Ratsastussaappaat

Tuotteet 1-24 / 58

Ratsastussaapas on klassinen ratsastusjalkine, eikä suotta. Pitkä, kovavartinen saapas tukee ja suojaa pohjetta oikealla tavalla ja ohut, sileä pohja antaa hyvän tuntuman jalustimeen. Pieni kanta estää jalkaterää liukumasta jalustimen läpi. Kyse ei siis ole vain tyylistä, vaan myös tarkoituksenmukaisuudesta ja turvallisuudesta.

Horsepron laajassa mallistossa on valittavana sekä nauhallisia että nauhattomia saappaita vetoketjulla tai ilman. Nahasta, kumista ja synteettisistä materiaaleista valmistettavia ratsastussaappaita on saatavana sekä kesä- että talvikäyttöön.

Nahkasaapas on kestävä ja laadukas jalkine harjoitteluun ja kilpailuihin. Horsepron nahkasaapasvalikoimasta löydät omaan jalkaasi ja lajiisi sopivimman saappaan säären pituudesta, varren jäykkyydestä ja nilkan asennosta riippumatta. Tarjolla on niin pelkistettyjä klassikoita kuin yksityiskohdilla viimeisteltyjä katseenkääntäjiäkin. Muistathan, että ominaisuutensa säilyttääkseen nahkasaapas kaipaa säännöllistä huoltoa.

Kumista tai synteettisestä materiaalista valmistetut ratsastussaappaat ovat edullinen ja huoleton vaihtoehto harrastuskäyttöön. Helppohoitoiset, vedenpitävät saappaat on helppo pukea ja riisua ja ne sopivat myös tallitöiden tekoon.

Parhaimmillaan ratsastussaapas istuu jalassa kuin hansikas. Mittatilaussaappaiden avulla varmistat saappaan täydellisen istuvuuden ja yksilöllisyyden. Kysy lisää eri vaihtoehdoista verkkokauppamme asiakaspalvelusta.

 • USG nahkasaappaat Ranger
  USG:n upeat nyöritetyt nahkasaappaat talviratsastukseen ja miksei vaikka kaupungille. Näiden saappaiden "juju" on upea nyöritys edessä jonka avulla voit säätää varren leveyden juuri sinulle sopivaksi. Saappaissa on takana myös vetoketju jonka johdosta ne ovat helpot pukea ja riisua. Saappaiden vuori on miellyttävää fleeceä ja pohjat ovat kumia liukuestekuvioilla. Laadukkaiden saappaiden viimeistely on tehty huolella ja mm. kaikki ompeleet ovat kontrastiompeleita. Väri ruskea ja koot 36-43.
  229,00 €
 • USG nahkasaappaat Crosslander Rovero
  Ne vedenpitävät nahkasaappaat! USG:n rento ja toimiva talvisaapas tallille tai ratsastukseen. Saappaan pinta ja varsi hyvin vettä hylkivää aitoa nupukkinahkaa, vedenpitävä kalvo sisävuoressa ja tukeva liukuestekuvioitu Lexington-pohja. Väri kuvan ruskea ja koot 37-43. Varren leveys noin 40cm ja parin paino noin 1450g. VINKKI! Muista kuitenkin aina nahkasaappaiden hyvä hoito jotta ne säilyvät pitkään hyvinä myös pinnaltaan. Suosittelemme aina nahkasaappaille kyllästyssprayn käyttöä sekä säännöllistä puhdistusta ja hoitoa.
  189,00 €
 • Königs Ratsastussaappaat Polo new style
  Königsin allrounder ratsastussaapas lajiin kuin lajiin. Tukeva varsi valmistettu laadukkaasta nahasta. Myös sisäpuoli on vuorattu nahalla. Nahkainen pohja. Varren ulkoreunassa tyylikäs solkikiinnitys. Koulukorotus medium tai high. Jalkaterän koko 4=36 2/3, 4.5= 37 1/3, 5=38, 5.5=38 2/3, 6=39 1/3, 6.5=40, 7=40 2/3, 7.5=41 1/3, 8=42, 8.5=42 2/3, 9=43 1/3, 9.5=44. Tuotetiedoissa koon perässä suluissa on ilmoitettu varren mitat kirjaimin (sisäpituus/pohkeen leveys cm.) Tarkista mitat huolellisesti normaaleissa ratsastusvaatteissasi ja kysy tarvittaessa apua mittaukseen asiakaspalvelusta. Kaikkia Königs saapasmalleja on saatavissa tilauksesta kauttamme kaikissa taulukkomitoissa myös ja mittatilauksena.
  862,00 €
 • Busse ratsastussaappaat COUNTRY
  Busse country saappaat on valmistettu kolmesta erilaisesta puhvelinnahasta. Saappaat ovat vedenpitävät ja hengittävät. Vuori on tehty quickdry polyesterista ja sisäpohjallinen on irroitettava.
  182,90 €
 • Busse talviratsastussaappaat PARIS-WINTER
  Bussen modernit ja lämpimät talviratsastussaappaat aitoa nahkaa teddyvuorella. Pitkä vetoketju takana ja joustavat nauhat. Noin 7cm korotus varressa ja saappaan varren sisäpinnassa grip-nahka joka antaa hyvän pidon ja kestävyyden. Koot 37-43 ja jopa 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta.
  232,00 €
 • Busse ratsastussaappaat ITALIA
  Bussen perinteiset PVC-saappaat ratsastukseen kannusstopparilla. Helppohoitoiset vedenpitävät saappaat joissa koot myös lapsille!
  43,95 €
 • Busse ratsastussaappaat HICKSTEAD
  Bussen klassiset ratsastussaappaat on valmistettu parhaasta vasikannahasta. Pohje on valmistettu erityisestä "grippinahasta", jossa on hyvä pito. Hienovaraiset joustot pohkeissa istuvuuden parantamiseksi. Irroitettava muovattu sisäpohjallinen. Koot 37-43 ja kolme varsimitoitusta. Tarkista oikea kokosi huolellisesti taulukosta!
  229,90 €
 • Busse ratsastussaappaat MONZA
  Bussen tukevat ratsastussaappaat on valmistettu vettähylkivästä nupukkinahasta. Hienovarainen peitetty jousto pohkeessa. Vuorattu ja peitetty YKK®-vetoketju helpottaa saappaiden jalkaan vetämistä. Non-slip TPR-kuminen pohja tukevalla kannalla. Kaksi varsimitoitusta ja koot 37-43. Saappaiden väri on tummanruskea. Tarkista sopiva koko taulukosta!
  135,90 €
 • Busse ratsastussaappaat PARIS Black
  Bussen muodikkaat ja urheilulliset nahkaratsastussaappaat on valmistettu parhaasta vasikannahasta. Edessä joustava nauhoitus. Pohkeen sisäpuoli on tehty tukevasta nahasta, jossa on hyvä pito. Vetoketjun pää peitetty nepparillisella läpällä. Kantapäässä on myös läppä vetoketjun suojana. Iskuja vaimentava kumipohja ja tukeva kanta takaavat mukavan ratsastus- ja kävelykokemuksen. Irroitettava sisäpohjallinen. Koot 37-45 ja 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta.
  232,00 €
 • Busse ratsastussaappaat MARSEILLE
  Bussen modernit ratsastussaappaat ovat pehmeät ja anatomisesti muotoillut. Ne on valmistettu parhaasta vasikannahasta. Pohkeen sisäpuoli on tehty tukevasta nahasta, jossa on hyvä pito. Takana olevan vetoketjun toisella puolella on istuvuutta parantava jousto. Saappaan pohjat ovat iskuja vaimentavat ja niissä on tukeva kanta. Koot 37-43 ja 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta!
  242,00 €
 • HKM ratsastussaappaat Country
  HKM:n rennot aitoa rasvanahkaa oleva ratsastussaappaat moneen menoon. Kestävästä ja vettä hylkivästä rasvanahasta valmistettu saapas jossa. Hyvä kumipohja on liukuestekuvioitu. Saappaassa on myös pukemista helpottava vetoketju takana ja elastinen varren yläosa. Koot 36-46 normaali mitoituksella. Värenä musta ja ruskea, koot 36-45. Tarkista mitat taulukosta huolellisesti, varren leveys mitataan pohkeen leveimmästä kohdasta ja varren pituus polvitaipeesta lattiaan saakka.
  122,95 €
 • Ratsastussappaat Style
  Sporttiset ja kevyet slim fit ratsastussappaat jotka mukavat käytössä ja edulliset hankkia. Elastiset nauhat edessä ja vetoketju takana helpottavat pukemista ja riisumista. Vedenpitävä pohja ja jalkaterän pinta vettä hylkivää synteettista nahkaa ja varsi kevyesti topattu polyestri. Tässä mallissa elastinen jousto veteketjun molemmin puolin mutta tee silti huolellisesti mittaukset ratsastusvaatteissa ja vertaa taulukon kokoihin. Koot 28-44.
  69,95 €
 • Ratsastussappaat New General Standard
  Tyylikäs ratsastussaapas synteettistä leather look- nahkaa vetoketjulla. Vettä ja likaa hylkivä pinta on helppo puhdistaa ja vetoketju takana tekee saappaista helpot pukea ja riisua. Saappaan jalkaterä on lestiltään melko kapeaa mallia. Saappaissa on vuori joka ei hiosta ja saappaan takana on myös joustot vetoketjun molemmin puolin. Nepparilista takana ja anatomisesti muotoilu liukuestekuvioitu joustava pohja. Koot 35-42. Tarkista oikea kokosi huolellisesti taulukosta!
  79,95 €
 • Ratsastussaappaat Polo standard
  Kauniit aitoa nahkaa olevat ratsastussappaat Polo-style vetoketjulla. Synteettinen pitävä pohja ja kauniit soljet. Tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti ratsastusvaatteissa.
  210,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastussaappaat Polo Short
  Kauniit aitoa nahkaa olevat ratsastussappaat Polo-style vetoketjulla. Synteettinen pitävä pohja ja kauniit soljet. Tämä malli lyhyellä varsimitoituksella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti ratsastusvaatteissa.
  210,00 €
 • Ratsastussaappaat Polo long/narrow
  Kauniit aitoa nahkaa olevat ratsastussappaat Polo-style vetoketjulla. Synteettinen pitävä pohja ja kauniit soljet. Tämä malli pitkällä ja kapealla varsimitoituksella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti ratsastusvaatteissa.
  210,00 €
 • Talviratsastussaappaat Flex Country Standard
  HKM:n rennot aitoa rasvanahkaa oleva ratsastussaappaat moneen menoon. Kestävästä ja vettä hylkivästä rasvanahasta valmistettu saapas on teddy vuorattu lämpimäksi ja mukavaksi. Hyvä kumipohja on liukuestekuvioitu. Saappaassa on myös pukemista helpottava vetoketju takana ja elastinen varren yläosa. Koot 36-46 normaali mitoituksella. Tarkista mitat taulukosta huolellisesti, varren leveys mitataan pohkeen leveimmästä kohdasta ja varren pituus polvitaipeesta lattiaan saakka.
  119,95 €
 • Talviratsastussaappaat Dublin Winter
  Kivat nyöritetyt ratsastussaapaat aitoa nahkaa joissa myös lämmin ja pehmeä teddy-vuori. Vedenpitävä kumipohja ja pitkä vetoketju takana. Lämmin ja vettä hylkivä saapas talviratsastukseen jonka leveyttä voit säätää nauhojen avulla juuri itsellesi sopivaksi!
  142,95 €
 • Ratsastussaappaat Dublin
  Ihastuttavat nyöritetyt ratsastussaapaat aitoa nahkaa vetoketjulla. Vedenpitävä kumipohja ja pitkä vetoketju takana. Säädä leveys nauhojen avulla juuri itsellesi sopivaksi!
  142,95 €
 • Ratsastussaappaat Sevilla long/narrow
  Aitoa nahkaa olevat ratsastussaappaat joissa pitkä ja kapea varren mitoitus. Tässä mallissa vetekoteju takana ja elastiset nauhat edessä sekä tuet kannuksille. Varren istuvuuden varmistaa elastinen jousto vetoketjun molemmin puolin. Vedenpitävä liukuestekuvioitu pohja. Tee mittaukset pohkeestasi ratsastusvaatteissa ja vertaa huolellisesti taulukon mittoihin.
  125,95 €
 • BR Vincenza ratsastussaappaat normal

  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. 5cm korotus varressa ja kannusstopparit. Siro malli ja koot 35-47 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli normaalivarrella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  239,00 €
 • BR Vincenza ratsastussaappaat wide

  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. 5cm korotus varressa ja kannusstopparit. Siro malli ja koot 35-47 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli leveämmällä varrella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  239,00 €
 • BR Vincenza ratsastussaappaat long
  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. 5cm korotus varressa ja kannusstopparit. Siro malli ja koot 35-47 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli pidemmällä varrella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.
  239,00 €
 • BR Venetia ratsastussaappaat normal

  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. Upea 6cm korotus varressa joka koristettu kiiltonahalla ja kristalleilla. Siro malli ja koot 35-43 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli normaalivarrella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  269,00 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3