Jodhpur Ratsastushousut

5 Tuotetta

Ns. jodhpurlahkeiset ratsastushousut on tarkoitettu käytettäviksi ratsastuskenkien kanssa, ja ne ovat normaalia leveälahkeisemmat ja usein mitoitukseltaan reilumpaa mallia.

 • USG ratsastushousut Luisa jodhpur
  USG:n tyylikkäät, vartaloa myötäilevät kokopaikkaiset ratsastushousut naisille. Uusien materiaalien ja joustavuutensa ansiosta housut mukautuvat vartalon malliin täydellisesti. Tyylikkyyttä tuovat kontrastiväriset saumat, leveä vyötärönauha ja koristeelliset vyölenkit. Kangas 70% nylonia, 19% puuvillaa ja 9% spandexia. Koot 32-48+68-92, väreinä ruskea ja sininen tummanruskeilla paikoilla.

  Normaali hinta: 138,40 €

  Special Price 69,20 €

 • USG ratsastushousut Medina jodhpur
  USG:n mukavat ja hyvin istuvat jodhpur-malliset farkkuratsastushousut naisille. Kokopaikkaiset, bi-elastista farkkupuuvillaa jossa pesty used-look ulkonäkö. Lahkeissa on joustava ja mukava strech-osa eikä perinteistä tarraa. Kaksi taskua edessä ja kaksi taskua takana läpällä sekä neppareilla. Housujen hyvä ja laadukas materiaali on 98% puuvillaa ja 2 % spandexia. Perinteinen sininen denim-farkkuväri ja musta kokopaikka kontrastitikkauksin.

  Normaali hinta: 120,45 €

  Special Price 60,23 €

 • Busse jodhpurratsastushousut JEANS
  Bussen jodhpur-leikkauksella varustetut ratsastushousut on valmistettu kestävästä materiaalista. Kokopaikka on non-slip tekonahkaa. Joustavat jalkalenkit pitävät lahkeen alhaalla. Housuissa on ekstra leveät vyönlenkit, kaksi etu taskua ja kaksi takataskua.

  Normaali hinta: 121,00 €

  Special Price 96,80 €

 • USG jodhpurratsastushousut "Luana"
  Housuissa on kontrastivärillinen joustava kokopaikka. Materiaali täyttää vaikki vaatimukset liikkuvuuden, kestävyyden ja käyttömukavuuden suhteen. Saumat sekä taskut takana ja edessä tekevät housuista viimeistellyn näköiset. Materiaali: 58 % puuvilla, 34 % nylon, 8 % spandex

  Normaali hinta: 99,99 €

  Special Price 79,99 €

 • Jodhpurratsastushousut Chic
  Tyylikkäät jodhpurratsastushousut naisille ja lapsille. Housuissa kauniit koristetikkaukset ja kokopaikat konepestävää keinomokkaa. Housujen materiaali miellyttävää 95% puuvillaa ja 5%elastaania. Edessä vetoketjullinen tasku sekä vyölenkit.

  Normaali hinta: 91,95 €

  Special Price 73,56 €