Farkkuratsastushousut

17 Tuotetta

Farkkukankaiset ratsastushousut ovat trendikäs vaihtoehto perinteisille ratsastushousuille. Joustavat kankaat ja tyylikkäät mallit kokopaikoilla tai polvipaikoilla lajisi mukaan. Malleja myös pidemmällä mitoituksella sekä isot koot aina kokoon 50 saakka.

 • BR ratsastusfarkut Macy Denim
  BR:n näyttävät ratsastusfarkut 3/4 kokopaikoilla. Tässä mallissa näyttävät vetoketjulliset taskut edessä sekä reilut läpälliset taskut takana. Lahkeissa mukavat elastiset insertit perinteisten tarrojen sijaan. Laadukas ja joustava farkkukangas 95% puuvilla ja 5% spandex. Koot naisille 34-46.
  102,95 €
 • BR ratsastusfarkut Macy Denim polvipaikoilla
  BR:n näyttävät ratsastusfarkut polvipaikoilla. Tässä mallissa näyttävät vetoketjulliset taskut edessä sekä reilut läpälliset taskut takana. Lahkeissa mukavat elastiset insertit perinteisten tarrojen sijaan. Laadukas ja joustava farkkukangas 95% puuvilla ja 5% spandex. Koot naisille 34-46.
  92,95 €
 • BR ratsastushousut Marley Jeans
  BR:n laadukkaat ratsastusfarkut lapsille polvipaikoilla. Trendikäs malli jossa takataskut koristettu upeasti hevosaiheisella glitterillä ja sama figuuri toistuu myös näyttävästi reidessä. Polvipaikat kangasta ja lahkeissa elastiset insertit tarrojen sijaan. Housujen laadukas ja joustava farkkukangas on 90% puuvilla ja 10% spandex. Blue denim väri ja senttimetrikoot 116-164cm.
  72,95 €
 • Busse ratsastushousut DENIM-STAR
  Bussen farkkuratsastushousut ovat trendikkäästi valkaistut ja niissä on tähtikuviointi. Vyötärö ja lahkeet ovat joustavat. Housujen etumuksessa on koristeelliset napit vetoketjun päällä. Non-slip tekonahasta tehty kokopaikka takaa tiiviin satulassa pysymisen. Taskut löytyy sekä edestä ja takaa.
  103,00 €
 • Easy Rider ratsastushousut Felisa Denim Full
  Easy Rider by Euro-Star ratsastusfarkut kokopaikoilla naisille. Todella trendikäs malli jossa bling-bling koristeet taskuissa ja kivipesty used look. Todella pehmeä ja joustava farkkukangas 95% puuvilla ja 5% elastaania. Mustat joustavat keinomokkaiset kokopaikat ja mukava saapaslahje. Koot 34-46 sekä pitkällä lahkeella 72-88 (36-44). Kuvasta poiketen kokopaikka on mustaa keinomokkaa.
  147,00 €
 • Easy Rider ratsastushousut Felisa Denim Knee Grip
  Easy Rider by Euro-Star ratsastusfarkut grip-polvipaikoilla naisille. Trendikäs malli jossa bling-bling koristeet taskuissa ja kivipesty used look. Todella pehmeä ja joustava farkkukangas 95% puuvilla ja 5% elastaania. Mukava saapaslahje. Koot 34-46 sekä pitkällä lahkeella 72-88 (36-44).
  142,00 €
 • Euro-Star ratsastusfarkut Cleo Full

  Euro-Starin uudet kivat ja super elastiset ratsastusfarkut kokopaikoilla. Tässä mallissa matala hipster cut vyötärölinja ja kivat yksityiskohat ja kontrastisaumat. Tummansininen demin-väri ja ruskeat McCrown -kokopaikat ja mukavan toimiva Flex® -saapalahje. Housujen mukava ja ohut materiaali on 72% COTTON, 25% POLYAMIDE ja 3% ELASTANE.

  Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88, huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  179,00 €
 • Pikeur Ratsastushousut Belina Jeans
  Pikeurin uusi trendikäs farkkuratsastushousu naisille kokopaikoilla. Ihanan pehmeä ja joustava kivipesty used-look kangas on tuttua Pikeur laatua. 3/4-kokopaikat McCrown konepestävää ja joustavaa keinomokkaa. Taskut edessä ja takana se näyttävä napitus edessä. Vyötärönkorkeus on kaikille sopiva medium. Strech insertit nilkoissa tarrakiinnityksen sijaan. Kaksi väriä demin blue ja denim grey. Koot 32-48 normaalilla lahkeella sekä koot 34- 48 (68-96) pitkällä lahkeella.
  218,00 €
 • Pikeur ratsastushousut Candela Jeans

  Pikeurin näyttävästä Candela mallista farkkuversio kokopaikoilla naisille. Candela on korkeavyötäröinen malli leveällä vyötärönauhalla ja viistotaskuilla. Bi-elastinen farkkukangas ja 3/4-keinomokkaiset kokopaikat tekevät housuista mukavat ja toimivat ratsastushousut. Värinä  dark coffee choco värisillä paikoilla.

  Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.

  Normaali hinta: 202,95 €

  Special Price 159,95 €

 • Pikeur Ratsastushousut Candela Jeans
  Pikeurin näyttävästä Candela mallista farkkuversio kokopaikoilla naisille. Candela on korkeavyötäröinen malli leveällä vyötärönauhalla ja viistotaskuilla. Uusi pehmeä bi-elastinen farkkukangas ja 3/4-keinomokkaiset kokopaikat tekevät housuista mukavat ja toimivat ratsastushousut. Värinä farkkusininen denim blue. Koot naisille normaalilahkeella 36-48 tai pitkällä mitoituksella (72-96) tilauksesta.

  Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.

  199,50 €
 • Ratsastusfarkut Miss Blink
  Todella tyylikkäät farkkuratsarit kokopaikoilla naisille ja lapsille. Näissä housuissa vaihteeksi hieman korkeampi vyötärö. Housuissa monta kivaa yksityiskohtaa, kuten hienot kristallikoristeiset niitit taskuissa ja napeissa. Laadukas 95% puuvilla, 5% lycra materiaali ja joustavat 1/1-kokopaikat Alos-keinomokkaa. Tarrat lahkeissa. Koot lapsille 140-176cm ja naisille 34-54 normaalilahkeella.
  92,95 €
 • Ratsastusfarkut Pro Team Flag Style
  Kivat perinteisillä keinomokkaisilla kokopaikoilla olevat farkkuratsastushousut naisille. Toimiva leikkaus ja erinomainen hengittävästä ja joustavasta (95% puuvillaa ja 5% elastaania) kangas. Housuissa edessä vetskaritaskut, takataskut, vyölenkit sekä vähän erilaiset Great Britain aiheiset koristeprintit.  Kaunis ja istuva leikkaus housujen takana vyötäröllä. Nilkoissa ns. saapaslahje eli mukava lycrainsertti perinteisen tarrakkiinityksen sijaan. Kaikki koot koot 34-48 ja farkkusininen demin blue väri.
  82,95 €
 • USG ratsastushousut Leon jodhpur
  USG:n kokopaikkaiset jodhpur-malliset farkkuratsastushousut miehille. Mukavat ja rennot, pitkän mallin housut konepestävillä synteettisillä nahkapaikoilla. Edessä kaksi taskua sekä pieni puhelintasku ja takana kaksi taskua. Kontrastia tuovat värilliset saumat. Kangas 95% puuvillaa ja 5% spandexia. Koko 46-58 + 94-106, väreinä tumma farkunsininen mustilla kontrastipaikoilla.
  132,40 €
 • USG ratsastushousut Max jodhpur
  USG:n kokopaikkaiset jodhpur-malliset farkkuratsastushousut miehille. Elegantit ja sporttiset housut elastisilla konepestävillä mokkapaikoilla. Edessä kaksi taskua ja takana kaksi taskua napeilla farkkujen tyyliin. Kangas 91% puuvillaa, 7% polyesteria ja 2% spandexia. Koko 46-58 + 94-106, väreinä farkunsininen mustilla kontrastipaikoilla.
  132,40 €
 • USG ratsastushousut Megan jeans lapsille
  USG:n lasten farkkutyyliset kokopaikkaiset ratsastushousut. Paikat ovat joustavaa, konepestävää mokkaa, kangas urheilullista ja rentoa 91% puuvillaa, 7% polyesteria ja 2% elastaania. Edessä kaksi taskua ja takataskut napeilla. Koot 134-170 cm. Värinä farkunsininen mustilla paikoilla.
  79,40 €
 • USG ratsastushousut Megan jodhpur lapsille
  USG:n lasten jodhpur-malliset kokopaikkaiset farkkuratsastushousut lapsille. Kangas rentoa ja urheilullista farkkua, 91% puuvillaa, 7% polyesteria ja 2% spandexia. Paikat joustavaa konepestävää mokkaa. Edessä kaksi taskua ja takana farkkujen tyyliin takataskut napeilla. Koot 134-170cm ja väreinä farkunsininen mustilla paikoilla.
  92,45 €
 • USG ratsastushousut Mira jeans
  USG:n kokopaikkaiset ratsastusfarkut naisille. Sporttiset, mutta rennot farkkutyyliset konepestävät housut elastisilla mokkapaikoilla. Kangas 92% puuvillaa ja 2% spandexia. Hyvin istuvat ja tyylikkäät housut värillisillä saumoilla ja niiteillä. Lahkeen alaosan joustava lycra takaa istuvuuden. Koko 34-50 + 72-84, väreinä farkunsininen mustilla paikoilla.
  94,45 €