Talviratsastussaappaat

23 Tuotetta

Monissa eri malleissa saatavat talviratsastussaappaat on tarkoitettu erityisesti talviseen harrastamiseen. Ne tarjoavat suojaa kylmältä, kuralta ja kosteudelta ja niiden kuvioidut, paksut pohjat on suunniteltu liukkaita kelejä silmällä pitäen.

Saappaat pitävät paitsi jalkasi lämpiminä, ne ovat myös tyylikäs lisä asuusi. Meiltä löydät monia kestäviä malleja!

 • Talviratsastussaappaat Alaska
  Lämmin vuorellinen leather look- talvisaapas ratsastukseen. Saappaiden materiaali on pakkasen kestävää keinonahkaa joka helppo pitää puhtaana ja pitää hyvin myös vettä ja loskaa. Saappaiden pohja hyvin liukuestekuvioitu ja varren leveys on sädettävissä tarroilla. Saappanvarsi on vahvistettu pohkeen sisäpinnalta ja saappaissa myös nauhat sekä stoppari kannukselle. Koot 28-46.

  Normaali hinta: 52,95 €

  Special Price 42,36 €

 • Talvisaappaat Kodiak Fashion
  Ihanan lämpöiset teddyvuoriset talvisaappaat kengät nauhoilla ratsastukseen ja tallille. Sappaiden 100% vedenpitävä jalkaterä on luonnonkumia ja tikattu varsi on helppohoitoista vettä ja kuraa hylkivää polyesteriä. Tukeva pohja pitäväksi liukuestekuvioitu. Kenkien ulkönäön viimeistelee näyttävä nyöritys. Helpot pukea ilman että nauhoja tarvitsee avata, sillä näissä saappaissa on myös vetoketju takana ja pohkeessa keinonahkainen vahvike. Musta väri ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 52,95 €

  Special Price 42,36 €

 • BR talviratsastussaappaat Nova Zembla
  BR:n lämpimät thermo talviratsastussaappaat kylmiin pakkaspäiviin. Saappaiden materiaali on likaa ja vettä hylkivää 660D nailonia. Saappaissa hyvä säätömahdollisuus elastisten narujen ja varressa olevien tarrojen avulla. Kengissä tukeva liukuestekuvioitu pohja sekä lämmin synteettisestä villasta oleva vuoraus. Väri musta ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 101,95 €

  Special Price 81,56 €

 • Talviratsastussaappaat Kodiak
  Erittäin vedenpitävä thermosaapas ratsastukseen ja tallille. Tallikenkä tyyppinen kenkäosa luonnonkumia hyvällä liukuestekuvioidulla pohjalla. Saappaan varret helposti puhdistettavaa ja kestävää nailonia joiden leveyden säätö tarroilla. Saappaat ovat kokonaan teddyvuorelliset ja erittäin hyvillä heijastimilla varustetut. Tämä saapas on myös kevyt. Koot 32-46.

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 34,36 €

 • Premiere talviratsastussaappaat
  Premieren edulliset topparatsastussaappaat jotka vuorattu lämpimiksi keinokarvalla. Kenkäosa on vedenpitävä ja nylonvarsi topattu lämpimäksi. Leveyden säätö tarroilla. Heijastin varressa. Koot 35-46.

  Normaali hinta: 48,95 €

  Special Price 39,16 €

 • BR Talviratsastussaappaat Siberia
  BR:n ajattoman tyylikkäät ja lämpimät thermo talviratsastussaappaat nauhoilla pakkaspäiviin ja tallille. Saappaiden materiaali on likaa ja vettä hylkivää laadukasta mirkrokuitu polyuretania ja varsi hyvin eristävää sekä helppohoitoista Cordurraa. Saappaiden varsissa  hyvä säätömahdollisuus tarrojen avulla. Saappaissa tukeva liukuestekuvioitu pohja sekä lämmin keinoturkis vuoraus. Väri musta ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 121,95 €

  Special Price 97,56 €

 • Premiere ratsastussaappaat Nubuk
  Premieren rento aitoa rasvattua nupukkinahkaa oleva ratsastussaapas. Helppohoitoinen ja vettä hylkivä nupukkinahkainen ratsastussaapas jossa kokonaan villakankainen vuori. Saappaan tukeva pohja pitäväksi liukuestekuvioitu. Allrounder saappaassa myös pukemista helpottava vetoketju takana ja elastinen varren yläosa. Tyylikkäästi viimeistellyt yksityiskohdat. Varressa normaalimitoitus ja kaunis perforointi. Värit musta ja ruskea, koot 36-40.

  Normaali hinta: 112,95 €

  Special Price 90,36 €

 • BR talviratsastussaappaat Greenland

  BR.n tyylikkäät nupukkinahkaiset talviratsastussaappaat. Saappaat vuorattu kokonaan synteettisellä villalla, mikä pitää jalat lämpiminä kovallakin pakkasella. Kengissä hyvä liukuestekuvioitu pohja ja takana laadukas YKK-vetoketju helpottamassa pukemista sekä istuvuutta parantava joustoresori. Helppohoitoinen vettä ja likaa hylkivä pinta. Näitä mukavia saappaita voit pitää niin tallilla kuin vapaa-ajallakin. Koot 36-42 ja varressa normaalimitoitus. Musta ja ruskea väri.

  Normaali hinta: 171,95 €

  Special Price 137,56 €

 • BR talviratsastussaappaat Vancouver

  BR:n sporttisen tyylikkäät nupukkinahkaiset talviratsastussaappaat. Laadukkaiden saappaiden aito nupukkinahka on oljytty helppohoitseksi ja likaa sekä vettä hylkiväksi. Saappaiden jalkaterät on vuorattu lämimiksi synteettisellä villalla ja varsien vuori on hengittävä ja mukava tekninen materiaali.  Saappaiden iskujavaimentava tukeva pohja on polyuretaania ja se on liukuestekuvioitu. Takana pitkä YKK-vetoketju helpottamassa pukemista sekä tyylikäs joustoresori. Kauniit saappaat ja viimeistellyt ykistyiskohdat ratsastukseen, talliin ja vapaa-aikaan. Koot 36-43 varressa normaalimitoitus. Värit musta ja ruskea.

  Normaali hinta: 183,95 €

  Special Price 147,16 €

 • USG nahkasaappaat Ranger
  USG:n upeat nyöritetyt nahkasaappaat talviratsastukseen ja miksei vaikka kaupungille. Näiden saappaiden "juju" on upea nyöritys edessä jonka avulla voit säätää varren leveyden juuri sinulle sopivaksi. Saappaissa on takana myös vetoketju jonka johdosta ne ovat helpot pukea ja riisua. Saappaiden vuori on miellyttävää fleeceä ja pohjat ovat kumia liukuestekuvioilla. Laadukkaiden saappaiden viimeistely on tehty huolella ja mm. kaikki ompeleet ovat kontrastiompeleita. Väri ruskea ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 229,00 €

  Special Price 183,20 €

 • USG nahkasaappaat Crosslander Rovero
  Ne vedenpitävät nahkasaappaat! USG:n rento ja toimiva talvisaapas tallille tai ratsastukseen. Saappaan pinta ja varsi hyvin vettä hylkivää aitoa nupukkinahkaa, vedenpitävä kalvo sisävuoressa ja tukeva liukuestekuvioitu Lexington-pohja. Väri kuvan ruskea ja koot 37-43. Varren leveys noin 40cm ja parin paino noin 1450g. VINKKI! Muista kuitenkin aina nahkasaappaiden hyvä hoito jotta ne säilyvät pitkään hyvinä myös pinnaltaan. Suosittelemme aina nahkasaappaille kyllästyssprayn käyttöä sekä säännöllistä puhdistusta ja hoitoa.

  Normaali hinta: 189,00 €

  Special Price 151,20 €

 • Talviratsastussaappaat WINNIPEG

  Lämpimät ja toimivat talviratsastussaappaat joissa tekoturkisvuori varressa ja jalkaterässä. Varren leveys säädettävissä tarroilla, pitävä pohja ja vedenpitävä jalkaterä.
  Kaikki koot 29-44 ja väri musta.

  • warm winter boots for riding
  • completely lined with isolating faux fur
  • hook-and-loop fasteners on the side for easy pull-on and take-off as well as individual adjustment to calf
  • reflecting stripes at the back and at the hook-and-loop fasteners for more visibility
  • stable, waterproof TPR-foot in riding boot look with sturdy heel
  • upper material made of hard-wearing Oxford-polyester with reinforcement in calf area
  • easy-care because surface can be wiped off

  Normaali hinta: 79,00 €

  Special Price 63,20 €

 • Busse talviratsastussaappaat PARIS-WINTER
  Bussen modernit ja lämpimät talviratsastussaappaat aitoa nahkaa teddyvuorella. Pitkä vetoketju takana ja joustavat nauhat. Noin 7cm korotus varressa ja saappaan varren sisäpinnassa grip-nahka joka antaa hyvän pidon ja kestävyyden. Koot 37-43 ja jopa 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta.

  Normaali hinta: 235,00 €

  Special Price 141,00 €

 • Busse talviratsastussaappaat TRONDHEIM

  Bussen lämpimät talviratsastussaappaat istuvat jalkaan joustavan materiaalinsa ansiosta. Tukeva ja vedenpitävä jalkaterä. Varressa on vetoketju sivulla, jonka vieressä on heijastavat nauhat. Erittäin helppohoitoiset, pinnan voi pyyhkäistä puhtaaksi.

  • warm thermo boots for riding
  • bootleg made of synthetic rubber, perfect calf fit due to elastic material; inside comfortably abraded
  • inner of calf reinforced
  • stable and waterproof TPR-foot in riding boot look with sturdy heel, completely lined with pile
  • zip on the side, upper closure covered with hook-and-loop fastener strap
  • narrow reflecting stripes along the zips for good visibility in the dark
  • super easy-care because surface can be wiped off easily

  Normaali hinta: 89,00 €

  Special Price 71,20 €

 • Talviratsastussaappaat Dublin Winter
  Kivat nyöritetyt ratsastussaapaat aitoa nahkaa joissa myös lämmin ja pehmeä teddy-vuori. Vedenpitävä kumipohja ja pitkä vetoketju takana. Lämmin ja vettä hylkivä saapas talviratsastukseen jonka leveyttä voit säätää nauhojen avulla juuri itsellesi sopivaksi!

  Normaali hinta: 142,95 €

  Special Price 114,36 €

 • HKM talviratsastussaappaat Robusta

  HKM talviratsastussaappaat Robusta kovaan käyttöön ja kylmiin talvipäiviin. 100% vendpitävä jalkaterä ja pohja sekä kestävä polyesteri varsi jonka leveyttä voit säätää tarrojen avulla. Heijastimet ja lämmin teddy-vuori. Kaikki koot 29-46.

  - highly insulated
  - bootleg made of 100% polyester
  - easy care, soft pvc material
  - soft padding
  - boot waterproof to the ankle, made from pvc

  Normaali hinta: 59,95 €

  Special Price 47,96 €

 • HKM talviratsastussaappaat Kanada
  HKM Kanada uudet ratsastussaappaat kylmiin talvipäiviin ja loskaisille tallipihoille. Vedenpitävä pohja ja jalkaterä sekä vahvistettu joustava varsi joka istuu hyvin ja lämpimäksi vuorattu teddy-keinokarvalla. Pitkä vetoketju takana, heijastimet ja tuet kannuksille. Koot kaikille 33-44. Tarkista sopiva koko taulukosta!

  Normaali hinta: 79,95 €

  Special Price 63,96 €

 • Busse Thermo ratsastussaappaat TORONTO

  Bussen lämmin talvisaapasratsastukseen ja tallille. Varressa leveyden säätö tarroilla ja lämmin fleece-vuori on irroitettavissa ja vesipestävissä.

  • warm winter boots for riding
  • insulated inner shoe incl. shaft with cuddly fleece lining, completely removable and washable separately
  • hook-and-loop fasteners on the side for easy pull-on and take-off as well as individual adjustment to calf
  • reflecting stripes at the back and at the hook-and-loop fasteners for more visibility
  • round grip sole with sturdy heel
  • upper material made of hard-wearing Oxford-polyester with reinforcement in calf area
  • easy-care because surface can be wiped off

  Normaali hinta: 49,95 €

  Special Price 39,96 €

 • Busse Thermo tallikengät DELAT

  Bussen lämpimät tallikengät joiden jalkaterä pitää vettä ja liukuestekuvioitu. Keinokarvainen vuori ja myös ratsastukseen soveltuva malli.

  • warmly lined and well-padded winter boot in sporty design, for tying
  • stable and waterproof TPR-foot
  • rounded grip sole with sturdy heel, which is suited for riding
  • outer material made of sturdy nylon
  • inside with cuddly polyester lining (faux fur)

  Normaali hinta: 62,90 €

  Special Price 50,32 €

 • Talviratsastussaappaat KANATA

  Bussen lmpimät vuoratut saappaat talviratsastukseen ja tallille. Keinokarvainen lämmin vuori ja vedenpitävä TPR-pohja. Varren leveys on helposti tarroilla säädettävissä sopivaksi. Koot 34-43.

  • warm winter boots for riding
  • completely lined with isolating faux fur
  • top of shaft with faux fur rim
  • hook-and-loop fasteners on the side for easy pull-on and take-off as well as individual adjustment to calf
  • reflecting stripes at the back and at the hook-and-loop fasteners for more visibility
  • stable, waterproof TPR-foot and round grip sole with sturdy heel
  • upper material made of hard-wearing Oxford-polyester with reinforcement in calf area
  • easy-care because surface can be wiped off

  Normaali hinta: 62,90 €

  Special Price 50,32 €

 • Talviratsastussaappaat Husky

  Mukavna lämpimät talvisaappaat tallille ja ratsastukseen. Vettäpitävä liukuestekuvioitu pohja ja polyesteri varsi. Veteketju takana helpottaa pukemista ja narujen avulla voit säätää varren leveyden sivulle sopivaksi. Kaikki koot.

  - highly insulated
  - inner fabric: 100% polyester
  - synthetic sole
  - interior synthetic
  - zip at back
  - boot is completely lined
  - boot waterproof to the ankle, made from pvc

  Normaali hinta: 52,95 €

  Special Price 42,36 €

 • Ratsastussaappaat Glasgow Winter Style

  Tyylikkäät rasvanahkaiset ratsastussappaat talviratsastukseen joissa on keinokarvainen lämmin vuori. Vetoketju takana ja elastinen insertti varressa joka tekee saappaista hyvin istuvat, jalan muotoon mukautuvat sekä makuvat käytössä. Memory foam-pohjallinen. Kiva ruskea väri.

  - synthetic sole
  - interior synthetic
  - oiled leather
  - faux fur lining
  - non-slip sole
  - inner sole with memory foam
  - extra sturdy zipper
  - elasticated insert outside at the calf for perfect adjustment

  Normaali hinta: 139,95 €

  Special Price 111,96 €

 • Ratsastussaappaat Edingburgh Winter

  Lämpimät talvisaappaat ratsastukseen ja tallille. Helppohoitoinen ja tyylikäs keinonahkapinta ja lämmin vuori. Ruskea väri ja koot 35-42.
  Muista tarkistaa varren mitat taulukosta.

  - highly insulated
  - interior synthetic
  - outer fabric synthethic leather
  - plastic sole
  - thick, warming lining

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 55,96 €