BR ratsastushousut

BR ratsastushousut

5 Tuotetta

BR Breeches - Quality & Style
BR:n uudesta ratsastushousumallistosta löytyvät trendikkäät ja toiminnalliset ratsastushousut naisille, lapsille ja miehille. Mallistoon kuuluvat modernit housumallit kokopaikoilla ja kankaisilla polvipaikoilla, unohtamatta uusia grippipaikkaisia malleja joissa perinteiseen mokkapaikkaan on yhdistetty grippit parhaan pidon varmistamiseksi. Kaikissa malleissa on myös mukava saapaslahje.

Housujen laadukas, joustava ja hyvin käyttöä ja pesua kestävä kangas on 68% micropolyesteria, 22% puuvillaa ja 10% elastaania. Farkkuratsastushousujen materiaali on puolestaan joustavan mukavaa 95% puuvillaa ja 5% elastaania.
Näissä housuissa on hyvä istuvuus ja mitoitus sekä laatu joka pitää kokea itse!

 • BR ratsastushousut Monroe polvipaikoilla
  BR:n upeat ratsastushousut kangaspaikoilla ja upeilla bling-bling koristeilla. Laadukas materiaali ja kankaiset polvipaikat sekä elastinen insertti lahkeissa perinteisten tarrojen sijaan. Upeat kontrastisaumat ja - tereet sekä näyttävät glitter koristeet takataskuissa. Väri musta ja koot 34-46.

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 55,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR ratsastushousut Mike
  BR:n laadukkat ja hyvät ratsastushousut miehille 3/4 -kokopaikoilla. Tässä mallissa takataskut neppariläpällä. Laadukkaat housut joiden materiaali on 68% micropolyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani, kokopaikat konepestävää ja joustavaa keinomokkaa. Lahkeissa elastiset insertit korvaavat perinteiset tarrat. Koot 44-56.

  Normaali hinta: 102,95 €

  Special Price 82,36 €

 • BR ratsastushousut Mika Grip lapsille
  BR:n modernit ratsastushousut lapsille joissa keinomokkaisiin 3/4- kokopaikkoihin on yhdistetty silikonigrippi polvipaikat. Sporttinen malli jossa pito on maksimoitu ja reisissä elastinen insertti parantaa istuvuutta ja tuo liikkuvuutta. Saapaslahje ilman tarroja on mukava käytössä. Laadukas materiaali 68% micropolyesteriä, 22% puuvillaa ja 10% elastaania. Koot 116-164cm.

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 74,36 €

 • BR ratsastushousut Marley
  BR:n laadukkaat ratsastushousut lapsille 3/4-kokopaikoilla. Trendikäs malli jossa takataskut koristettu upeasti hevosaiheisella glitterillä ja sama figuuri toistuu myös näyttävästi reidessä. Kokopaikat perinteistä konepestävää keinomokkaa ja lahkeissa elastiset insertit tarrojen sijaan. Housujen laadukas ja joustava materiaali on 68% polyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani. Upea punainen väri ja senttimetrikoot 116-164cm.

  Normaali hinta: 87,95 €

  Special Price 70,36 €

 • BR ratsastushousut Madison polvipaikoilla
  BR:n laadukkaat ratsastushousut lapsille polvipaikoilla. Upea malli jossa takataskut ja etutaskut on koristettu upeasti kontrastitikkauksin ja pyörein niitein. Polvipaikat kangasta ja lahkeissa elastiset insertit tarrojen sijaan. Housujen laadukas ja joustava materiaali on 68% polyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani. Senttimetrikoot 116-164cm.

  Normaali hinta: 77,95 €

  Special Price 62,36 €