Jodhpur Ratsastushousut

10 Tuotetta

Ns. jodhpurlahkeiset ratsastushousut on tarkoitettu käytettäviksi ratsastuskenkien kanssa, ja ne ovat normaalia leveälahkeisemmat ja usein mitoitukseltaan reilumpaa mallia.

 • Busse jodhpur ratsastushousut SOFTSHELL
  Bussen erityiset jodhpur ratsastushousut ovat täydelliset kylmään talveen. Nämä erittäin lämpimät housut ovat kaksikerroksiset. Sisempi kerros on pehmeää fleeceä, mikä pitää ihon kuivana ja lämpimänä. Ulompi kerros on softshelliä, mikä on tuulen ja veden pitävää sekä hengittävää. Housuissa on kahdet taskut edessä ja takana. Kokopaikat on valmistettu non-slip tekonahasta.
  163,00 €
 • Busse jodhpurhousut MARA
  Bussen jodhpurhousut ovat kestävät ja hyvät päällä. Saumat ovat punavalkoiset ja luovat housuihin modernin lookin. Kokopaikka on helppohoitoista non-slip materiaalia. Housuissa on vyönlenkit ja yksi vetoketjullinen tasku.
  128,00 €
 • Busse jodhpurratsastushousut JEANS
  Bussen jodhpur-leikkauksella varustetut ratsastushousut on valmistettu kestävästä materiaalista. Kokopaikka on non-slip tekonahkaa. Joustavat jalkalenkit pitävät lahkeen alhaalla. Housuissa on ekstra leveät vyönlenkit, kaksi etu taskua ja kaksi takataskua.
  118,00 €
 • Jodhpurratsastushousut Chic
  Tyylikkäät jodhpurratsastushousut naisille ja lapsille. Housuissa kauniit koristetikkaukset ja kokopaikat konepestävää keinomokkaa. Housujen materiaali miellyttävää 95% puuvillaa ja 5%elastaania. Edessä vetoketjullinen tasku sekä vyölenkit.
  82,95 €
 • USG jodhpurratsastushousut "Luana"
  Housuissa on kontrastivärillinen joustava kokopaikka. Materiaali täyttää vaikki vaatimukset liikkuvuuden, kestävyyden ja käyttömukavuuden suhteen. Saumat sekä taskut takana ja edessä tekevät housuista viimeistellyn näköiset. Materiaali: 58 % puuvilla, 34 % nylon, 8 % spandex
  99,99 €
 • USG ratsastushousut Leon jodhpur
  USG:n kokopaikkaiset jodhpur-malliset farkkuratsastushousut miehille. Mukavat ja rennot, pitkän mallin housut konepestävillä synteettisillä nahkapaikoilla. Edessä kaksi taskua sekä pieni puhelintasku ja takana kaksi taskua. Kontrastia tuovat värilliset saumat. Kangas 95% puuvillaa ja 5% spandexia. Koko 46-58 + 94-106, väreinä tumma farkunsininen mustilla kontrastipaikoilla.
  132,40 €
 • USG ratsastushousut Luisa jodhpur
  USG:n tyylikkäät, vartaloa myötäilevät kokopaikkaiset ratsastushousut naisille. Uusien materiaalien ja joustavuutensa ansiosta housut mukautuvat vartalon malliin täydellisesti. Tyylikkyyttä tuovat kontrastiväriset saumat, leveä vyötärönauha ja koristeelliset vyölenkit. Kangas 70% nylonia, 19% puuvillaa ja 9% spandexia. Koot 32-48+68-92, väreinä ruskea ja sininen tummanruskeilla paikoilla.
  136,40 €
 • USG ratsastushousut Max jodhpur
  USG:n kokopaikkaiset jodhpur-malliset farkkuratsastushousut miehille. Elegantit ja sporttiset housut elastisilla konepestävillä mokkapaikoilla. Edessä kaksi taskua ja takana kaksi taskua napeilla farkkujen tyyliin. Kangas 91% puuvillaa, 7% polyesteria ja 2% spandexia. Koko 46-58 + 94-106, väreinä farkunsininen mustilla kontrastipaikoilla.
  132,40 €
 • USG ratsastushousut Megan jodhpur lapsille
  USG:n lasten jodhpur-malliset kokopaikkaiset farkkuratsastushousut lapsille. Kangas rentoa ja urheilullista farkkua, 91% puuvillaa, 7% polyesteria ja 2% spandexia. Paikat joustavaa konepestävää mokkaa. Edessä kaksi taskua ja takana farkkujen tyyliin takataskut napeilla. Koot 134-170cm ja väreinä farkunsininen mustilla paikoilla.
  92,45 €
 • USG ratsastushousut Michaela jodhpur
  USG:n jodhpur-malliset ratsastushousut naisille. Ratsastushousut, joiden joustavuus vastaa koviakin vaatimuksia. Slim fit-malli, jossa houkuttelevat valkoiset kontrastisaumat. Kaksi taskua vetoketjuilla. Kangas 60% puuvillaa, 34% viskoosia ja 6% spandexia. Väreinä iättömän tyylikkäät musta ja ruskea.
  97,00 €