Pikeur Ratsastushousut

Pikeur Ratsastushousut

Tuotteet 1-24 / 45

Aina laaja valikoima Pikeur-ratsastushousuja ja uusimmat mallit sekä värit!
Ammattilaisten arvostamaa laatua, kestävyyttä ja istuvuutta, Pikeur ratsastushousut ovat tinkimättömän ja pitkäjänteisen kehitystyön tulosta sekä trendikkäitä yksityiskohtia ja kivoja värejä. Uutena innovaationa todella toimivat grip-paikat joissa erinomainen pito satulaan ja ylivertainen käyttömukavuus.
Vinkki! Pikeurin housumallit sopivat myös pitkille ratsastajille, sillä kaikissa malleissa on myös pitkälahkeiset koot 72-96 jolloin lahkeen pituus on noin 4cm normaalia pidempi.
Pikeur  - Perfect fit, high durability, functionalism and fashionable styles.

 • Pikeur Candela Grip ratsastushousut
  Pikeurin perinteisestä suosikista Candelasta uusittu versio Pikeur Grip- kokopaikoilla naisille. Candela on korkeavyötäröinen malli leveällä vyötärönauhalla ja viistotaskuilla. Pikeurin laadukas materiaali on 64% puuvillaa, 29% polyamidia ja 7% elastaania. Lahkeessa lycra-insertti joka mukava käytössä. Koot naisille normaalilahkeella 36-48 tai pitkällä mitoituksella (72-96). Kivat klassikkovärit.

  Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.

  Normaali hinta: 212,00 €

  Special Price 189,00 €

 • Pikeur Lucinda Grip ratsastushousut
  Pikeurin uusin housumalli on varustettu edistyksellisillä Grip-kokopaikoilla. Grip-paikat tarjoavat hyvän pidon satulaan ja PU-pinnoite on kestävää ja kestää hyvin myös kulutusta. Grip-paikkojen kuviointi sailyttää ratsastushousujen joustavuuden kaikkiin suuntiin ja takaa näin parhaan mahdollisen käyttömukavuuden. Grip-paikkaiset housut ovat erittäin mukavat erityisesti kesällä koska paikat eivät hiosta perinteisten keinomokkaisten paikkojen tapaan. 

  Pikeur Lucinda ratsastushousut ovat malliltaan hieman perinteistä Lugana mallia matalammalla vyötäröllä. Näiden kokopaikkaisten huosujen kaunis yksityiskohta on pyöreä Pikeur-Grip brodeeraus housun sivussa, logolliset kuvat vain värimalleja. Vetoketjutasku edessä ja ns. Pikeur-saapaslahje jossa ohuempi strechware-kangas korvaa tarrakiinnityksen ja on mukava ja helppo käytössä sukkien ja saappaiden kanssa. Housujen laadukas materiaali on Pikeurin tuttu Prestige-Micro 2000 plus (56% puuvilla, 36% polyamidi ja 8% elastaani). Hyvät perusvärit.
  Koot naisille normaalilahkeella 34-48 ja koot 72-92 pitkällä mitoituksella.

  Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.

  Normaali hinta: 179,00 €

  Special Price 159,00 €

 • Pikeur ratsastushosut STACY GRIP AW16
  ››Fashionable 4-pocket breeches with ¾ seat panel ››Stud application ››Lower waist height 65 % Cotton 28 % Polyamide 7 % Elasthane
  212,95 €
 • Pikeur Ratsastushousut Annina Grip
  Pikeurin sporttinen ratsastushousu grip-paikoilla. Uudessa mallissa näyttävä tikkaus housun sivussa sekä Pikeur-brodeeraus takana. Tässä mallissa on normaalivyötärönkorkeus ja taskut edessä. Kokopaikat on toteutettu uudella grip-kankaalla joka tuo todella hyvän pidon satulaan. Saapaslahje jossa ohuempi strechware-kangas korvaa tarrakiinnityksen ja on mukava ja helppo käytössä sukkien ja saappaiden kanssa. Uusi erittäin kestävä ja joustava materiaali 91% polyamidi ja 9% elastaani joka on sisäpinnaltaan pehmeä ja mukava. Hyvät perusvärit ja koot naisille normaalilahkeella 34-48 ja koot 72-92 pitkällä mitoituksella. Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.
  189,00 €
 • Pikeur ratsastushousut BADIRA SAISON AW16
  Basic BADIRA ››With studs and Strass applications on rear pockets 64 % Cotton 29 % Polyamide 7 % Elasthane
  202,95 €
 • Pikeur Ratsastushousut Barinja Grip
  Pikeurin uusi sporttinen ratsastushousu grip-paikoilla ja näyttävillä brodeerauksilla. Tämä uusi farkkutyylinen malli jossa normaalivyötärönkorkeus ja taskut sekä edessä että takana. Tässä mallissa kokopaikat on toteutettu uudella grip-kankaalla joka tuo todella hyvän pidon satulaan. Saapaslahje jossa ohuempi strechware-kangas korvaa tarrakiinnityksen ja on mukava ja helppo käytössä sukkien ja saappaiden kanssa. Housujen laadukas materiaali on Pikeurin tuttu Prestige-Micro 2000 plus (56% puuvilla, 36% polyamidi ja 8% elastaani). Hyvät perusvärit ja koot naisille normaalilahkeella 34-48 ja koot 72-92 pitkällä mitoituksella.

  Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.

  Normaali hinta: 219,00 €

  Special Price 159,00 €

 • Pikeur Ratsastushousut Belina Jeans
  Pikeurin uusi trendikäs farkkuratsastushousu naisille kokopaikoilla. Ihanan pehmeä ja joustava kivipesty used-look kangas on tuttua Pikeur laatua. 3/4-kokopaikat McCrown konepestävää ja joustavaa keinomokkaa. Taskut edessä ja takana se näyttävä napitus edessä. Vyötärönkorkeus on kaikille sopiva medium. Strech insertit nilkoissa tarrakiinnityksen sijaan. Kaksi väriä demin blue ja denim grey. Koot 32-48 normaalilla lahkeella sekä koot 34- 48 (68-96) pitkällä lahkeella.
  218,00 €
 • Pikeur ratsastushousut Candela
  Pikeurin suosikki Candela korkealla vyötäröllä ja leveällä vyötärönauhalla sekä 3/4-kokopaikoilla. Pikeurin laadukas materiaali on 64% puuvillaa, 29% polyamidia ja 7% elastaania. Kaksi etutaskua. Koot naisille normaalilahkeella 36-48 tai pitkällä mitoituksella (72-96). Kivat klassikkovärit ja myös valkoinen frakkihousu. Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.
  212,00 €
 • Pikeur ratsastushousut Candela Jeans

  Pikeurin näyttävästä Candela mallista farkkuversio kokopaikoilla naisille. Candela on korkeavyötäröinen malli leveällä vyötärönauhalla ja viistotaskuilla. Bi-elastinen farkkukangas ja 3/4-keinomokkaiset kokopaikat tekevät housuista mukavat ja toimivat ratsastushousut. Värinä  dark coffee choco värisillä paikoilla.

  Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.

  Normaali hinta: 202,95 €

  Special Price 159,95 €

 • Pikeur Ratsastushousut Candela Jeans
  Pikeurin näyttävästä Candela mallista farkkuversio kokopaikoilla naisille. Candela on korkeavyötäröinen malli leveällä vyötärönauhalla ja viistotaskuilla. Uusi pehmeä bi-elastinen farkkukangas ja 3/4-keinomokkaiset kokopaikat tekevät housuista mukavat ja toimivat ratsastushousut. Värinä farkkusininen denim blue. Koot naisille normaalilahkeella 36-48 tai pitkällä mitoituksella (72-96) tilauksesta.

  Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.

  199,50 €
 • Pikeur ratsastushousut Candela Kontrast
  Pikeurin suosikki Candela korkealla vyötäröllä ja leveällä vyötärönauhalla sekä kontrastivärisillä 3/4-kokopaikoilla. Pikeurin laadukas materiaali on 64% puuvillaa, 29% polyamidia ja 7% elastaania. Kaksi etutaskua. Koot naisille normaalilahkeella 36-48 tai pitkällä mitoituksella (72-96). Hyvät väriyhdistelmät joissa housun väri/paikkojen väri. Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.
  209,00 €
 • Pikeur ratsastushousut CIMBA JEANS
  Super stretchy jeans fabric, ›› ¾ Grip seat panel, in same colour as outer material ›› Medium waist height ››Used look due to the scraping effect of the fabric ›› Contrasting seam application in copper ››Fashionable slanting pockets with fold-over edges ›› Stud applications
  252,95 €
 • Pikeur Ratsastushousut Dakona Grip
  Pikeurin uusi sporttinen ratsastushousu grip-paikoilla. Tässä mallissa on normaalivyötärönkorkeus ja taskut edessä ja takana. Kokopaikat on toteutettu uudella grip-kankaalla joka tuo todella hyvän pidon satulaan. Saapaslahje jossa ohuempi strechware-kangas korvaa tarrakiinnityksen ja on mukava ja helppo käytössä sukkien ja saappaiden kanssa. Hyvät perusvärit ja koot naisille normaalilahkeella 34-48 ja koot 72-92 pitkällä mitoituksella. Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.
  202,95 €
 • Pikeur ratsastushousut DANEA
  Pikeurin uusi housumalli perinteisillä ¾ McCrown -kokopaikoilla. Hyvä ja istuva malli jossa medium -vyötärönkorkeus ja leveä ja mukava vyötärönauha vyölenkeillä. Etutaskut ja takataskuissa nätit strassikoristeet. Housujen laadukas materiaali on 65 % Cotton 28 % Polyamide 7 % Elasthane. Hyvät perusvärit ja kaikki koot normaalilahkeella 34-48 sekä koot 72-92 pitkällä mitoituksella. Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.
  222,95 €
 • Pikeur ratsastushousut Davina

  Pikeurin uutuus housumalli, jossa on mukava vaaleilla tikkauksilla viimeistelty leveä vyötärönauha. Pikeurin housut tekevät erityiseksi niiden hyvä leikkaus ja erinomainen istuvuus sekä laadukkaat materiaalit. Housuissa on normaali vyötärönkorkeus ja kontrastivärinen 3/4 kokopaikka on konepestävää McCrown keinomokkaa. Stretch leg -lahkeet ilman tarraa. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-92. Hyvät perusvärit ja kontrastitikkauksilla. Kuvien värit steel grey ja hieman vaaleampi safari.

  Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.

  189,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Pikeur ratsastushousut DINARA
  Pikeurin uusi housumalli perinteisillä McCrown -polvipaikoilla. Hyvä ja istuva malli jossa medium -vyötärönkorkeus ja leveä ja mukava vyötärönauha vyölenkeillä. Etutaskut ja takataskuissa nätit strassikoristeet. Housujen laadukas materiaali on 65 % Cotton 28 % Polyamide 7 % Elasthane. Hyvät perusvärit ja kaikki koot normaalilahkeella 34-48 sekä koot 72-92 pitkällä mitoituksella. Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.
  202,95 €
 • Pikeur Ratsastushousut Kira Comfort Grip
  Pikeurin uusi comfort housumalli jossa vyötärö on leveämpi kuin normaalimitoituksessa. 3/4 Pikeur grip-kokopaikat, yvä leikkaus ja istuva malli, brodeeraus reiden sivulla ja erinomainen istuvuus. Edessä näyttävät viistotaskut. Vyötärönympärysmitta on noin 4cm normaalia leveämpi ja vyötärönkorkeus on medinum eli normaali. Laadukkaat materiaalit ja kangas 65 % puuvilla, 28 % polyamidi ja 7 % elastaani . Joustavat saapaslahkeet ilman tarroja ja edessä kaksi taskua. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-92. Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.
  185,90 €
 • Pikeur ratsastushousut LATINA GRIP
  Pikeurin uusin Grip-housumalli on varustettu edistyksellisillä Grip-kokopaikoilla. Grip-paikat tarjoavat hyvän pidon satulaan ja PU-pinnoite on kestävää ja kestää hyvin myös kulutusta. Grip-paikkojen kuviointi sailyttää ratsastushousujen joustavuuden kaikkiin suuntiin ja takaa näin parhaan mahdollisen käyttömukavuuden. Grip-paikkaiset housut ovat erittäin mukavat erityisesti kesällä koska paikat eivät hiosta perinteisten keinomokkaisten paikkojen tapaan. Pikeur Latina ratsastushousut ovat malliltaan kuin matalavyötäröinen Lucinda mutta kahdella vetoketjullisella taskulla. Grip-kokopaikkaisten huosujen kaunis yksityiskohta on pyöreä Pikeur-logo brodeeraus housun sivussa. Pikeur-saapaslahje jossa ohuempi strechware-kangas korvaa tarrakiinnityksen ja on mukava ja helppo käytössä sukkien ja saappaiden kanssa. Housujen laadukas materiaali on Pikeurin tuttu Prestige-Micro 2000 plus (56% puuvilla, 36% polyamidi ja 8% elastaani). Hyvät perusvärit sekä kausivärinä kuvan smaragd green jolla rajattu saatavuus. Koot naisille normaalilahkeella 34-48 ja koot 72-92 pitkällä mitoituksella. Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.
  172,00 €
 • Pikeur ratsastushousut LATINA GRIP AW16
  Waist height as LUCINDA ¾ seat panel with grip coating 2 zipped pockets with PIKEUR emblem side stripe with PIKEUR icon new stretch insert at ankle, integrated on the inside

  Normaali hinta: 172,95 €

  Special Price 159,00 €

 • Pikeur Ratsastushousut Liostro Miehille
  Miesten perinteinen ja toimiva 3/4-kokopaikkainen ratsastushousu vetoketjutaskuilla. Pikeurin housut ovat aina ammattilaisten testaamat ja hyvin istuvat. Tässä mallissa kangas on laadukas sileä puuvilla (94%) ja elastaani (6%). Koot 46-54. Saatavilla tilauksesta myös pitkällä lahkeella koot 90-110. Värit musta, anthrasit ja valkoinen.
  182,00 €
 • Pikeur Ratsastushousut Lucinda
  Pikeurin uusi suosikki on Lucinda ratsastushousut joka hieman perinteistä Lugana mallia matalammalla vyötäröllä. Näiden kokopaikkaisten huosujen kaunis yksityiskohta on pyöreä Pikeur-logo brodeeraus housun sivussa. Vetoketjutasku edessä ja ns. Pikeur-saapaslahje jossa ohuempi strechware-kangas korvaa tarrakiinnityksen ja on mukava ja helppo käytössä sukkien ja saappaiden kanssa. Housujen laadukas materiaali on Pikeurin tuttu Prestige-Micro 2000 plus (56% puuvilla, 36% polyamidi ja 8% elastaani). Hyvät perusvärit ja kuvan Bronze. Koot naisille normaalilahkeella 34-48 ja koot 72-92 pitkällä mitoituksella.

  Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.

  179,00 €
 • Pikeur ratsastushousut Lucinda Black
  Pikeur suosikki on Lucinda ratsastushousut 3/4- kokopaikoilla ja saapaslahkeella ja hieman matalammalla vyötäröllä. Tämän mallin kaunis yksityiskohta on pyöreä Pikeur-logo ja brodeeraus housun sivussa. Vetoketjutasku edessä ja ns. Pikeur-saapaslahje jossa ohuempi strechware-kangas korvaa tarrakiinnityksen ja on mukava ja helppo käytössä sukkien ja saappaiden kanssa. Housujen laadukas materiaali on Microcotton Dynamic (66% puuvilla, 27% polyamidi ja 7% elastaani). Musta väri  ja koot normaalilahkeella 34-48. Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.

  Normaali hinta: 179,00 €

  Special Price 139,95 €

 • Pikeur ratsastushousut Lucinda Blue
  Pikeur suosikki on Lucinda ratsastushousut 3/4- kokopaikoilla ja saapaslahkeella ja hieman matalammalla vyötäröllä. Tämän mallin kaunis yksityiskohta on pyöreä Pikeur-logo ja brodeeraus housun sivussa. Vetoketjutasku edessä ja ns. Pikeur-saapaslahje jossa ohuempi strechware-kangas korvaa tarrakiinnityksen ja on mukava ja helppo käytössä sukkien ja saappaiden kanssa. Housujen laadukas materiaali on Microcotton Dynamic (66% puuvilla, 27% polyamidi ja 7% elastaani). Night Blue sininen väri  ja koot normaalilahkeella 34-48. Kokoa valitessasi on hyvä muistaa että Pikeurin housut ovat perinteisesti hieman pientä kokoa.

  Normaali hinta: 179,00 €

  Special Price 139,95 €

 • Pikeur ratsastushousut Lucinda grip corkshell II
  Basic form LUCINDA GRIP Corkshell but with Grip full panel areas in warm and snug Corkshell fabric, tone in tone with outer material with significantly better insulation Material: 51 % polyester, 31 % polyamide, 11 % polyurethane, 7 % elasthane
  209,00 €

  Tilapäisesti loppu

Sivu:
 1. 1
 2. 2