Ratsastuskypärät

Tuotteet 1-24 / 46

Sopiva kypärä on ratsastajan tärkein varuste. Nykyaikaiset, lujasta kestomuovista tai hiilikuidusta valmistettavat kypärät ovat kevyitä mutta kestäviä. Kypärien muotoilussa on kiinnitetty huomiota turvallisuuden lisäksi myös käytettävyyteen ja tyyliin. Ilmanottoaukot, niskatoppaukset, irrotettavat ja pestävät vuorimateriaalit sekä helppo mutta pitävä kiinnitys sekä upeat kristallikoristelut tekevät kypärän käytöstä miellyttävää. Horsepron kattava valikoima tarjoaa laadukkaita kypäriä kaikkeen ratsastuskäyttöön. Perinteisille samettipintaisille kypärille vaihtoehdon tarjoavat päällystämättömät tai nahalla päällystetyt sekä kuvioidut turvakypärät. 
VINKKI! Kypärän oikea koko määräytyy päänympärysmitan mukaan sentteinä. Mittaa päänympärys sentteinä, esim. 57cm jolloin kypäräsi koko on todennäköisesti 57.

Uusi turvallisempi ratsastuskypärä VG1!
Ratsastuskypärien uusi VG1 standardi edellyttää kypärältä parempaa kestävyyttä mm. sivusuunnassa eli myös eri suunnilta kuin vain suorassa putoamisessa. Uuden standardin mukaisissa kypärissä on myös parempi vastus teräviä objekteja vastaan, parempi sivusuoja sekä laajempi suojapinta-ala, joka ei kuitenkaan häiritse mm. kuuloa. Oikean kokoinen kypärä ei saa vaikuttaa rajoittavasti näkökenttään, eikä liikkua ratsastuksen aikana. Horsepron valikoimasta löydät monta uutta hyvää VG1 mallia eli nyt on oikea aika päivittää ratsastuskypärä uuteen ja turvallisempaan versioon!

 • KEP Inner Pad

  Kaikkiin KEP-kypäriin sopiva vaihdettava sisävuori Helppo irroittaa pesua varten ja vaihtaa kokonana uuteen. Valitse inner padin koko kypäräsi koon mukaan.

  Normaali hinta: 38,90 €

  Special Price 31,12 €

 • BR ratsastuskypärä VG1 Viper Patron

  BR:n uusi sporttinen Viper Patron täyttää uuden väliaikaisen standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan.
  Viper Patron on erittäin mukava ja kevyt säädettävä kypärä. Aerodynaaminen design ja hyvä tuuletus sekä helposti säädettävät dial-system koot. Pehmustettu pikalukoilla varustettu leukahihna on mukava. Kypärän hengittävä vuori on voidaan kokonaan irroittaa ja pestä vaikka koneessa (40 astetta). Mikrokuituinen vuori myös kuivuu nopeasti.
  Kolme väriä ja säädettävät koot 48-52, 52-56 ja 57-61.

  Normaali hinta: 102,95 €

  Special Price 82,36 €

 • USG ratsatuskypärä Comfort Training VG1

  USG:n uusi ja moderni ratsastuskypärä joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Laadukkaassa kKypärässä on hyvä integroitu ilmanvaihtojärjestelmä ja irroitettava vesipestävä sisävuori. Pehmeät 4-piste kiinnityshihnat kestävällä YKK-soljella. Kevyen kypärän täydellisen istuvuuden takaa säädettävä koko ja ulkonäön viimeistelee musta mattapinta ja heijastava USG-logo. Kypärän mukana toimitetaan myös kätevä säilytyspussi. Säädettävät koot XS/S (48-52) lapsille ja S/M (52-56) sekä M/L (56-60) aikuisille.

  Normaali hinta: 64,90 €

  Special Price 51,92 €

 • Ratsastuskypärä New Air Stripe VG1
  Suosikki kypärästä uusi versio joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Hyvän iskunkestävyyden omaava kypärä on hyvin tuuletettu ja sen koot ovat dial systems - säädettävissä. Kypärän mukava pehmeä vuori voidaan irroittaa pesua varten. Hyvin istuvassa kypärässä on myös 4 pistekiinitys ja kestävä lukko. Täyttää CE VG1 01.040 2014-12 vaatimukset turvallisuudesta. Koot kätevästi säädettäviä 52-61 ja neljä perusväriä.

  Normaali hinta: 56,95 €

  Special Price 45,56 €

 • Ratsastuskypärä New Air Diamond VG1
  Supersuositusta kypärämallista tyylikäs luksusversio joka koristettu kristallein ja malli joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Hyvän iskunkestävyyden omaava kypärä on hyvin tuuletettu ja sen koot ovat dial systems - säädettävissä. Kypärän mukava pehmeä vuori voidaan irroittaa pesua varten. Hyvin istuvassa kypärässä on myös 4 pistekiinitys ja kestävä lukko. Kiva kypärä joka CE VG1 01.040 2014-12 merkitty ja jonka kokoa (52-61) voit säätää helposti sopivaksi.

  Normaali hinta: 78,95 €

  Special Price 63,16 €

 • Ratsastuskypärä New Air Star VG1
  Uusi kiva bling-bling versio suositusta VG1 kypärämallista. Hyvän iskunkestävyyden omaavassa kypärässä on tuuletusaukot edessä sekä takana ja kypärän koko on dial systems - säädettävissä. Kypärän mukava pehmeä vuori voidaan irroittaa pesua varten. Hyvin istuvassa kypärässä on myös 4 pistekiinitys ja kestävä lukko. Turvallinen ja mukava malli on CE VG1 01.040 2014-12 merkitty ja jonka kokoa (52-61) voit säätää helposti sopivaksi.

  Normaali hinta: 72,95 €

  Special Price 58,36 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastuskypärä New Air Diamond Lily VG1
  Uusi kiva näyttävästi kristallein koristettu kypärämalli joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Hyvän iskunkestävyyden omaava kypärä on hyvin tuuletettu ja sen koot ovat dial systems - säädettävissä. Kypärän mukava pehmeä vuori voidaan irroittaa pesua varten. Hyvin istuvassa kypärässä on myös 4 pistekiinitys ja kestävä lukko. Kiva kypärä joka CE VG1 01.040 2014-12 merkitty ja jonka kokoa (52-61) voit säätää helposti sopivaksi.

  Normaali hinta: 82,95 €

  Special Price 66,36 €

 • Ratsastuskypärä Jump into my heart VG1
  Junnuille sopiva uusi söpö kypärä printillä joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Hyvän iskunkestävyyden omaava kypärä jossa on tuuletusaukot edessä ja takana sekä kaksi dial systems - säädettävää kokoa. Hyvin istuvassa kypärässä on myös 4 pistekiinitys ja kestävä lukko. Helpposti puhdistettava pinta. Kypärä täyttää CE VG1 01.040 2014-12 vaatimukset turvallisuudesta ja on BSI:n testaama. Koot S (52-55) ja M (53-57).

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 34,36 €

 • Busse ratsastuskypärä Toulouse VG1
  Bussen uusi ratsastuskypärä joka täyttää standardin VG1 01.040 2014-12 vaatimukset ja on CE-merkitty. Kevyt ja sporttinen ratsastuskypärä jossa on moderni aerodynaaminen design ja erinomainen tuuletus sekä irroitettava ja pestävä hengittävä ja kosteutta siirtävä vuori. Kypärässä on dial-säätö eli kypärä on aina sopiva ja tarpeen mukaan useammaan henkilön käytettävissä. Kestävä ABS-kuori. Heijastinauhat lisäävät näkyvyyttä pimeällä. Neljä väriä ja säädettävät koot S (48-52), M (52-56), L (57-61).

  Normaali hinta: 133,90 €

  Special Price 107,12 €

 • KEP Winter Pad
  Kaikkiin KEP-kypäriin sopiva sisävuori talvikäyttöön. Lämmin vuori on helppo vaihtaa tavallisen sisävuoren tilalle ja tyylikäs pad suojaa myös korvasi. Kuvassa kypärä Winter Padilla. Valitse oikea koko kypäräsi koon mukaan.

  Normaali hinta: 48,90 €

  Special Price 39,12 €

 • Premiere Aspire Classic VG1 ratsastuskypärä
  Premieren uusi ratsastuskypärä joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan. Premieren mukava ja hyvin istuva ratsastuskypärä jossa on perinteinen tyyli mutta silti jotain uuttaa ja erinomainen toimivuus. Kyprän pinta on samettimaista ja helppohoitoista mikrokuitua kuten myös kypärän pehmeät ja mukavat kiinnityshihnat. Kypärän hyvän ilmankierron ja tuulettuvuuden takaavat tyylikäät tuuletusaukot edessä sekä takana. Kyprän vuori on hiostamaton ja nopeasti kuivuva tekninen cooldry ja kypärän vuoren voit myös irroittaa ja vesipestä. CE- merkitty ja testatusti turvallinen Premieren turvakypärä täyttää standardin CE VG1 01.040 2014-12 vaatimukset turvallisuudesta. Koot 52-62 ja väri musta.

  Normaali hinta: 62,95 €

  Special Price 50,36 €

 • Premiere Aspire Crystal VG1 ratsastuskypärä
  Premieren uusi ratsastuskypärä joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan. Premieren Aspire mallista upea kristallein koristettu versio. Aspire ratsastuskypärä on mukava ja hyvin istuva. Perinteisen tyylikäs kypärä jossa silti on jotain uuttaa ja erinomainen toimivuus. Kypärän pinta on samettimaista ja helppohoitoista mikrokuitua kuten myös kypärän pehmeät ja mukavat kiinnityshihnat. Kypärän hyvän ilmankierron ja tuulettuvuuden takaavat tyylikäät tuuletusaukot edessä sekä takana. Kyprän vuori on hiostamaton ja nopeasti kuivuva tekninen cooldry ja kypärän vuoren voit myös irroittaa ja vesipestä. CE- merkitty ja testatusti turvallinen Premieren turvakypärä täyttää standardin CE VG1 01.040 2014-12 vaatimukset turvallisuudesta. Koot 52-62 ja sininen sekä musta väri.

  Normaali hinta: 78,95 €

  Special Price 63,16 €

 • Premiere Aspire Premium Crystal VG1 ratsastuskypärä
  Premieren uusi ratsastuskypärä joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan. Premieren Aspire mallista upea kristallein koristettu leather look versio. Aspire ratsastuskypärä on mukava ja hyvin istuva. Perinteisen tyylikäs kypärä jossa silti on jotain uuttaa ja erinomainen toimivuus. Kypärän pinta on samettimaista ja helppohoitoista mikrokuitua kuten myös kypärän pehmeät ja mukavat kiinnityshihnat. Kypärän hyvän ilmankierron ja tuulettuvuuden takaavat tyylikäät tuuletusaukot edessä sekä takana. Kyprän vuori on hiostamaton ja nopeasti kuivuva tekninen cooldry ja kypärän vuoren voit myös irroittaa ja vesipestä. CE- merkitty ja testatusti turvallinen Premieren turvakypärä täyttää standardin CE VG1 01.040 2014-12 vaatimukset turvallisuudesta. Koot 52-62 ja kolme väriä.

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 74,36 €

 • BR ratsastuskypärä VG1 Viper Patron Carbon Swarovski

  BR:n uusi tyylikkäästi swarovskeilla koristettu ja sporttinen Patron Carbon täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan.
  Viper Patron Carbon Swarovski on tyylikäs ja erittäin mukava, kevyt, säädettävä kypärä. Aerodynaaminen design ja hieno carbon-look blib-blingeillä sekä hyvä tuuletus. Helposti säädettävät dial-system koot ja pehmustettu pikalukoilla varustettu leukahihna. Kypärän hengittävä vuori on voidaan kokonaan irroittaa ja pestä vaikka koneessa (40 astetta). Mikrokuituinen vuori myös kuivuu nopeasti. Hienot metallinhohtoiset värit ja säädettävät koot 48-52, 52-56 ja 57-61.

  Normaali hinta: 172,95 €

  Special Price 138,36 €

 • BR ratsastuskypärä VG1 Viper Patron Carbon

  BR:n uusi tyylikkään sporttinen Viper Patron Carbon täyttää uuden väliaikaisen standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan.
  Viper Patron Carbon on tyylikäs ja erittäin mukava, kevyt, säädettävä kypärä. Aerodynaaminen design ja hieno carbon-look sekä hyvä tuuletus. Helposti säädettävät dial-system koot ja pehmustettu pikalukoilla varustettu leukahihna. Kypärän hengittävä vuori on voidaan kokonaan irroittaa ja pestä vaikka koneessa (40 astetta). Mikrokuituinen vuori myös kuivuu nopeasti. Säädettävät koot 48-52, 52-56 ja 57-61.

  Normaali hinta: 142,95 €

  Special Price 114,36 €

 • HKM ratsastuskypärä Carbon Art VG1
  HKM:n moderni säädettävä VG1 -kypärä. Hyvä tuulettuvuus ja istuvuus helpon säädön ansiosta. Kolme säädettävää kokoa. Standard VG1 01.040 2014-12.

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 34,36 €

 • Ratsastuskypärä Carbon VG1
  Uusi sporttinen kypärä joka täyttää standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan. Tässä kypärässä tyylikäs carbon look ja ihanan pehmeät keinonahkaiset kiinnityshihnat sekä tuuletusaukot edessä ja takana. Kypärän vuoren voit irroittaa ja vesipestä. Koot 51-62 ja väri musta.

  Normaali hinta: 82,95 €

  Special Price 41,48 €

 • HKM ratsastuskypärä York Plain with dial system VG1
  HKM:n uusi säädettävä ja hyvin tuulettuva VG1 -kypärä. Helposti puhdistetta kypärä jossa mukava pehmeä toppaus jonka voi myös irroittaa pesua varten. Kolme säädettävää kokoa. Standard VG1 01.040 2014-12.

  Normaali hinta: 82,95 €

  Special Price 66,36 €

 • HKM ratsastuskypärä York Flock with dial system VG1
  HKM:n uusi säädettävä ja hyvin tuulettuva VG1 -kypärä. Kaunis samettipinta, mukava pehmeä toppaus jonka voi myös irroittaa pesua varten. Kolme säädettävää kokoa. Standard VG1 01.040 2014-12.

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 74,36 €

 • HKM ratsastuskypärä York Crystal with dial system VG1
  HKM:n uusi säädettävä ja hyvin tuulettuva VG1 -kypärä. Upea samettipinta ja kauniit kristallikoristeet. Mukava pehmeä toppaus jonka voi myös irroittaa pesua varten. Kolme säädettävää kokoa. Standard VG1 01.040 2014-12.

  Normaali hinta: 102,95 €

  Special Price 82,36 €

 • HKM ratsastuskypärä Easy VG1
  HKM:n uusi VG1 ratsastuskypärä samettipinnalla ja dial system -säädöllä. Hyvä istuvuus ja pehmeä toppaus. Hyvä peruskypärä jossa 3 kokoa.

  Normaali hinta: 46,95 €

  Special Price 37,56 €

 • HV Polo ratsastuskypärä Langley VG1
  HV Polon tyylikäs ja sporttinen ratsastuskypärä, jossa kiva printattu logo. Mattapintainen materiaali, ilmastointi ja hengittävä sekä irroitettava Coolmax vuori. Tämä kypärä on uuden VG1 standardin mukainen. Säädettävät koot S(50-53), M(54-56), L (57-58), XL (59-61).

  Normaali hinta: 92,66 €

  Special Price 46,33 €

 • Imperial Riding ratsastuskypärä Onyx VG1
  Imperial Riding perinteinen samettipintainen ratsastuskypärä VG1 standardin mukaan. Keinonahkaiset somisteet ja kiinnityshihnat. Tuuletus päältä ja takaa. Musta väri ja koot 52-59.

  Normaali hinta: 119,00 €

  Special Price 59,50 €

 • BR ratsastuskypärä Viper X-Pro carbon VG1
  BR:n uusi sporttinen Viper täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan. BR Viper on erittäin mukava ja kevyt säädettävä kypärä. Aerodynaaminen design ja hyvä tuuletus sekä helposti säädettävät dial-system koot. Pehmustettu pikalukoilla varustettu leukahihna on mukava. Kypärän hengittävä vuori on voidaan kokonaan irroittaa ja pestä vaikka koneessa (40 astetta). Mikrokuituinen vuori myös kuivuu nopeasti. Säädettävät koot 48-52, 52-56 ja 57-61.

  Normaali hinta: 139,95 €

  Special Price 111,96 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2