Ratsastushousut

Tuotteet 1-24 / 194

Horsepron laaja ratsastushousuvalikoima tarjoaa muodikkaita, käytännöllisiä, laadukkaita ja kestäviä ratsastushousuja jokaiselle vartalotyypille, jokaiseen tarpeeseen. Eri merkkien mallistoista löydät juuri ne oikeat niin naisille, miehille kuin junioreillekin. Peruslahkeenpituuden rinnalla kaikkia housuja on saatavana myös pidennetyllä lahkeella. Hyvin istuvat, oikein valitut ratsastushousut kestävät kovaakin kulutusta. Hengittävät materiaalit, istuntaa tiivistävät keinonahka- tai silikonipaikat sekä huolitellut leikkaukset varmistavat, että housut tuntuvat miellyttäviltä jalassa pitkänkin päivän ajan, eikä hiertymiä synny.

 • Kokopaikkaiset ratsastushousut – sinulle, joka haluat maksimaalisen tuntuman ja pidon satulaan
 • Polvipaikkaiset ratsastushousut – erityisesti esteratsastajien suosima malli
 • Kangaspaikkaiset ratsastushousut – kevyt ja hengittävä vaihtoehto arkeen
 • Jodpuhr-ratsastushousut – saappaanvarren päällä pidettävä leveälahkeinen housu
 • Talviratsastushousut – lämpimät, tuulelta ja kosteudelta suojaavat housut pohjoisiin säihin

Korkea vai matala vyötärö? Perushousu vai bling-bling? Tutustu valikoimaan, vertaile vaihtoehtoja ja valitse juuri sinun tarpeeseesi sopivimmat ratsastushousut Horseprolta.

 • HV Polo ratsastushousut Varis
  HV Polon kivat ratsastushousut kesään kokopaikoilla. Nätit kontrastiväriset koristeet taskujen reunoissa sekä edessä että takana ja takataskujen napit näyttävät kristallit. Logobrodeeraukset ja printit. Lahkeissa mukavat lycra insertit tarrojen sijaan.

  Normaali hinta: 132,90 €

  Special Price 79,74 €

  Tilapäisesti loppu

 • Pikeur LARSON GRIP ratsastushousut miehille
  Pikeurin Linus mallista grip-kokopaikka versio miehille. Hyvät perusvärit. Koot 40-58 normaalilahkeella ja 90-110 pidemmällä lahkeella.

  Normaali hinta: 209,90 €

  Special Price 167,92 €

 • Euro-Star ratsastushousut lapsille Zohra FullGrip
  Euro-Starin lasten kokopaikkaiset ratsastushousut, joissa silikoninen FullGrip paikka. Lisäksi kauniit kontrastisaumat sekä elastiset saapaslahkeet. Koot 140-176cm.

  Normaali hinta: 112,50 €

  Special Price 67,50 €

 • Bucas T-Hook Panel Extender Irish
  Bucas Irish-loimeen yhteensopiva lisäkappale loimen etuosaan.

  Normaali hinta: 20,80 €

  Special Price 12,48 €

  Tilapäisesti loppu

 • Pikeur KALOTTA GRIP ratsastushousut lapsille
  Pikeurin uusi malli junnuille grip-kokopaikoilla. Upeat strassikoristeet sekä edessä että takana. Strech-saapaslahkeet. Koot 140-176cm.
  129,90 €
 • Pikeur BRADDY GRIP ratsastushousut lapsille
  Pikeurin uusi malli junnuille grip-kokopaikoilla. Hyvä istuvuus ja nuorille sopiva kapea malli. Etutaskut ja strech-saapaslahje. Hyvät perusvärit. Koot 140-176cm.
  99,90 €
 • ANKY® ratsastushousut Glitter & Glamour
  Ankyn kokopaikkaiset ratsastushousut erittäin joustavasta ja pehmeästä materiaalista. Yksityiskohtia ei puutu: hopeiset koristesaumat, tekojalokivet vyötäröllä ja taskuissa sekä Ankyn logo takataskussa ja vyötärönauhassa. Väreinä aina tyylikkäät valkoinen ja musta.

  Normaali hinta: 152,95 €

  Special Price 130,01 €

 • ANKY® ratsastushousut Reptile Printed
  Ankyn astetta rohkeammat reptile printed ratsastushousut kokopaikoilla. Erittäin tyylikäs housu, jossa todellakin on asennetta! Malliltaan ja ominaisuuksiltaan todella hyvä perushousu jossa saapaslahkeet sekä kokopaikat. Kaksi kivaa väriä reptile-printillä!

  Normaali hinta: 132,95 €

  Special Price 113,01 €

 • ANKY® ratsastushousut Ultimate Grip
  Ankyn kokopaikkaiset ratsastushousut, joissa on ultimaattiset grippiosat polvissa. Tämä varmistaa sen että pitoa on enemmän kuin tarpeeksi mutta se jättää kuitenkin liikkumavaraa kun grippi ei ole kokopaikkaista. Muuten klassisen yksinkertaiset ja tyylikkäät housut, joissa ihana hengittävä ja joustava kangas joka istuu kuin unelma!
  172,95 €
 • ANKY® ratsastushousut Elegance
  Ankyn kokopaikkaiset ja tyylikkäät ratsastushousut. Ei mitään turhia yksityiskohtia, vain tyylikkäät jalokivikoristeet taskujen vieressä edessä ja takana. Piilotetut vetoketjutaskut edessä ja takana. Väreinä valkoinen, musta, coffee ja graphite.

  Normaali hinta: 142,95 €

  Special Price 121,51 €

 • ANKY® ratsastushousut Fully Zipped
  The Fully Zipped breeches are detailed with fancy zips at the front and back pockets. They are for decorative purpose only but do add some fun. The denim has a slightly washed look.
  132,95 €
 • ANKY® ratsastushousut Glitter & Glamour polvipaikkaiset
  These Glitter & Glamour breeches are made of the softest, most stretchy material ever! Luxurious detailing makes these breeches shine bright. Leather look piping in silver and rhinestones around the pocket make sure you look like a star!
  147,95 €
 • ANKY® ratsastushousut Triangle stones
  Ankyn kokopaikkaiset tyylikkäät ratsastushousut, jotka tuovat hieman glamouria kisa-asuun. Tekojalokivikoristeet ja napit taskuissa edessä ja takana. Paikka silikoonia, joka lisää pitoa housuihin.
  162,95 €
 • ANKY® ratsastushousut Stars & stripes lapsille
  Ankyn ihanat kokopaikkaiset ratsastushousut lapsille! Housun materiaali on notkeaa ja joustavaa ja vielä ihan farkun näköistä. Housu joka toimii kaikissa tilanteissa eikä ikinä mene muodista! Koristetikkaukset takataskuissa ja etutaskuissa tuovat housuun farkunomaista kontrastia ja näyttävyyttä.
  92,95 €
 • ANKY® ratsastushousut Glitter & Glamour lapsille
  These Glitter & Glamour breeches are made of the softest, most stretchy material ever! Luxurious detailing makes these breeches shine bright. Leather look piping in silver and rhinestones around the pocket make sure you look like a star!
  102,95 €
 • ANKY® ratsastushousut Ultimate Grip lapsille
  Ankyn kokopaikkaiset ja osaksi grippipaikkaiset ratsastushousut lapsille. Housussa kokopaikat, joissa polvien kohta on vahvistettu gripillä. Tämä antaa vapauden kuitenkin liikkua, mutta tarraa tarvittaessa kiinni satulaan erittäin jämäkästi. Housun materiaali on erittäin joustavaa ja mukavaa ja se takaa täyden liikkuvuude ja erinomaisen istuvuuden. Väreinä ruskea ja sininen!
  122,95 €
 • Busse ratsastushousut GLAM-STAR
  Bussen mukavat ratsastushousut trendikkäillä paljettikoristeilla. Klassinen leikkaus joustavalla vyötärönauhalla. Lahkeensuissa tarrakiinnitys. Housuissa on kokopaikat, jotka on valmistettu elastisesta tekonahasta ja silikonista. Taskut sekä edessä että takana.

  Normaali hinta: 103,00 €

  Special Price 61,80 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5