Jodhpur Ratsastushousut

3 Tuotetta

Ns. jodhpurlahkeiset ratsastushousut on tarkoitettu käytettäviksi ratsastuskenkien kanssa, ja ne ovat normaalia leveälahkeisemmat ja usein mitoitukseltaan reilumpaa mallia.

 • USG ratsastushousut Luisa jodhpur
  USG:n tyylikkäät, vartaloa myötäilevät kokopaikkaiset ratsastushousut naisille. Uusien materiaalien ja joustavuutensa ansiosta housut mukautuvat vartalon malliin täydellisesti. Tyylikkyyttä tuovat kontrastiväriset saumat, leveä vyötärönauha ja koristeelliset vyölenkit. Kangas 70% nylonia, 19% puuvillaa ja 9% spandexia. Koot 32-48+68-92, väreinä ruskea ja sininen tummanruskeilla paikoilla.

  Normaali hinta: 138,40 €

  Special Price 41,52 €

 • USG ratsastushousut Medina jodhpur
  USG:n mukavat ja hyvin istuvat jodhpur-malliset farkkuratsastushousut naisille. Kokopaikkaiset, bi-elastista farkkupuuvillaa jossa pesty used-look ulkonäkö. Lahkeissa on joustava ja mukava strech-osa eikä perinteistä tarraa. Kaksi taskua edessä ja kaksi taskua takana läpällä sekä neppareilla. Housujen hyvä ja laadukas materiaali on 98% puuvillaa ja 2 % spandexia. Perinteinen sininen denim-farkkuväri ja musta kokopaikka kontrastitikkauksin.

  Normaali hinta: 120,45 €

  Special Price 36,14 €

 • USG ratsastushousut Leon jodhpur
  USG:n kokopaikkaiset jodhpur-malliset farkkuratsastushousut miehille. Mukavat ja rennot, pitkän mallin housut konepestävillä synteettisillä nahkapaikoilla. Edessä kaksi taskua sekä pieni puhelintasku ja takana kaksi taskua. Kontrastia tuovat värilliset saumat. Kangas 95% puuvillaa ja 5% spandexia. Koko 46-58 + 94-106, väreinä tumma farkunsininen mustilla kontrastipaikoilla.

  Normaali hinta: 134,40 €

  Special Price 40,32 €