Talviratsastussaappaat

24 Tuotetta

Monissa eri malleissa saatavat talviratsastussaappaat on tarkoitettu erityisesti talviseen harrastamiseen. Ne tarjoavat suojaa kylmältä, kuralta ja kosteudelta ja niiden kuvioidut, paksut pohjat on suunniteltu liukkaita kelejä silmällä pitäen.

Saappaat pitävät paitsi jalkasi lämpiminä, ne ovat myös tyylikäs lisä asuusi. Meiltä löydät monia kestäviä malleja!

 • BR talvijodhpurit Alaska
  BR:n laadukkaat helppohoitoiset nupukkinahkaiset synteettisellä villalla vuoratut jodhpur ratsastuskengät. Vettä j alikaa hylkivissä kengissä on hyvä liukuestekuvioitu pohja ja resorit sivuilla helpottamassa pukemista. Kivat ja lämpimät nahkakengät myös vapaa-aikaan. Koot 36-43. Värit musta ja ruskea.
  72,95 €
 • BR talviratsastussaappaat Antarctica
  BR:n lämpimät ja trendikkäät talviratsastussaappaat nauhoilla ja tarroilla.  Saappaiden jalkaterä on aitoa nahkaa ja varsi helppohoitoista ja vettähylkivää Corduraa. Saappaiden varsissa hyvä säädöt tarrojen avulla. Saappaat ovat vuorattu hyvin eristäväällä DuPont ComforMax® eristyskerroksella ja keinoturkiksella joka myös varressa kivasti koristeena. Kengissä tukeva liukuestekuvioitu pohja. Kaunis ruskea väri ja koot 36-45.
  145,95 €
 • BR Talviratsastussaappaat Deluxe
  BR:n elegantit talviratsastussaappaat, joissa lämmin ja eristävä vuori. Saappaiden kerroksellinen rakenne eristää hyvin kylmää ja pitäää jalat lämpiminä. Sapapiden ulkopinta on tukevaa 660D nailonia, jossa keinonahkainen "paikka" pohkeen kodalla suoja sisäpuolella luiston ja kulumisen ehkäisemiseksi. Saappaissa on neljän napakkan tarran kiinnitys, kannuksen paikka sekä erittäin huolellinen viimeistelyn taso. Väri musta, koot 35-43.
  Huomioithan kokoa valitessasi että kenkä on hieman pientä kokoa.
  85,95 €
 • BR talviratsastussaappaat Greenland

  BR.n tyylikkäät nupukkinahkaiset talviratsastussaappaat. Saappaat vuorattu kokonaan synteettisellä villalla, mikä pitää jalat lämpiminä kovallakin pakkasella. Kengissä hyvä liukuestekuvioitu pohja ja takana laadukas YKK-vetoketju helpottamassa pukemista sekä istuvuutta parantava joustoresori. Helppohoitoinen vettä ja likaa hylkivä pinta. Näitä mukavia saappaita voit pitää niin tallilla kuin vapaa-ajallakin. Koot 36-42 ja varressa normaalimitoitus. Musta ja ruskea väri.

  170,95 €
 • BR Talviratsastussaappaat Iceland
  BR:n kestävät ja laadukkaat thermo talviratsastussaappaat jotka ovat myös tyylikkäät ja toimivat. Saappaiden jalkaterä on 100% vedenpitävä ja varsi on laadukasta likaa ja vettä hylkivää mikrokuitu polyuretaania joka hengitää, eristää ja kestää hyvin kylmää. Sappaiden DuPont ComforMax vuori tekee niistä mukavat ja lämpimät. Saappaide varsien leveys on helposti tarroilla säädettävissä jokaisen jalkaan sopivaksi. Tarroissa myös hyvät 3M- heijastimet.  Tukeva liukuestekuvioitu pohja. Väri musta ja koot 36-43.

  Normaali hinta: 125,95 €

  Special Price 99,95 €

 • Br Talviratsastussaappaat Nova Zembla
  BR:n lämpimät thermo talviratsastussaappaat kylmiin pakkaspäiviin. Saappaiden materiaali on likaa ja vettä hylkivää 660D nailonia. Saappaissa hyvä säätömahdollisuus elastisten narujen ja varressa olevien tarrojen avulla. Kengissä tukeva liukuestekuvioitu pohja sekä lämmin synteettisestä villasta oleva vuoraus. Väri musta ja koot 36-43.
  93,95 €
 • BR Talviratsastussaappaat Siberia
  BR:n ajattoman tyylikkäät ja lämpimät thermo talviratsastussaappaat nauhoilla pakkaspäiviin ja tallille. Saappaiden materiaali on likaa ja vettä hylkivää laadukasta mirkrokuitu polyuretania ja varsi hyvin eristävää sekä helppohoitoista Cordurraa. Saappaiden varsissa  hyvä säätömahdollisuus tarrojen avulla. Saappaissa tukeva liukuestekuvioitu pohja sekä lämmin keinoturkis vuoraus. Väri musta ja koot 36-43.
  112,95 €
 • BR talviratsastussaappaat Vancouver

  BR:n sporttisen tyylikkäät nupukkinahkaiset talviratsastussaappaat. Laadukkaiden saappaiden aito nupukkinahka on oljytty helppohoitseksi ja likaa sekä vettä hylkiväksi. Saappaiden jalkaterät on vuorattu lämimiksi synteettisellä villalla ja varsien vuori on hengittävä ja mukava tekninen materiaali.  Saappaiden iskujavaimentava tukeva pohja on polyuretaania ja se on liukuestekuvioitu. Takana pitkä YKK-vetoketju helpottamassa pukemista sekä tyylikäs joustoresori. Kauniit saappaat ja viimeistellyt ykistyiskohdat ratsastukseen, talliin ja vapaa-aikaan. Koot 36-43 varressa normaalimitoitus. Värit musta ja ruskea.

  181,95 €
 • Busse talviratsastussaappaat HELSINKI
  Bussen lämpimästi vuoratut talviratsastussaappaat ovat vedenpitävät ja tukevat. Takana on YKK®-vetoketju, jonka vieressä on heijastava nauha. Saappaat sopivat monen mallisille pohkeille joustavien nauhojen ansiosta.
  76,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse talviratsastussaappaat MERAN
  Bussen tyylikkäät lämpimästi vuoratut talviratsastussaappaat vettä hylkivää ja kestävää nupukki - eli rasvanahkaa. Lämmin teddyvuori ja irroitettava pohjallinen. Pohkeessa on jousto istuvuuden parantamiseksi. Saappaissa on vetoketju takana ja se on vuorattu. Non-slip TPR-kumi pohjatukevalla kannalla. Koot 37 - 43 ja kaksi varsileveyttä (N=normaali ja W=leveä). Tarkista oma kokosi taulukosta!
  142,00 €
 • Busse talviratsastussaappaat PARIS-WINTER
  Bussen modernit ja lämpimät talviratsastussaappaat aitoa nahkaa teddyvuorella. Pitkä vetoketju takana ja joustavat nauhat. Noin 7cm korotus varressa ja saappaan varren sisäpinnassa grip-nahka joka antaa hyvän pidon ja kestävyyden. Koot 37-43 ja jopa 7 eri varsimitoitusta. Tarkista oma kokosi huolellisesti taulukosta.
  232,00 €
 • Busse talviratsastussaappaat TRONDHEIM
  Bussen lämpimät talviratsastussaappaat istuvat jalkaan joustavan materiaalinsa ansiosta. Tukeva ja vedenpitävä jalkaterä. Varressa on vetoketju sivulla, jonka vieressä on heijastavat nauhat. Erittäin helppohoitoiset, pinnan voi pyyhkäistä puhtaaksi.
  86,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding talvikengät Love Never Falls
  Imperial Riding lämpimät talvikengät talliin ja ratsastukseen. Kiva tähtisomiste ja crocokuvioidut yksityiskohdat. Pitkä vetoketju ja varren leveyttä voit säätää sopivaksi nauhojen avulla.
  85,90 €
 • Premiere Ratsastussaappaat Nubuk
  Premieren rento aitoa rasvattua nupukkinahkaa oleva ratsastussaapas. Helppohoitoinen ja vettä hylkivä nupukkinahkainen ratsastussaapas jossa kokonaan villakankainen vuori. Saappaan tukeva pohja pitäväksi liukuestekuvioitu. Allrounder saappaassa myös pukemista helpottava vetoketju takana ja elastinen varren yläosa. Tyylikkäästi viimeistellyt yksityiskohdat. Varressa normaalimitoitus ja kaunis perforointi. Värit musta ja ruskea, koot 36-40.
  112,95 €
 • Premiere Talviratsastussaappaat
  Premieren perinteiset lämpimät ja vedenkestävät talviratsastussaappaat. Topatuissa varsissa napakat tarrasäädöt heijastimilla. Pohja liukuestekuvioitu ja teräosa luonnonkumia. Saappaat kauttaaltaan mukavalla ja lämpimällä teddyllä vuoratut. Koot 35-43, väri musta.
  48,95 €
 • Premiere Talviratsastussaappaat Nunavik
  Premieren tyylikkään ulkomuodon ja tarkoituksenmukaisen suunnittelun omaavat ratsastussaappaat talveen. Näissä saappaissa et palele edes kentän reunalla. Saappaan muotoiltu varsi on 660D nailonia ja varressa on vahvistus pohkeen kohdalla. Saappaiden kärkiosa on vedenpitävää polymeeriä joka säilyttää joustavuutensa myös kovassa pakkasessa. Koko saapas on vuorattu lämpimällä teddyllä. Saappaassa turvallinen liukuestekuvioitu pohja ja stoppari kannukselle. Varren tarrojen avulla voit säätää saappaanvarren juuri sinulle sopivaksi.
  71,95 €
 • Talviratsastussaappaat Alaska
  Lämmin vuorellinen leather look- talvisaapas ratsastukseen. Saappaiden materiaali on pakkasen kestävää keinonahkaa joka helppo pitää puhtaana ja pitää hyvin myös vettä ja loskaa. Saappaiden pohja hyvin liukuestekuvioitu ja varren leveys on sädettävissä tarroilla. Saappanvarsi on vahvistettu pohkeen sisäpinnalta ja saappaissa myös nauhat sekä stoppari kannukselle. Koot 28-46.
  52,95 €
 • Talviratsastussaappaat Country Artic

  HKM:n rennot aitoa rasvanahkaa oleva ratsastussaappaat moneen menoon. Kestävästä ja vettä hylkivästä rasvanahasta valmistettu saapas on teddy vuorattu lämpimäksi ja mukavaksi. Hyvä kumipohja on liukuestekuvioitu. Saappaassa on myös pukemista helpottava vetoketju takana ja elastinen varren yläosa. Väri kiva ruskea ja koot 36-42 normaali mitoituksella.

  Tarkista mitat huolellisesti, varren leveys mitataan pohkeen leveimmästä kohdasta ja varren pituus polvitaipeesta lattiaan saakka.

  Koko Varren leveys Varren pituus
  36 35cm 43cm
  37 36cm 44cm
  38 37cm 44cm
  39 38cm 45cm
  40 38cm 46cm
  41 39cm 46cm
  42 39cm 47cm
  132,95 €
 • Talviratsastussaappaat Kodiak
  Erittäin vedenpitävä thermosaapas ratsastukseen ja tallille. Tallikenkä tyyppinen kenkäosa luonnonkumia hyvällä liukuestekuvioidulla pohjalla. Saappaan varret helposti puhdistettavaa ja kestävää nailonia joiden leveyden säätö tarroilla. Saappaat ovat kokonaan teddyvuorelliset ja erittäin hyvillä heijastimilla varustetut. Tämä saapas on myös kevyt. Koot 32-46.
  42,95 €
 • Talviratsastussaappaat Storm
  Rennot aitoa rasvanahkaa oleva ratsastussaappaat moneen menoon. Kestävästä ja vettä hylkivästä rasvanahasta valmistettu saapas on teddy vuorattu lämpimäksi ja mukavaksi. Hyvä kumipohja on liukuestekuvioitu. Saappaassa on myös pukemista helpottava vetoketju takana ja elastinen varren yläosa. Tässä saappaassa erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Väri musta ja koot 36-42 normaali mitoituksella. Tarkista oikea koko taulukosta.

  KokoVarren leveysVarren pituus
  3632cm43cm
  3733cm44cm
  3834cm44cm
  3935cm45cm
  4035cm46cm
  4136cm46cm
  4237cm47cm

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 76,46 €

 • Talvisaappaat Kodiak Fashion
  Ihanan lämpöiset teddyvuoriset talvisaappaat kengät nauhoilla ratsastukseen ja tallille. Sappaiden 100% vedenpitävä jalkaterä on luonnonkumia ja tikattu varsi on helppohoitoista vettä ja kuraa hylkivää polyesteriä. Tukeva pohja pitäväksi liukuestekuvioitu. Kenkien ulkönäön viimeistelee näyttävä nyöritys. Helpot pukea ilman että nauhoja tarvitsee avata, sillä näissä saappaissa on myös vetoketju takana ja pohkeessa keinonahkainen vahvike. Musta väri ja koot 36-43.
  52,95 €
 • Talvisaappaat Siberia
  Näyttävät ja ihanan lämpöiset teddyvuoriset talvisaappaat kengät nauhoilla ratsastukseen ja tallille. Sappaiden 100% vedenpitävä jalkaterä on luonnonkumia ja tikattu varsi on helppohoitoista vettä ja kuraa kylkivää polyesteriä. Tukeva pohja pitäväksi liukuestekuvioitu. Kenkien ulkönäön viimeistelee näyttävä nyöritys ja karvareunus varressa. Helpot pukea ilman että nauhoja tarvitsee avata, sillä näissä saappaissa on myös vetoketju takana ja pohkeessa keinonahkainen vahvike. Värit musta ja ruskea, koot 37-43.
  52,95 €
 • USG nahkasaappaat Ranger
  USG:n upeat nyöritetyt nahkasaappaat talviratsastukseen ja miksei vaikka kaupungille. Näiden saappaiden "juju" on upea nyöritys edessä jonka avulla voit säätää varren leveyden juuri sinulle sopivaksi. Saappaissa on takana myös vetoketju jonka johdosta ne ovat helpot pukea ja riisua. Saappaiden vuori on miellyttävää fleeceä ja pohjat ovat kumia liukuestekuvioilla. Laadukkaiden saappaiden viimeistely on tehty huolella ja mm. kaikki ompeleet ovat kontrastiompeleita. Väri ruskea ja koot 36-43.
  229,00 €
 • USG nahkasaappaat Crosslander Rovero
  USG:n rento ja toimiva talvisaapas tallille tai ratsastukseen. Saappaan pinta ja varsi hyvin vettä hylkivää aitoa nupukkinahkaa ja tukeva liukuestekuvioitu Lexington-pohja. Väri kuvan ruskea ja koot 37-43.
  208,40 €