Ratsastussaappaat

Tuotteet 1-24 / 27

Ratsastussaapas on klassinen ratsastusjalkine, eikä suotta. Pitkä, kovavartinen saapas tukee ja suojaa pohjetta oikealla tavalla ja ohut, sileä pohja antaa hyvän tuntuman jalustimeen. Pieni kanta estää jalkaterää liukumasta jalustimen läpi. Kyse ei siis ole vain tyylistä, vaan myös tarkoituksenmukaisuudesta ja turvallisuudesta.

Horsepron laajassa mallistossa on valittavana sekä nauhallisia että nauhattomia saappaita vetoketjulla tai ilman. Nahasta, kumista ja synteettisistä materiaaleista valmistettavia ratsastussaappaita on saatavana sekä kesä- että talvikäyttöön.

Nahkasaapas on kestävä ja laadukas jalkine harjoitteluun ja kilpailuihin. Horsepron nahkasaapasvalikoimasta löydät omaan jalkaasi ja lajiisi sopivimman saappaan säären pituudesta, varren jäykkyydestä ja nilkan asennosta riippumatta. Tarjolla on niin pelkistettyjä klassikoita kuin yksityiskohdilla viimeisteltyjä katseenkääntäjiäkin. Muistathan, että ominaisuutensa säilyttääkseen nahkasaapas kaipaa säännöllistä huoltoa.

Kumista tai synteettisestä materiaalista valmistetut ratsastussaappaat ovat edullinen ja huoleton vaihtoehto harrastuskäyttöön. Helppohoitoiset, vedenpitävät saappaat on helppo pukea ja riisua ja ne sopivat myös tallitöiden tekoon.

Parhaimmillaan ratsastussaapas istuu jalassa kuin hansikas. Mittatilaussaappaiden avulla varmistat saappaan täydellisen istuvuuden ja yksilöllisyyden. Kysy lisää eri vaihtoehdoista verkkokauppamme asiakaspalvelusta.

 • USG nahkasaappaat Ranger
  USG:n upeat nyöritetyt nahkasaappaat talviratsastukseen ja miksei vaikka kaupungille. Näiden saappaiden "juju" on upea nyöritys edessä jonka avulla voit säätää varren leveyden juuri sinulle sopivaksi. Saappaissa on takana myös vetoketju jonka johdosta ne ovat helpot pukea ja riisua. Saappaiden vuori on miellyttävää fleeceä ja pohjat ovat kumia liukuestekuvioilla. Laadukkaiden saappaiden viimeistely on tehty huolella ja mm. kaikki ompeleet ovat kontrastiompeleita. Väri ruskea ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 229,00 €

  Special Price 68,70 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG nahkasaappaat Crosslander Rovero
  Ne vedenpitävät nahkasaappaat! USG:n rento ja toimiva talvisaapas tallille tai ratsastukseen. Saappaan pinta ja varsi hyvin vettä hylkivää aitoa nupukkinahkaa, vedenpitävä kalvo sisävuoressa ja tukeva liukuestekuvioitu Lexington-pohja. Väri kuvan ruskea ja koot 37-43. Varren leveys noin 40cm ja parin paino noin 1450g. VINKKI! Muista kuitenkin aina nahkasaappaiden hyvä hoito jotta ne säilyvät pitkään hyvinä myös pinnaltaan. Suosittelemme aina nahkasaappaille kyllästyssprayn käyttöä sekä säännöllistä puhdistusta ja hoitoa.

  Normaali hinta: 189,00 €

  Special Price 56,70 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse talviratsastussaappaat PARIS-WINTER
  Bussen modernit ja lämpimät talviratsastussaappaat aitoa nahkaa teddyvuorella. Pitkä vetoketju takana ja joustavat nauhat. Noin 7cm korotus varressa ja saappaan varren sisäpinnassa grip-nahka joka antaa hyvän pidon ja kestävyyden. Koot 37-43 ja jopa 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta.

  Normaali hinta: 237,00 €

  Special Price 71,10 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse ratsastussaappaat ITALIA
  Bussen perinteiset PVC-saappaat ratsastukseen kannusstopparilla. Helppohoitoiset vedenpitävät saappaat joissa koot myös lapsille!

  Normaali hinta: 48,95 €

  Special Price 14,69 €

 • HKM ratsastussaappaat Valencia standard
  HKM:n laadukkaat ja mukavat ratsastussaappaat aitoa nahkaa. Elastiset nauhat ja vetoketju takana helpottavat pukemista ja takana oleva "feeel good" jousto tekee istuvuudesta täydellisen ja mukavan myös käytössä. Liukuestekuvioitu nahkapohja ja stopparit kannuksille. Neljä väriä joista löytyy jokaiselle mieluinen vaihtoehto ja koot 36-46. Tarkista oikea kokosi huolellisesti taulukosta! VINKKI! Jos et löytänyt kokotaulukosta sopivaa, koko kysy lisätietoja asiakaspalvelusta sillä tätä mallia on tilauksesta saatavissa myös pitkällä varrella, lyhyellä varrella ja leveällä varrella. Myös lapsille omat koot tilauksesta!

  Normaali hinta: 199,95 €

  Special Price 59,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastussappaat Style
  Sporttiset ja kevyet slim fit ratsastussappaat jotka mukavat käytössä ja edulliset hankkia. Elastiset nauhat edessä ja vetoketju takana helpottavat pukemista ja riisumista. Vedenpitävä pohja ja jalkaterän pinta vettä hylkivää synteettista nahkaa ja varsi kevyesti topattu polyestri. Tässä mallissa elastinen jousto veteketjun molemmin puolin mutta tee silti huolellisesti mittaukset ratsastusvaatteissa ja vertaa taulukon kokoihin. Koot 28-44.

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 20,99 €

 • Ratsastussaappaat Italy long/narrow
  Laadukkaat vetoketjulliset ratsastussaappaat aitoa nahkaa pitkällä ja kapealla varrella. Leveys 38cm ja pituus 52cm. Erittäin laadukasta nahkaa olevissa saappaissa on myös mukava nahkavuori ja kuminen liukuestekuvioitu pohja. Takana myös nepparikiinitys ylhäällä. Tarkasta sopiva koko tee mittaukset huolellisesti, sillä näissä laatusaappaissa ei ole joustavaa resoria takana.

  Normaali hinta: 184,95 €

  Special Price 55,49 €

 • Talviratsastussaappaat Dublin Winter
  Kivat nyöritetyt ratsastussaapaat aitoa nahkaa joissa myös lämmin ja pehmeä teddy-vuori. Vedenpitävä kumipohja ja pitkä vetoketju takana. Lämmin ja vettä hylkivä saapas talviratsastukseen jonka leveyttä voit säätää nauhojen avulla juuri itsellesi sopivaksi!

  Normaali hinta: 142,95 €

  Special Price 42,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastussaappaat Dublin
  Ihastuttavat nyöritetyt ratsastussaapaat aitoa nahkaa vetoketjulla. Vedenpitävä kumipohja ja pitkä vetoketju takana. Säädä leveys nauhojen avulla juuri itsellesi sopivaksi!

  Normaali hinta: 142,95 €

  Special Price 42,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastussaappaat Sevilla long/narrow
  Aitoa nahkaa olevat ratsastussaappaat joissa pitkä ja kapea varren mitoitus. Tässä mallissa vetekoteju takana ja elastiset nauhat edessä sekä tuet kannuksille. Varren istuvuuden varmistaa elastinen jousto vetoketjun molemmin puolin. Vedenpitävä liukuestekuvioitu pohja. Tee mittaukset pohkeestasi ratsastusvaatteissa ja vertaa huolellisesti taulukon mittoihin.

  Normaali hinta: 127,95 €

  Special Price 38,39 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Vincenza ratsastussaappaat normal

  BR:n uudet nahkaiset nauhalliset ratsastussaappaat pitkällä vetoketjulla. Aitoa pehmeää nahkaa olevat saappaat on valmistettu Euroopassa ja niissä on istuvuuden varmistamiseksi pieni jousto takana. Elastiset nauhat ja hyvä pitävä kumipohja sekä iskuvaimennus kantapäässä. Metallilla vahvistettu pohja jakaa paineen tasaisesti ja on vakaa jalustimessa. 5cm korotus varressa ja kannusstopparit. Siro malli ja koot 35-47 ja kolme eri varsimitoitusta. Tämä malli normaalivarrella, tarkista saappaan mitat kokotaulukosta ja tee mittaukset huolellisesti.

  Normaali hinta: 241,00 €

  Special Price 72,30 €

 • Talviratsastussaappaat KANATA

  Bussen lmpimät vuoratut saappaat talviratsastukseen ja tallille. Keinokarvainen lämmin vuori ja vedenpitävä TPR-pohja. Varren leveys on helposti tarroilla säädettävissä sopivaksi. Koot 34-43.

  • warm winter boots for riding
  • completely lined with isolating faux fur
  • top of shaft with faux fur rim
  • hook-and-loop fasteners on the side for easy pull-on and take-off as well as individual adjustment to calf
  • reflecting stripes at the back and at the hook-and-loop fasteners for more visibility
  • stable, waterproof TPR-foot and round grip sole with sturdy heel
  • upper material made of hard-wearing Oxford-polyester with reinforcement in calf area
  • easy-care because surface can be wiped off

  Normaali hinta: 62,90 €

  Special Price 18,87 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse ratsastussaappaat LAVAL black
  Upeat nyörilliset ratsastussaappaat Bussen tapaan laadukasta aitoa nahkaa. Paljon eri kokoja ja varsimalleja, huomaathan että kun teet mittaukset huolellisesti saappaan hyvä istuvuus on varmempaa. Jousto vetoketjun vieressä antaa vielä noin 1cm pelivaran taulukon mittoihin nähden. Kumipohja ja siro malli jossa myös paikka kannukselle. Polo-saappaiden tapaan istuvuutta voi säätää tarpeen tulleen sopivaksi nauhojen avulla. Koulukorotus noin 7cm. Laadukas UKK-vetoketju. VINKKKI! Erivärisillä nauhoilla mahdollisuus päivittää saappaiden tyyli nopeasti!

  Normaali hinta: 262,00 €

  Special Price 78,60 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse ratsastussaappaat LAVAL blue

  Upeat nyörilliset ratsastussaappaat Bussen tapaan laadukasta aitoa nahkaa. Paljon eri kokoja ja varsimalleja, huomaathan että kun teet mittaukset huolellisesti saappaan hyvä istuvuus on varmempaa. Jousto vetoketjun vieressä antaa vielä noin 1cm pelivaran taulukon mittoihin nähden. Kumipohja ja siro malli jossa myös paikka kannukselle. Polo-saappaiden tapaan istuvuutta voi säätää tarpeen tulleen sopivaksi nauhojen avulla. Koulukorotus noin 7cm. Laadukas UKK-vetoketju.

  VINKKKI! Erivärisillä nauhoilla mahdollisuus päivittää saappaiden tyyli nopeasti!

  Normaali hinta: 262,00 €

  Special Price 78,60 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastussaappaat Glasgow Winter Style

  Tyylikkäät rasvanahkaiset ratsastussappaat talviratsastukseen joissa on keinokarvainen lämmin vuori. Vetoketju takana ja elastinen insertti varressa joka tekee saappaista hyvin istuvat, jalan muotoon mukautuvat sekä makuvat käytössä. Memory foam-pohjallinen. Kiva ruskea väri.

  - synthetic sole
  - interior synthetic
  - oiled leather
  - faux fur lining
  - non-slip sole
  - inner sole with memory foam
  - extra sturdy zipper
  - elasticated insert outside at the calf for perfect adjustment

  Normaali hinta: 139,95 €

  Special Price 41,99 €

 • Königs Ratsastussaappaat Favorit

  Königsin laadukkaat ja suositut nahkasaappaat ratsastukseen, lajiin kuin lajiin. Perinteinen saapasmalli, jonka varsi on istuva ja jäykähkö. Saapas on valmistettu mustasta laadukkaasta nahasta ja varren etuosassa on perinteisesti sauma. Saapas on myös vuorattu kokonaan aidolla nahalla. Saappaan nahkapohja suojattu ohuella liukuestekuvioidulla kumilla. Saappaan varressa on takana keskellä jäykistäjä joka pitää saappaan hyvin muodossaan. Königs kruunu varressa.

  Jalkaterän koko 4=36 2/3, 4.5= 37 1/3, 5=38, 5.5=38 2/3, 6=39 1/3, 6.5=40, 7=40 2/3, 7.5=41 1/3. Tuotetiedoissa koon perässä suluissa on ilmoitettu varren mitat  (sisäpituus/pohkeen leveys cm.) Tarkista mitat huolellisesti normaaleissa ratsastusvaatteissasi ja kysy tarvittaessa apua mittaukseen asiakaspalvelusta.
  Kaikkia Königs saapasmalleja on saatavissa tilauksesta kauttamme kaikissa taulukkomitoissa myös ja mittatilauksena.

  Normaali hinta: 401,00 €

  Special Price 120,30 €

 • Talviratsastussaappaat Country Artic

  HKM:n rennot aitoa rasvanahkaa oleva ratsastussaappaat moneen menoon. Kestävästä ja vettä hylkivästä rasvanahasta valmistettu saapas on teddy vuorattu lämpimäksi ja mukavaksi. Hyvä kumipohja on liukuestekuvioitu. Saappaassa on myös pukemista helpottava vetoketju takana ja elastinen varren yläosa. Koot 36-42 normaali mitoituksella.

  Tarkista mitat huolellisesti, varren leveys mitataan pohkeen leveimmästä kohdasta ja varren pituus polvitaipeesta lattiaan saakka.

  Normaali hinta: 139,95 €

  Special Price 41,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Talviratsastussaappaat Alaska
  Lämmin vuorellinen leather look- talvisaapas ratsastukseen. Saappaiden materiaali on pakkasen kestävää keinonahkaa joka helppo pitää puhtaana ja pitää hyvin myös vettä ja loskaa. Saappaiden pohja hyvin liukuestekuvioitu ja varren leveys on sädettävissä tarroilla. Saappanvarsi on vahvistettu pohkeen sisäpinnalta ja saappaissa myös nauhat sekä stoppari kannukselle. Koot 28-46.

  Normaali hinta: 52,95 €

  Special Price 15,89 €

 • Talvisaappaat Kodiak Fashion
  Ihanan lämpöiset teddyvuoriset talvisaappaat kengät nauhoilla ratsastukseen ja tallille. Sappaiden 100% vedenpitävä jalkaterä on luonnonkumia ja tikattu varsi on helppohoitoista vettä ja kuraa hylkivää polyesteriä. Tukeva pohja pitäväksi liukuestekuvioitu. Kenkien ulkönäön viimeistelee näyttävä nyöritys. Helpot pukea ilman että nauhoja tarvitsee avata, sillä näissä saappaissa on myös vetoketju takana ja pohkeessa keinonahkainen vahvike. Musta väri ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 62,95 €

  Special Price 18,89 €

 • Ratsastussaappaat Rimini

  Hyvät ja kivan hintaiset nahkaiset ratsastussaappaat vetoketjulla. Pitkä vetoketju varressa takana sekä jousto. Saappaan pinta on aitoa nahkaa! Pitävä, joustava sekä vedenpitävä kumipohja. Stopparit kannuksille. Koot 37-42.
  Mittaa pohkeen ympärys sen leveimmästä kohdasta ja pituus lattiasta polvitaipeeseen. Jos haluat apua mittaukseen tai lisätietoja tuotteesta kysy asiakaspalvelusta.

  Normaali hinta: 121,95 €

  Special Price 36,59 €

 • Ratsastussaappaat Spain Wide
  Spain ratsastussaappaat aitoa nahkaa leveällä varrella.
  Todella upeat nauhalliset ratsastussaappaat joissa vetoketju takana. Erittäin laadukasta nahkaa olevissa saappaissa on myös mukava nahkavuori ja kuminen liukuestekuvioitu pohja. Takana myös nepparikiinitys ylhäällä. Kaksi väriä, perinteinen musta ja kaunis ruskea. Koot 36-44.
  Tarkasta sopiva koko taulukosta ja tee mittaukset huolellisesti, sillä näissä laatusaappaissa ei ole joustavaa resoria takana. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon valinnassa.

  Normaali hinta: 201,95 €

  Special Price 60,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse ratsastussaappaat Turin
  Bussen sporttinen ja edullinen ratsastussaapas vetoketjulla helppohoitoista easy-care keinonahkaa joka on silti hengittävä ja mukava käytössä. Ratsastussaapas joka näyttää tyylikkäältä ja on viimeistellyn tuntuinen myös jalasssa. Pitkä laadukas YKK-vetoketju takana, joustavat nauhat edessä sekä elastinen jousto varressa (max. +2cm) lisäävät käyttömukavuuttaa ja helpottavat saappaiden pukemista ja riisumista. Ns. koulukorotus varressa 5cm sekä tuet kannuksille. Tukeva, liukuestekuvioitu ja iskuja vaimentava pohja. Väri musta. Koot 34-43 ja neljä varsimitoitusta, normaali (N), kapea (NE), leveä (W) ja extra leveä (NXW). Tarkista varren mitat ja mittausohjeet huolellisesti. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon valinnassa.

  Normaali hinta: 132,90 €

  Special Price 39,87 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastussaappaat Spain Long
  Spain ratsastussaappaat aitoa nahkaa pitkällä ja kapealla varrella.
  Todella upeat nauhalliset ratsastussaappaat joissa vetoketju takana. Erittäin laadukasta nahkaa olevissa saappaissa on myös mukava nahkavuori ja kuminen liukuestekuvioitu pohja. Takana myös nepparikiinitys ylhäällä. Kaksi väriä, perinteinen musta ja kaunis ruskea. Koot 36-44.
  Tarkasta sopiva koko taulukosta ja tee mittaukset huolellisesti, sillä näissä laatusaappaissa ei ole joustavaa resoria takana. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon valinnassa.

  Normaali hinta: 201,95 €

  Special Price 60,59 €

 • Ratsastussaappaat Storm
  Rento aitoa nahkaa oleva ratsastussaapas moneen menoon. Kestävästä ja vettä hylkivästä "rasvanahasta" valmistettu saapas on vuorillinen ja pohjaltaan liukuestekuvioitu. Saappaassa on myös pukemista helpottava vetoketju takana ja elastinen varren yläosa. Tässä saappaassa erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Väri musta ja koot 35-46 normaali mitoituksella. Tarkista oikea koko, varren mitat on ilmoitettu tuotetiedoissa koon perässä (leveys/pituus cm).

  Normaali hinta: 136,89 €

  Special Price 41,07 €

  Tilapäisesti loppu

Sivu:
 1. 1
 2. 2