Tallikengät

20 Tuotetta

Tallikengät soveltuvat niin ratsastukseen, tallitöiden tekoon kuin muihinkin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Nilkkaa tukevat, paksupohjaiset kengät valmistetaan vettähylkivistä mutta hengittävistä materiaaleista ja osassa malleja on myös metallinen turvakärki.

 • Tallikengät Thermo
  Kivat tallikengät jotka ovat lämpimät ja mukavat eivätkä pienestä hätkähdä. Nauhallisten kenkien materiaali helposti puhdistettava ja vettäpitävää luonnonkumia ja varsi vettähylkivää ja turkisvuorattua keinonahkaa. Kengissä hyvä liukuestekuvioitu pohja. Värit musta ja ruskea. Koot 36-42.

  Normaali hinta: 41,95 €

  Special Price 33,56 €

 • Br Jodhpurit Burly Nubuck Turvakärjellä
  BR:n tyylikäs ja turvallinen jodhpurkenkä ratsastukseen. Kengät valmistettu vedenpitävästä vahatusta aidosta nupukkinahkasta. Kengässä komposiitista oleva turvakärki joka suojaa varpaita mutta on silti kevyt ja mukava käytössä. Kengät helppo pukea sekä riisua varressa olevan joustoresorin ansiosta. Kengissä liuottimen ja oöjyn kestävä liukuestekuvioitu pohja. Kenkien vuori on tekninen hiostamaton, antibakteerinen eikä se kerää hajuja. Koot 37-46.
  142,95 €
 • Tallikengät Hamilton
  Perinteiset ja lämpöiset joka sään nauhalliset tallikengät. Vedenpitävän kengän jakaterä on luonnonkumia ja varren kangasosa on teflon-käsitelty ja siksi vettä hylkivä ja helppo puhdistaa liasta. Kengissä on liukuestekuvioitu pohja ja heijastin takana. Kuraisten tallipihojen paras kumppani. Kaikki koot 32-46.
  29,95 €
 • BR Tallikengät Toronto
  BR:n sporttiset nupukkinahkaiset johdpurkengät talviratsastukseen. Laadukkaiden kenkien aito nupukkinahka on oljytty helppohoitseksi ja likaa sekä vettä hylkiväksi. Kengät ovat vuorattu ihanan lämpimiksi synteettisellä villalla.  Kenkien iskujavaimentava tukeva pohja on polyuretaania ja se on liukuestekuvioitu. Rosorit sivuilla helpottamassa pukemista. Lämpimät nahkakengät ja viimeistelty tyyli ratsastukseen, talliin ja vapaa-aikaan.
  Koot 36-43 ja väri musta.

  Normaali hinta: 102,95 €

  Special Price 61,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding talvikengät Colorful
  Imperial Ridingin värikkään kivat tallikengät joissa vettä ja likaa hylkivä kainonahkainen pinta ja varsi topattua polyesteriä keinokarvaisella somistella. Lämmin vuori myös jalkaterälle.

  Normaali hinta: 77,20 €

  Special Price 46,32 €

 • USG turvakärki jodhpur Walk & Work
  USG:n todella turvallinen ja miellyttävä turvanilkkuri. Valmistettu pehmeästä vahatusta nupukkinahkasta. Kengässä teräksinen palkki, (sertifioitu Euro Standard 12568). Kenkä on todella miellyttävä jalassa joustavuutensa vuoksi. Helppo pukea sekä riisua kengän kahta lenkkiä hyödyntäen. Ergonomisesti muotoiltu kantapää, liukuestekuvioitu pohja sekä irroitettava sisäpohja. Kenkien vuori on edistyksellistä dermo dry käsiteltyä nahkaa. Dermo dry on hengittävä, antibakteerinen ja kosteutta imevä joka takaa jaloillesi kuivan ja raikkaan tunteen. Väri tumma ruskea mustilla yksityiskohdilla, black/brown. Koot 37-45.
  114,40 €
 • Grup's® Rideline Jodhpur Ratsastuskengät
  USG:n Suositusta muckbootista jodhpur-malli myös ratsastukseen. 100% vedenpitävän kengän varsissa on joustavaa neopreenia joka helpottaa pukemista ja riisumista. Varren pituus on noin 10cm (koossa 37) ja parin paino noin 1100g. Tässä täysin huoltovapaa kenkä ratsastukseen ja tallihommiin. Kenkien jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Kantapää on iskuja vaimentava HEXZORB. Kenkien anatominen muotoiltu ja neopreeni vuoraus jakaterässä tekee niistä mukavan lämpimät ja pitävät jalkasi lämpiminä vielä -20 asteen pakkasessa tai vaihtoehtoisesti +20 asteen lämpötilassakaan kenkä ei hiosta. Väri musta ja koot 37-42.

  Normaali hinta: 95,50 €

  Special Price 76,40 €

 • Grup's® Rachel Tallikengät
  GRUP'Sin parhaat kevyet, mukavat, vedenpitävät ja likaahylkivät kengät talliin. Todellinen joka sään tallikenkä on vuorattu pehmeällä ja hengittävällä neopreenillä ja kengän helposti puhdistettava pinta on luonnokumia. Kenkä on jalassa ja liikkuessa mukava kuin lenkkari mutta sillä on myös kumisappaan parhaat ominaisuudet sekä liukuestekuvioitu pohja. Koot 37-42 ja kuvan vihreä väri. Paino parille 700g. Nämä kengät toimivat aina olipa pakkasta -20 asetta tai lämmintä +20 astetta, eli nämä kengät eivät myöskään hiosta. Toimivat loistavasti myös koiranulkoilutuksessa ja puutarhatöissä!

  Normaali hinta: 78,40 €

  Special Price 47,04 €

 • Grub's® Field Saappaat
  USG:n GRUP'Sin parhaat kevyet, mukavat, vedenpitävät ja likaahylkivät saappaat talliin lyhyellä varrella. Todellinen joka sään saapas on vuorattu pehmeällä ja hengittävällä neopreenillä ja sappaiden helposti puhdistettava pinta on luonnokumia. Sappaat ovat jalassa ja liikkuessa mukavat kuin lenkkarit mutta sillä on myös kumisappaan parhaat ominaisuudet sekä liukuestekuvioitu pohja. Koot 37-42 ja kuvan vihreä väri. Paino parille 1400g. Nämä saappaat toimivat aina olipa pakkasta -20 asetta tai lämmintä +20 astetta, eli eivät myöskään hiosta. Toimivat myös koiranulkoilutuksessa ja puutarhatöissä!

  Normaali hinta: 95,90 €

  Special Price 76,72 €

 • Grup'S® Iceline Saappaat
  USG:n Iceline-saappaan takuulla 100% vedenpitävä varsi on joustavaa ja lämmintä neopreenia kuten myös sappaan vuori. Varren pituus on noin 36cm (koossa 38) ja parin paino noin 1720g. Tässä täysin huoltovapaa saapas joka sopii kaikkeen kun jalat pitää suojata märältä, kuaralta tai pakkaselta. Saappaan jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Saapas on anatomisesti muotoiltu ja niissä jalkasi jaksavat väsymättä koko päivän. Iskuja vaimentava Hexzorb kantapää. Taattu käyttömukavuus -20 asteen pakkasesta aina +20 asteen lämpötilaan eli saappaat eivät myöskään hiosta.

  Normaali hinta: 132,00 €

  Special Price 79,20 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG tallikengät Outdoor
  USG:n Crosslander® tallikengät perinteisesti nauhoilla. Lämpimät ja mukavat kengät tallihommiin jotka eivät kastu ja ovat helposti puhdistettavissa. Nauhallisten kenkien materiaali vedenpitävää luonnonkumia ja varsi vettähylkivää polyesteriä. Kengissä hyvä liukuestekuvioitu pohja ja kontrastiväriset nauhat. Väri musta ja koot 36-45.

  Normaali hinta: 44,00 €

  Special Price 35,20 €

 • Busse tallikengät DENVER-WINTER
  Bussen lämpimästi vuoratut korkealaatuisista materiaaleista valmistetut tallikengät ovat vedenpitävät ja tukevat. Vuori on hengittävä ja nopeasti kuivava. Sisäpohjalliset ovat irrotettavast ja muotoillut.
  133,00 €
 • Premiere tallikengät Mucker Boots All Weather
  Premieren hyvät ja lämpimät All-Weather ratsastus- ja tallikengät. Tekoturkisvuori ja liukuestekuvioidut kumipohjat. Varsi on kestävää 600D Oxford nailonia ja vetoketju kestävää YKK-laatua. Vetoketjun ansiosta kengät on helppo pukea ja riisua. 100% vedenpitävä kärki on nopea ja helppo puhdistaa huuhtelemalla. Koot 36 - 46, väri musta.

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 25,77 €

 • Busse turvakengät PROTECTION
  Bussen nahkaisissa turvakengissä on teräskärki. Nilkansivuilla on joustot, jotka parantava istuvuutta ja helpottavat jalkaan vetämistä. Kenkien pohjat on muotoillut ja kannat vaimentavat hyvin iskuja. Kengät on valmistettu vahatusta puhvelinnahasta. Sisäpohjallinen on muotoiltu ja irrotettava.
  123,00 €
 • Tallikengät Alaska
  Lämpimät talli- ja ratsastuskengät nauhoilla. Pehmäksi ja lämpimäksi topattu kenkä jossa likaa ja vettä hylkivä pinta. Siro kiva malli joka sopii myös chpasien kanssa talviratsastukseen.
  49,95 €
 • Tallikengät Vancouver
  Lämpimät ja vedenpitävät tallikengät tarrakiinnityksellä. Pitävä pohja ja lämmin fleecevuori. Kengän 100% polyesteripinta on helppo pitää puhtaana. Kaikki koot 32-46.
  29,95 €
 • HV Polo talvikengät Glaslynn
  HV Polon tyylikkäät, sinapinkeltaiset talvikengät varrella. Sisusta teddyvuorella, korko ratsastukseen sopiva ja kiristysnauhat edessä. Tyylikäs ulkonäkö ja varsi lyhennettävissä kiinnitysnapin avulla.

  Normaali hinta: 71,96 €

  Special Price 43,18 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere talli- ja ratsastuskengät Quebec Zip
  Premieren vedenpitävä ja lämmin tallikenkä keliin kuin keliin. Tallitöihin ja ratsastukseen sopiva kenkä jossa pitävä ja tukeva pohja. Varsi tyylikkäästi tikattua 600D polyesteriä on vettä hylkivä ja pukemista helpottaa kestävä YKK- vetoketju. Musta väri ja koot 36-46.
  49,95 €
 • Horse Comfort jodphurit
  Mustaa pintanahkaa, helpot pukea joustoresoreiden ansiosta. Hyvin pitävä pohja sopii sekä ratsastukseen että tallitöihin.

  Normaali hinta: 69,00 €

  Special Price 41,40 €

 • HKM talvikengät Scotland
  HKM talvikengät Scotland sopivat moneen menoon. Vedenpitävä pohja on tukeva ja liukuestekuvioitu, kenkien koko jalkaterä on 100% vedenpitävä. Kestävä ja vettä sekä likaa hyvlikä varsi on trendikkäästi ruutukuosinen jossa somisteena myös nauhat. kengässä kauttaaltaan lämmin vuoraus. Koot naisille 36-42.

  Normaali hinta: 65,95 €

  Special Price 39,57 €