BR ratsastushousut

BR ratsastushousut

21 Tuotetta

BR Breeches - Quality & Style
BR:n uudesta ratsastushousumallistosta löytyvät trendikkäät ja toiminnalliset ratsastushousut naisille, lapsille ja miehille. Mallistoon kuuluvat modernit housumallit kokopaikoilla ja kankaisilla polvipaikoilla, unohtamatta uusia grippipaikkaisia malleja joissa perinteiseen mokkapaikkaan on yhdistetty grippit parhaan pidon varmistamiseksi. Kaikissa malleissa on myös mukava saapaslahje.

Housujen laadukas, joustava ja hyvin käyttöä ja pesua kestävä kangas on 68% micropolyesteria, 22% puuvillaa ja 10% elastaania. Farkkuratsastushousujen materiaali on puolestaan joustavan mukavaa 95% puuvillaa ja 5% elastaania.
Näissä housuissa on hyvä istuvuus ja mitoitus sekä laatu joka pitää kokea itse!

 • BR ratsastushousut Mabel
  BR:n laadukkaat ratsastushousut naisille 3/4-kokopaikoilla. Kaunis malli jossa takataskut koristettu kivasti brodeerauksilla. Kokopaikat perinteistä konepestävää keinomokkaa ja lahkeissa elastiset insertit tarrojen sijaan. Housujen laadukas ja joustava materiaali on 68% polyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani. Koot 34-46.
  102,95 €
 • BR ratsastushousut Monroe Black
  BR:n upeat ratsastushousut 3/4- kokopaikoilla ja upeilla bling-bling koristeilla. Laadukas materiaali ja keinomokkaiset kokopaikat sekä elastinen insertti lahkeissa perinteisten tarrojen sijaan. Upeat kontrastisaumat ja - tereet sekä näyttävät glitter koristeet takataskuissa. Väri musta ja koot 34-46.
  102,95 €
 • BR ratsastushousut Macy
  BR:n kivat ja laadukkaat ratsastushousut 3/4 -kokopaikoilla naisille. Näiden housujen kivoja ykistyiskohtia ovat vetoketjulliset taskut edessä sekä näyttävät läpälliset taskut takana. Housujen materiaali on erinomainen 68% micropolyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani. Kokopaikat ovat konepestävää ja joustavaa keinomokkaa. Lahkeissa mukavat elastiset insertit tarrojen sijaan. Koot 34-46.
  102,95 €
 • BR ratsastushousut Melanie
  BR:n kivat ratsastushousut 3/4 -kokopaikoilla naisille. Laadukkaiden housujen materiaali on erinomainen 68% micropolyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani, kokopaikat ovat konepestävää keinomokkaa. Taskut edessä sekä takataskut joissa näyttävät vetoketjut. Istuva malli ja lahkeissa mukavat elastiset insertit tarrojen sijaan. Kaksi väriä ja koot 34-46.
  102,95 €
 • BR ratsastushousut Madelyn Grip
  BR:n uudet ratsastushousut joissa keinomokkaisiin 3/4- kokopaikkoihin on yhdistetty silikonigrippi polvipaikat. Moderni ja sporttinen malli jossa pito on maksimoitu ja reisissä elastinen insertti parantaa istuvuutta ja tuo liikkuvuutta. Saapaslahje ilman tarroja on mukava käytössä. Laadukas materiaali 68% micropolyesteriä, 22% puuvillaa ja 10% elastaania. Musta väri ja koot 34-46.
  102,95 €
 • BR ratsastushousut Monroe polvipaikoilla
  BR:n upeat ratsastushousut kangaspaikoilla ja upeilla bling-bling koristeilla. Laadukas materiaali ja kankaiset polvipaikat sekä elastinen insertti lahkeissa perinteisten tarrojen sijaan. Upeat kontrastisaumat ja - tereet sekä näyttävät glitter koristeet takataskuissa. Väri musta ja koot 34-46.
  92,95 €
 • BR ratsastushousut Madelyn Grip Knee
  BR:n uudet ratsastushousut silikonisilla polvipaikoilla. Moderni ja sporttinen malli jossa myös reisissä elastinen insertti joka parantaa istuvuutta ja tuo liikkuvuutta. Saapaslahje ilman tarroja on mukava käytössä. Laadukas materiaali 68% micropolyesteriä, 22% puuvillaa ja 10% elastaania. Valkoinen väri ja koot 34-46.
  92,95 €
 • BR ratsastushousut Mike
  BR:n laadukkat ja hyvät ratsastushousut miehille 3/4 -kokopaikoilla. Tässä mallissa takataskut neppariläpällä. Laadukkaat housut joiden materiaali on 68% micropolyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani, kokopaikat konepestävää ja joustavaa keinomokkaa. Lahkeissa elastiset insertit korvaavat perinteiset tarrat. Koot 44-56.
  102,95 €
 • BR ratsastushousut Mike polvipaikoilla
  BR:n laadukkat ja hyvät ratsastushousut miehille kankaisilla polvipaikoilla. Tässä mallissa takataskut neppariläpällä. Laadukkaat housut joiden materiaali on 68% micropolyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani. Lahkeissa elastiset insertit korvaavat perinteiset tarrat. Koot 44-56.
  92,95 €
 • BR ratsastushousut Madison
  BR:n laadukkaat ratsastushousut lapsille 3/4-kokopaikoilla. Upea malli jossa takataskut ja etutaskut on koristettu upeasti kontrastitikkauksin ja pyörein niitein. Kokopaikat perinteistä konepestävää keinomokkaa ja lahkeissa elastiset insertit tarrojen sijaan. Housujen laadukas ja joustava materiaali on 68% polyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani. Senttimetrikoot 116-164cm.
  85,95 €
 • BR ratsastushousut Mika Grip lapsille
  BR:n modernit ratsastushousut lapsille joissa keinomokkaisiin 3/4- kokopaikkoihin on yhdistetty silikonigrippi polvipaikat. Sporttinen malli jossa pito on maksimoitu ja reisissä elastinen insertti parantaa istuvuutta ja tuo liikkuvuutta. Saapaslahje ilman tarroja on mukava käytössä. Laadukas materiaali 68% micropolyesteriä, 22% puuvillaa ja 10% elastaania. Koot 116-164cm.
  92,95 €
 • BR ratsastushousut Marley
  BR:n laadukkaat ratsastushousut lapsille 3/4-kokopaikoilla. Trendikäs malli jossa takataskut koristettu upeasti hevosaiheisella glitterillä ja sama figuuri toistuu myös näyttävästi reidessä. Kokopaikat perinteistä konepestävää keinomokkaa ja lahkeissa elastiset insertit tarrojen sijaan. Housujen laadukas ja joustava materiaali on 68% polyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani. Upea punainen väri ja senttimetrikoot 116-164cm.
  87,95 €
 • BR ratsastushousut Madison polvipaikoilla
  BR:n laadukkaat ratsastushousut lapsille polvipaikoilla. Upea malli jossa takataskut ja etutaskut on koristettu upeasti kontrastitikkauksin ja pyörein niitein. Polvipaikat kangasta ja lahkeissa elastiset insertit tarrojen sijaan. Housujen laadukas ja joustava materiaali on 68% polyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani. Senttimetrikoot 116-164cm.
  77,95 €
 • BR ratsastushousut Monroe White
  BR:n upeat ratsastushousut 3/4- kokopaikoilla ja upeilla bling-bling koristeilla kisahousuiksi. Laadukas materiaali ja keinomokkaiset kokopaikat sekä elastinen insertti lahkeissa perinteisten tarrojen sijaan. Upeat kontrastisaumat ja - tereet sekä näyttävät glitter koristeet takataskuissa. Väri valkoinen ja koot 34-46.
  102,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR ratsastushousut Madelyn Grip White
  BR:n uudet ratsastushousut joissa keinomokkaisiin 3/4- kokopaikkoihin on yhdistetty silikonigrippi polvipaikat. Moderni ja sporttinen malli jossa pito on maksimoitu ja reisissä elastinen insertti parantaa istuvuutta ja tuo liikkuvuutta. Saapaslahje ilman tarroja on mukava käytössä. Laadukas materiaali 68% micropolyesteriä, 22% puuvillaa ja 10% elastaania. Valkoinen väri ja koot 34-46.
  102,95 €
 • BR ratsastusfarkut Macy Denim polvipaikoilla
  BR:n näyttävät ratsastusfarkut polvipaikoilla. Tässä mallissa näyttävät vetoketjulliset taskut edessä sekä reilut läpälliset taskut takana. Lahkeissa mukavat elastiset insertit perinteisten tarrojen sijaan. Laadukas ja joustava farkkukangas 95% puuvilla ja 5% spandex. Koot naisille 34-46.
  92,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR ratsastushousut Marley Jeans
  BR:n laadukkaat ratsastusfarkut lapsille 3/4-kokopaikoilla. Trendikäs malli jossa takataskut koristettu upeasti hevosaiheisella glitterillä ja sama figuuri toistuu myös näyttävästi reidessä. Kokopaikat perinteistä konepestävää keinomokkaa ja lahkeissa elastiset insertit tarrojen sijaan. Housujen laadukas ja joustava farkkukangas on 90% puuvilla ja 10% spandex. Blue denim väri ja senttimetrikoot 116-164cm.
  87,95 €
 • BR ratsastushousut Maggy
  These close fit ladies’ riding breeches in 5-pocket style feature a ¾ self-fabric seat with a silicone grip print. This silicone print provides additional grip and a more stable seat. All pockets are embellished with a stylish metallic print featuring the same design as the silicone print on the seat. The stretch waistband features double belt loops. The elastic lower leg inserts ensure optimal comfort in the riding boots. Material: 68% polyester, 22% cotton, 10% elastane.
  89,95 €
 • BR ratsastushousut Maggy Knee with Silicone
  These close fit ladies’ riding breeches in 5-pocket style feature a silicone grip print at the knees. This silicone print provides additional grip and a more stable seat. All pockets are embellished with a stylish metallic print featuring the same design as the silicone print on the knees. The stretch waistband features double belt loops. The elastic lower leg inserts ensure optimal comfort in the riding boots. Material: 68% polyester, 22% cotton, 10% elastane.
  79,95 €
 • BR ratsastushousut Heidi ¾ silicon grip -paikoin
  • Hidden zipper pockets at the front • Stretch waistband with belt loops • Waistband embellished with contrast piping and imitation diamonds • Extra-large belt loop at the back • Elastic lower leg inserts

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 53,97 €

 • BR Tregging Hilde ratsastushousut
  • Water repellent • Durable 4 way stretch • Stretch waistband without front closure • Zipper pocket at the front • Embellished with reflective piping • Extra-large belt loop at the back • Elastic side inserts with contrast stitching

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 53,97 €