Tallikengät

Tuotteet 1-24 / 33

Tallikengät soveltuvat niin ratsastukseen, tallitöiden tekoon kuin muihinkin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Nilkkaa tukevat, paksupohjaiset kengät valmistetaan vettähylkivistä mutta hengittävistä materiaaleista ja osassa malleja on myös metallinen turvakärki.

 • Br Jodhpurit Burly Nubuck Turvakärjellä
  BR:n tyylikäs ja turvallinen jodhpurkenkä ratsastukseen. Kengät valmistettu vedenpitävästä vahatusta aidosta nupukkinahkasta. Kengässä komposiitista oleva turvakärki joka suojaa varpaita mutta on silti kevyt ja mukava käytössä. Kengät helppo pukea sekä riisua varressa olevan joustoresorin ansiosta. Kengissä liuottimen ja oöjyn kestävä liukuestekuvioitu pohja. Kenkien vuori on tekninen hiostamaton, antibakteerinen eikä se kerää hajuja. Koot 37-46.
  142,95 €
 • BR Tallikengät Siberia
  BR:n ajattoman tyylikkäät ja lämpimät nauhalliset tallikengät talviratsastukseen ja pakkaspäiviin tallilla. Kenkien materiaali on likaa ja vettä hylkivää laadukasta mirkrokuitu polyuretania ja varsi hyvin eristävää sekä helppohoitoista Cordurraa. Kenkien varret ovat kapeat ja nauhojen avulla saat kiristettyä ne jotta esim. chapsit mahtuvat hyvin varsien päälle. Kengissä tukeva liukuestekuvioitu pohja sekä lämmin keinoturkis vuoraus.
  Väri musta ja koot 36-43.
  82,95 €
 • BR Tallikengät Toronto
  BR:n sporttiset nupukkinahkaiset johdpurkengät talviratsastukseen. Laadukkaiden kenkien aito nupukkinahka on oljytty helppohoitseksi ja likaa sekä vettä hylkiväksi. Kengät ovat vuorattu ihanan lämpimiksi synteettisellä villalla.  Kenkien iskujavaimentava tukeva pohja on polyuretaania ja se on liukuestekuvioitu. Rosorit sivuilla helpottamassa pukemista. Lämpimät nahkakengät ja viimeistelty tyyli ratsastukseen, talliin ja vapaa-aikaan.
  Koot 36-43 ja väri musta.
  102,95 €
 • Busse ratsastuskengät WORKING-WINTER
  Bussen lämpimät ja tukevat ratsastuskengät on topattu tekoturkiksella. Nilkan molemmilla puolilla on joustot. Varpaat ja kantapää on vahvistettu. Kenkien pohjat ovat TPR-kumia.
  98,00 €
 • Busse tallikengät DENVER
  Bussen kauniit tallikengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kengät ovat tukevat jalassa ja niissä on irrotettava muotoiltu sisäpohjallinen. Kengät ovat vedenpitävät, hengittävät ja nopeasti kuivavat.
  123,00 €
 • Busse tallikengät DENVER-WINTER
  Bussen lämpimästi vuoratut korkealaatuisista materiaaleista valmistetut tallikengät ovat vedenpitävät ja tukevat. Vuori on hengittävä ja nopeasti kuivava. Sisäpohjalliset ovat irrotettavast ja muotoillut.
  133,00 €
 • Busse talvikengät LAHTI
  Bussen lämpimästi vuoratut talvikengät ovat vedenpitävät. Pyöreä pohja tukevalla kannalla mahdollistaa myös kengillä ratsastamisen.
  58,00 €
 • Busse turvakengät PROTECTION
  Bussen nahkaisissa turvakengissä on teräskärki. Nilkansivuilla on joustot, jotka parantava istuvuutta ja helpottavat jalkaan vetämistä. Kenkien pohjat on muotoillut ja kannat vaimentavat hyvin iskuja. Kengät on valmistettu vahatusta puhvelinnahasta. Sisäpohjallinen on muotoiltu ja irrotettava.
  123,00 €
 • Grub's® Field Saappaat
  USG:n GRUP'Sin parhaat kevyet, mukavat, vedenpitävät ja likaahylkivät saappaat talliin lyhyellä varrella. Todellinen joka sään saapas on vuorattu pehmeällä ja hengittävällä neopreenillä ja sappaiden helposti puhdistettava pinta on luonnokumia. Sappaat ovat jalassa ja liikkuessa mukavat kuin lenkkarit mutta sillä on myös kumisappaan parhaat ominaisuudet sekä liukuestekuvioitu pohja. Koot 37-42 ja kuvan vihreä väri. Paino parille 1400g. Nämä saappaat toimivat aina olipa pakkasta -20 asetta tai lämmintä +20 astetta, eli eivät myöskään hiosta. Toimivat myös koiranulkoilutuksessa ja puutarhatöissä!
  95,90 €
 • Grup'S® Iceline Saappaat
  USG:n Iceline-saappaan takuulla 100% vedenpitävä varsi on joustavaa ja lämmintä neopreenia kuten myös sappaan vuori. Varren pituus on noin 36cm (koossa 38) ja parin paino noin 1720g. Tässä täysin huoltovapaa saapas joka sopii kaikkeen kun jalat pitää suojata märältä, kuaralta tai pakkaselta. Saappaan jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Saapas on anatomisesti muotoiltu ja niissä jalkasi jaksavat väsymättä koko päivän. Iskuja vaimentava Hexzorb kantapää. Taattu käyttömukavuus -20 asteen pakkasesta aina +20 asteen lämpötilaan eli saappaat eivät myöskään hiosta.
  132,00 €
 • Grup's® Rachel Tallikengät
  GRUP'Sin parhaat kevyet, mukavat, vedenpitävät ja likaahylkivät kengät talliin. Todellinen joka sään tallikenkä on vuorattu pehmeällä ja hengittävällä neopreenillä ja kengän helposti puhdistettava pinta on luonnokumia. Kenkä on jalassa ja liikkuessa mukava kuin lenkkari mutta sillä on myös kumisappaan parhaat ominaisuudet sekä liukuestekuvioitu pohja. Koot 37-42 ja kuvan vihreä väri. Paino parille 700g. Nämä kengät toimivat aina olipa pakkasta -20 asetta tai lämmintä +20 astetta, eli nämä kengät eivät myöskään hiosta. Toimivat loistavasti myös koiranulkoilutuksessa ja puutarhatöissä!
  78,40 €
 • Grup's® Rideline Jodhpur Ratsastuskengät
  USG:n Suositusta muckbootista jodhpur-malli myös ratsastukseen. 100% vedenpitävän kengän varsissa on joustavaa neopreenia joka helpottaa pukemista ja riisumista. Varren pituus on noin 10cm (koossa 37) ja parin paino noin 1100g. Tässä täysin huoltovapaa kenkä ratsastukseen ja tallihommiin. Kenkien jalkaterä on luonnonkumia ja pohja on liuestekuvioitu. Kantapää on iskuja vaimentava HEXZORB. Kenkien anatominen muotoiltu ja neopreeni vuoraus jakaterässä tekee niistä mukavan lämpimät ja pitävät jalkasi lämpiminä vielä -20 asteen pakkasessa tai vaihtoehtoisesti +20 asteen lämpötilassakaan kenkä ei hiosta. Väri musta ja koot 37-42.
  95,50 €
 • HV Polo lenkkarit Winnipeg
  HV Polon upeat ja monikäyttöiset tennarit, joissa ihanat ja värikkäät yksityiskohdat. Nauhakiinnitys ja joustoa antava pohja.
  79,95 €
 • HV Polo Moon Boots Simmie
  HV Polon Moonbootsit eli kuukengät, jotka ovat tunnettuja paksusta vuorestaan ja tasaisesta pohjastaan. Tässä mallissa lyhyt varsi ja kauniit yksityiskohdat. Kokonaisuuden kruunaa nyöritys kengän etuosassa.
  79,95 €
 • HV Polo sandaalit Sun
  HV Polon ihanat raidalliset kesäsandaalit eli flipflopit! Koot 36-41
  15,95 €
 • HV Polo talvikengät Glaslynn
  HV Polon tyylikkäät, sinapinkeltaiset talvikengät varrella. Sisusta teddyvuorella, korko ratsastukseen sopiva ja kiristysnauhat edessä. Tyylikäs ulkonäkö ja varsi lyhennettävissä kiinnitysnapin avulla.
  79,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo talvikengät Mankota
  HV Polon monikäyttöiset, lämpimät ja tyylikkäät talvisaappaat. Nyöritys edessä kiristykseen ja kiinnitykseen, koko kengän alaosa säänkestävää kumia. Brodeerattu HV Polon logo. Saappaissa on korko, eli ne soveltuvat myös esimerkiksi ratsastukseen!
  102,95 €
 • HV Polo tennarit Saint
  HV Polon ihanat tennarit, joissa tekojalokivinen logokoristus! Koot 36-44
  52,95 €
 • HV Polo Winterboots Sencilla
  HV Polon trendikkäät kengät talveen ihanalla karvalla. Koot 36-41, kaksi värivaihtoehtoa.

  Normaali hinta: 122,90 €

  Special Price 87,92 €

 • HV Polo Winterboots Voltura
  HV Polon trendikkäät kengät niin tallille kuin vapaa-aikaan. Koot 36-41, kaksi värivaihtoehtoa.

  Normaali hinta: 122,00 €

  Special Price 87,92 €

 • HV Polo Wintershoe
  HV Polon sporttinen jalkine tallille ja vapaa-aikaan. Varrellinen kenkä lämpimällä karvavuorella. Koot 36-41, värinä musta.

  Normaali hinta: 92,90 €

  Special Price 61,60 €

 • Imperial Riding talvikengät Colorful
  Imperial Ridingin värikkään kivat tallikengät joissa vettä ja likaa hylkivä kainonahkainen pinta ja varsi topattua polyesteriä keinokarvaisella somistella. Lämmin vuori myös jalkaterälle.

  Normaali hinta: 77,20 €

  Special Price 55,95 €

 • Imperial Riding talvikengät Love Never Falls
  Imperial Riding lämpimät talvikengät talliin ja ratsastukseen. Kiva tähtisomiste ja crocokuvioidut yksityiskohdat. Pitkä vetoketju ja varren leveyttä voit säätää sopivaksi nauhojen avulla.
  85,90 €
 • Premiere tallikengät Mucker Boots All Weather
  Premieren hyvät ja lämpimät All-Weather ratsastus- ja tallikengät. Tekoturkisvuori ja liukuestekuvioidut kumipohjat. Varsi on kestävää 600D Oxford nailonia ja vetoketju kestävää YKK-laatua. Vetoketjun ansiosta kengät on helppo pukea ja riisua. 100% vedenpitävä kärki on nopea ja helppo puhdistaa huuhtelemalla. Koot 36 - 46, väri musta.
  42,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2