Chapsit Ja Saappaanvarret

Tuotteet 1-24 / 27

Chapsien ja saappaanvarsien tehtävänä on suojata housua ja ratsastajan säärtä sekä tarjota oikea tuntuma ja vaikutus pohkeelle. Chapsit ovat myös miellyttävä ja helppokäyttöinen vaihtoehto talliarkeen suojaamaan jalkaa kolhuilta ja likaantumiselta.

Pukemista ja riisumista helpottavien vetoketjujen, käyttömukavuutta parantavien resorien sekä paikallaan pysymistä auttavien jalkalenkkien lisäksi osassa Horsepron valikoiman chapseista on kiinnitetty erityistä huomiota myös tyylikkyyteen. Talli- tai ratsastuskenkien kanssa käytettäviä chapseja valmistetaan sekä sileästä pintanahasta että pehmeämmästä mokkanahasta, mutta myös konepestävistä synteettisistä materiaaleista. Kiiltonahka, strassit ja varren muotoilu tarjoavat pientä luksusta ja yksilöllisyyttä perusvarusteeseen.

Kuten kaikkien ratsastusvarusteiden, myös chapsien istuvuus on tärkeää. Oikean koon löydät mittaamalla pohkeen ympärysmitan ratsastushousut jalassa pohkeen paksuimmasta kohdasta. Pituus mitataan nilkasta polvitaipeeseen.

Kulutusta kestävät chapsit ja saappaanvarret eri väreissä löydät Horseprolta. Tutustu valikoimaan.

 • Br Nahkachapsit Bellona
  BR:n upeat saappaanvarret tyylikästä kiiltävää pintanahkaa croco-kuvioidulla koristeella. Tämä malli muistuttaa ihan oikeaa kouluratsastussaapasta ja se on myös vuorattu aidolla nahalla. Saappaanvarret istuvat täydellisesti sillä vetoketjujen molemmin puolin on elastiset resorit. Laadukas ja kestävä YKK-vetoketju jonka käyttö on helppoa koska kiinnitys on alhaalta ylöspäin. Nepparikiinnitys takana ylhäällä. Hieman kova varsi pitää jalan oikeassa asennossa ja tuo tukea mukavuudesta tinkimättä.  Varressa noin 6cm koulukorotus ja logo.  Jalan alle tuleva kumilenkki on vahvistettu nahalla. Väri musta ja 5 eri varren leveyttä joissa kussakin normaali ja lyhyempi vaihtoehto pituudelle. Tässä loistava vaihtoehto koulusaappaille!

  Chapsien mitat ilmoitettu kuvan taulukossa senttimetreinä pituus/leveys. Tee mittaukset huolellisesti ratsastusvarusteissa ja tarkista oikea koko taulukosta. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään oikean koon valinnassa.

  112,95 €
 • Br Nahkachapsit Firenzio Black
  BR:n luksus saappaanvarret tyylikästä kiiltävää pintanahkaa. Tämä malli muistuttaa ihan oikeaa kouluratsastussaapasta ja se on myös vuorattu aidolal nahalla. Nämä varret istuvat täydellisesti sillä vetoketjujen vieressä on leveä resori joka on tyylikkäästi päällystetty nahalla. Laadukas ja kestävä YKK-vetoketju jonka käyttö on helppoa koska kiinnitys on alhaalta ylöspäin. Nepparikiinnitys takana ylhäällä. Hieman kova varsi pitää jalan oikeassa asennossa ja tuo tukea mukavuudesta tinkimättä.  Saappaanvarsien sisäpinta on nahkeaa nappanahkaa joka tuo hyvän pidon satulan siipiin. Varressa noin 5cm koulukorotus ja logo.  Jalan alle tuleva kumilenkki on vahvistettu nahalla. Väri musta  ja 5 eri varren leveyttä joissa kussakin 3 pituusvaihtoehtoa. Tässä loistava vaihtoehto koulusaappaille!

  Chapsien mitat ilmoitettu kuvan taulukossa senttimetreinä pituus/leveys. Tee mittaukset huolellisesti ratsastusvarusteissa ja tarkista oikea koko taulukosta. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään oikean koon valinnassa.

  112,95 €
 • Br Nahkachapsit Flair
  BR:n tyylikkäät saappaanvarret kiiltävää pintanahkaa hillityillä kiiltonahkaisilla koristeilla. Tämä malli muistuttaa ihan oikeaa kouluratsastussaapasta ja se on myös vuorattu aidolla nahalla. Saappaanvarret istuvat täydellisesti sillä vetoketjun vieressä on elastinen resori. Laadukas ja kestävä YKK-vetoketju jonka käyttö on helppoa koska kiinnitys on alhaalta ylöspäin. Nepparikiinnitys takana ylhäällä. Hieman kova varsi pitää jalan oikeassa asennossa ja tuo tukea mukavuudesta tinkimättä.  Varressa noin 6,5cm koulukorotus ja logo.  Jalan alle tuleva kumilenkki on vahvistettu nahalla. Väri musta ja 5 eri varren leveyttä joissa kussakin normaali ja lyhyempi vaihtoehto pituudelle. Tässä loistava vaihtoehto koulusaappaille!

  Chapsien mitat ilmoitettu kuvan taulukossa senttimetreinä pituus/leveys. Tee mittaukset huolellisesti ratsastusvarusteissa ja tarkista oikea koko taulukosta. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään oikean koon valinnassa.

  102,95 €
 • BR nahkachapsit Latenzo
  BR:n sporttiset ihanan pehmeästä ja laadukkaasta nahasta valmistetut minichapsit. Tämä malli istuu jalkaan täydellisesti vetoketjujen vieressä olevan leveän resorin ansiosta. Laadukas ja kestävä YKK-vetoketju jonka käyttö on helppoa koska kiinnitys on alhaalta ylöspäin. Nepparikiinnitys takana ylhäällä ja alhaalla. Nahan pehmeys ja joustavuus antavat jalalle liikkumavapautta ja käyttömukavuutta. Varressa noin 5cm korotus ja koristeosa joka kuvioitua nahkaa. Jalan alle tuleva kumilenkki on vahvistettu nahalla. 5 eri varren leveyttä joissa kussakin 3 pituusvaihtoehtoa. Chapsien mitat ilmoitettu kuvan taulukossa senttimetreinä pituus/leveys. Tee mittaukset huolellisesti ratsastusvarusteissa ja tarkista oikea koko taulukosta. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään oikean koon valinnassa.
  102,95 €
 • BR Nahkachapsit Toscane
  BR:n pehmeästä, laadukkaasta italialaisesta nahasta valmistetut minichapsit. Minichapsit istuvat täydellisesti vetoketjujen vieressä olevien resorien  ansiosta. Nahan pehmeys ja joustavuus antavat jalalle liikkumavapautta ja käyttömukavuutta sekä ovat kestävät ja pitkäikäiset. 
  Chapsien mitat ilmoitettu senttimetreinä pituus/leveys.

  Tarkista sopiva koko mittaamalla pohkeen leveys paksuimmasta kohdasta (ratsastusvaatteissa) sekä sopiva pituus nilkasta polvitaipeeseen.

  Normaali hinta: 65,95 €

  Special Price 49,95 €

 • Busse chapsit SOFT
  Bussen joustavat ja anatomisesti muotoillut chapsit on muotoiltu niin että jalka näyttää pitkältä. Chapsit on valmistettu tekonahasta. Kestävä vetoketju takana, jonka molemmilla puolilla on joustot.
  73,00 €
 • Busse chapsit SOFT-JR
  Bussen joustavat ja anatomisesti muotoillut chapsit on muotoiltu niin että jalka näyttää pitkältä. Chapsit on valmistettu tekonahasta. Kestävä vetoketju takana, jonka molemmilla puolilla on joustot.
  63,90 €
 • Busse chapsit SOFT-PRO
  Bussen joustavat ja anatomisesti muotoillut chapsit on muotoiltu niin että jalka näyttää pitkältä. Chapsit on valmistettu tekonahasta. Kestävä vetoketju takana, jonka toisella puolella on jousto.
  78,00 €
 • Busse chapsit SOFT-PRO-JR
  Bussen joustavat ja anatomisesti muotoillut chapsit on muotoiltu niin että jalka näyttää pitkältä. Chapsit on valmistettu tekonahasta. Kestävä vetoketju takana, jonka toisella puolella on jousto.
  63,90 €
 • Busse chapsit SOLID
  Bussen helppohoitoiset ja jalkaan sopivat chapsit on valmistettu tekonahasta. Takana YKK®-vetoketju ja joustot.
  26,90 €
 • Busse saappaanvarret SOLUTION
  Bussen anatomisesti muotoillut saappaanvarret saavat jalan näyttämään pitkältä. Varsissa on YKK®-vetoketju, jonka molemmilla puolilla on joustot. Erittäin kestävä joustava jalkalenkki. Jokaiseen jalkaan löytyy oikea varsi 20 eri koon joukosta!
  108,00 €
 • Busse tekonahkachapsit HIGH COMFORT
  Bussen hyvin istuvat saappaanvarret ovat muodikkaat ja sopivat hyvin sekä vaaleiden että tummien kenkien kanssa. Anatominen muotoilu ja korotettu ulkoreuna saavat jalan näyttämään pidemmältä. Ulkoreunassa oleva jousto ja fleece vuori lisäävät käyttömukavuutta. Chapsit saa kiinni vetoketjuilla, joita turvaa nepparilla kiinnittyvä kuminauha. Jalkanauha on joustava.
  53,90 €
 • Chapsit silikoni printillä
  Nämä non-slip chapsit ovat kestävät ja hengittävät. Chapsit kiinnitetään vetoketjulla ja neppareilla. Istuvuudesta vastaa anatominen muotoilu ja joustomateriaali. Pohkeen alue vahvistettu kestävällä tekonahalla. Chapsit voi pestä pesukoneessa ja kuivata kuivausrummussa.
  42,95 €
 • Imperial Riding chapsit Night Magic
  Imperial Ridingin upeat chapsit, joissa korikotiilinnahka-kuviointi yläreunassa reunustettuna tekojalokivillä. Materiaali 100% synteettistä nahkaa. Joustava resori, kaksi nepparikiinnitystä ja kenkälenkki. Vetoketjukiinnitys.
  48,90 €
 • Imperial Riding chapsit synthetic leather lacquer
  Imperial Ridingin tyylikkään yksinkertaiset chapsit laadukasta Microtouch-keinonahkaa. Koristeena hillitty lakerinahkainen "tamppi" varren yläosassa. Huomaa, että chapseissa on myös jousto takana. Slimmi malli jossa hyvä istuvuus. Koot on ilmoitettu pituus sisäpuolelta / ympärysmitta pohkeen leveimmästä kohdasta: Koko S: 37,5cm / 31,5cm Koko M: 40cm / 34,5cm Koko L: 41,5cm / 36cm
  52,90 €
 • Imperial Riding Minichaps Ride To The Stars
  Imperial Ridingin kivat synteettistä mokkaa olevat minichapsit joustolla ja vetoketjulla. Koristeena tähdet
  28,20 €
 • Imperial Riding minichapsit Crystal
  Imperial Ridingin säihkyvät chapsit laadukasta Microtouch-keinonahkaa. Koristeena on upea pitkä blingirivi täynnä kirkkaita kristalleja. Yläosassa on kiiltävä koristeyksityiskohta. Huomaa, että chapseissa on myös jousto takana. Koot on ilmoitettu pituus sisäpuolelta / ympärysmitta pohkeen leveimmästä kohdasta: Koko S: 37,5cm / 31,5cm Koko M: 40cm / 34,5cm Koko L: 41,5cm / 36cm
  52,90 €
 • Imperial Riding minichapsit Sparkling
  Imperial Ridingin säihkyvät chapsit laadukasta Microtouch-keinonahkaa. Upea kristallikoristelu varren yläosassa. Lisäksi joustoresoria reunustaa kiiltävä koristenauha joka löytyy myös chapsien alaosasta. Kolme väriyhdistelmää. Koot on ilmoitettu pituus sisäpuolelta / ympärysmitta pohkeen leveimmästä kohdasta: Koko S: 37,5cm / 31,5cm Koko M: 40cm / 34,5cm Koko L: 41,5cm / 36cm
  54,50 €
 • Minichapsit Kids
  Lasten ja junnujen synteettistä konepestävää Amara-keinomokkaa olevat minichapsit kivalla hevosaiheisella printillä. Koot 4-12 vuotiaille seuraavasti.

  Tarkista sopiva koko taulukosta mittaamalla pohkeen leveys paksuimmasta kohdasta (ratsastusvaatteissa) sekä sopiva pituus nilkasta polvitaipeeseen. Vuodet kertovat sopivasta koosta vain viitteellisesti.

  4v. = pituus 26 cm leveys 24-27 cm
  6v. = pituus 29 cm leveys 26-31 cm
  8v. = pituus 33,5 cm leveys 28-35cm
  10v. = pituus 38 leveys 30-36 cm
  12v. = pituus 39,5 cm leveys 31-37 cm. Leveys ilmoitettu resorin joustovarana.

  27,95 €
 • Nahkachapsit Glamour Swarovski
  Tyylikkäät pehmeästä close contact nahkachapsit. Ihanan pehmeissä ja napakasti istuvissa chapseissa kauniina yksityiskohtana varren yläosassa kiiltonahkainen tamppi joka koristeltu hillitysti kristallein. Jouston asiosta chapsit ovat hyvin tyköistuvat ja helpot pukea. Aito pehmeä vasikannahka  antaa hyvän pohjetuntuman hevoseen sekä pidon satulaan. Takana laadukas YKK-vetoketju kiinnitys alhaalta ylös sekä neppari.

  Koot S-XL, mitta ilmoitettu pohkeen pituus/leveys cm.

  Saatavana myös muita kokoja, kysy lisää asiakaspalvelusta.

  96,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Nahkachapsit Glamour Twinkle
  Tyylikkäät pehmeät close contact nahkachapsit. Ihanan pehmeissä ja napakasti istuvissa chapseissa kauniina yksityiskohtana varren yläosassa  tamppi joka koristeltu hillitysti pinille erivärisillä kristalleilla. Jouston asiosta chapsit ovat hyvin tyköistuvat ja helpot pukea. Aito pehmeä vasikannahka  antaa hyvän pohjetuntuman hevoseen sekä pidon satulaan. Takana laadukas YKK-vetoketju kiinnitys alhaalta ylös sekä neppari.

  Koot S-XL, mitta ilmoitettu pohkeen pituus/leveys cm.

  Saatavana myös muita kokoja, kysy lisää asiakaspalvelusta.

  99,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Short Chaps SOLID-JR
  Ihanan värikkäät lasten ja junnujen synteettistä konepestävää Amara-keinomokkaa olevat minichapsit kivalla hevosaiheisella printillä.
  Koot XS-XL ja värinä kuvan navy/pink.

  Tarkista sopiva koko taulukosta mittaamalla pohkeen leveys paksuimmasta kohdasta (ratsastusvaatteissa) sekä sopiva pituus nilkasta polvitaipeeseen.

   

  KokoPituus cmLeveys cm
  XS2723-26
  S29,525-28
  M3227-31
  L34,529-33
  XL3731-36
  23,90 €
 • USG minichapsit Breathopren® Elasto
  USG:n laadukkaat ja kauttaaltaan elastiset hyvin istuvat minichapsit. Chapsien materiaali miellyttävää neopreenia joka on erittäin joustavaa, kestävää ja hengittävää sekä helposti puhdistettavaa. Pohkeissa vielä keinomokkaiset vahvistukset jotka antavat hyvän pidon. Konepestävät 30asteessa. Koot XXXS-XXL. Väri musta. Tarkista sopiva koko taulukosta mittaamalla pohkeen leveys paksuimmasta kohdasta (ratsastusvaatteissa) sekä sopiva pituus nilkasta polvitaipeeseen. Leveys max. kertoo chapsin leveyden resori venytettynä.
  48,40 €
 • USG minichapsit jodhpur
  USG:n hyvät ja kestävät Amara-keinomokkaiset minichapsit jotka kestävät myös konepesun 30 asteessa. Kiinnitys vetoketjulla sekä ylhäällä tarra ja alhaalla neppari varmistamassa kiinnityksen. Sivuilla olevat joustot takaavat chapsien hyvän istuvuuden. Saatavissa mustina ja ruskeina. Paljon kokoja XXS-XXL, mustat myös koossa XXXS. Tarkista sopiva koko taulukosta mittaamalla pohkeen leveys paksuimmasta kohdasta (ratsastusvaatteissa) sekä sopiva pituus nilkasta polvitaipeeseen. Leveys max. kertoo chapsin leveyden resori venytettynä.
  33,00 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2