Talviratsastussaappaat

18 Tuotetta

Monissa eri malleissa saatavat talviratsastussaappaat on tarkoitettu erityisesti talviseen harrastamiseen. Ne tarjoavat suojaa kylmältä, kuralta ja kosteudelta ja niiden kuvioidut, paksut pohjat on suunniteltu liukkaita kelejä silmällä pitäen.

Saappaat pitävät paitsi jalkasi lämpiminä, ne ovat myös tyylikäs lisä asuusi. Meiltä löydät monia kestäviä malleja!

 • Talviratsastussaappaat Country Artic

  HKM:n rennot aitoa rasvanahkaa oleva ratsastussaappaat moneen menoon. Kestävästä ja vettä hylkivästä rasvanahasta valmistettu saapas on teddy vuorattu lämpimäksi ja mukavaksi. Hyvä kumipohja on liukuestekuvioitu. Saappaassa on myös pukemista helpottava vetoketju takana ja elastinen varren yläosa. Koot 36-42 normaali mitoituksella.

  Tarkista mitat huolellisesti, varren leveys mitataan pohkeen leveimmästä kohdasta ja varren pituus polvitaipeesta lattiaan saakka.

  Normaali hinta: 139,95 €

  Special Price 41,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Talviratsastussaappaat Alaska
  Lämmin vuorellinen leather look- talvisaapas ratsastukseen. Saappaiden materiaali on pakkasen kestävää keinonahkaa joka helppo pitää puhtaana ja pitää hyvin myös vettä ja loskaa. Saappaiden pohja hyvin liukuestekuvioitu ja varren leveys on sädettävissä tarroilla. Saappanvarsi on vahvistettu pohkeen sisäpinnalta ja saappaissa myös nauhat sekä stoppari kannukselle. Koot 28-46.

  Normaali hinta: 52,95 €

  Special Price 15,89 €

 • Talvisaappaat Kodiak Fashion
  Ihanan lämpöiset teddyvuoriset talvisaappaat kengät nauhoilla ratsastukseen ja tallille. Sappaiden 100% vedenpitävä jalkaterä on luonnonkumia ja tikattu varsi on helppohoitoista vettä ja kuraa hylkivää polyesteriä. Tukeva pohja pitäväksi liukuestekuvioitu. Kenkien ulkönäön viimeistelee näyttävä nyöritys. Helpot pukea ilman että nauhoja tarvitsee avata, sillä näissä saappaissa on myös vetoketju takana ja pohkeessa keinonahkainen vahvike. Musta väri ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 62,95 €

  Special Price 18,89 €

 • BR talviratsastussaappaat Nova Zembla
  BR:n lämpimät thermo talviratsastussaappaat kylmiin pakkaspäiviin. Saappaiden materiaali on likaa ja vettä hylkivää 660D nailonia. Saappaissa hyvä säätömahdollisuus elastisten narujen ja varressa olevien tarrojen avulla. Kengissä tukeva liukuestekuvioitu pohja sekä lämmin synteettisestä villasta oleva vuoraus. Väri musta ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 109,95 €

  Special Price 32,98 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere talviratsastussaappaat
  Premieren edulliset topparatsastussaappaat jotka vuorattu lämpimiksi keinokarvalla. Kenkäosa on vedenpitävä ja nylonvarsi topattu lämpimäksi. Leveyden säätö tarroilla. Heijastin varressa. Koot 35-46.

  Normaali hinta: 48,95 €

  Special Price 14,69 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Talviratsastussaappaat Siberia
  BR:n ajattoman tyylikkäät ja lämpimät thermo talviratsastussaappaat nauhoilla pakkaspäiviin ja tallille. Saappaiden materiaali on likaa ja vettä hylkivää laadukasta mirkrokuitu polyuretania ja varsi hyvin eristävää sekä helppohoitoista Cordurraa. Saappaiden varsissa  hyvä säätömahdollisuus tarrojen avulla. Saappaissa tukeva liukuestekuvioitu pohja sekä lämmin keinoturkis vuoraus. Väri musta ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 129,95 €

  Special Price 38,99 €

 • Premiere ratsastussaappaat Nubuk
  Premieren rento aitoa rasvattua nupukkinahkaa oleva ratsastussaapas. Helppohoitoinen ja vettä hylkivä nupukkinahkainen ratsastussaapas jossa kokonaan villakankainen vuori. Saappaan tukeva pohja pitäväksi liukuestekuvioitu. Allrounder saappaassa myös pukemista helpottava vetoketju takana ja elastinen varren yläosa. Tyylikkäästi viimeistellyt yksityiskohdat. Varressa normaalimitoitus ja kaunis perforointi. Värit musta ja ruskea, koot 36-40.

  Normaali hinta: 119,95 €

  Special Price 35,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR talviratsastussaappaat Greenland

  BR.n tyylikkäät nupukkinahkaiset talviratsastussaappaat. Saappaat vuorattu kokonaan synteettisellä villalla, mikä pitää jalat lämpiminä kovallakin pakkasella. Kengissä hyvä liukuestekuvioitu pohja ja takana laadukas YKK-vetoketju helpottamassa pukemista sekä istuvuutta parantava joustoresori. Helppohoitoinen vettä ja likaa hylkivä pinta. Näitä mukavia saappaita voit pitää niin tallilla kuin vapaa-ajallakin. Koot 36-42 ja varressa normaalimitoitus. Musta ja ruskea väri.

  Normaali hinta: 171,95 €

  Special Price 51,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR talviratsastussaappaat Vancouver

  BR:n sporttisen tyylikkäät nupukkinahkaiset talviratsastussaappaat. Laadukkaiden saappaiden aito nupukkinahka on oljytty helppohoitseksi ja likaa sekä vettä hylkiväksi. Saappaiden jalkaterät on vuorattu lämimiksi synteettisellä villalla ja varsien vuori on hengittävä ja mukava tekninen materiaali.  Saappaiden iskujavaimentava tukeva pohja on polyuretaania ja se on liukuestekuvioitu. Takana pitkä YKK-vetoketju helpottamassa pukemista sekä tyylikäs joustoresori. Kauniit saappaat ja viimeistellyt ykistyiskohdat ratsastukseen, talliin ja vapaa-aikaan. Koot 36-43 varressa normaalimitoitus. Värit musta ja ruskea.

  Normaali hinta: 189,95 €

  Special Price 56,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG nahkasaappaat Ranger
  USG:n upeat nyöritetyt nahkasaappaat talviratsastukseen ja miksei vaikka kaupungille. Näiden saappaiden "juju" on upea nyöritys edessä jonka avulla voit säätää varren leveyden juuri sinulle sopivaksi. Saappaissa on takana myös vetoketju jonka johdosta ne ovat helpot pukea ja riisua. Saappaiden vuori on miellyttävää fleeceä ja pohjat ovat kumia liukuestekuvioilla. Laadukkaiden saappaiden viimeistely on tehty huolella ja mm. kaikki ompeleet ovat kontrastiompeleita. Väri ruskea ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 229,00 €

  Special Price 68,70 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG nahkasaappaat Crosslander Rovero
  Ne vedenpitävät nahkasaappaat! USG:n rento ja toimiva talvisaapas tallille tai ratsastukseen. Saappaan pinta ja varsi hyvin vettä hylkivää aitoa nupukkinahkaa, vedenpitävä kalvo sisävuoressa ja tukeva liukuestekuvioitu Lexington-pohja. Väri kuvan ruskea ja koot 37-43. Varren leveys noin 40cm ja parin paino noin 1450g. VINKKI! Muista kuitenkin aina nahkasaappaiden hyvä hoito jotta ne säilyvät pitkään hyvinä myös pinnaltaan. Suosittelemme aina nahkasaappaille kyllästyssprayn käyttöä sekä säännöllistä puhdistusta ja hoitoa.

  Normaali hinta: 189,00 €

  Special Price 56,70 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse talviratsastussaappaat PARIS-WINTER
  Bussen modernit ja lämpimät talviratsastussaappaat aitoa nahkaa teddyvuorella. Pitkä vetoketju takana ja joustavat nauhat. Noin 7cm korotus varressa ja saappaan varren sisäpinnassa grip-nahka joka antaa hyvän pidon ja kestävyyden. Koot 37-43 ja jopa 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta.

  Normaali hinta: 237,00 €

  Special Price 71,10 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastussappaat Style
  Sporttiset ja kevyet slim fit ratsastussappaat jotka mukavat käytössä ja edulliset hankkia. Elastiset nauhat edessä ja vetoketju takana helpottavat pukemista ja riisumista. Vedenpitävä pohja ja jalkaterän pinta vettä hylkivää synteettista nahkaa ja varsi kevyesti topattu polyestri. Tässä mallissa elastinen jousto veteketjun molemmin puolin mutta tee silti huolellisesti mittaukset ratsastusvaatteissa ja vertaa taulukon kokoihin. Koot 28-44.

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 20,99 €

 • Talviratsastussaappaat Dublin Winter
  Kivat nyöritetyt ratsastussaapaat aitoa nahkaa joissa myös lämmin ja pehmeä teddy-vuori. Vedenpitävä kumipohja ja pitkä vetoketju takana. Lämmin ja vettä hylkivä saapas talviratsastukseen jonka leveyttä voit säätää nauhojen avulla juuri itsellesi sopivaksi!

  Normaali hinta: 142,95 €

  Special Price 42,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • HKM talviratsastussaappaat Kanada
  HKM Kanada uudet ratsastussaappaat kylmiin talvipäiviin ja loskaisille tallipihoille. Vedenpitävä pohja ja jalkaterä sekä vahvistettu joustava varsi joka istuu hyvin ja lämpimäksi vuorattu teddy-keinokarvalla. Pitkä vetoketju takana, heijastimet ja tuet kannuksille. Koot kaikille 33-44. Tarkista sopiva koko taulukosta!

  Normaali hinta: 79,95 €

  Special Price 23,99 €

 • Busse Thermo tallikengät DELAT

  Bussen lämpimät tallikengät joiden jalkaterä pitää vettä ja liukuestekuvioitu. Keinokarvainen vuori ja myös ratsastukseen soveltuva malli.

  • warmly lined and well-padded winter boot in sporty design, for tying
  • stable and waterproof TPR-foot
  • rounded grip sole with sturdy heel, which is suited for riding
  • outer material made of sturdy nylon
  • inside with cuddly polyester lining (faux fur)

  Normaali hinta: 62,90 €

  Special Price 18,87 €

  Tilapäisesti loppu

 • Talviratsastussaappaat KANATA

  Bussen lmpimät vuoratut saappaat talviratsastukseen ja tallille. Keinokarvainen lämmin vuori ja vedenpitävä TPR-pohja. Varren leveys on helposti tarroilla säädettävissä sopivaksi. Koot 34-43.

  • warm winter boots for riding
  • completely lined with isolating faux fur
  • top of shaft with faux fur rim
  • hook-and-loop fasteners on the side for easy pull-on and take-off as well as individual adjustment to calf
  • reflecting stripes at the back and at the hook-and-loop fasteners for more visibility
  • stable, waterproof TPR-foot and round grip sole with sturdy heel
  • upper material made of hard-wearing Oxford-polyester with reinforcement in calf area
  • easy-care because surface can be wiped off

  Normaali hinta: 62,90 €

  Special Price 18,87 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastussaappaat Glasgow Winter Style

  Tyylikkäät rasvanahkaiset ratsastussappaat talviratsastukseen joissa on keinokarvainen lämmin vuori. Vetoketju takana ja elastinen insertti varressa joka tekee saappaista hyvin istuvat, jalan muotoon mukautuvat sekä makuvat käytössä. Memory foam-pohjallinen. Kiva ruskea väri.

  - synthetic sole
  - interior synthetic
  - oiled leather
  - faux fur lining
  - non-slip sole
  - inner sole with memory foam
  - extra sturdy zipper
  - elasticated insert outside at the calf for perfect adjustment

  Normaali hinta: 139,95 €

  Special Price 41,99 €