Euro-Star ratsastushousut

16 Tuotetta

Laaja valikoima laadukkaita Euro-Starin ja Easy Rider by Euro-Star ratsastushousuja Horseprolta.

 • Euro-Star ratsastushousut lapsille Zohra FullGrip
  Euro-Starin lasten kokopaikkaiset ratsastushousut, joissa silikoninen FullGrip paikka. Lisäksi kauniit kontrastisaumat sekä elastiset saapaslahkeet. Koot 140-176cm.

  Normaali hinta: 112,50 €

  Special Price 95,63 €

 • Euro-Star ratsastushousut Amira Full
  Euro-Starin naisten kokopaikkaiset ratsastushousut, jotka valmistettu erittäin elastisesta kankaasta. Ihanat värit sekä elastiset saapaslahkeet. Koot 32-44 normaalimitoituksella ja 72-88 pitkällä mitoituksella.

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 76,46 €

 • Euro-Star ratsastushousut Dela Full
  Euro-Star naisten kokopaikkaiset ratsastushousut, joissa upeat glitteriyksityiskohdat taskuissa sekä elastiset saapaslahkeet. Koot 34-46 normaalimitoituksella sekä 72-88 pitkällä mitoituksella.

  Normaali hinta: 125,60 €

  Special Price 106,76 €

 • Euro-Star Ratsastushousut Laura Softshell Kontrast Tudra
  Euro-Starin Laura mallista kausiväriset softshell-ratsastushousut talviratsastukseen kontrastivärisillä kokopaikoilla. Vettähylkivä ja tuultapitävä winter softshell joka on mukava, elastinen ja lämmin. 3/4 McCrown-kokopaikat ja Flex- saapaslahkeet, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Hienot kontrastitikkaukset sekä bling-bling koristekivet takataskuissa tekee housuista näyttävät. Laadukas materiaali 49% polyesteri, 30% polyamidi, 12% polyuretaani ja 9% elastaani. Kausivärinä tundra/navy.

  Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88 huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  212,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-star ratsastushousut Energy Full Grip
  Euro-Starin Energy ratsatushousut FullGrip-kokopaikoilla, jotka takaavat pitävyyden. Laadukkaiden housujen materiaali on SummerTechoStretch, joka on hengittävää, ohutta ja erityisen mukavaa iholla. Toimiva flex- saapaslahje ja näppärä vetoketjullinen takatasku.

  Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88, huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  213,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star Ratsastushousut Dorina Flex
  Euro-Starin laadukkaat ratsastushousut joustavilla McCrown-kokopaikoilla. Tässä mallissa nepparilliset taskut takana ja sivutaskut edessä. Kontrastitikkaukset ovat hieno yksityiskohta. Housut ovat joustavaa ja hengittävää microkuitua: 67% puuvilla, 26% polyamidi, 7% elastaani.  Laadukkaat perushousut perusväreissä. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88. Huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  232,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star ratsastushousut Enie FullGrip 161
  Euro-Starin Enie ratsastushousut kesän kausivärrissä silikonisilla fullgrip-kokopaikoilla. Euro-Star Enie on mukava uusi malli jossa leveä vyötärönauha kahdella napilla sekä näyttävät kontrastivetskarit edessä. Kontrastiväriset tikkaukset ja kontrastipaikat viimeistelevät ulkokonäön. Laadukkaiden housujen materiaali on hengittävä ja joustava 67% puuvilla, 26% polyamidi ja 7% elastaani. Erittäin hyvän kitkan omaavat fullgrip-kokopaikat ja toimiva flex- saapaslahje. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88, huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  Normaali hinta: 182,00 €

  Special Price 145,60 €

 • Easy Rider ratsastushousut Felisa Denim Full
  Easy Rider by Euro-Star ratsastusfarkut kokopaikoilla naisille. Todella trendikäs malli jossa bling-bling koristeet taskuissa ja kivipesty used look. Todella pehmeä ja joustava farkkukangas 95% puuvilla ja 5% elastaania. Mustat joustavat keinomokkaiset kokopaikat ja mukava saapaslahje. Koot 34-46 sekä pitkällä lahkeella 72-88 (36-44). Kuvasta poiketen kokopaikka on mustaa keinomokkaa.

  Normaali hinta: 147,00 €

  Special Price 95,55 €

 • Euro-Star ratsastushousut Laura Full 161
  Euro-Starin huippukivat ratsastushousut perinteisillä McCrown -kokopaikoilla. Tässä mallissa vyötäröllä hipster-leikakkaus ja matala vyötärölinja. Takataskut ja farkkumalliset etutaskut ja upea printti koristeena sekä kontrastisaumat. Laadukas ja elastinen micro-multi-stretch materiaali (65% COTTON, 28% POLYAMIDE, 7% ELASTANE) sekä mukava Flex® -saapaslahje. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88, huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta ja tarkista kokosi taulukosta alta.

  Normaali hinta: 188,90 €

  Special Price 151,12 €

 • Euro-Star ratsastushousut Trinity Full 161
  Euro-Star Ladies breeches made of light high elastic micro-multi-stretch. Pockets on the front, applied welt pocket optic in the back. McCrown full seat and innovative Flex® as well as knee bend contrast part. Four contrast colours and sizes 34-46 and long sizes 72-88 (36-44). 65% COTTON 28% POLYAMIDE 7% ELASTANE

  Normaali hinta: 192,00 €

  Special Price 153,60 €

 • Easy Rider ratsastushousut Zohra Diamond Full
  Easy Rider by Euro-Star ratsastushousut kokopaikoilla. Mukava materiaali ja keinomokkaiset kokopaikat ja ns. saapaslahkeet ilman tarroja, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Taskuissa hillityt koristekivet sekä kontrastitikkaukset. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88, huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  Normaali hinta: 112,00 €

  Special Price 95,20 €

 • Ladies Pascall full

  Normaali hinta: 125,32 €

  Special Price 106,52 €

 • Euro-Star Athletics KneeGrip riding leggins
  Euro-Starin naisten ratsastushousu, joka on yhdistelmä ratsastushousua sekä juoksuhousua. Materiaali on erittäin joustavaa, kesäkeleihin sopivan kevyttä sekä erityisesti mukavantuntuista. Tässä mallissa on polvipaikat, joihin lisätty KneeGrip®-silikooniprintti. Housussa on leveä sekä joustava vyötärönauha ja hengittävää verkkokangasta polvissa sekä sivuissa. Lisäksi housussa on elastise saapaslahkeet. Koot 34-46 normaalimitoituksella sekä 72-88 pitkällä mitoituksella.

  Normaali hinta: 121,20 €

  Special Price 103,02 €

 • Euro-star ratsastushousut Louis miehille
  Euro-starin miesten kokopaikkaiset ratsastushousut, jotka valmistettu säänkestävästä softshellista. Materiaali on hengittävää, veden- ja tuulenkestävää sekä likaa hylkivää. Housuissa useita taskuja ja tyylikkäitä yksityiskohtia, muun muassa koristeluita taskujen reunoilla. Elastiset saapaslahkeet. Kokopaikka kehuttua FullGrip®-materiaalia, joka takaa maksimaalisen pidon satulasta.

  Normaali hinta: 233,95 €

  Special Price 198,86 €

 • Euro-Star ratsastushousut Enie FullGrip
  Euro-Starin Enie ratsastushousut silikonisilla fullgrip-kokopaikoilla. Euro-Star Enie on mukava uusi malli jossa leveä vyötärönauha kahdella napilla sekä näyttävät kontrastivetskarit edessä. Kontrastiväriset tikkaukset ja kontrastipaikat viimeistelevät ulkokonäön. Laadukkaiden housujen materiaali on hengittävä ja joustava 67% puuvilla, 26% polyamidi ja 7% elastaani. Erittäin hyvän kitkan omaavat fullgrip-kokopaikat ja toimiva flex- saapaslahje. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88, huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  Normaali hinta: 179,90 €

  Special Price 152,92 €

 • Euro-star Ratsastushousut Laura Softshell Kontrast
  Euro-Starin Laura mallista softshell-ratsastushousut talviratsastukseen kontrastivärisillä kokopaikoilla. Vettähylkivä ja tuultapitävä winter softshell joka on mukava, elastinen ja lämmin. 3/4 McCrown-kokopaikat ja Flex- saapaslahkeet, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Hienot kontrastitikkaukset sekä bling-bling koristekivet takataskuissa tekee housuista näyttävät. Laadukas materiaali 49% polyesteri, 30% polyamidi, 12% polyuretaani ja 9% elastaani. Väriyhdistelmät graphite/black, khaki/mocha.

  Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88 huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  212,90 €

  Tilapäisesti loppu