja 120cm.
  38,90 €
 • Fleck Kouluraippa Sparkling
  Suositusta Fleck-kahvaisesta raipasta uusi värillinen bling-bling versio. Pituudet 100 ja 110cm. Väreinä kivat pink, rose ja blue.
  19,75 €
 • Fleck Kouluraippa Strass Elements Pink
  Tyylikäs kouluraippa uutuus, jossa musta-pinkki värinen kahva koristeltuna kristalleilla.
  54,90 €
 • Fleck Kouluraippa Swarowski
  Fleck Dressage whip Swarovski is an elegant dressage whip with swarovski elements on a handle.
  89,90 €
 • Fleck Kouluraippa Triple Deluxe
  Fleckin uusin Triple sarja jossa yhteen ja samaan raippaan yhdistyy kolme ominaisuutta, täydellinen tasapaino, käytettävyys ja tyylikkyys.
  Triple raipoissa on uusi innovatiivinen ergonominen kahva joka sopii kaikenkokoisille käsille loistavasti, on sporttinen ja toiminnallinen. Kahvan pitävä pinta ja kolmionmallinen suunnittelu tekee raipasta miellyttävän ja vaivattoman käyttää. Impuls raipan kädensijassa on myös lenkki mistä raipan voi ripustaa säilytyksen ajaksi. DeLuxe mallissa on kapea nahkainen läppä raipan päässä. Väri musta ja pituudet 110, 120 ja 130 cm.
  48,90 €
 • Fleck Kouluraippa Triple Flex
  Fleckin uusin Triple sarja jossa yhteen ja samaan raippaan yhdistyy kolme ominaisuutta, täydellinen tasapaino, käytettävyys ja tyylikkyys.
  Triple raipoissa on uusi innovatiivinen ergonominen kahva joka sopii kaikenkokoisille käsille loistavasti, on sporttinen ja toiminnallinen. Kahvan pitävä pinta ja kolmionmallinen suunnittelu tekee raipasta miellyttävän ja vaivattoman käyttää. Impuls raipan kädensijassa on myös lenkki mistä raipan voi ripustaa säilytyksen ajaksi. Flex mallissa on irroitettava piiska raipan päässä. Väri musta ja pituudet 110, 120 ja 130 cm.
  42,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck Kouluraippa Triple Solid
  Fleckin uusin Triple sarja jossa yhteen ja samaan raippaan yhdistyy kolme ominaisuutta, täydellinen tasapaino, käytettävyys ja tyylikkyys.
  Triple raipoissa on uusi innovatiivinen ergonominen kahva joka sopii kaikenkokoisille käsille loistavasti, on sporttinen ja toiminnallinen. Kahvan pitävä pinta ja kolmionmallinen suunnittelu tekee raipasta miellyttävän ja vaivattoman käyttää. Impuls raipan kädensijassa on myös lenkki mistä raipan voi ripustaa säilytyksen ajaksi. Solid mallissa on perinteinen jäykkä piiska raipan päässä. Väri musta ja pituudet 110, 120 ja 130 cm.
  35,90 €
 • Fleck Raippa Impuls Touch
  Fleckin Impuls sarjan raippa maastatyöskentelyyn. Kahvan pitävä pinta ja kolmionmallinen suunnittelu tekee raipasta miellyttävän ja vaivattoman käyttää. Impuls raipan kädensijassa on myös lenkki mistä raipan voi ripustaa säilytyksen ajaksi sekä tuki peukalolle maastatyöskentelyä varten. Väri musta ja pituus 160 cm.
  49,90 €