Ratsastussaappaat

Tuotteet 1-24 / 34

Ratsastussaapas on klassinen ratsastusjalkine, eikä suotta. Pitkä, kovavartinen saapas tukee ja suojaa pohjetta oikealla tavalla ja ohut, sileä pohja antaa hyvän tuntuman jalustimeen. Pieni kanta estää jalkaterää liukumasta jalustimen läpi. Kyse ei siis ole vain tyylistä, vaan myös tarkoituksenmukaisuudesta ja turvallisuudesta.

Horsepron laajassa mallistossa on valittavana sekä nauhallisia että nauhattomia saappaita vetoketjulla tai ilman. Nahasta, kumista ja synteettisistä materiaaleista valmistettavia ratsastussaappaita on saatavana sekä kesä- että talvikäyttöön.

Nahkasaapas on kestävä ja laadukas jalkine harjoitteluun ja kilpailuihin. Horsepron nahkasaapasvalikoimasta löydät omaan jalkaasi ja lajiisi sopivimman saappaan säären pituudesta, varren jäykkyydestä ja nilkan asennosta riippumatta. Tarjolla on niin pelkistettyjä klassikoita kuin yksityiskohdilla viimeisteltyjä katseenkääntäjiäkin. Muistathan, että ominaisuutensa säilyttääkseen nahkasaapas kaipaa säännöllistä huoltoa.

Kumista tai synteettisestä materiaalista valmistetut ratsastussaappaat ovat edullinen ja huoleton vaihtoehto harrastuskäyttöön. Helppohoitoiset, vedenpitävät saappaat on helppo pukea ja riisua ja ne sopivat myös tallitöiden tekoon.

Parhaimmillaan ratsastussaapas istuu jalassa kuin hansikas. Mittatilaussaappaiden avulla varmistat saappaan täydellisen istuvuuden ja yksilöllisyyden. Kysy lisää eri vaihtoehdoista verkkokauppamme asiakaspalvelusta.

 • BR talviratsastussaappaat Greenland

  BR.n tyylikkäät nupukkinahkaiset talviratsastussaappaat. Saappaat vuorattu kokonaan synteettisellä villalla, mikä pitää jalat lämpiminä kovallakin pakkasella. Kengissä hyvä liukuestekuvioitu pohja ja takana laadukas YKK-vetoketju helpottamassa pukemista sekä istuvuutta parantava joustoresori. Helppohoitoinen vettä ja likaa hylkivä pinta. Näitä mukavia saappaita voit pitää niin tallilla kuin vapaa-ajallakin. Koot 36-42 ja varressa normaalimitoitus. Musta ja ruskea väri.

  170,95 €
 • BR talviratsastussaappaat Vancouver

  BR:n sporttisen tyylikkäät nupukkinahkaiset talviratsastussaappaat. Laadukkaiden saappaiden aito nupukkinahka on oljytty helppohoitseksi ja likaa sekä vettä hylkiväksi. Saappaiden jalkaterät on vuorattu lämimiksi synteettisellä villalla ja varsien vuori on hengittävä ja mukava tekninen materiaali.  Saappaiden iskujavaimentava tukeva pohja on polyuretaania ja se on liukuestekuvioitu. Takana pitkä YKK-vetoketju helpottamassa pukemista sekä tyylikäs joustoresori. Kauniit saappaat ja viimeistellyt ykistyiskohdat ratsastukseen, talliin ja vapaa-aikaan. Koot 36-43 varressa normaalimitoitus. Värit musta ja ruskea.

  181,95 €
 • Busse ratsastussaappaat COUNTRY
  Busse country saappaat on valmistettu kolmesta erilaisesta puhvelinnahasta. Saappaat ovat vedenpitävät ja hengittävät. Vuori on tehty quickdry polyesterista ja sisäpohjallinen on irroitettava.
  182,90 €
 • Busse ratsastussaappaat HICKSTEAD
  Bussen klassiset ratsastussaappaat on valmistettu parhaasta vasikannahasta. Pohje on valmistettu erityisestä "grippinahasta", jossa on hyvä pito. Hienovaraiset joustot pohkeissa istuvuuden parantamiseksi. Irroitettava muovattu sisäpohjallinen. Koot 37-43 ja kolme varsimitoitusta. Tarkista oikea kokosi huolellisesti taulukosta!
  222,90 €
 • Busse ratsastussaappaat ITALIA
  Bussen perinteiset PVC-saappaat ratsastukseen kannusstopparilla. Helppohoitoiset vedenpitävät saappaat joissa koot myös lapsille!
  43,95 €
 • Busse ratsastussaappaat MARSEILLE
  Bussen modernit ratsastussaappaat ovat pehmeät ja anatomisesti muotoillut. Ne on valmistettu parhaasta vasikannahasta. Pohkeen sisäpuoli on tehty tukevasta nahasta, jossa on hyvä pito. Takana olevan vetoketjun toisella puolella on istuvuutta parantava jousto. Saappaan pohjat ovat iskuja vaimentavat ja niissä on tukeva kanta. Koot 37-43 ja 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta!
  242,00 €
 • Busse ratsastussaappaat MONZA
  Bussen tukevat ratsastussaappaat on valmistettu vettähylkivästä nupukkinahasta. Hienovarainen peitetty jousto pohkeessa. Vuorattu ja peitetty YKK®-vetoketju helpottaa saappaiden jalkaan vetämistä. Non-slip TPR-kuminen pohja tukevalla kannalla. Kaksi varsimitoitusta ja koot 37-43. Saappaiden väri on tummanruskea. Tarkista sopiva koko taulukosta!
  135,90 €
 • Busse ratsastussaappaat PARIS Black
  Bussen muodikkaat ja urheilulliset nahkaratsastussaappaat on valmistettu parhaasta vasikannahasta. Edessä joustava nauhoitus. Pohkeen sisäpuoli on tehty tukevasta nahasta, jossa on hyvä pito. Vetoketjun pää peitetty nepparillisella läpällä. Kantapäässä on myös läppä vetoketjun suojana. Iskuja vaimentava kumipohja ja tukeva kanta takaavat mukavan ratsastus- ja kävelykokemuksen. Irroitettava sisäpohjallinen. Koot 37-45 ja 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta.
  232,00 €
 • Busse ratsastussaappaat PARIS Brown
  Bussen urheilulliset ja modernit ratsastussaappaat on valmistettu parhaasta vasikannahasta. Joustava nauhoitus edessä. Persoonallinen used-look nahka. Saappaat on helppo laittaa jalkaan peitetyn takana sijaitsevan vetoketjun ansiosta. Vetoketjua suojaa läpät sekä ylhäällä että alhaalla. Saappaiden pohja on iskuja vaimentava. Koot 37-45 ja 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta.
  242,00 €
 • Busse ratsastussaappaat Turin
  Bussen sporttinen ja edullinen ratsastussaapas vetoketjulla helppohoitoista easy-care keinonahkaa joka on silti hengittävä ja mukava käytössä. Ratsastussaapas joka näyttää tyylikkäältä ja on viimeistellyn tuntuinen myös jalasssa. Pitkä laadukas YKK-vetoketju takana, joustavat nauhat edessä sekä elastinen jousto varressa (max. +2cm) lisäävät käyttömukavuuttaa ja helpottavat saappaiden pukemista ja riisumista. Ns. koulukorotus varressa 5cm sekä tuet kannuksille. Tukeva, liukuestekuvioitu ja iskuja vaimentava pohja. Väri musta. Koot 34-43 ja neljä varsimitoitusta, normaali (N), kapea (NE), leveä (W) ja extra leveä (NXW). Tarkista varren mitat ja mittausohjeet huolellisesti. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon valinnassa.
  129,90 €
 • Busse talviratsastussaappaat PARIS-WINTER
  Bussen modernit ja lämpimät talviratsastussaappaat aitoa nahkaa teddyvuorella. Pitkä vetoketju takana ja joustavat nauhat. Noin 7cm korotus varressa ja saappaan varren sisäpinnassa grip-nahka joka antaa hyvän pidon ja kestävyyden. Koot 37-43 ja jopa 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta.
  232,00 €
 • Grup's® Rideline Ratsastussaapaat
  USG:n suositusta muckbootista oma mallinsa myös ratsastukseen pitkällä varrella. 100% vedenpitävän saappaan varsi on joustavaa ja lämmintä neopreenia kuten myös sappaan vuori. Varren pituus on noin 38cm (koossa 37) ja parin paino noin 1400g. Tässä täysin huoltovapaa saapas joka sopii, tallihommiin sekä ratsastukseen. Sappaan jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Kantapää saappaissa on iskuja vaimentava HEXZORB. Saapas on anatomisesti muotoiltu ja neopreeni vuoraus myös jakaterässä tekee siitä mukavan lämpimän ja pitää jalkasi lämpiminä vielä -20 asteen pakkasessa.
  142,50 €
 • Grup's® Rideline Ratsastussaapaat
  Suositusta muckbootista oma mallinsa myös ratsastukseen pitkällä varrella. 100% vedenpitävän saappaan varsi on joustavaa ja lämmintä neopreenia kuten myös sappaan vuori. Varren pituus on noin 38cm (koossa 37) ja parin paino noin 1400g. Tässä täysin huoltovapaa saapas joka sopii, tallihommiin sekä ratsastukseen. Sappaan jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Kantapää saappaissa on iskuja vaimentava HEXZORB. Saapas on anatomisesti muotoiltu ja neopreeni vuoraus myös jakaterässä tekee siitä mukavan lämpimän ja pitää jalkasi lämpiminä vielä -20 asteen pakkasessa.

  Väri musta ja koot 37-42.

  134,90 €
 • Königs Ratsastussaappaat Alex
  Kögisin hienot nauhalliset ja vetoketjulliset esteratsastussaappaat. Kevyet, erittäin laadukkaasta ja pehmeästä nahasta valmistetut saappaat on vuorattu kokonaan nahalla. Takana keskellä täyspitkä vetoketju, jonka yläosassa neppari. Lestissä päälleasetettu kärkinappi. Ago-pohja, jossa nahkapohjan päällä ohut liukuestekuvioitu kumipohja. Königs kruunu varressa.
  Jalkaterän koko 4=36 2/3,  4.5= 37 1/3,  5=38,  5.5=38 2/3,  6=39 1/3,  6.5=40,  7=40 2/3,  7.5=41 1/3, 8=42, 8.5=42 2/3, 9=43 1/3, 9.5=44, 10=44 2/3.
  Tuotetiedoissa koon perässä suluissa on ilmoitettu varren mitat kirjaimin (sisäpituus/pohkeen leveys cm.)

  Tarkista mitat huolellisesti normaaleissa ratsastusvaatteissasi ja kysy tarvittaessa apua mittaukseen asiakaspalvelusta.

  Kaikkia Königs saapasmalleja on saatavissa tilauksesta kauttamme kaikissa taulukkomitoissa myös ja mittatilauksena. 

  602,00 €
 • Königs Ratsastussaappaat Favorit

  Königsin laadukkaat ja suositut nahkasaappaat ratsastukseen, lajiin kuin lajiin. Perinteinen saapasmalli, jonka varsi on istuva ja jäykähkö. Saapas on valmistettu mustasta laadukkaasta nahasta ja varren etuosassa on perinteisesti sauma. Saapas on myös vuorattu kokonaan aidolla nahalla. Saappaan nahkapohja suojattu ohuella liukuestekuvioidulla kumilla. Saappaan varressa on takana keskellä jäykistäjä joka pitää saappaan hyvin muodossaan. Königs kruunu varressa. Jalkaterän koko 4=36 2/3, 4.5= 37 1/3, 5=38, 5.5=38 2/3, 6=39 1/3, 6.5=40, 7=40 2/3, 7.5=41 1/3. Tuotetiedoissa koon perässä suluissa on ilmoitettu varren mitat kirjaimin (sisäpituus/pohkeen leveys cm.) Tarkista mitat huolellisesti normaaleissa ratsastusvaatteissasi ja kysy tarvittaessa apua mittaukseen asiakaspalvelusta. Kaikkia Königs saapasmalleja on saatavissa tilauksesta kauttamme kaikissa taulukkomitoissa myös ja mittatilauksena.

  402,00 €
 • Königs Ratsastussaappaat Favorit Zip

  Königsin suositusta koulusaappaasta vetoketjulla varustettu versio. Perinteinen saapasmalli jonka varsi on istuva ja  jäykähkö. Saapas on valmistettu mustasta laadukkaasta nahasta ja varren etuosassa on pitkä vetoketju sekä nepparikiinnitys. Saapas on myös vuorattu kokonaan aidolla nahalla. Saappaan nahkapohja suojattu ohuella liukuestekuvioidulla kumilla. Saappaan varressa on takana keskellä jäykistäjä joka pitää saappaan hyvin muodossaan. Königs kruunu varressa.
  Jalkaterän koko 4=36 2/3,  4.5= 37 1/3,  5=38,  5.5=38 2/3,  6=39 1/3,  6.5=40,  7=40 2/3,  7.5=41 1/3, 8=42, 8.5=42 2/3, 9=43 1/3, 9.5=44.
  Tarkista varsimallien mitat alta taulosta ja tee mittaukset huolellisesti normaaleissa ratsastusvaatteissasi ja kysy tarvittaessa apua mittaukseen asiakaspalvelusta.

  Kaikkia Königs saapasmalleja on saatavissa tilauksesta kauttamme kaikissa taulukkomitoissa myös ja mittatilauksena. 

  602,00 €
 • Königs Ratsastussaappaat New Style
  Uusi Königs allrounder malli lajiin kuin lajiin. Pehmeä ja mukava nahkasaapas ratsastukseen vetoketjulla ja joustoresorilla vetoketjun vieressä. Kauniin ja siron saappaan jalkaterä on tyylikkäästi hiukan tylppä ja siroon nilkkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Tyylikkäät ykstyiskodat on mietitty huolella ja saappaan varren 7cm korotusta koristavat lakerinahka ja tietysti Königs kruunu. Nahkavuori ja nahkapohjan päällä ohut liukuestekuvioitu kumipohja. Koot 4-7 ja useita varsimalleja. Tarkista mitat ja katso oma kokosi taulukosta. Jalkaterän koko 4=36 2/3, 5=38, 6=39 1/3, 7=40 2/3. Tarkista mitat huolellisesti normaaleissa ratsastusvaatteissasi ja kysy tarvittaessa apua mittaukseen asiakaspalvelusta.
  502,00 €
 • Premiere Ratsastussaappaat Nubuk
  Premieren rento aitoa rasvattua nupukkinahkaa oleva ratsastussaapas. Helppohoitoinen ja vettä hylkivä nupukkinahkainen ratsastussaapas jossa kokonaan villakankainen vuori. Saappaan tukeva pohja pitäväksi liukuestekuvioitu. Allrounder saappaassa myös pukemista helpottava vetoketju takana ja elastinen varren yläosa. Tyylikkäästi viimeistellyt yksityiskohdat. Varressa normaalimitoitus ja kaunis perforointi. Värit musta ja ruskea, koot 36-40.
  112,95 €
 • Premiere Talviratsastussaappaat Nunavik
  Premieren tyylikkään ulkomuodon ja tarkoituksenmukaisen suunnittelun omaavat ratsastussaappaat talveen. Näissä saappaissa et palele edes kentän reunalla. Saappaan muotoiltu varsi on 660D nailonia ja varressa on vahvistus pohkeen kohdalla. Saappaiden kärkiosa on vedenpitävää polymeeriä joka säilyttää joustavuutensa myös kovassa pakkasessa. Koko saapas on vuorattu lämpimällä teddyllä. Saappaassa turvallinen liukuestekuvioitu pohja ja stoppari kannukselle. Varren tarrojen avulla voit säätää saappaanvarren juuri sinulle sopivaksi.
  71,95 €
 • Ratsastussaappaat Fashion
  Erittäin tyylikäs nauhallinen ratsastussaapas synteettistä leather look- nahkaa vetoketjulla. Vettä ja likaa hylkivä pinta on helppo puhdistaa ja vetoketju takana tekee saappaista helpot pukea ja riisua. Saappaan jalkaterä on lestiltään melko kapeaa mallia. Saappaissa on vuori joka ei hiosta ja saappaan takana on myös rosorit vetoketjun molemmin puolin tuomassa joustoa varteen. Nepparilista takana ja anatomisesti muotoilu liukuestekuvioitu joustava pohja. Koot 35-42. Tarkista oikea kokosi huolellisesti taulukosta!
  99,95 €
 • Ratsastussaappaat Melbourne
  Tyylikkäät monikäyttöiset saappaat ratsastukseen ja tallille. Saappaiden jalkaterä ja varren ruskeat osat aitoa nahkaa. Takana vetoketju, kannustuki ja neppari. Tukeva pitävä pohja. Koot 37-42. Takista sopiva koko taulukosta. Mitat ilmoitettu koon perässä leveys/pituus cm.
  117,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastussaappaat Rimini
  Hyvät ja kivan hintaiset nahkaiset ratsastussaappaat vetoketjulla. Pitkä vetoketju varressa takana sekä jousto. Saappaan pinta on aitoa nahkaa ja sisävuori mukvaa keinonahkaa joka siirtää hyvin kosteutta. Pitävä, joustava sekä vedenpitävä kumipohja. Stopparit kannuksille.

  Koot 37-42, varren mitat ilmoitettu (leveys/pituus cm.)
  Mittaa pohkeen ympärys sen leveimmästä kohdasta ja pituus lattiasta polvitaipeeseen. Jos haluat apua mittaukseen tai lisätietoja tuotteesta kysy asiakaspalvelusta.

  119,95 €
 • Ratsastussaappaat Spain
  Spain ratsastussaappaat aitoa nahkaa normaalilla varren leveydellä ja pituudella.
  Todella upeat nauhalliset ratsastussaappaat joissa vetoketju takana. Erittäin laadukasta nahkaa olevissa saappaissa on myös mukava nahkavuori ja kuminen liukuestekuvioitu pohja. Takana myös nepparikiinitys ylhäällä. Kaksi väriä, perinteinen musta ja kaunis ruskea. Koot 36-44.
  Tarkasta sopiva koko taulukosta ja tee mittaukset huolellisesti, sillä näissä laatusaappaissa ei ole joustavaa resoria takana. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon valinnassa.
  202,95 €
 • Ratsastussaappaat Spain L/n
  Spain ratsastussaappaat aitoa nahkaa pitkällä ja kapealla varrella.
  Todella upeat nauhalliset ratsastussaappaat joissa vetoketju takana. Erittäin laadukasta nahkaa olevissa saappaissa on myös mukava nahkavuori ja kuminen liukuestekuvioitu pohja. Takana myös nepparikiinitys ylhäällä. Kaksi väriä, perinteinen musta ja kaunis ruskea. Koot 36-44.
  Tarkasta sopiva koko taulukosta ja tee mittaukset huolellisesti, sillä näissä laatusaappaissa ei ole joustavaa resoria takana. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon valinnassa.
  202,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2