BR ratsastushousut

BR ratsastushousut

10 Tuotetta

BR Breeches - Quality & Style
BR:n uudesta ratsastushousumallistosta löytyvät trendikkäät ja toiminnalliset ratsastushousut naisille, lapsille ja miehille. Mallistoon kuuluvat modernit housumallit kokopaikoilla ja kankaisilla polvipaikoilla, unohtamatta uusia grippipaikkaisia malleja joissa perinteiseen mokkapaikkaan on yhdistetty grippit parhaan pidon varmistamiseksi. Kaikissa malleissa on myös mukava saapaslahje.

Housujen laadukas, joustava ja hyvin käyttöä ja pesua kestävä kangas on 68% micropolyesteria, 22% puuvillaa ja 10% elastaania. Farkkuratsastushousujen materiaali on puolestaan joustavan mukavaa 95% puuvillaa ja 5% elastaania.
Näissä housuissa on hyvä istuvuus ja mitoitus sekä laatu joka pitää kokea itse!

 • BR ratsastushousut Mabel
  BR:n laadukkaat ratsastushousut naisille 3/4-kokopaikoilla. Kaunis malli jossa takataskut koristettu kivasti brodeerauksilla. Kokopaikat perinteistä konepestävää keinomokkaa ja lahkeissa elastiset insertit tarrojen sijaan. Housujen laadukas ja joustava materiaali on 68% polyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani. Koot 34-46.

  Normaali hinta: 102,95 €

  Special Price 82,36 €

 • BR ratsastushousut Monroe Black
  BR:n upeat ratsastushousut 3/4- kokopaikoilla ja upeilla bling-bling koristeilla. Laadukas materiaali ja keinomokkaiset kokopaikat sekä elastinen insertti lahkeissa perinteisten tarrojen sijaan. Upeat kontrastisaumat ja - tereet sekä näyttävät glitter koristeet takataskuissa. Väri musta ja koot 34-46.
  102,95 €
 • BR ratsastushousut Macy
  BR:n kivat ja laadukkaat ratsastushousut 3/4 -kokopaikoilla naisille. Näiden housujen kivoja ykistyiskohtia ovat vetoketjulliset taskut edessä sekä näyttävät läpälliset taskut takana. Housujen materiaali on erinomainen 68% micropolyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani. Kokopaikat ovat konepestävää ja joustavaa keinomokkaa. Lahkeissa mukavat elastiset insertit tarrojen sijaan. Koot 34-46.
  102,95 €
 • BR ratsastushousut Madelyn Grip
  BR:n uudet ratsastushousut joissa keinomokkaisiin 3/4- kokopaikkoihin on yhdistetty silikonigrippi polvipaikat. Moderni ja sporttinen malli jossa pito on maksimoitu ja reisissä elastinen insertti parantaa istuvuutta ja tuo liikkuvuutta. Saapaslahje ilman tarroja on mukava käytössä. Laadukas materiaali 68% micropolyesteriä, 22% puuvillaa ja 10% elastaania. Musta väri ja koot 34-46.

  Normaali hinta: 102,95 €

  Special Price 82,36 €

 • BR ratsastushousut Monroe polvipaikoilla
  BR:n upeat ratsastushousut kangaspaikoilla ja upeilla bling-bling koristeilla. Laadukas materiaali ja kankaiset polvipaikat sekä elastinen insertti lahkeissa perinteisten tarrojen sijaan. Upeat kontrastisaumat ja - tereet sekä näyttävät glitter koristeet takataskuissa. Väri musta ja koot 34-46.

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 74,36 €

 • BR ratsastushousut Mike
  BR:n laadukkat ja hyvät ratsastushousut miehille 3/4 -kokopaikoilla. Tässä mallissa takataskut neppariläpällä. Laadukkaat housut joiden materiaali on 68% micropolyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani, kokopaikat konepestävää ja joustavaa keinomokkaa. Lahkeissa elastiset insertit korvaavat perinteiset tarrat. Koot 44-56.
  102,95 €
 • BR ratsastushousut Mika Grip lapsille
  BR:n modernit ratsastushousut lapsille joissa keinomokkaisiin 3/4- kokopaikkoihin on yhdistetty silikonigrippi polvipaikat. Sporttinen malli jossa pito on maksimoitu ja reisissä elastinen insertti parantaa istuvuutta ja tuo liikkuvuutta. Saapaslahje ilman tarroja on mukava käytössä. Laadukas materiaali 68% micropolyesteriä, 22% puuvillaa ja 10% elastaania. Koot 116-164cm.
  92,95 €
 • BR ratsastushousut Marley
  BR:n laadukkaat ratsastushousut lapsille 3/4-kokopaikoilla. Trendikäs malli jossa takataskut koristettu upeasti hevosaiheisella glitterillä ja sama figuuri toistuu myös näyttävästi reidessä. Kokopaikat perinteistä konepestävää keinomokkaa ja lahkeissa elastiset insertit tarrojen sijaan. Housujen laadukas ja joustava materiaali on 68% polyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani. Upea punainen väri ja senttimetrikoot 116-164cm.
  87,95 €
 • BR ratsastushousut Madison polvipaikoilla
  BR:n laadukkaat ratsastushousut lapsille polvipaikoilla. Upea malli jossa takataskut ja etutaskut on koristettu upeasti kontrastitikkauksin ja pyörein niitein. Polvipaikat kangasta ja lahkeissa elastiset insertit tarrojen sijaan. Housujen laadukas ja joustava materiaali on 68% polyesteri, 22% puuvilla ja 10% elastaani. Senttimetrikoot 116-164cm.

  Normaali hinta: 77,95 €

  Special Price 62,36 €

 • BR Tregging Hilde ratsastushousut
  • Water repellent • Durable 4 way stretch • Stretch waistband without front closure • Zipper pocket at the front • Embellished with reflective piping • Extra-large belt loop at the back • Elastic side inserts with contrast stitching

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 53,97 €

  Tilapäisesti loppu