Ratsastussaappaat

Tuotteet 1-24 / 32

Ratsastussaapas on klassinen ratsastusjalkine, eikä suotta. Pitkä, kovavartinen saapas tukee ja suojaa pohjetta oikealla tavalla ja ohut, sileä pohja antaa hyvän tuntuman jalustimeen. Pieni kanta estää jalkaterää liukumasta jalustimen läpi. Kyse ei siis ole vain tyylistä, vaan myös tarkoituksenmukaisuudesta ja turvallisuudesta.

Horsepron laajassa mallistossa on valittavana sekä nauhallisia että nauhattomia saappaita vetoketjulla tai ilman. Nahasta, kumista ja synteettisistä materiaaleista valmistettavia ratsastussaappaita on saatavana sekä kesä- että talvikäyttöön.

Nahkasaapas on kestävä ja laadukas jalkine harjoitteluun ja kilpailuihin. Horsepron nahkasaapasvalikoimasta löydät omaan jalkaasi ja lajiisi sopivimman saappaan säären pituudesta, varren jäykkyydestä ja nilkan asennosta riippumatta. Tarjolla on niin pelkistettyjä klassikoita kuin yksityiskohdilla viimeisteltyjä katseenkääntäjiäkin. Muistathan, että ominaisuutensa säilyttääkseen nahkasaapas kaipaa säännöllistä huoltoa.

Kumista tai synteettisestä materiaalista valmistetut ratsastussaappaat ovat edullinen ja huoleton vaihtoehto harrastuskäyttöön. Helppohoitoiset, vedenpitävät saappaat on helppo pukea ja riisua ja ne sopivat myös tallitöiden tekoon.

Parhaimmillaan ratsastussaapas istuu jalassa kuin hansikas. Mittatilaussaappaiden avulla varmistat saappaan täydellisen istuvuuden ja yksilöllisyyden. Kysy lisää eri vaihtoehdoista verkkokauppamme asiakaspalvelusta.

 • USG nahkasaappaat Ranger
  USG:n upeat nyöritetyt nahkasaappaat talviratsastukseen ja miksei vaikka kaupungille. Näiden saappaiden "juju" on upea nyöritys edessä jonka avulla voit säätää varren leveyden juuri sinulle sopivaksi. Saappaissa on takana myös vetoketju jonka johdosta ne ovat helpot pukea ja riisua. Saappaiden vuori on miellyttävää fleeceä ja pohjat ovat kumia liukuestekuvioilla. Laadukkaiden saappaiden viimeistely on tehty huolella ja mm. kaikki ompeleet ovat kontrastiompeleita. Väri ruskea ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 229,00 €

  Special Price 194,65 €

 • USG nahkasaappaat Crosslander Rovero
  Ne vedenpitävät nahkasaappaat! USG:n rento ja toimiva talvisaapas tallille tai ratsastukseen. Saappaan pinta ja varsi hyvin vettä hylkivää aitoa nupukkinahkaa, vedenpitävä kalvo sisävuoressa ja tukeva liukuestekuvioitu Lexington-pohja. Väri kuvan ruskea ja koot 37-43. Varren leveys noin 40cm ja parin paino noin 1450g. VINKKI! Muista kuitenkin aina nahkasaappaiden hyvä hoito jotta ne säilyvät pitkään hyvinä myös pinnaltaan. Suosittelemme aina nahkasaappaille kyllästyssprayn käyttöä sekä säännöllistä puhdistusta ja hoitoa.

  Normaali hinta: 189,00 €

  Special Price 160,65 €

 • Busse talviratsastussaappaat PARIS-WINTER
  Bussen modernit ja lämpimät talviratsastussaappaat aitoa nahkaa teddyvuorella. Pitkä vetoketju takana ja joustavat nauhat. Noin 7cm korotus varressa ja saappaan varren sisäpinnassa grip-nahka joka antaa hyvän pidon ja kestävyyden. Koot 37-43 ja jopa 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta.

  Normaali hinta: 232,00 €

  Special Price 197,20 €

 • Busse ratsastussaappaat ITALIA
  Bussen perinteiset PVC-saappaat ratsastukseen kannusstopparilla. Helppohoitoiset vedenpitävät saappaat joissa koot myös lapsille!

  Normaali hinta: 43,95 €

  Special Price 37,36 €

 • Busse ratsastussaappaat MONZA
  Bussen tukevat ratsastussaappaat on valmistettu vettähylkivästä nupukkinahasta. Hienovarainen peitetty jousto pohkeessa. Vuorattu ja peitetty YKK®-vetoketju helpottaa saappaiden jalkaan vetämistä. Non-slip TPR-kuminen pohja tukevalla kannalla. Kaksi varsimitoitusta ja koot 37-43. Saappaiden väri on tummanruskea. Tarkista sopiva koko taulukosta!

  Normaali hinta: 135,90 €

  Special Price 115,52 €

 • Busse ratsastussaappaat PARIS Black
  Bussen muodikkaat ja urheilulliset nahkaratsastussaappaat on valmistettu parhaasta vasikannahasta. Edessä joustava nauhoitus. Pohkeen sisäpuoli on tehty tukevasta nahasta, jossa on hyvä pito. Vetoketjun pää peitetty nepparillisella läpällä. Kantapäässä on myös läppä vetoketjun suojana. Iskuja vaimentava kumipohja ja tukeva kanta takaavat mukavan ratsastus- ja kävelykokemuksen. Irroitettava sisäpohjallinen. Koot 37-45 ja 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta.
  232,00 €
 • Busse ratsastussaappaat MARSEILLE
  Bussen modernit ratsastussaappaat ovat pehmeät ja anatomisesti muotoillut. Ne on valmistettu parhaasta vasikannahasta. Pohkeen sisäpuoli on tehty tukevasta nahasta, jossa on hyvä pito. Takana olevan vetoketjun toisella puolella on istuvuutta parantava jousto. Saappaan pohjat ovat iskuja vaimentavat ja niissä on tukeva kanta. Koot 37-43 ja 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta!

  Normaali hinta: 242,00 €

  Special Price 205,70 €

 • Ratsastussappaat Style
  Sporttiset ja kevyet slim fit ratsastussappaat jotka mukavat käytössä ja edulliset hankkia. Elastiset nauhat edessä ja vetoketju takana helpottavat pukemista ja riisumista. Vedenpitävä pohja ja jalkaterän pinta vettä hylkivää synteettista nahkaa ja varsi kevyesti topattu polyestri. Tässä mallissa elastinen jousto veteketjun molemmin puolin mutta tee silti huolellisesti mittaukset ratsastusvaatteissa ja vertaa taulukon kokoihin. Koot 28-44.

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 55,96 €

 • Talviratsastussaappaat Dublin Winter
  Kivat nyöritetyt ratsastussaapaat aitoa nahkaa joissa myös lämmin ja pehmeä teddy-vuori. Vedenpitävä kumipohja ja pitkä vetoketju takana. Lämmin ja vettä hylkivä saapas talviratsastukseen jonka leveyttä voit säätää nauhojen avulla juuri itsellesi sopivaksi!

  Normaali hinta: 142,95 €

  Special Price 114,36 €

 • Ratsastussaappaat Dublin
  Ihastuttavat nyöritetyt ratsastussaapaat aitoa nahkaa vetoketjulla. Vedenpitävä kumipohja ja pitkä vetoketju takana. Säädä leveys nauhojen avulla juuri itsellesi sopivaksi!

  Normaali hinta: 142,95 €

  Special Price 114,36 €

 • Ratsastussaappaat Sevilla long/narrow
  Aitoa nahkaa olevat ratsastussaappaat joissa pitkä ja kapea varren mitoitus. Tässä mallissa vetekoteju takana ja elastiset nauhat edessä sekä tuet kannuksille. Varren istuvuuden varmistaa elastinen jousto vetoketjun molemmin puolin. Vedenpitävä liukuestekuvioitu pohja. Tee mittaukset pohkeestasi ratsastusvaatteissa ja vertaa huolellisesti taulukon mittoihin.

  Normaali hinta: 125,95 €

  Special Price 100,76 €

 • BR Vincenza ratsastussaappaat normal

  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. 5cm korotus varressa ja kannusstopparit. Siro malli ja koot 35-47 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli normaalivarrella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  Normaali hinta: 239,00 €

  Special Price 203,15 €

 • BR Venetia ratsastussaappaat normal

  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. Upea 6cm korotus varressa joka koristettu kiiltonahalla ja kristalleilla. Siro malli ja koot 35-43 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli normaalivarrella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  Normaali hinta: 269,00 €

  Special Price 228,65 €

 • Imperial Riding ratsastussaappaat Nevada normal
  Imperial Ridingin täysnahkaiset ratsastussaappaat, jossa normaalileveä varsi. Saappaissa on nauhat sekä takana vetoketju.

  Normaali hinta: 191,95 €

  Special Price 163,16 €

 • Imperial Riding ratsastussaappaat Special Black normal
  Imperial Ridingin upeat nyöritetyt ratsastussaappaat aitoa nahkaa nahkavuorella. Näyttävät nauhat edessä ja pitkä vetoketju takana. Varressa myös pieni jousto joka yhdessä nauhojen kanssa tekee saappaista hyvin istuvat ja mukavat. Kumipohja. Varren mitoitus normaali. Tarkista mitat huolellisesti kokotaulukosta. You can choose for fancy colored laces or you keep them classic and put the tone to tone laces in it. It's your choice!

  Normaali hinta: 229,00 €

  Special Price 194,65 €

 • Königs Ratsastussaappaat Favorit

  Königsin laadukkaat ja suositut nahkasaappaat ratsastukseen, lajiin kuin lajiin. Perinteinen saapasmalli, jonka varsi on istuva ja jäykähkö. Saapas on valmistettu mustasta laadukkaasta nahasta ja varren etuosassa on perinteisesti sauma. Saapas on myös vuorattu kokonaan aidolla nahalla. Saappaan nahkapohja suojattu ohuella liukuestekuvioidulla kumilla. Saappaan varressa on takana keskellä jäykistäjä joka pitää saappaan hyvin muodossaan. Königs kruunu varressa.

  Jalkaterän koko 4=36 2/3, 4.5= 37 1/3, 5=38, 5.5=38 2/3, 6=39 1/3, 6.5=40, 7=40 2/3, 7.5=41 1/3. Tuotetiedoissa koon perässä suluissa on ilmoitettu varren mitat  (sisäpituus/pohkeen leveys cm.) Tarkista mitat huolellisesti normaaleissa ratsastusvaatteissasi ja kysy tarvittaessa apua mittaukseen asiakaspalvelusta.
  Kaikkia Königs saapasmalleja on saatavissa tilauksesta kauttamme kaikissa taulukkomitoissa myös ja mittatilauksena.

  Normaali hinta: 402,00 €

  Special Price 199,00 €

 • Talviratsastussaappaat Country Artic

  HKM:n rennot aitoa rasvanahkaa oleva ratsastussaappaat moneen menoon. Kestävästä ja vettä hylkivästä rasvanahasta valmistettu saapas on teddy vuorattu lämpimäksi ja mukavaksi. Hyvä kumipohja on liukuestekuvioitu. Saappaassa on myös pukemista helpottava vetoketju takana ja elastinen varren yläosa. Koot 36-42 normaali mitoituksella.

  Tarkista mitat huolellisesti, varren leveys mitataan pohkeen leveimmästä kohdasta ja varren pituus polvitaipeesta lattiaan saakka.

  Normaali hinta: 132,95 €

  Special Price 106,36 €

 • Ratsastussaappaat Spain Short/Wide
  Spain ratsastussaappaat aitoa nahkaa lyhyellä ja leveällä varrella.
  Todella upeat nauhalliset ratsastussaappaat joissa vetoketju takana. Erittäin laadukasta nahkaa olevissa saappaissa on myös mukava nahkavuori ja kuminen liukuestekuvioitu pohja. Takana myös nepparikiinitys ylhäällä. Kaksi väriä, perinteinen musta ja kaunis ruskea. Koot 36-44.
  Tarkasta sopiva koko taulukosta ja tee mittaukset huolellisesti, sillä näissä laatusaappaissa ei ole joustavaa resoria takana. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon valinnassa.

  Normaali hinta: 199,95 €

  Special Price 159,96 €

 • Talviratsastussaappaat Alaska
  Lämmin vuorellinen leather look- talvisaapas ratsastukseen. Saappaiden materiaali on pakkasen kestävää keinonahkaa joka helppo pitää puhtaana ja pitää hyvin myös vettä ja loskaa. Saappaiden pohja hyvin liukuestekuvioitu ja varren leveys on sädettävissä tarroilla. Saappanvarsi on vahvistettu pohkeen sisäpinnalta ja saappaissa myös nauhat sekä stoppari kannukselle. Koot 28-46.

  Normaali hinta: 52,95 €

  Special Price 42,36 €

 • Talvisaappaat Kodiak Fashion
  Ihanan lämpöiset teddyvuoriset talvisaappaat kengät nauhoilla ratsastukseen ja tallille. Sappaiden 100% vedenpitävä jalkaterä on luonnonkumia ja tikattu varsi on helppohoitoista vettä ja kuraa hylkivää polyesteriä. Tukeva pohja pitäväksi liukuestekuvioitu. Kenkien ulkönäön viimeistelee näyttävä nyöritys. Helpot pukea ilman että nauhoja tarvitsee avata, sillä näissä saappaissa on myös vetoketju takana ja pohkeessa keinonahkainen vahvike. Musta väri ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 52,95 €

  Special Price 42,36 €

 • Ratsastussaappaat Rimini

  Hyvät ja kivan hintaiset nahkaiset ratsastussaappaat vetoketjulla. Pitkä vetoketju varressa takana sekä jousto. Saappaan pinta on aitoa nahkaa! Pitävä, joustava sekä vedenpitävä kumipohja. Stopparit kannuksille. Koot 37-42.
  Mittaa pohkeen ympärys sen leveimmästä kohdasta ja pituus lattiasta polvitaipeeseen. Jos haluat apua mittaukseen tai lisätietoja tuotteesta kysy asiakaspalvelusta.

  Normaali hinta: 119,95 €

  Special Price 95,96 €

 • Ratsastussaappaat Spain Wide
  Spain ratsastussaappaat aitoa nahkaa leveällä varrella.
  Todella upeat nauhalliset ratsastussaappaat joissa vetoketju takana. Erittäin laadukasta nahkaa olevissa saappaissa on myös mukava nahkavuori ja kuminen liukuestekuvioitu pohja. Takana myös nepparikiinitys ylhäällä. Kaksi väriä, perinteinen musta ja kaunis ruskea. Koot 36-44.
  Tarkasta sopiva koko taulukosta ja tee mittaukset huolellisesti, sillä näissä laatusaappaissa ei ole joustavaa resoria takana. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon valinnassa.

  Normaali hinta: 199,95 €

  Special Price 159,96 €

 • Ratsastussaappaat Spain Short
  Spain ratsastussaappaat aitoa nahkaa lyhyellä varrella.
  Todella upeat nauhalliset ratsastussaappaat joissa vetoketju takana. Erittäin laadukasta nahkaa olevissa saappaissa on myös mukava nahkavuori ja kuminen liukuestekuvioitu pohja. Takana myös nepparikiinitys ylhäällä. Kaksi väriä, perinteinen musta ja kaunis ruskea. Koot 36-44.
  Tarkasta sopiva koko taulukosta ja tee mittaukset huolellisesti, sillä näissä laatusaappaissa ei ole joustavaa resoria takana. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon valinnassa.

  Normaali hinta: 199,95 €

  Special Price 159,96 €

 • Busse ratsastussaappaat Turin
  Bussen sporttinen ja edullinen ratsastussaapas vetoketjulla helppohoitoista easy-care keinonahkaa joka on silti hengittävä ja mukava käytössä. Ratsastussaapas joka näyttää tyylikkäältä ja on viimeistellyn tuntuinen myös jalasssa. Pitkä laadukas YKK-vetoketju takana, joustavat nauhat edessä sekä elastinen jousto varressa (max. +2cm) lisäävät käyttömukavuuttaa ja helpottavat saappaiden pukemista ja riisumista. Ns. koulukorotus varressa 5cm sekä tuet kannuksille. Tukeva, liukuestekuvioitu ja iskuja vaimentava pohja. Väri musta. Koot 34-43 ja neljä varsimitoitusta, normaali (N), kapea (NE), leveä (W) ja extra leveä (NXW). Tarkista varren mitat ja mittausohjeet huolellisesti. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon valinnassa.

  Normaali hinta: 129,90 €

  Special Price 110,42 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2