Ratsastuskengät ja ratsastussaappaat

Tuotteet 1-24 / 223

Laadukkaat tallikengät, ratsastuskengät ja saappaanvarret sekä minichapsit edullisesti Horseprolta. Meiltä löydät myös ratsastussaappaat useilta tunnetuilta merkeiltä!
 • RAPIDE nahanhoitoaine 250ml
  Rapiden nahanhoitoaine, joka on erityisesti suunniteltu puhdistamaan ja hoitamaan nahkaa. Pitää hoidettavan tuotteen nahan notkeana, vedenpitävänä ja pitkäikäisenä. Suojaa nahkaa mädäntymiseltä. Tuotteeseen ei ole lisätty kemikaalielementtejä, eli se sopii myös kaikista hienoimmille ja herkimille nahkatyypeille. Sisältää luontaisi puhdistusaineita ja pehmentäviä öljyjä. Sopii täydellisesti esimerkiksi suitsille ja nahkakengille mutta myös esimerkiksi vöille, laukuille ja huonekaluille. Älä käytä mokkanahalle!
  14,60 €
 • RAPIDE nahkageeli 500ml
  Rapiden nahkageeli 500ml, joka on suunniteltu erityisesti puhdistamaan ja elvyttämään nahkaa. Pitää nahan notkeana, vedenpitävänä ja kiiltävänä. Emulsio, jossa käytetty muun muassa mineraaliöljyjä, vettä ja mehiläisvahaa. Mukana sieni.
  25,70 €
 • RAPIDE nahkarasva 150ml
  Rapiden nahkarasva, joka on perus nahanhuoltoon tarkoitettu tuote. Rasva liukenee nahan huokosiin ja notkeuttaa sekä hoitaa nahkaa. Suojaa nahkaa ja sitä voidaan käyttää hevostarvikkeiden lisäksi myös esimerkiksi huonekaluille ja asusteille. Muista aina testata tuotetta pienelle alueelle! Kätevä pieni 150ml purkki.
  9,50 €
 • RAPIDE nahkarasva 500ml
  Rapiden nahkarasva, joka on suunniteltu osaksi päivittäistä nahanhoitoa. Rasva liukenee nahan huokosiin ja notkeuttaa sekä hoitaa nahkaa. Suojaa nahkaa ja sitä voidaan käyttää hevostarvikkeiden lisäksi myös esimerkiksi huonekaluille ja asusteille. Muista aina testata tuotetta pienelle alueelle!
  10,70 €
 • RAPIDE nahkasaippua 500ml
  Rapiden nahkasaippua 500ml, joka on suunniteltu erityisesti puhdistamaan ja hoitamaan nahkatuotetta. Sopii erinomaisesti esimerkiksi suitsille ja nahkasaappaille, mutta myös muille tuotteille kuten vöille tai huonekaluille. Puhdistaa pinttyneemmänkin lian ja pitää nahan pehmeänä sekä notkeana. Tuotteessa käytetty muun muassa kookos- ja risiiniöljyä.
  14,80 €
 • RAPIDE saapasrasva
  Rapiden musta saapasrasva, joka auttaa säilyttämään saappaan värin, edistämään vedenpitävyyttä ja antaa saappaalle kiiltävän pinnan. Toimii erityisesti nahalle. Pakkauskoko 50ml.
  6,90 €
 • ANKY® saapaskassi
  Ankyn tyylikäs ja kestävä saapaskassi, joka on valmistettu vankasta nylonista. Kassissa saappaat pysyvät raikkaina ja pölyttöminä. Pitkä vetoketju, sekä kantokahva ja olkahihna lisäävät kassin käyttömukavuutta. Saapaskassissa on myös erikseen lokerot esimerkiksi kannuksille. Viimeisenä silauksena hopeinen Ankyn logo.
  62,95 €
 • Br Jodhpur Noblesse Chelsea Brown
  Elegantit naisten jodhpur ratsastuskengät BR Comfort Line mallistoa. Kaksi kannustukea, vahvistettu kantapää. Leveät joustavat resorit molemmin puolin tekevät pukemisesta ja riisumisesta helppoa. Väri ruskea. Koot 36-41
  102,95 €
 • BR Jodhpur Noblesse Zip
  Elegantit naisten jodhpur ratsastuskengät BR Comfort Line mallistoa. Vahva YKK-vetoketju nylonia, kaksi kannustukea, vahvistettu kantapää ja joustavat resorit molemmin puolin varmistamaan Hyvä istuvuus ja tuki nilkasta. Koot 36-41.
  102,95 €
 • Br Jodhpurit Burly Nubuck Turvakärjellä
  BR:n tyylikäs ja turvallinen jodhpurkenkä ratsastukseen. Kengät valmistettu vedenpitävästä vahatusta aidosta nupukkinahkasta. Kengässä komposiitista oleva turvakärki joka suojaa varpaita mutta on silti kevyt ja mukava käytössä. Kengät helppo pukea sekä riisua varressa olevan joustoresorin ansiosta. Kengissä liuottimen ja oöjyn kestävä liukuestekuvioitu pohja. Kenkien vuori on tekninen hiostamaton, antibakteerinen eikä se kerää hajuja. Koot 37-46.
  142,95 €
 • Br Nahkachapsit Bellona
  BR:n upeat saappaanvarret tyylikästä kiiltävää pintanahkaa croco-kuvioidulla koristeella. Tämä malli muistuttaa ihan oikeaa kouluratsastussaapasta ja se on myös vuorattu aidolla nahalla. Saappaanvarret istuvat täydellisesti sillä vetoketjujen molemmin puolin on elastiset resorit. Laadukas ja kestävä YKK-vetoketju jonka käyttö on helppoa koska kiinnitys on alhaalta ylöspäin. Nepparikiinnitys takana ylhäällä. Hieman kova varsi pitää jalan oikeassa asennossa ja tuo tukea mukavuudesta tinkimättä.  Varressa noin 6cm koulukorotus ja logo.  Jalan alle tuleva kumilenkki on vahvistettu nahalla. Väri musta ja 5 eri varren leveyttä joissa kussakin normaali ja lyhyempi vaihtoehto pituudelle. Tässä loistava vaihtoehto koulusaappaille!

  Chapsien mitat ilmoitettu kuvan taulukossa senttimetreinä pituus/leveys. Tee mittaukset huolellisesti ratsastusvarusteissa ja tarkista oikea koko taulukosta. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään oikean koon valinnassa.

  112,95 €
 • Br Nahkachapsit Firenzio Black
  BR:n luksus saappaanvarret tyylikästä kiiltävää pintanahkaa. Tämä malli muistuttaa ihan oikeaa kouluratsastussaapasta ja se on myös vuorattu aidolal nahalla. Nämä varret istuvat täydellisesti sillä vetoketjujen vieressä on leveä resori joka on tyylikkäästi päällystetty nahalla. Laadukas ja kestävä YKK-vetoketju jonka käyttö on helppoa koska kiinnitys on alhaalta ylöspäin. Nepparikiinnitys takana ylhäällä. Hieman kova varsi pitää jalan oikeassa asennossa ja tuo tukea mukavuudesta tinkimättä.  Saappaanvarsien sisäpinta on nahkeaa nappanahkaa joka tuo hyvän pidon satulan siipiin. Varressa noin 5cm koulukorotus ja logo.  Jalan alle tuleva kumilenkki on vahvistettu nahalla. Väri musta  ja 5 eri varren leveyttä joissa kussakin 3 pituusvaihtoehtoa. Tässä loistava vaihtoehto koulusaappaille!

  Chapsien mitat ilmoitettu kuvan taulukossa senttimetreinä pituus/leveys. Tee mittaukset huolellisesti ratsastusvarusteissa ja tarkista oikea koko taulukosta. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään oikean koon valinnassa.

  112,95 €
 • Br Nahkachapsit Flair
  BR:n tyylikkäät saappaanvarret kiiltävää pintanahkaa hillityillä kiiltonahkaisilla koristeilla. Tämä malli muistuttaa ihan oikeaa kouluratsastussaapasta ja se on myös vuorattu aidolla nahalla. Saappaanvarret istuvat täydellisesti sillä vetoketjun vieressä on elastinen resori. Laadukas ja kestävä YKK-vetoketju jonka käyttö on helppoa koska kiinnitys on alhaalta ylöspäin. Nepparikiinnitys takana ylhäällä. Hieman kova varsi pitää jalan oikeassa asennossa ja tuo tukea mukavuudesta tinkimättä.  Varressa noin 6,5cm koulukorotus ja logo.  Jalan alle tuleva kumilenkki on vahvistettu nahalla. Väri musta ja 5 eri varren leveyttä joissa kussakin normaali ja lyhyempi vaihtoehto pituudelle. Tässä loistava vaihtoehto koulusaappaille!

  Chapsien mitat ilmoitettu kuvan taulukossa senttimetreinä pituus/leveys. Tee mittaukset huolellisesti ratsastusvarusteissa ja tarkista oikea koko taulukosta. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään oikean koon valinnassa.

  102,95 €
 • BR nahkachapsit Latenzo
  BR:n sporttiset ihanan pehmeästä ja laadukkaasta nahasta valmistetut minichapsit. Tämä malli istuu jalkaan täydellisesti vetoketjujen vieressä olevan leveän resorin ansiosta. Laadukas ja kestävä YKK-vetoketju jonka käyttö on helppoa koska kiinnitys on alhaalta ylöspäin. Nepparikiinnitys takana ylhäällä ja alhaalla. Nahan pehmeys ja joustavuus antavat jalalle liikkumavapautta ja käyttömukavuutta. Varressa noin 5cm korotus ja koristeosa joka kuvioitua nahkaa. Jalan alle tuleva kumilenkki on vahvistettu nahalla. 5 eri varren leveyttä joissa kussakin 3 pituusvaihtoehtoa. Chapsien mitat ilmoitettu kuvan taulukossa senttimetreinä pituus/leveys. Tee mittaukset huolellisesti ratsastusvarusteissa ja tarkista oikea koko taulukosta. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään oikean koon valinnassa.
  102,95 €
 • BR Nahkachapsit Toscane
  BR:n pehmeästä, laadukkaasta italialaisesta nahasta valmistetut minichapsit. Minichapsit istuvat täydellisesti vetoketjujen vieressä olevien resorien  ansiosta. Nahan pehmeys ja joustavuus antavat jalalle liikkumavapautta ja käyttömukavuutta sekä ovat kestävät ja pitkäikäiset. 
  Chapsien mitat ilmoitettu senttimetreinä pituus/leveys.

  Tarkista sopiva koko mittaamalla pohkeen leveys paksuimmasta kohdasta (ratsastusvaatteissa) sekä sopiva pituus nilkasta polvitaipeeseen.

  Normaali hinta: 65,95 €

  Special Price 49,95 €

 • BR ratsastuskengät Jodhpur Noblesse Lace
  BR:n elegantit naisten jodhpur ratsastuskengät BR Comfort Line mallistoa. Kestävät muoviset nauhanreiät, vahanauhat, kaksi kannustukea, vahvistettu kantapää ja joustavat resorit molemmin puolin varmistamaan Hyvä istuvuus ja tuki nilkasta. Koot 36-41.
  102,95 €
 • BR Tallikengät Siberia
  BR:n ajattoman tyylikkäät ja lämpimät nauhalliset tallikengät talviratsastukseen ja pakkaspäiviin tallilla. Kenkien materiaali on likaa ja vettä hylkivää laadukasta mirkrokuitu polyuretania ja varsi hyvin eristävää sekä helppohoitoista Cordurraa. Kenkien varret ovat kapeat ja nauhojen avulla saat kiristettyä ne jotta esim. chapsit mahtuvat hyvin varsien päälle. Kengissä tukeva liukuestekuvioitu pohja sekä lämmin keinoturkis vuoraus.
  Väri musta ja koot 36-43.
  82,95 €
 • BR Tallikengät Toronto
  BR:n sporttiset nupukkinahkaiset johdpurkengät talviratsastukseen. Laadukkaiden kenkien aito nupukkinahka on oljytty helppohoitseksi ja likaa sekä vettä hylkiväksi. Kengät ovat vuorattu ihanan lämpimiksi synteettisellä villalla.  Kenkien iskujavaimentava tukeva pohja on polyuretaania ja se on liukuestekuvioitu. Rosorit sivuilla helpottamassa pukemista. Lämpimät nahkakengät ja viimeistelty tyyli ratsastukseen, talliin ja vapaa-aikaan.
  Koot 36-43 ja väri musta.
  102,95 €
 • BR talvijodhpurit Alaska
  BR:n laadukkaat helppohoitoiset nupukkinahkaiset synteettisellä villalla vuoratut jodhpur ratsastuskengät. Vettä j alikaa hylkivissä kengissä on hyvä liukuestekuvioitu pohja ja resorit sivuilla helpottamassa pukemista. Kivat ja lämpimät nahkakengät myös vapaa-aikaan. Koot 36-43. Värit musta ja ruskea.
  72,95 €
 • BR talviratsastussaappaat Antarctica
  BR:n lämpimät ja trendikkäät talviratsastussaappaat nauhoilla ja tarroilla.  Saappaiden jalkaterä on aitoa nahkaa ja varsi helppohoitoista ja vettähylkivää Corduraa. Saappaiden varsissa hyvä säädöt tarrojen avulla. Saappaat ovat vuorattu hyvin eristäväällä DuPont ComforMax® eristyskerroksella ja keinoturkiksella joka myös varressa kivasti koristeena. Kengissä tukeva liukuestekuvioitu pohja. Kaunis ruskea väri ja koot 36-45.
  145,95 €
 • BR Talviratsastussaappaat Deluxe
  BR:n elegantit talviratsastussaappaat, joissa lämmin ja eristävä vuori. Saappaiden kerroksellinen rakenne eristää hyvin kylmää ja pitäää jalat lämpiminä. Sapapiden ulkopinta on tukevaa 660D nailonia, jossa keinonahkainen "paikka" pohkeen kodalla suoja sisäpuolella luiston ja kulumisen ehkäisemiseksi. Saappaissa on neljän napakkan tarran kiinnitys, kannuksen paikka sekä erittäin huolellinen viimeistelyn taso. Väri musta, koot 35-43.
  Huomioithan kokoa valitessasi että kenkä on hieman pientä kokoa.
  85,95 €
 • BR talviratsastussaappaat Greenland

  BR.n tyylikkäät nupukkinahkaiset talviratsastussaappaat. Saappaat vuorattu kokonaan synteettisellä villalla, mikä pitää jalat lämpiminä kovallakin pakkasella. Kengissä hyvä liukuestekuvioitu pohja ja takana laadukas YKK-vetoketju helpottamassa pukemista sekä istuvuutta parantava joustoresori. Helppohoitoinen vettä ja likaa hylkivä pinta. Näitä mukavia saappaita voit pitää niin tallilla kuin vapaa-ajallakin. Koot 36-42 ja varressa normaalimitoitus. Musta ja ruskea väri.

  170,95 €
 • BR Talviratsastussaappaat Iceland
  BR:n kestävät ja laadukkaat thermo talviratsastussaappaat jotka ovat myös tyylikkäät ja toimivat. Saappaiden jalkaterä on 100% vedenpitävä ja varsi on laadukasta likaa ja vettä hylkivää mikrokuitu polyuretaania joka hengitää, eristää ja kestää hyvin kylmää. Sappaiden DuPont ComforMax vuori tekee niistä mukavat ja lämpimät. Saappaide varsien leveys on helposti tarroilla säädettävissä jokaisen jalkaan sopivaksi. Tarroissa myös hyvät 3M- heijastimet.  Tukeva liukuestekuvioitu pohja. Väri musta ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 125,95 €

  Special Price 99,95 €

 • Br Talviratsastussaappaat Nova Zembla
  BR:n lämpimät thermo talviratsastussaappaat kylmiin pakkaspäiviin. Saappaiden materiaali on likaa ja vettä hylkivää 660D nailonia. Saappaissa hyvä säätömahdollisuus elastisten narujen ja varressa olevien tarrojen avulla. Kengissä tukeva liukuestekuvioitu pohja sekä lämmin synteettisestä villasta oleva vuoraus. Väri musta ja koot 36-43.
  93,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5