Chapsit Ja Saappaanvarret

Tuotteet 1-24 / 25

Chapsien ja saappaanvarsien tehtävänä on suojata housua ja ratsastajan säärtä sekä tarjota oikea tuntuma ja vaikutus pohkeelle. Chapsit ovat myös miellyttävä ja helppokäyttöinen vaihtoehto talliarkeen suojaamaan jalkaa kolhuilta ja likaantumiselta.

Pukemista ja riisumista helpottavien vetoketjujen, käyttömukavuutta parantavien resorien sekä paikallaan pysymistä auttavien jalkalenkkien lisäksi osassa Horsepron valikoiman chapseista on kiinnitetty erityistä huomiota myös tyylikkyyteen. Talli- tai ratsastuskenkien kanssa käytettäviä chapseja valmistetaan sekä sileästä pintanahasta että pehmeämmästä mokkanahasta, mutta myös konepestävistä synteettisistä materiaaleista. Kiiltonahka, strassit ja varren muotoilu tarjoavat pientä luksusta ja yksilöllisyyttä perusvarusteeseen.

Kuten kaikkien ratsastusvarusteiden, myös chapsien istuvuus on tärkeää. Oikean koon löydät mittaamalla pohkeen ympärysmitan ratsastushousut jalassa pohkeen paksuimmasta kohdasta. Pituus mitataan nilkasta polvitaipeeseen.

Kulutusta kestävät chapsit ja saappaanvarret eri väreissä löydät Horseprolta. Tutustu valikoimaan.

  • Imperial Riding minichapsit Crystal
    Imperial Ridingin säihkyvät chapsit laadukasta Microtouch-keinonahkaa. Koristeena on upea pitkä blingirivi täynnä kirkkaita kristalleja. Yläosassa on kiiltävä koristeyksityiskohta. Huomaa, että chapseissa on myös jousto takana. Koot on ilmoitettu pituus sisäpuolelta / ympärysmitta pohkeen leveimmästä kohdasta: Koko S: 37,5cm / 31,5cm Koko M: 40cm / 34,5cm Koko L: 41,5cm / 36cm
    52,90 €
  • Imperial Riding chapsit synthetic leather lacquer
    Imperial Ridingin tyylikkään yksinkertaiset chapsit laadukasta Microtouch-keinonahkaa. Koristeena hillitty lakerinahkainen "tamppi" varren yläosassa. Huomaa, että chapseissa on myös jousto takana. Slimmi malli jossa hyvä istuvuus. Koot on ilmoitettu pituus sisäpuolelta / ympärysmitta pohkeen leveimmästä kohdasta: Koko S: 37,5cm / 31,5cm Koko M: 40cm / 34,5cm Koko L: 41,5cm / 36cm
    52,90 €
  • Imperial Riding minichapsit Sparkling
    Imperial Ridingin säihkyvät chapsit laadukasta Microtouch-keinonahkaa. Upea kristallikoristelu varren yläosassa. Lisäksi joustoresoria reunustaa kiiltävä koristenauha joka löytyy myös chapsien alaosasta. Kolme väriyhdistelmää. Koot on ilmoitettu pituus sisäpuolelta / ympärysmitta pohkeen leveimmästä kohdasta: Koko S: 37,5cm / 31,5cm Koko M: 40cm / 34,5cm Koko L: 41,5cm / 36cm
    54,50 €
  • USG minichapsit jodhpur
    USG:n hyvät ja kestävät Amara-keinomokkaiset minichapsit jotka kestävät myös konepesun 30 asteessa. Kiinnitys vetoketjulla sekä ylhäällä tarra ja alhaalla neppari varmistamassa kiinnityksen. Sivuilla olevat joustot takaavat chapsien hyvän istuvuuden. Saatavissa mustina ja ruskeina. Paljon kokoja XXS-XXL, mustat myös koossa XXXS. Tarkista sopiva koko taulukosta mittaamalla pohkeen leveys paksuimmasta kohdasta (ratsastusvaatteissa) sekä sopiva pituus nilkasta polvitaipeeseen. Leveys max. kertoo chapsin leveyden resori venytettynä.

    Normaali hinta: 33,00 €

    Special Price 28,05 €

  • Busse saappaanvarret SOLUTION
    Bussen anatomisesti muotoillut saappaanvarret saavat jalan näyttämään pitkältä. Varsissa on YKK®-vetoketju, jonka molemmilla puolilla on joustot. Erittäin kestävä joustava jalkalenkki. Jokaiseen jalkaan löytyy oikea varsi 20 eri koon joukosta!

    Normaali hinta: 108,00 €

    Special Price 91,80 €

  • Busse chapsit SOFT-PRO
    Bussen joustavat ja anatomisesti muotoillut chapsit on muotoiltu niin että jalka näyttää pitkältä. Chapsit on valmistettu tekonahasta. Kestävä vetoketju takana, jonka toisella puolella on jousto.

    Normaali hinta: 78,00 €

    Special Price 66,30 €

  • Minichapsit Silicone print
    Nämä non-slip chapsit ovat kestävät ja hengittävät. Chapsit kiinnitetään vetoketjulla ja neppareilla. Istuvuudesta vastaa anatominen muotoilu ja jousto. Chapsit voi pestä pesukoneessa ja kuivata kuivausrummussa. Koot aikusille ja lapsille!
    35,95 €
  • Imperial Ridingin chapsit Pentagon
    Imperial Ridingin minichapsit, jossa vetoketjukiinnitys. Chapsin takana jousto, kaksi nappikiinnitystä ja tyylikkäät yksityiskohdat.

    Normaali hinta: 49,95 €

    Special Price 42,46 €

  • Horse Comfort Saappaanvarret
    Laadukasta pehmeää nahkaa, istuu kuin hansikas. Tyylikkäät timanttikoristelut yläreunassa.
    99,00 €
  • Horse Comfort Kokochapsit gripeillä
    Lämpimät, vettähylkivät ja hengittävät kokochapsit. Silikooniset grippipaikat takaavat hyvän pidon satulassa. Laadukkaat Ykk-vetoketjut. Yläosa pehmeää nahkaa.
    115,00 €
  • Horse Comfort saappaanvarret
    Uusi suosittu malli, pintanahkaa, nahkavuori.

    Normaali hinta: 72,00 €

    Special Price 61,20 €

  • Equi Comfort Saappaanvarret
    Hyvin istuva malli kapealla joustolla, nahkaa, vuoriton.

    Normaali hinta: 49,00 €

    Special Price 41,65 €

  • Horse Comfort chapsit
    Helppohoitoiset keinonahkaiset chapsit leveällä resorilla. Tarkista sopiva koko mittataulukosta.

    Normaali hinta: 25,00 €

    Special Price 21,25 €

  • Imperial Riding chapsit Classique
    Imperial Ridingin 100% nahkaiset chapsit, joissa vetoketju sekä elastiset osat sen ympärillä kiinnityksen helpottamiseksi.

    Normaali hinta: 97,95 €

    Special Price 83,26 €

  • Imperial Riding minichapsit Glitter
    Synthetic leather minichap with micro-touch lining zipper on the backside and elastic band for improved comfort and details: glitterprint on loop on upperside and alongside the zipper.
    41,95 €
  • HKM chapsit Little Sister Santa Fe
    - non-slip - elastic - zipper - ultra elasticated insert - delivered in bag - outer fabric easy to clean - Main material: 100% polyvinylchlorid - machine washable at 30 degrees
    24,95 €
  • Usg Nahkachapsit Edizione
    USG:n upeat chapsit jotka valmistettu todella laadukkaasta ja pehmeästä amerikkalaisesta nahasta. Takana joustava resori joka takaa chapsien hyvän istuvuuden. Tikkaukset vaaleat kontrastiväriset. Kiinnitys vetoketjulla ja ylhäällä olevalla tarralla. Toimitus tyylikkäässä kassissa. Chapsin mitat pituus/leveys cm ilmoitettu koon perässä. Rosori entaa leveyteen max. 5cm joustovaran.

    Normaali hinta: 132,00 €

    Special Price 112,20 €

  • Minichapsit Kids
    Lasten ja junnujen synteettistä konepestävää Amara-keinomokkaa olevat minichapsit kivalla hevosaiheisella printillä. Koot 4-12 vuotiaille seuraavasti.

    Tarkista sopiva koko taulukosta mittaamalla pohkeen leveys paksuimmasta kohdasta (ratsastusvaatteissa) sekä sopiva pituus nilkasta polvitaipeeseen. Vuodet kertovat sopivasta koosta vain viitteellisesti.

    4v. = pituus 26 cm leveys 24-27 cm
    6v. = pituus 29 cm leveys 26-31 cm
    8v. = pituus 33,5 cm leveys 28-35cm
    10v. = pituus 38 leveys 30-36 cm
    12v. = pituus 39,5 cm leveys 31-37 cm. Leveys ilmoitettu resorin joustovarana.

    Normaali hinta: 27,95 €

    Special Price 23,76 €

  • Br Nahkachapsit Flair
    BR:n tyylikkäät saappaanvarret kiiltävää pintanahkaa hillityillä kiiltonahkaisilla koristeilla. Tämä malli muistuttaa ihan oikeaa kouluratsastussaapasta ja se on myös vuorattu aidolla nahalla. Saappaanvarret istuvat täydellisesti sillä vetoketjun vieressä on elastinen resori. Laadukas ja kestävä YKK-vetoketju jonka käyttö on helppoa koska kiinnitys on alhaalta ylöspäin. Nepparikiinnitys takana ylhäällä. Hieman kova varsi pitää jalan oikeassa asennossa ja tuo tukea mukavuudesta tinkimättä.  Varressa noin 6,5cm koulukorotus ja logo.  Jalan alle tuleva kumilenkki on vahvistettu nahalla. Väri musta ja 5 eri varren leveyttä joissa kussakin normaali ja lyhyempi vaihtoehto pituudelle. Tässä loistava vaihtoehto koulusaappaille!

    Chapsien mitat ilmoitettu kuvan taulukossa senttimetreinä pituus/leveys. Tee mittaukset huolellisesti ratsastusvarusteissa ja tarkista oikea koko taulukosta. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään oikean koon valinnassa.

    Normaali hinta: 102,95 €

    Special Price 87,51 €

  • BR nahkachapsit Latenzo
    BR:n sporttiset ihanan pehmeästä ja laadukkaasta nahasta valmistetut minichapsit. Tämä malli istuu jalkaan täydellisesti vetoketjujen vieressä olevan leveän resorin ansiosta. Laadukas ja kestävä YKK-vetoketju jonka käyttö on helppoa koska kiinnitys on alhaalta ylöspäin. Nepparikiinnitys takana ylhäällä ja alhaalla. Nahan pehmeys ja joustavuus antavat jalalle liikkumavapautta ja käyttömukavuutta. Varressa noin 5cm korotus ja koristeosa joka kuvioitua nahkaa. Jalan alle tuleva kumilenkki on vahvistettu nahalla. 5 eri varren leveyttä joissa kussakin 3 pituusvaihtoehtoa. Chapsien mitat ilmoitettu kuvan taulukossa senttimetreinä pituus/leveys. Tee mittaukset huolellisesti ratsastusvarusteissa ja tarkista oikea koko taulukosta. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään oikean koon valinnassa.

    Normaali hinta: 102,95 €

    Special Price 87,51 €

  • Br Nahkachapsit Bellona
    BR:n upeat saappaanvarret tyylikästä kiiltävää pintanahkaa croco-kuvioidulla koristeella. Tämä malli muistuttaa ihan oikeaa kouluratsastussaapasta ja se on myös vuorattu aidolla nahalla. Saappaanvarret istuvat täydellisesti sillä vetoketjujen molemmin puolin on elastiset resorit. Laadukas ja kestävä YKK-vetoketju jonka käyttö on helppoa koska kiinnitys on alhaalta ylöspäin. Nepparikiinnitys takana ylhäällä. Hieman kova varsi pitää jalan oikeassa asennossa ja tuo tukea mukavuudesta tinkimättä.  Varressa noin 6cm koulukorotus ja logo.  Jalan alle tuleva kumilenkki on vahvistettu nahalla. Väri musta ja 5 eri varren leveyttä joissa kussakin normaali ja lyhyempi vaihtoehto pituudelle. Tässä loistava vaihtoehto koulusaappaille!

    Chapsien mitat ilmoitettu kuvan taulukossa senttimetreinä pituus/leveys. Tee mittaukset huolellisesti ratsastusvarusteissa ja tarkista oikea koko taulukosta. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään oikean koon valinnassa.

    Normaali hinta: 112,95 €

    Special Price 96,01 €

  • BR Nahkachapsit Toscane
    BR:n pehmeästä, laadukkaasta italialaisesta nahasta valmistetut minichapsit. Minichapsit istuvat täydellisesti vetoketjujen vieressä olevien resorien  ansiosta. Nahan pehmeys ja joustavuus antavat jalalle liikkumavapautta ja käyttömukavuutta sekä ovat kestävät ja pitkäikäiset. 
    Chapsien mitat ilmoitettu senttimetreinä pituus/leveys.

    Tarkista sopiva koko mittaamalla pohkeen leveys paksuimmasta kohdasta (ratsastusvaatteissa) sekä sopiva pituus nilkasta polvitaipeeseen.

    Normaali hinta: 69,95 €

    Special Price 34,98 €

  • Br Nahkachapsit Firenzio Black
    BR:n luksus saappaanvarret tyylikästä kiiltävää pintanahkaa. Tämä malli muistuttaa ihan oikeaa kouluratsastussaapasta ja se on myös vuorattu aidolal nahalla. Nämä varret istuvat täydellisesti sillä vetoketjujen vieressä on leveä resori joka on tyylikkäästi päällystetty nahalla. Laadukas ja kestävä YKK-vetoketju jonka käyttö on helppoa koska kiinnitys on alhaalta ylöspäin. Nepparikiinnitys takana ylhäällä. Hieman kova varsi pitää jalan oikeassa asennossa ja tuo tukea mukavuudesta tinkimättä.  Saappaanvarsien sisäpinta on nahkeaa nappanahkaa joka tuo hyvän pidon satulan siipiin. Varressa noin 5cm koulukorotus ja logo.  Jalan alle tuleva kumilenkki on vahvistettu nahalla. Väri musta  ja 5 eri varren leveyttä joissa kussakin 3 pituusvaihtoehtoa. Tässä loistava vaihtoehto koulusaappaille!

    Chapsien mitat ilmoitettu kuvan taulukossa senttimetreinä pituus/leveys. Tee mittaukset huolellisesti ratsastusvarusteissa ja tarkista oikea koko taulukosta. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään oikean koon valinnassa.

    Normaali hinta: 112,95 €

    Special Price 96,01 €

Sivu:
  1. 1
  2. 2