Ratsastuskengät

20 Tuotetta

Lyhytvartinen ratsastuskenkä on käytännöllinen ja monipuolinen jalkine tallille, mutta myös vaikkapa kaupunkikäyttöön. Perinteinen jodhpur-kenkä on muotoilultaan saapasmainen ja ohutpohjainen, mutta saatavana on myös paksupohjaisempia, kylmempään säähän soveltuvia tallikenkiä.

Lestiltään kapea, nahkainen jodhpur-kenkä on ratsastuskenkien klassikko. Pelkistetyn tyylikkäiden kenkien pukemista helpottavat nilkkapituisen varren resorit tai osasta malleja löytyvät vetoketjut. Nauhallisissa malleissa kengän mukautumista jalkaterään ja sen liikkeeseen voidaan parantaa nauhojen kiristyksellä. Synteettisestä materiaalista valmistettu jodhpur-kenkä soveltuu nahkaista paremmin myös tallitöiden tekoon.

Tallikengät soveltuvat niin ratsastukseen, tallitöiden tekoon kuin muihinkin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Nilkkaa tukevat, paksupohjaiset kengät valmistetaan vettähylkivistä mutta hengittävistä materiaaleista ja osassa malleja on myös metallinen turvakärki.

Nahasta tai synteettisestä materiaalista valmistettavia jodhpureja ja tallikenkiä on saatavana sekä mustana että ruskeana. Lähes kaikkien mallien sisävuori on käsitelty antibakteerisella aineella.

Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse yhteensopivat chapsit tai saappaanvarret Horsepron tuotevalikoimasta.

 • Tallikengät Hamilton
  Perinteiset ja lämpöiset joka sään nauhalliset tallikengät. Vedenpitävän kengän jakaterä on luonnonkumia ja varren kangasosa on teflon-käsitelty ja siksi vettä hylkivä ja helppo puhdistaa liasta. Kengissä on liukuestekuvioitu pohja ja heijastin takana. Kuraisten tallipihojen paras kumppani. Kaikki koot 32-46.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 8,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG ratsastuskengät €CO Paddock
  USG:n kauniisti muotoiltu, vankka nahkainen ratsastuskenkä, jota ei ole hinnalla pilattu. Hyvin istuva ja mukava yeiskenkä kaikille ratsastajille. Edessä oleva vetoketju, joustavat resorit molemmilla sivuilla ja lenkki nilkassa tekevät kengästä helposti puettavan. Kaksi kumiosaa pohjassa ja korko kantapäässä estävät kengän liukumisen.

  Normaali hinta: 68,40 €

  Special Price 20,52 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG turvakärki jodhpur Walk & Work
  USG:n todella turvallinen ja miellyttävä turvanilkkuri. Valmistettu pehmeästä vahatusta nupukkinahkasta. Kengässä teräksinen palkki, (sertifioitu Euro Standard 12568). Kenkä on todella miellyttävä jalassa joustavuutensa vuoksi. Helppo pukea sekä riisua kengän kahta lenkkiä hyödyntäen. Ergonomisesti muotoiltu kantapää, liukuestekuvioitu pohja sekä irroitettava sisäpohja. Kenkien vuori on edistyksellistä dermo dry käsiteltyä nahkaa. Dermo dry on hengittävä, antibakteerinen ja kosteutta imevä joka takaa jaloillesi kuivan ja raikkaan tunteen. Väri tumma ruskea mustilla yksityiskohdilla, black/brown. Koot 37-45.

  Normaali hinta: 114,40 €

  Special Price 34,32 €

  Tilapäisesti loppu

 • Grup's® Rideline Jodhpur Ratsastuskengät
  USG:n Suositusta muckbootista jodhpur-malli myös ratsastukseen. 100% vedenpitävän kengän varsissa on joustavaa neopreenia joka helpottaa pukemista ja riisumista. Varren pituus on noin 10cm (koossa 37) ja parin paino noin 1100g. Tässä täysin huoltovapaa kenkä ratsastukseen ja tallihommiin. Kenkien jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Kantapää on iskuja vaimentava HEXZORB. Kenkien anatominen muotoiltu ja neopreeni vuoraus jakaterässä tekee niistä mukavan lämpimät ja pitävät jalkasi lämpiminä vielä -20 asteen pakkasessa tai vaihtoehtoisesti +20 asteen lämpötilassakaan kenkä ei hiosta. Väri musta ja koot 37-42.

  Normaali hinta: 95,50 €

  Special Price 28,65 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG ratsastuskengät New Allround Winter
  USG:n laadukkaat ihanan lämpöiset teddyvuoriset jodhpurit aitoa nahkaa. Pohja liukuestekuvioitu. Kengissä on resorit sivuilla, jotka helpottavat pukemista. Koot 36-44 ja väri musta.

  Normaali hinta: 81,40 €

  Special Price 24,42 €

 • USG ratsastuskengät Premium Allround
  Laadukas peruskenkä ratsastukseen USG:ltä. Musta modernisti muotoiltu Jodhpur on aitoa nahkaa ja siinä on myös aitoa nahkaa oleva vuori joka on käsitelty Dermo Dry menetelmällä hengittäväksi ja antibakteeriseksi. Sivuilla resorit. Tässä kengässä on loistava hinta-laatu suhde ja kaikki koot 35-45.

  Normaali hinta: 74,00 €

  Special Price 22,20 €

 • USG ratsastuskengät Premium Paddock
  USG:n laadukas ratsastuskenkä. Musta modernisti muotoiltu Jodhpur on aitoa nahkaa ja siinä on myös aitoa nahkaa oleva vuori joka on käsitelty Dermo Dry menetelmällä hengittäväksi ja antibakteeriseksi. Edessä laadukas YKK vetoketju, takana pieni jousto. Koot 36-45.

  Normaali hinta: 97,40 €

  Special Price 29,22 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG ratsastuskengät Pro Ride
  USG:n käytännölliset synteettiset jodhpurit USG:ltä. Hyvien jodhpurien materiaali on helppohoitoista synteettistä nahkaa. Kengät ovat 100 % vedenpitävät ja niissä on kuitenkin aidon nahan kiilto ja joustavuus. Varsissa resorit. Väri musta ja kaikki koot 26-46. Hintaansa nähden erittäin mukavat ja laadukkaat kengät ratsastukseen.

  Normaali hinta: 37,40 €

  Special Price 11,22 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG ratsastuskengät Pro Ride winter
  Erittäin suositusta USG Pro Ride kengästä talvimalli jossa ihanan lämmin teddyvuori. Käytännöllisten jodhpurien materiaali on synteettistä helppohoitoista nahkaa. Kengät ovat 100 % vedenpitävät ja niissä on aidon nahan kiilto ja mukavuus. Varsissa resorit. Väri musta ja koot 30-46.

  Normaali hinta: 44,00 €

  Special Price 13,20 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse ratsastuskengät CLASSIC
  Bussen siistin yksinkertaiset jalkaanvedettävät ratsastuskengät ovat mukavat jalassa sivuilla olevien jousto-osien ansiosta. Kengät on valmistettu laadukkaasta vasikannahasta. Sekä vuori että irrotettava sisäpohjallinen on valmistettu quick dry nailonista. Tukevat pohjat on TPR-kumia. Värit: musta ja pähkinänruskea. Koot: 30-46.

  Normaali hinta: 66,00 €

  Special Price 19,80 €

  Tilapäisesti loppu

 • Jodhpur-Boots STABLE
  Bussen lujatekoiset jalkaanvedettävät kengät on valmistettu vahatusta nupukista. Vuori on quick dry nailonia. Sivujen elastiset jousto-osat sekä irrotettava muotoiltu sisäpohjallinen takaavat helpon puettavuuden ja mukavuuden. Koot: 37-45.

  Normaali hinta: 101,00 €

  Special Price 30,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse talviratsastuskengät ESPOO
  Bussen lämpimästi vuoratut talviratsastuskengät tarrakiinnityksellä. Kengät ovat tukevat ja vedenpitävät.

  Normaali hinta: 69,90 €

  Special Price 20,97 €

 • Busse ratsastuskengät WORKING
  Bussen tukevat ratsastuskengät on valmistettu vahatusta nupukista. Nilkan molemmilla puolilla on joustot. Varpaat ja kantapää on vahvistettu. Non-slip TPR-kumi pohja tukevalla kannalla. Irrotettava muotoiltu sisäpohjallinen.

  Normaali hinta: 91,00 €

  Special Price 27,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse ratsastuskengät WINTRY II
  Bussen vasikannahasta valmistetut ratsastuskengät YKK®-vetoketjulla. Kengissä on lämmin karvavuori ja joustot molemmilla puolilla nilkkaa.

  Normaali hinta: 91,00 €

  Special Price 27,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse turvakengät PROTECTION
  Bussen nahkaisissa turvakengissä on teräskärki. Nilkansivuilla on joustot, jotka parantava istuvuutta ja helpottavat jalkaan vetämistä. Kenkien pohjat on muotoillut ja kannat vaimentavat hyvin iskuja. Kengät on valmistettu vahatusta puhvelinnahasta. Sisäpohjallinen on muotoiltu ja irrotettava.

  Normaali hinta: 126,00 €

  Special Price 37,80 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse jodpurit CLASSIC-WINTER
  Bussen vasikannahasta tehdyt jodpurit sopivat kylmiin talvipäiviin. Ne on vuorattu lämpimällä tekoturkiksella. Molemmilla puolilla on nilkassa joustot, jotka helpottavat jalkaan vetämistä ja parantavat istuvuutta. Non-slip pohjassa on tukeva kanta.

  Normaali hinta: 81,00 €

  Special Price 24,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Jodhpur-kengät STYLE TWICE
  Bussen elegantit ja tyylikkäät ratsastuskengät. Kengissä on YKK®-vetoketju takana. Ne on valmistettu parhaasta vasikan nahasta ja viimeistelty pehmeällä nappanahalla. Koristeelliset joustavat nauhat lisäävät käyttömukavuutta. Nilkoissa on joustot molemmilla puolilla. Pohja on iskuja vaimentavaa kumia. Irrotettavat muotoillut sisäpohjalliset.

  Normaali hinta: 131,00 €

  Special Price 39,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere talli- ja ratsastuskengät Quebec Zip
  Premieren vedenpitävä ja lämmin tallikenkä keliin kuin keliin. Tallitöihin ja ratsastukseen sopiva kenkä jossa pitävä ja tukeva pohja. Varsi tyylikkäästi tikattua 600D polyesteriä on vettä hylkivä ja pukemista helpottaa kestävä YKK- vetoketju. Musta väri ja koot 36-46.

  Normaali hinta: 49,95 €

  Special Price 14,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding ratsastuskengät Classique
  Imperial Ridingin tyylikkäät ratsastuskengät, joiden materiaali 100% nahkaa. Kengissä on nauhat sekä pukemista helpottamassa vetoketju takana.

  Normaali hinta: 123,95 €

  Special Price 37,19 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR talvijodhpurit Alaska
  BR:n laadukkaat helppohoitoiset nupukkinahkaiset synteettisellä villalla vuoratut jodhpur ratsastuskengät. Vettä j alikaa hylkivissä kengissä on hyvä liukuestekuvioitu pohja ja resorit sivuilla helpottamassa pukemista. Kivat ja lämpimät nahkakengät myös vapaa-aikaan. Koot 36-43. Värit musta ja ruskea.

  Normaali hinta: 74,95 €

  Special Price 22,49 €

  Tilapäisesti loppu