Kumisaappaat Ja Muut Jalkineet

14 Tuotetta

Mahtavat Grups muckbootit joka säälle, kumisaappaat, kengät, tennarit, varvastossut eli kaikki jalkineet vapaa-aikaan!
 • HV Polo Crown talvitennarit Sneaker Laca
  HV POLON supertrendikkäät Laca talvitennarit kiiltävällä PCE rubber pinnalla joka on 100% vedenpitävä. Pehmeä ja ihana karvavuori.
  74,61 €
 • Grup's® Rideline Jodhpur Ratsastuskengät
  USG:n Suositusta muckbootista jodhpur-malli myös ratsastukseen. 100% vedenpitävän kengän varsissa on joustavaa neopreenia joka helpottaa pukemista ja riisumista. Varren pituus on noin 10cm (koossa 37) ja parin paino noin 1100g. Tässä täysin huoltovapaa kenkä ratsastukseen ja tallihommiin. Kenkien jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Kantapää on iskuja vaimentava HEXZORB. Kenkien anatominen muotoiltu ja neopreeni vuoraus jakaterässä tekee niistä mukavan lämpimät ja pitävät jalkasi lämpiminä vielä -20 asteen pakkasessa tai vaihtoehtoisesti +20 asteen lämpötilassakaan kenkä ei hiosta. Väri musta ja koot 37-42.
  95,50 €
 • Grub's® Field Saappaat
  USG:n GRUP'Sin parhaat kevyet, mukavat, vedenpitävät ja likaahylkivät saappaat talliin lyhyellä varrella. Todellinen joka sään saapas on vuorattu pehmeällä ja hengittävällä neopreenillä ja sappaiden helposti puhdistettava pinta on luonnokumia. Sappaat ovat jalassa ja liikkuessa mukavat kuin lenkkarit mutta sillä on myös kumisappaan parhaat ominaisuudet sekä liukuestekuvioitu pohja. Koot 37-42 ja kuvan vihreä väri. Paino parille 1400g. Nämä saappaat toimivat aina olipa pakkasta -20 asetta tai lämmintä +20 astetta, eli eivät myöskään hiosta. Toimivat myös koiranulkoilutuksessa ja puutarhatöissä!
  95,90 €
 • Grup'S® Iceline Saappaat
  USG:n Iceline-saappaan takuulla 100% vedenpitävä varsi on joustavaa ja lämmintä neopreenia kuten myös sappaan vuori. Varren pituus on noin 36cm (koossa 38) ja parin paino noin 1720g. Tässä täysin huoltovapaa saapas joka sopii kaikkeen kun jalat pitää suojata märältä, kuaralta tai pakkaselta. Saappaan jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Saapas on anatomisesti muotoiltu ja niissä jalkasi jaksavat väsymättä koko päivän. Iskuja vaimentava Hexzorb kantapää. Taattu käyttömukavuus -20 asteen pakkasesta aina +20 asteen lämpötilaan eli saappaat eivät myöskään hiosta.

  Normaali hinta: 132,00 €

  Special Price 89,95 €

 • Busse ratsastussaappaat COUNTRY
  Busse country saappaat on valmistettu kolmesta erilaisesta puhvelinnahasta. Saappaat ovat vedenpitävät ja hengittävät. Vuori on tehty quickdry polyesterista ja sisäpohjallinen on irroitettava.
  182,90 €
 • HV Polo talvikengät Glaslynn
  HV Polon tyylikkäät, sinapinkeltaiset talvikengät varrella. Sisusta teddyvuorella, korko ratsastukseen sopiva ja kiristysnauhat edessä. Tyylikäs ulkonäkö ja varsi lyhennettävissä kiinnitysnapin avulla.
  71,96 €
 • HV Polo kumisaappaat Beach
  HV Polon kauniit lyhytvartiset kumisaappaat, joissa kengännauhat.
  30,56 €
 • HV Polo sandaalit Sun
  HV Polon ihanat raidalliset kesäsandaalit eli flipflopit! Koot 36-41

  Normaali hinta: 14,36 €

  Special Price 12,21 €

 • USG Montreal EVA naisten kumisaappaat
  Erittäin kevyet EVA kumisaappaat thermosukalla. Sukassa joustava varsi. Pitää jalat lämpiminä jopa -30°C asti. Koot naisille 36-42.
  39,95 €
 • USG Toronto EVA miesten kumisaappaat
  Mukavan kevyestä Toronto saappaasta miehille sopiva malli joka on lämmin vielä -30 asteen pakkasessa. Koot 41-48.
  59,95 €
 • HKM Kumisaappaat San Luis
  - waterproof - waterproof sole - non-slip sole - easy to put on and off - outer fabric: 100% polyurethane - fabric: 100% cotton
  29,95 €
 • HKM talvikengät Scotland
  HKM talvikengät Scotland sopivat moneen menoon. Vedenpitävä pohja on tukeva ja liukuestekuvioitu, kenkien koko jalkaterä on 100% vedenpitävä. Kestävä ja vettä sekä likaa hyvlikä varsi on trendikkäästi ruutukuosinen jossa somisteena myös nauhat. kengässä kauttaaltaan lämmin vuoraus. Koot naisille 36-42.

  Normaali hinta: 65,95 €

  Special Price 41,95 €

 • Grup's® Tack Saappaat Talliin
  Se paras tallijalkine! Takuulla 100% vedenpitävän saappaan varsi on joustavaa ja lämmintä neopreenia kuten myös sappaan vuori. Varren pituus on noin 33cm (koossa 38) ja parin paino noin 1280g. Tässä täysin huoltovapaa saapas joka sopii kaikkeen kun jalat pitää suojata märältä ja kuaralta. Sappaan jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Saapas on anatomisesti muotoiltu ja nissä jalkasi jaksavat väsymättä koko päivän. Taattu käyttömukavuus  -20 asteen pakkasesta aina +20 asteen lämpötilaan eli saappaat eivät myöskään hiosta.

  Väri musta ja koot 37-42.

  102,90 €
 • Grub's® Field Saappaat
  GRUP'Sin parhaat kevyet, mukavat, vedenpitävät ja likaahylkivät saappaat talliin lyhyellä varrella. Todellinen joka sään saapas on vuorattu pehmeällä ja hengittävällä neopreenillä ja sappaiden helposti puhdistettava pinta on luonnokumia. Sappaat ovat jalassa ja liikkuessa mukavat kuin lenkkarit mutta sillä on myös kumisappaan parhaat ominaisuudet sekä liukuestekuvioitu pohja. Koot 37-42 ja kuvan vihreä väri. Paino parille 1400g.
  Nämä saappaat toimivat aina olipa pakkasta -20 asetta tai lämmintä +20 astetta, eli eivät myöskään hiosta. Toimivat myös koiranulkoilutuksessa ja puutarhatöissä!
  82,90 €