Ratsastuskengät

Tuotteet 1-24 / 46

Lyhytvartinen ratsastuskenkä on käytännöllinen ja monipuolinen jalkine tallille, mutta myös vaikkapa kaupunkikäyttöön. Perinteinen jodhpur-kenkä on muotoilultaan saapasmainen ja ohutpohjainen, mutta saatavana on myös paksupohjaisempia, kylmempään säähän soveltuvia tallikenkiä.

Lestiltään kapea, nahkainen jodhpur-kenkä on ratsastuskenkien klassikko. Pelkistetyn tyylikkäiden kenkien pukemista helpottavat nilkkapituisen varren resorit tai osasta malleja löytyvät vetoketjut. Nauhallisissa malleissa kengän mukautumista jalkaterään ja sen liikkeeseen voidaan parantaa nauhojen kiristyksellä. Synteettisestä materiaalista valmistettu jodhpur-kenkä soveltuu nahkaista paremmin myös tallitöiden tekoon.

Tallikengät soveltuvat niin ratsastukseen, tallitöiden tekoon kuin muihinkin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Nilkkaa tukevat, paksupohjaiset kengät valmistetaan vettähylkivistä mutta hengittävistä materiaaleista ja osassa malleja on myös metallinen turvakärki.

Nahasta tai synteettisestä materiaalista valmistettavia jodhpureja ja tallikenkiä on saatavana sekä mustana että ruskeana. Lähes kaikkien mallien sisävuori on käsitelty antibakteerisella aineella.

Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse yhteensopivat chapsit tai saappaanvarret Horsepron tuotevalikoimasta.

 • Br Jodhpur Noblesse Chelsea Brown
  Elegantit naisten jodhpur ratsastuskengät BR Comfort Line mallistoa. Kaksi kannustukea, vahvistettu kantapää. Leveät joustavat resorit molemmin puolin tekevät pukemisesta ja riisumisesta helppoa. Väri ruskea. Koot 36-41
  102,95 €
 • BR Jodhpur Noblesse Zip
  Elegantit naisten jodhpur ratsastuskengät BR Comfort Line mallistoa. Vahva YKK-vetoketju nylonia, kaksi kannustukea, vahvistettu kantapää ja joustavat resorit molemmin puolin varmistamaan Hyvä istuvuus ja tuki nilkasta. Koot 36-41.
  102,95 €
 • Br Jodhpurit Burly Nubuck Turvakärjellä
  BR:n tyylikäs ja turvallinen jodhpurkenkä ratsastukseen. Kengät valmistettu vedenpitävästä vahatusta aidosta nupukkinahkasta. Kengässä komposiitista oleva turvakärki joka suojaa varpaita mutta on silti kevyt ja mukava käytössä. Kengät helppo pukea sekä riisua varressa olevan joustoresorin ansiosta. Kengissä liuottimen ja oöjyn kestävä liukuestekuvioitu pohja. Kenkien vuori on tekninen hiostamaton, antibakteerinen eikä se kerää hajuja. Koot 37-46.
  142,95 €
 • BR ratsastuskengät Jodhpur Noblesse Lace
  BR:n elegantit naisten jodhpur ratsastuskengät BR Comfort Line mallistoa. Kestävät muoviset nauhanreiät, vahanauhat, kaksi kannustukea, vahvistettu kantapää ja joustavat resorit molemmin puolin varmistamaan Hyvä istuvuus ja tuki nilkasta. Koot 36-41.
  102,95 €
 • BR Tallikengät Toronto
  BR:n sporttiset nupukkinahkaiset johdpurkengät talviratsastukseen. Laadukkaiden kenkien aito nupukkinahka on oljytty helppohoitseksi ja likaa sekä vettä hylkiväksi. Kengät ovat vuorattu ihanan lämpimiksi synteettisellä villalla.  Kenkien iskujavaimentava tukeva pohja on polyuretaania ja se on liukuestekuvioitu. Rosorit sivuilla helpottamassa pukemista. Lämpimät nahkakengät ja viimeistelty tyyli ratsastukseen, talliin ja vapaa-aikaan.
  Koot 36-43 ja väri musta.
  102,95 €
 • BR talvijodhpurit Alaska
  BR:n laadukkaat helppohoitoiset nupukkinahkaiset synteettisellä villalla vuoratut jodhpur ratsastuskengät. Vettä j alikaa hylkivissä kengissä on hyvä liukuestekuvioitu pohja ja resorit sivuilla helpottamassa pukemista. Kivat ja lämpimät nahkakengät myös vapaa-aikaan. Koot 36-43. Värit musta ja ruskea.
  72,95 €
 • Busse Jodhpur-kengät STYLE TWICE
  Bussen elegantit ja tyylikkäät ratsastuskengät. Kengissä on YKK®-vetoketju takana. Ne on valmistettu parhaasta vasikan nahasta ja viimeistelty pehmeällä nappanahalla. Koristeelliset joustavat nauhat lisäävät käyttömukavuutta. Nilkoissa on joustot molemmilla puolilla. Pohja on iskuja vaimentavaa kumia. Irrotettavat muotoillut sisäpohjalliset.
  128,00 €
 • Busse jodpurit CLASSIC-WINTER
  Bussen vasikannahasta tehdyt jodpurit sopivat kylmiin talvipäiviin. Ne on vuorattu lämpimällä tekoturkiksella. Molemmilla puolilla on nilkassa joustot, jotka helpottavat jalkaan vetämistä ja parantavat istuvuutta. Non-slip pohjassa on tukeva kanta.
  78,00 €
 • Busse ratsastuskengät CHICAGO
  Bussen klassinen ratsastuskenkä, jossa on vetoketju edessä. Tyylikkäästä reikäkuvioidusta lehmännahasta valmistetuissa ratsastuskengissä on shock-absorbing kumipohja ja irroitettava sisäpohjallinen. Joustot nilkassa molemmilla puolilla.
  113,00 €
 • Busse ratsastuskengät CLASSIC
  Bussen siistin yksinkertaiset jalkaanvedettävät ratsastuskengät ovat mukavat jalassa sivuilla olevien jousto-osien ansiosta. Kengät on valmistettu laadukkaasta vasikannahasta. Sekä vuori että irrotettava sisäpohjallinen on valmistettu quick dry nailonista. Tukevat pohjat on TPR-kumia. Värit: musta ja pähkinänruskea. Koot: 30-46.
  63,00 €
 • Busse ratsastuskengät CLASSIC-COLOUR
  Bussen kauniit vasikannahasta valmistetut jalkaanvedettävät ratsastuskengät , joissa punaiset sivuvenykkeet molemmin puolin. Sekä vuori että irrotettavat sisäpohjalliset on valmistettu quick dry nailonista. Tukevalla kannalla varustetut pojat ovat TPR-kumia. Väri: musta(punainen). Koot: 31-43.
  63,90 €
 • Busse ratsastuskengät CROCO
  Bussen elegantit ja tyylikkäät ratsastuskengät on valmistettu lehmännahasta ja koristltu krokotiilikuosisella nahalla. Vuori on tehty nopeasti kuivuvasta nailonista. Joustot molemmilla puolilla nilkkaa parantavat käyttömkavuutta. Pohja on non-slip TPR-kumia ja kanta on tukeva. Kengissä on irrotettava sisäpohjallinen.
  98,00 €
 • Busse ratsastuskengät EASY
  Bussen klassiset ja yksinkertaiset ratsastuskengät on valmistettu vedenpitävästä ja helppohoitoisesta tekonahasta. Joustot nilkoissa molemmilla puolilla. Liukastumista estävä pohja tukevalla kannalla.
  57,90 €
 • Busse ratsastuskengät OKLAHOMA
  Bussen tyylikkäästi muotoillut nauhalliset ratsastuskengät on valmistettu laadukkaasta lehmännahasta. Helppokäyttöisyyden ja mukavuuden takaavat elastiset sivuvenykkeet sekä kengän takana oleva vetoketjukiinnitys. Kengissä on käsintehdyt nahkapohjat ja muovinen kulutuspinta sekä irroitettavat sisäpohjalliset. Värit ruskea ja navy. Saatavana olevat koot 36-46.
  153,90 €
 • Busse ratsastuskengät OMAHA
  Bussen hienoimmasta lehmännahasta valmistetust ratsastuskengät on helppo pukea jalkaan takana olevan vetoketjukiinnityksen ansiosta. Pohjat on valmistettu käsin nahasta ja kulutuspinta on kumia. Irrotetttavat sisäpohjallisetVärit: ruskea ja navy. Koot: 36-46.
  133,90 €
 • Busse ratsastuskengät ORLANDO
  Bussen elegantit ja mukavat jalkaanvedettävät ratsastuskengät on valmistettu hienoimmasta puhvelinnahasta. Pesoonallinen reikäkuvio sekä vaalean ruskea väri takaavat tyylikkyyden. Kengissä on tukeva kumipohja sekä irroitettava sisäpohjallinen. Koot: 36-46.
  103,90 €
 • Busse ratsastuskengät PROZIP
  Bussen tyylikkäät ratsastuskengät, joissa on vetoketju edessä. Kengät on tehty sileästä vasikannahasta ja niissä on joustot nilkassa molemmin puolin. Non-slip pohja tukevalla kannalla. Irroitettava sisäpohjallinen.
  93,00 €
 • Busse ratsastuskengät WINTRY II
  Bussen vasikannahasta valmistetut ratsastuskengät YKK®-vetoketjulla. Kengissä on lämmin karvavuori ja joustot molemmilla puolilla nilkkaa.
  88,00 €
 • Busse ratsastuskengät WORKING
  Bussen tukevat ratsastuskengät on valmistettu vahatusta nupukista. Nilkan molemmilla puolilla on joustot. Varpaat ja kantapää on vahvistettu. Non-slip TPR-kumi pohja tukevalla kannalla. Irrotettava muotoiltu sisäpohjallinen.
  88,00 €
 • Busse ratsastuskengät WORKING-WINTER
  Bussen lämpimät ja tukevat ratsastuskengät on topattu tekoturkiksella. Nilkan molemmilla puolilla on joustot. Varpaat ja kantapää on vahvistettu. Kenkien pohjat ovat TPR-kumia.
  98,00 €
 • Busse talvikengät LAHTI
  Bussen lämpimästi vuoratut talvikengät ovat vedenpitävät. Pyöreä pohja tukevalla kannalla mahdollistaa myös kengillä ratsastamisen.
  58,00 €
 • Busse talviratsastuskengät ESPOO
  Bussen lämpimästi vuoratut talviratsastuskengät tarrakiinnityksellä. Kengät ovat tukevat ja vedenpitävät.
  66,90 €
 • Busse turvakengät PROTECTION
  Bussen nahkaisissa turvakengissä on teräskärki. Nilkansivuilla on joustot, jotka parantava istuvuutta ja helpottavat jalkaan vetämistä. Kenkien pohjat on muotoillut ja kannat vaimentavat hyvin iskuja. Kengät on valmistettu vahatusta puhvelinnahasta. Sisäpohjallinen on muotoiltu ja irrotettava.
  123,00 €
 • Grup's® Rideline Jodhpur Ratsastuskengät
  USG:n Suositusta muckbootista jodhpur-malli myös ratsastukseen. 100% vedenpitävän kengän varsissa on joustavaa neopreenia joka helpottaa pukemista ja riisumista. Varren pituus on noin 10cm (koossa 37) ja parin paino noin 1100g. Tässä täysin huoltovapaa kenkä ratsastukseen ja tallihommiin. Kenkien jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Kantapää on iskuja vaimentava HEXZORB. Kenkien anatominen muotoiltu ja neopreeni vuoraus jakaterässä tekee niistä mukavan lämpimät ja pitävät jalkasi lämpiminä vielä -20 asteen pakkasessa tai vaihtoehtoisesti +20 asteen lämpötilassakaan kenkä ei hiosta. Väri musta ja koot 37-42.
  95,50 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2