Kumisaappaat Ja Muut Jalkineet

Tuotteet 1-24 / 30

Mahtavat Grups muckbootit joka säälle, kumisaappaat, kengät, tennarit, varvastossut eli kaikki jalkineet vapaa-aikaan!
 • Busse kalossit TINGLEY
  Bussen kumiset kalossit suojaavat kenkiäsi sateelta ja mudalta. Ne on helppo vetää jalkaan ja ne istuvat hyvin rityisesti ratsastukenkiin. Kevyet ja kestävät
  63,90 €
 • Busse kumisaappaat FASHION
  Bussen värikkäät kumisaappaat tytöille ja naisille, jotka haluavat olla tyylikkäitä jopa sateella ja mudassa. Saappaat ovat kestävät ja mukavat jalassa. Muotoiltu pohja ja tukeva kanta. Irrotetava sisäpohjallinen.
  33,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse ratsastussaappaat COUNTRY
  Busse country saappaat on valmistettu kolmesta erilaisesta puhvelinnahasta. Saappaat ovat vedenpitävät ja hengittävät. Vuori on tehty quickdry polyesterista ja sisäpohjallinen on irroitettava.
  182,90 €
 • Grub's® Field Saappaat
  USG:n GRUP'Sin parhaat kevyet, mukavat, vedenpitävät ja likaahylkivät saappaat talliin lyhyellä varrella. Todellinen joka sään saapas on vuorattu pehmeällä ja hengittävällä neopreenillä ja sappaiden helposti puhdistettava pinta on luonnokumia. Sappaat ovat jalassa ja liikkuessa mukavat kuin lenkkarit mutta sillä on myös kumisappaan parhaat ominaisuudet sekä liukuestekuvioitu pohja. Koot 37-42 ja kuvan vihreä väri. Paino parille 1400g. Nämä saappaat toimivat aina olipa pakkasta -20 asetta tai lämmintä +20 astetta, eli eivät myöskään hiosta. Toimivat myös koiranulkoilutuksessa ja puutarhatöissä!
  95,90 €
 • Grub's® Field Saappaat
  GRUP'Sin parhaat kevyet, mukavat, vedenpitävät ja likaahylkivät saappaat talliin lyhyellä varrella. Todellinen joka sään saapas on vuorattu pehmeällä ja hengittävällä neopreenillä ja sappaiden helposti puhdistettava pinta on luonnokumia. Sappaat ovat jalassa ja liikkuessa mukavat kuin lenkkarit mutta sillä on myös kumisappaan parhaat ominaisuudet sekä liukuestekuvioitu pohja. Koot 37-42 ja kuvan vihreä väri. Paino parille 1400g.
  Nämä saappaat toimivat aina olipa pakkasta -20 asetta tai lämmintä +20 astetta, eli eivät myöskään hiosta. Toimivat myös koiranulkoilutuksessa ja puutarhatöissä!
  82,90 €
 • Grup's® Iceline Navy Saappaat Talliin
  Iceline - girl's best friend! Takuulla 100% vedenpitävän saappaan varsi on joustavaa ja lämmintä neopreenia kuten myös sappaan vuori. Varren pituus on noin 36cm (koossa 38) ja parin paino noin 1720g. Tässä täysin huoltovapaa saapas joka sopii kaikkeen kun jalat pitää suojata märältä, kuralta ja pakkaselta. Sappaan jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Saapas on anatomisesti muotoiltu ja niissä jalkasi jaksavat väsymättä koko päivän. Iskuja vaimentava Hexzorb kantapää. Taattu käyttömukavuus  -20 asteen pakkasesta aina +20 asteen lämpötilaan eli saappaat eivät myöskään hiosta. Kivat värit ja koot 35/36-43.
  122,00 €
 • Grup'S® Iceline Purple Saappaat talliin
  Iceline - girl's best freiend! Takuulla 100% vedenpitävän saappaan varsi on joustavaa ja lämmintä neopreenia kuten myös sappaan vuori. Varren pituus on noin 36cm (koossa 38) ja parin paino noin 1720g. Tässä täysin huoltovapaa saapas joka sopii kaikkeen kun jalat pitää suojata märältä, kuaralta ja pakkaselta. Sappaan jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Saapas on anatomisesti muotoiltu ja niissä jalkasi jaksavat väsymättä koko päivän. Iskuja vaimentava Hexzorb kantapää. Taattu käyttömukavuus -20 asteen pakkasesta aina +20 asteen lämpötilaan eli saappaat eivät myöskään hiosta. Värinä Purple ja kokoina ja 37-42.
  122,00 €
 • Grup'S® Iceline Saappaat
  USG:n Iceline-saappaan takuulla 100% vedenpitävä varsi on joustavaa ja lämmintä neopreenia kuten myös sappaan vuori. Varren pituus on noin 36cm (koossa 38) ja parin paino noin 1720g. Tässä täysin huoltovapaa saapas joka sopii kaikkeen kun jalat pitää suojata märältä, kuaralta tai pakkaselta. Saappaan jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Saapas on anatomisesti muotoiltu ja niissä jalkasi jaksavat väsymättä koko päivän. Iskuja vaimentava Hexzorb kantapää. Taattu käyttömukavuus -20 asteen pakkasesta aina +20 asteen lämpötilaan eli saappaat eivät myöskään hiosta.
  132,00 €
 • Grup's® Rideline Jodhpur Ratsastuskengät
  USG:n Suositusta muckbootista jodhpur-malli myös ratsastukseen. 100% vedenpitävän kengän varsissa on joustavaa neopreenia joka helpottaa pukemista ja riisumista. Varren pituus on noin 10cm (koossa 37) ja parin paino noin 1100g. Tässä täysin huoltovapaa kenkä ratsastukseen ja tallihommiin. Kenkien jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Kantapää on iskuja vaimentava HEXZORB. Kenkien anatominen muotoiltu ja neopreeni vuoraus jakaterässä tekee niistä mukavan lämpimät ja pitävät jalkasi lämpiminä vielä -20 asteen pakkasessa tai vaihtoehtoisesti +20 asteen lämpötilassakaan kenkä ei hiosta. Väri musta ja koot 37-42.
  95,50 €
 • Grup's® Rideline Ratsastussaapaat
  USG:n suositusta muckbootista oma mallinsa myös ratsastukseen pitkällä varrella. 100% vedenpitävän saappaan varsi on joustavaa ja lämmintä neopreenia kuten myös sappaan vuori. Varren pituus on noin 38cm (koossa 37) ja parin paino noin 1400g. Tässä täysin huoltovapaa saapas joka sopii, tallihommiin sekä ratsastukseen. Sappaan jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Kantapää saappaissa on iskuja vaimentava HEXZORB. Saapas on anatomisesti muotoiltu ja neopreeni vuoraus myös jakaterässä tekee siitä mukavan lämpimän ja pitää jalkasi lämpiminä vielä -20 asteen pakkasessa.
  142,50 €
 • Grup's® Rideline Ratsastussaapaat
  Suositusta muckbootista oma mallinsa myös ratsastukseen pitkällä varrella. 100% vedenpitävän saappaan varsi on joustavaa ja lämmintä neopreenia kuten myös sappaan vuori. Varren pituus on noin 38cm (koossa 37) ja parin paino noin 1400g. Tässä täysin huoltovapaa saapas joka sopii, tallihommiin sekä ratsastukseen. Sappaan jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Kantapää saappaissa on iskuja vaimentava HEXZORB. Saapas on anatomisesti muotoiltu ja neopreeni vuoraus myös jakaterässä tekee siitä mukavan lämpimän ja pitää jalkasi lämpiminä vielä -20 asteen pakkasessa.

  Väri musta ja koot 37-42.

  134,90 €
 • Grup's® Tack Saappaat Talliin
  Se paras tallijalkine! Takuulla 100% vedenpitävän saappaan varsi on joustavaa ja lämmintä neopreenia kuten myös sappaan vuori. Varren pituus on noin 33cm (koossa 38) ja parin paino noin 1280g. Tässä täysin huoltovapaa saapas joka sopii kaikkeen kun jalat pitää suojata märältä ja kuaralta. Sappaan jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Saapas on anatomisesti muotoiltu ja nissä jalkasi jaksavat väsymättä koko päivän. Taattu käyttömukavuus  -20 asteen pakkasesta aina +20 asteen lämpötilaan eli saappaat eivät myöskään hiosta.

  Väri musta ja koot 37-42.

  102,90 €
 • HV Polo Crown talvikengät Quinsy
  HV POLON trendikkäät talvibootsit 100% vedenpitää kiiltävää kumia pehmeällä karvavuorella.

  Normaali hinta: 88,00 €

  Special Price 46,20 €

 • HV Polo Crown talvitennarit Sneaker Laca
  HV POLON supertrendikkäät Laca talvitennarit kiiltävällä PCE rubber pinnalla joka on 100% vedenpitävä. Pehmeä ja ihana karvavuori.

  Normaali hinta: 82,90 €

  Special Price 63,90 €

 • HV Polo kumisaapas Gem
  HV Polon upeat kumisaappaat, joita kehtaa pitää muuallakin kuin tallitöissä! Tikkikuvioinen varsi, jossa kaunis solki sekä logobrodeeraus. Saappaan alaosa kokonaan säänkestävää kumia.
  102,95 €
 • HV Polo kumisaapas Hartney
  HV Polon erittäin tyylikkäät kumisaappaat, joissa ihanat logoyksityiskohdat ja logoprintti varressa! Saappaan alaosa kokonaan kuminen, varsi 100% puuvillaa.
  79,95 €
 • HV Polo kumisaappaat Beach
  HV Polon kauniit lyhytvartiset kumisaappaat, joissa kengännauhat.
  33,95 €
 • HV Polo lenkkarit Winnipeg
  HV Polon upeat ja monikäyttöiset tennarit, joissa ihanat ja värikkäät yksityiskohdat. Nauhakiinnitys ja joustoa antava pohja.
  79,95 €
 • HV Polo talvikengät Glaslynn
  HV Polon tyylikkäät, sinapinkeltaiset talvikengät varrella. Sisusta teddyvuorella, korko ratsastukseen sopiva ja kiristysnauhat edessä. Tyylikäs ulkonäkö ja varsi lyhennettävissä kiinnitysnapin avulla.
  79,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo talvikengät Mankota
  HV Polon monikäyttöiset, lämpimät ja tyylikkäät talvisaappaat. Nyöritys edessä kiristykseen ja kiinnitykseen, koko kengän alaosa säänkestävää kumia. Brodeerattu HV Polon logo. Saappaissa on korko, eli ne soveltuvat myös esimerkiksi ratsastukseen!
  102,95 €
 • Kumisaappaat Quilt Star
  Naisille kivat tkatulla varrella varustettut kumisaappaat kaupungille, talliin tai mihin vaan. Vuorattu saapas on nilkkaan asti 100% vedenpitävä. Hyvä liukuestekuvioitu pohja. Koot 36-41.
  62,95 €
 • Talvikengät TURKU
  Pehmoinen nukkavuori. Ulkopuoli tehty kestävästä ja vettä hylkivästä materiaalista. Lämpöinen tekokarvareunus varressa estää kylmän pääsemisen kenkään.
  83,00 €
 • Tennarit Metallic
  Hengittävät ja elastiset nauhalliset tennarit pitävällä kumipohjalla moneen menoon. Hienot metallinhohtoiset värit musta ja silver.
  Koot 35-41.
  42,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2