Ratsastussaappaat

Tuotteet 1-24 / 42

Ratsastussaapas on klassinen ratsastusjalkine, eikä suotta. Pitkä, kovavartinen saapas tukee ja suojaa pohjetta oikealla tavalla ja ohut, sileä pohja antaa hyvän tuntuman jalustimeen. Pieni kanta estää jalkaterää liukumasta jalustimen läpi. Kyse ei siis ole vain tyylistä, vaan myös tarkoituksenmukaisuudesta ja turvallisuudesta.

Horsepron laajassa mallistossa on valittavana sekä nauhallisia että nauhattomia saappaita vetoketjulla tai ilman. Nahasta, kumista ja synteettisistä materiaaleista valmistettavia ratsastussaappaita on saatavana sekä kesä- että talvikäyttöön.

Nahkasaapas on kestävä ja laadukas jalkine harjoitteluun ja kilpailuihin. Horsepron nahkasaapasvalikoimasta löydät omaan jalkaasi ja lajiisi sopivimman saappaan säären pituudesta, varren jäykkyydestä ja nilkan asennosta riippumatta. Tarjolla on niin pelkistettyjä klassikoita kuin yksityiskohdilla viimeisteltyjä katseenkääntäjiäkin. Muistathan, että ominaisuutensa säilyttääkseen nahkasaapas kaipaa säännöllistä huoltoa.

Kumista tai synteettisestä materiaalista valmistetut ratsastussaappaat ovat edullinen ja huoleton vaihtoehto harrastuskäyttöön. Helppohoitoiset, vedenpitävät saappaat on helppo pukea ja riisua ja ne sopivat myös tallitöiden tekoon.

Parhaimmillaan ratsastussaapas istuu jalassa kuin hansikas. Mittatilaussaappaiden avulla varmistat saappaan täydellisen istuvuuden ja yksilöllisyyden. Kysy lisää eri vaihtoehdoista verkkokauppamme asiakaspalvelusta.

 • USG nahkasaappaat Ranger
  USG:n upeat nyöritetyt nahkasaappaat talviratsastukseen ja miksei vaikka kaupungille. Näiden saappaiden "juju" on upea nyöritys edessä jonka avulla voit säätää varren leveyden juuri sinulle sopivaksi. Saappaissa on takana myös vetoketju jonka johdosta ne ovat helpot pukea ja riisua. Saappaiden vuori on miellyttävää fleeceä ja pohjat ovat kumia liukuestekuvioilla. Laadukkaiden saappaiden viimeistely on tehty huolella ja mm. kaikki ompeleet ovat kontrastiompeleita. Väri ruskea ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 229,00 €

  Special Price 183,20 €

 • USG nahkasaappaat Crosslander Rovero
  Ne vedenpitävät nahkasaappaat! USG:n rento ja toimiva talvisaapas tallille tai ratsastukseen. Saappaan pinta ja varsi hyvin vettä hylkivää aitoa nupukkinahkaa, vedenpitävä kalvo sisävuoressa ja tukeva liukuestekuvioitu Lexington-pohja. Väri kuvan ruskea ja koot 37-43. Varren leveys noin 40cm ja parin paino noin 1450g. VINKKI! Muista kuitenkin aina nahkasaappaiden hyvä hoito jotta ne säilyvät pitkään hyvinä myös pinnaltaan. Suosittelemme aina nahkasaappaille kyllästyssprayn käyttöä sekä säännöllistä puhdistusta ja hoitoa.

  Normaali hinta: 189,00 €

  Special Price 151,20 €

 • Busse talviratsastussaappaat PARIS-WINTER
  Bussen modernit ja lämpimät talviratsastussaappaat aitoa nahkaa teddyvuorella. Pitkä vetoketju takana ja joustavat nauhat. Noin 7cm korotus varressa ja saappaan varren sisäpinnassa grip-nahka joka antaa hyvän pidon ja kestävyyden. Koot 37-43 ja jopa 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta.

  Normaali hinta: 237,00 €

  Special Price 118,50 €

 • Busse ratsastussaappaat ITALIA
  Bussen perinteiset PVC-saappaat ratsastukseen kannusstopparilla. Helppohoitoiset vedenpitävät saappaat joissa koot myös lapsille!

  Normaali hinta: 48,95 €

  Special Price 24,48 €

 • Busse ratsastussaappaat MONZA
  Bussen tukevat ratsastussaappaat on valmistettu vettähylkivästä nupukkinahasta. Hienovarainen peitetty jousto pohkeessa. Vuorattu ja peitetty YKK®-vetoketju helpottaa saappaiden jalkaan vetämistä. Non-slip TPR-kuminen pohja tukevalla kannalla. Kaksi varsimitoitusta ja koot 37-43. Saappaiden väri on tummanruskea. Tarkista sopiva koko taulukosta!

  Normaali hinta: 140,90 €

  Special Price 70,45 €

 • Busse ratsastussaappaat PARIS Black
  Bussen muodikkaat ja urheilulliset nahkaratsastussaappaat on valmistettu parhaasta vasikannahasta. Edessä joustava nauhoitus. Pohkeen sisäpuoli on tehty tukevasta nahasta, jossa on hyvä pito. Vetoketjun pää peitetty nepparillisella läpällä. Kantapäässä on myös läppä vetoketjun suojana. Iskuja vaimentava kumipohja ja tukeva kanta takaavat mukavan ratsastus- ja kävelykokemuksen. Irroitettava sisäpohjallinen. Koot 37-45 ja 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta.

  Normaali hinta: 237,00 €

  Special Price 118,50 €

 • HKM ratsastussaappaat Valencia standard
  HKM:n laadukkaat ja mukavat ratsastussaappaat aitoa nahkaa. Elastiset nauhat ja vetoketju takana helpottavat pukemista ja takana oleva "feeel good" jousto tekee istuvuudesta täydellisen ja mukavan myös käytössä. Liukuestekuvioitu nahkapohja ja stopparit kannuksille. Neljä väriä joista löytyy jokaiselle mieluinen vaihtoehto ja koot 36-46. Tarkista oikea kokosi huolellisesti taulukosta! VINKKI! Jos et löytänyt kokotaulukosta sopivaa, koko kysy lisätietoja asiakaspalvelusta sillä tätä mallia on tilauksesta saatavissa myös pitkällä varrella, lyhyellä varrella ja leveällä varrella. Myös lapsille omat koot tilauksesta!

  Normaali hinta: 199,95 €

  Special Price 159,96 €

 • HKM ratsastussaappaat Country
  HKM:n rennot aitoa rasvanahkaa oleva ratsastussaappaat moneen menoon. Kestävästä ja vettä hylkivästä rasvanahasta valmistettu saapas jossa. Hyvä kumipohja on liukuestekuvioitu. Saappaassa on myös pukemista helpottava vetoketju takana ja elastinen varren yläosa. Koot 36-46 normaali mitoituksella. Värenä musta ja ruskea, koot 36-45. Tarkista mitat taulukosta huolellisesti, varren leveys mitataan pohkeen leveimmästä kohdasta ja varren pituus polvitaipeesta lattiaan saakka.

  Normaali hinta: 122,95 €

  Special Price 98,36 €

 • Ratsastussappaat Style
  Sporttiset ja kevyet slim fit ratsastussappaat jotka mukavat käytössä ja edulliset hankkia. Elastiset nauhat edessä ja vetoketju takana helpottavat pukemista ja riisumista. Vedenpitävä pohja ja jalkaterän pinta vettä hylkivää synteettista nahkaa ja varsi kevyesti topattu polyestri. Tässä mallissa elastinen jousto veteketjun molemmin puolin mutta tee silti huolellisesti mittaukset ratsastusvaatteissa ja vertaa taulukon kokoihin. Koot 28-44.

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 34,98 €

 • Ratsastussaappaat Italy long/narrow
  Laadukkaat vetoketjulliset ratsastussaappaat aitoa nahkaa pitkällä ja kapealla varrella. Leveys 38cm ja pituus 52cm. Erittäin laadukasta nahkaa olevissa saappaissa on myös mukava nahkavuori ja kuminen liukuestekuvioitu pohja. Takana myös nepparikiinitys ylhäällä. Tarkasta sopiva koko tee mittaukset huolellisesti, sillä näissä laatusaappaissa ei ole joustavaa resoria takana.

  Normaali hinta: 184,95 €

  Special Price 92,48 €

 • Talviratsastussaappaat Dublin Winter
  Kivat nyöritetyt ratsastussaapaat aitoa nahkaa joissa myös lämmin ja pehmeä teddy-vuori. Vedenpitävä kumipohja ja pitkä vetoketju takana. Lämmin ja vettä hylkivä saapas talviratsastukseen jonka leveyttä voit säätää nauhojen avulla juuri itsellesi sopivaksi!

  Normaali hinta: 142,95 €

  Special Price 114,36 €

 • Ratsastussaappaat Dublin
  Ihastuttavat nyöritetyt ratsastussaapaat aitoa nahkaa vetoketjulla. Vedenpitävä kumipohja ja pitkä vetoketju takana. Säädä leveys nauhojen avulla juuri itsellesi sopivaksi!

  Normaali hinta: 142,95 €

  Special Price 114,36 €

 • Ratsastussaappaat Sevilla long/narrow
  Aitoa nahkaa olevat ratsastussaappaat joissa pitkä ja kapea varren mitoitus. Tässä mallissa vetekoteju takana ja elastiset nauhat edessä sekä tuet kannuksille. Varren istuvuuden varmistaa elastinen jousto vetoketjun molemmin puolin. Vedenpitävä liukuestekuvioitu pohja. Tee mittaukset pohkeestasi ratsastusvaatteissa ja vertaa huolellisesti taulukon mittoihin.

  Normaali hinta: 127,95 €

  Special Price 63,98 €

 • BR Vincenza ratsastussaappaat normal

  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. 5cm korotus varressa ja kannusstopparit. Siro malli ja koot 35-47 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli normaalivarrella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  Normaali hinta: 241,00 €

  Special Price 192,80 €

 • BR Vincenza ratsastussaappaat wide

  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. 5cm korotus varressa ja kannusstopparit. Siro malli ja koot 35-47 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli leveämmällä varrella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  Normaali hinta: 241,00 €

  Special Price 192,80 €

 • BR Vincenza ratsastussaappaat long
  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. 5cm korotus varressa ja kannusstopparit. Siro malli ja koot 35-47 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli pidemmällä varrella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  Normaali hinta: 241,00 €

  Special Price 192,80 €

 • BR Venetia ratsastussaappaat normal

  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. Upea 6cm korotus varressa joka koristettu kiiltonahalla ja kristalleilla. Siro malli ja koot 35-43 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli normaalivarrella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  Normaali hinta: 271,00 €

  Special Price 216,80 €

 • BR Venetia ratsastussaappaat wide

  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. Upea 6cm korotus varressa joka koristettu kiiltonahalla ja kristalleilla. Siro malli ja koot 35-43 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli leveämmällä varrella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  Normaali hinta: 271,00 €

  Special Price 216,80 €

 • BR Venetia ratsastussaappaat long

  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. Upea 6cm korotus varressa joka koristettu kiiltonahalla ja kristalleilla. Siro malli ja koot 35-43 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli pidemmällä varrella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  Normaali hinta: 271,00 €

  Special Price 216,80 €

 • BR Flavio normal ratsastussaappaat
  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. 5cm korotus varressa ja kannusstopparit. Siro malli joka istuu hyvin ja koot 35-47 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli normaalilla mitoituksella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  Normaali hinta: 241,00 €

  Special Price 192,80 €

 • BR Flavio wide ratsastussaappaat

  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. 5cm korotus varressa ja kannusstopparit. Siro malli joka istuu hyvin ja koot 35-47 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli leveällä varsimitoituksella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  Normaali hinta: 241,00 €

  Special Price 192,80 €

 • BR Flavio long ratsastussaappaat

  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. 5cm korotus varressa ja kannusstopparit. Siro malli joka istuu hyvin ja koot 35-47 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli pidemmällä varsimitoituksella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  Normaali hinta: 241,00 €

  Special Price 192,80 €

 • HKM ratsastussaappaat Tokio
  HKM:n helppohoitoiset ratsastussaappaat laadukasta synteettistä nahkaa. Pukemista helpoottavat nauhat ja pitkä vetoketju takana. Vetoketjun molemminpuolin integroitu jousto-osa joka parantaa saappaan istuvuuttaa ja sopivuutta huomattavasti. Pitävä luikuestekuvioitu kumipohja ja kannusstopparit. Musta väri ja koot 36-43. Tarkista sopiva koko mittataulukosta.

  Normaali hinta: 119,95 €

  Special Price 95,96 €

 • Busse ratsastussaappaat LAVAL

  Upeat nyörilliset ratsastussaappaat Bussen tapaan laadukasta aitoa nahkaa. Paljon eri kokoja ja varsimalleja, huomaathan että kun teet mittaukset huolellisesti saappaan hyvä istuvuus on varmempaa. Jousto vetoketjun vieressä antaa vielä noin 1cm pelivaran taulukon mittoihin nähden. Kumipohja ja siro malli jossa myös paikka kannukselle. Polo-saappaiden tapaan istuvuutta voi säätää tarpeen tulleen sopivaksi nauhojen avulla. Koulukorotus noin 7cm. Laadukas UKK-vetoketju.

  VINKKKI! Erivärisillä nauhoilla mahdollisuus päivittää saappaiden tyyli nopeasti!

  • made of beautiful Brazilian cowhide
  • appealing, continuous polo lacing to adjust the desired calf fit, lined with a leather tongue which is fixed by hook-and-loop fasteners, to prevent loosening of the lacing while the boots are not worn
  • lined and covered YKK®-zip at the back for easy pull-on and pull-out
  • discreet covered elastic insert for an ideal calf fit with a variance up to 1 cm
  • inner calf made of sturdy leather with special adhesive properties for perfect grip
  • boot top difference: 7 cm
  • zip puller covered by leather flap with press-button
  • at the heel additional zip-protection by leather flap with press-button
  • handmade, stabilised rubber multi-layer-sole with anti-slip ribbed sole and sturdy heel for riding
  • real leather-lining
  • removable, moulded inner sole

  Normaali hinta: 262,00 €

  Special Price 209,60 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2