Ratsastuskypärät

23 Tuotetta

Sopiva kypärä on ratsastajan tärkein varuste. Nykyaikaiset, lujasta kestomuovista tai hiilikuidusta valmistettavat kypärät ovat kevyitä mutta kestäviä. Kypärien muotoilussa on kiinnitetty huomiota turvallisuuden lisäksi myös käytettävyyteen ja tyyliin. Ilmanottoaukot, niskatoppaukset, irrotettavat ja pestävät vuorimateriaalit sekä helppo mutta pitävä kiinnitys sekä upeat kristallikoristelut tekevät kypärän käytöstä miellyttävää. Horsepron kattava valikoima tarjoaa laadukkaita kypäriä kaikkeen ratsastuskäyttöön. Perinteisille samettipintaisille kypärille vaihtoehdon tarjoavat päällystämättömät tai nahalla päällystetyt sekä kuvioidut turvakypärät. 
VINKKI! Kypärän oikea koko määräytyy päänympärysmitan mukaan sentteinä. Mittaa päänympärys sentteinä, esim. 57cm jolloin kypäräsi koko on todennäköisesti 57.

Uusi turvallisempi ratsastuskypärä VG1!
Ratsastuskypärien uusi VG1 standardi edellyttää kypärältä parempaa kestävyyttä mm. sivusuunnassa eli myös eri suunnilta kuin vain suorassa putoamisessa. Uuden standardin mukaisissa kypärissä on myös parempi vastus teräviä objekteja vastaan, parempi sivusuoja sekä laajempi suojapinta-ala, joka ei kuitenkaan häiritse mm. kuuloa. Oikean kokoinen kypärä ei saa vaikuttaa rajoittavasti näkökenttään, eikä liikkua ratsastuksen aikana. Horsepron valikoimasta löydät monta uutta hyvää VG1 mallia eli nyt on oikea aika päivittää ratsastuskypärä uuteen ja turvallisempaan versioon!

 • Ratsastuskypärä New Air Stripe VG1
  Suosikki kypärästä uusi versio joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Hyvän iskunkestävyyden omaava kypärä on hyvin tuuletettu ja sen koot ovat dial systems - säädettävissä. Kypärän mukava pehmeä vuori voidaan irroittaa pesua varten. Hyvin istuvassa kypärässä on myös 4 pistekiinitys ja kestävä lukko. Täyttää CE VG1 01.040 2014-12 vaatimukset turvallisuudesta. Koot kätevästi säädettäviä 52-61 ja neljä perusväriä.

  Normaali hinta: 56,95 €

  Special Price 17,09 €

 • Ratsastuskypärä New Air Diamond VG1
  Supersuositusta kypärämallista tyylikäs luksusversio joka koristettu kristallein ja malli joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Hyvän iskunkestävyyden omaava kypärä on hyvin tuuletettu ja sen koot ovat dial systems - säädettävissä. Kypärän mukava pehmeä vuori voidaan irroittaa pesua varten. Hyvin istuvassa kypärässä on myös 4 pistekiinitys ja kestävä lukko. Kiva kypärä joka CE VG1 01.040 2014-12 merkitty ja jonka kokoa (52-61) voit säätää helposti sopivaksi.

  Normaali hinta: 78,95 €

  Special Price 23,69 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastuskypärä New Air Diamond Lily VG1
  Uusi kiva näyttävästi kristallein koristettu kypärämalli joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Hyvän iskunkestävyyden omaava kypärä on hyvin tuuletettu ja sen koot ovat dial systems - säädettävissä. Kypärän mukava pehmeä vuori voidaan irroittaa pesua varten. Hyvin istuvassa kypärässä on myös 4 pistekiinitys ja kestävä lukko. Kiva kypärä joka CE VG1 01.040 2014-12 merkitty ja jonka kokoa (52-61) voit säätää helposti sopivaksi.

  Normaali hinta: 82,95 €

  Special Price 24,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse ratsastuskypärä Toulouse VG1
  Bussen uusi ratsastuskypärä joka täyttää standardin VG1 01.040 2014-12 vaatimukset ja on CE-merkitty. Kevyt ja sporttinen ratsastuskypärä jossa on moderni aerodynaaminen design ja erinomainen tuuletus sekä irroitettava ja pestävä hengittävä ja kosteutta siirtävä vuori. Kypärässä on dial-säätö eli kypärä on aina sopiva ja tarpeen mukaan useammaan henkilön käytettävissä. Kestävä ABS-kuori. Heijastinauhat lisäävät näkyvyyttä pimeällä. Neljä väriä ja säädettävät koot S (48-52), M (52-56), L (57-61).

  Normaali hinta: 136,90 €

  Special Price 41,07 €

  Tilapäisesti loppu

 • KEP Winter Pad
  Kaikkiin KEP-kypäriin sopiva sisävuori talvikäyttöön. Lämmin vuori on helppo vaihtaa tavallisen sisävuoren tilalle ja tyylikäs pad suojaa myös korvasi. Kuvassa kypärä Winter Padilla. Valitse oikea koko kypäräsi koon mukaan.

  Normaali hinta: 48,90 €

  Special Price 14,67 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere Riding Helmet Compact Pro
  This comfortable riding helmet has an Airflow system and a Dry-Lex lining for extra wearing comfort and a comfortable chinstrap. The helmet is shipped with a nylon cap cover. Meets the EN 1384:1996 + A1:2001 safety standards.

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 20,99 €

 • Premiere Aspire Classic VG1 ratsastuskypärä
  Premieren uusi ratsastuskypärä joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan. Premieren mukava ja hyvin istuva ratsastuskypärä jossa on perinteinen tyyli mutta silti jotain uuttaa ja erinomainen toimivuus. Kyprän pinta on samettimaista ja helppohoitoista mikrokuitua kuten myös kypärän pehmeät ja mukavat kiinnityshihnat. Kypärän hyvän ilmankierron ja tuulettuvuuden takaavat tyylikäät tuuletusaukot edessä sekä takana. Kyprän vuori on hiostamaton ja nopeasti kuivuva tekninen cooldry ja kypärän vuoren voit myös irroittaa ja vesipestä. CE- merkitty ja testatusti turvallinen Premieren turvakypärä täyttää standardin CE VG1 01.040 2014-12 vaatimukset turvallisuudesta. Koot 52-62 ja väri musta.

  Normaali hinta: 65,95 €

  Special Price 19,79 €

 • Premiere Aspire Crystal VG1 ratsastuskypärä
  Premieren uusi ratsastuskypärä joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan. Premieren Aspire mallista upea kristallein koristettu versio. Aspire ratsastuskypärä on mukava ja hyvin istuva. Perinteisen tyylikäs kypärä jossa silti on jotain uuttaa ja erinomainen toimivuus. Kypärän pinta on samettimaista ja helppohoitoista mikrokuitua kuten myös kypärän pehmeät ja mukavat kiinnityshihnat. Kypärän hyvän ilmankierron ja tuulettuvuuden takaavat tyylikäät tuuletusaukot edessä sekä takana. Kyprän vuori on hiostamaton ja nopeasti kuivuva tekninen cooldry ja kypärän vuoren voit myös irroittaa ja vesipestä. CE- merkitty ja testatusti turvallinen Premieren turvakypärä täyttää standardin CE VG1 01.040 2014-12 vaatimukset turvallisuudesta. Koot 52-62 ja sininen sekä musta väri.

  Normaali hinta: 79,95 €

  Special Price 23,99 €

 • Premiere Aspire Premium Crystal VG1 ratsastuskypärä
  Premieren uusi ratsastuskypärä joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan. Premieren Aspire mallista upea kristallein koristettu leather look versio. Aspire ratsastuskypärä on mukava ja hyvin istuva. Perinteisen tyylikäs kypärä jossa silti on jotain uuttaa ja erinomainen toimivuus. Kypärän pinta on samettimaista ja helppohoitoista mikrokuitua kuten myös kypärän pehmeät ja mukavat kiinnityshihnat. Kypärän hyvän ilmankierron ja tuulettuvuuden takaavat tyylikäät tuuletusaukot edessä sekä takana. Kyprän vuori on hiostamaton ja nopeasti kuivuva tekninen cooldry ja kypärän vuoren voit myös irroittaa ja vesipestä. CE- merkitty ja testatusti turvallinen Premieren turvakypärä täyttää standardin CE VG1 01.040 2014-12 vaatimukset turvallisuudesta. Koot 52-62 ja kolme väriä.

  Normaali hinta: 95,95 €

  Special Price 28,79 €

 • BR ratsastuskypärä VG1 Viper Patron Carbon

  BR:n uusi tyylikkään sporttinen Viper Patron Carbon täyttää uuden väliaikaisen standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan.
  Viper Patron Carbon on tyylikäs ja erittäin mukava, kevyt, säädettävä kypärä. Aerodynaaminen design ja hieno carbon-look sekä hyvä tuuletus. Helposti säädettävät dial-system koot ja pehmustettu pikalukoilla varustettu leukahihna. Kypärän hengittävä vuori on voidaan kokonaan irroittaa ja pestä vaikka koneessa (40 astetta). Mikrokuituinen vuori myös kuivuu nopeasti. Säädettävät koot 48-52, 52-56 ja 57-61.

  Normaali hinta: 144,95 €

  Special Price 43,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastuskypärä Carbon VG1
  Uusi sporttinen kypärä joka täyttää standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan. Tässä kypärässä tyylikäs carbon look ja ihanan pehmeät keinonahkaiset kiinnityshihnat sekä tuuletusaukot edessä ja takana. Kypärän vuoren voit irroittaa ja vesipestä. Koot 51-62 ja väri musta.

  Normaali hinta: 84,95 €

  Special Price 25,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • HKM ratsastuskypärä Rocket VG1
  HKM laadukas ratsastuskypärä joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Kypärässä hyvä tuuletus, säätö sekä irroitettava vuori pesua varten. 4 Point Safetey System kiinnitys. Kolme säädettävää kokoa. Standard VG1 01.040 2014-12

  Normaali hinta: 134,95 €

  Special Price 40,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • HKM ratsastuskypärä York Plain with dial system VG1
  HKM:n uusi säädettävä ja hyvin tuulettuva VG1 -kypärä. Helposti puhdistetta kypärä jossa mukava pehmeä toppaus jonka voi myös irroittaa pesua varten. Kolme säädettävää kokoa. Standard VG1 01.040 2014-12.

  Normaali hinta: 82,95 €

  Special Price 24,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • HKM ratsastuskypärä York Flock with dial system VG1
  HKM:n uusi säädettävä ja hyvin tuulettuva VG1 -kypärä. Kaunis samettipinta, mukava pehmeä toppaus jonka voi myös irroittaa pesua varten. Kolme säädettävää kokoa. Standard VG1 01.040 2014-12.

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 27,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo ratsastuskypärä Langley VG1
  HV Polon tyylikäs ja sporttinen ratsastuskypärä, jossa kiva printattu logo. Mattapintainen materiaali, ilmastointi ja hengittävä sekä irroitettava Coolmax vuori. Tämä kypärä on uuden VG1 standardin mukainen. Säädettävät koot S(50-53), M(54-56), L (57-58), XL (59-61).

  Normaali hinta: 94,66 €

  Special Price 28,40 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding ratsastuskypärä Onyx VG1
  Imperial Riding perinteinen samettipintainen ratsastuskypärä VG1 standardin mukaan. Keinonahkaiset somisteet ja kiinnityshihnat. Tuuletus päältä ja takaa. Musta väri ja koot 52-59.

  Normaali hinta: 121,00 €

  Special Price 36,30 €

 • USG ratsastuskypärä Comfort Glamour VG1
  USG Comfort Glamour on nimensä mukaisesti turvallinen VG1 ratsastuskypärä joka on hyvin tuuletettu ja siinä pehmeä, irroitettava ja vesipestävä vuori sekä rotary-säätö koolle. Tyylikäs ulkonäkö samettipinnalla ja strassikoristeilla sekä pieni siro lippa. Kevyt ja sporttinen malli jossa kolme säädettävää kokoa S/M (53 - 55), M/L (56 - 58), L/XL (59 - 61).

  Normaali hinta: 75,90 €

  Special Price 22,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR ratsastuskypärä Viper X-Pro carbon VG1
  BR:n uusi sporttinen Viper täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan. BR Viper on erittäin mukava ja kevyt säädettävä kypärä. Aerodynaaminen design ja hyvä tuuletus sekä helposti säädettävät dial-system koot. Pehmustettu pikalukoilla varustettu leukahihna on mukava. Kypärän hengittävä vuori on voidaan kokonaan irroittaa ja pestä vaikka koneessa (40 astetta). Mikrokuituinen vuori myös kuivuu nopeasti. Säädettävät koot 48-52, 52-56 ja 57-61.

  Normaali hinta: 141,95 €

  Special Price 42,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding ratsastuskypärä Dartmoor
  Imperial Ridingin VG1-standartisoitu kypärä, jossa samettinen päällyste sekä kontrastiväriset kiinnikkeet.

  Normaali hinta: 81,95 €

  Special Price 24,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR ratsastuskypärä Sigma Glitter VG1
  BR Sigma Glitter VG1 on laatukypärä jonka kevyt ja vahva ABS-kuori suojaa iskuilta ja 12 tuuletusaukkoa tekee kypärästä tuulettuvan ja mukavan käytössä. Tyylikäs ulkonäkö samettipinnalla joka viimeistelty näyttävästi glitter- insertillä. Kypärän vuori on Cooldry -verkko joka kuivuu nopeasti ja on vesipestävä 40°C. Hyvä kypärä on varustettu 6 point kiinnityksellä joka on päällystetty tyylikkäästi keinonahalla mukavaksi. Kypärä täyttää VG1 01.040 2014-12 standardin vaatimukset ja on CE-merkitty. Kypärä toimitetaan kätevästi kolmella eri kokoisella sisävuorella joista voit valita itsellesi juuri sen sopivan koon.

  Normaali hinta: 91,95 €

  Special Price 27,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere ratsastuskypärä Epsilon Crystal VG1
  Premieren luksuskypärä jossa hyvä istuvuus säädettävän koon ansiosta ja upea ulkonäkö jossa samettipintainen kypärä on koristeltu näyttävästi kristallein. Hyvässä kypärässä on myös tuuletusaukot edessä ja takana. Kypärän verkkovuori ei hiosta ja kuivuu nopeasti käytön jälkeen ja sen voi irroittaa pesua varten. Säädettävä 4- point kiinnitys ja niskasuojus pehmusteilla. Helppo portaaton koon säätö. CE merkitty kypärä täyttää VG1 01.040 2014-12 standardin vaatimukset.

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 20,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG Comfort Tradition ratsastuskypärä

  USG Comfort Tradition on nimensä mukaisesti turvallinen VG01 ratsastuskypärä joka on hyvin tuuletettu ja siinä on pehmeä, irroitettava ja vesipestävä vuori sekä rotary-säätö koolle. Tyylikäs ulkonäkö samettipinnalla ja pehmustetut hihnat sekä pieni siro lippa. Kevyt ja sporttinen malli jossa 4 säädettävää kokoa  XS (49 - 51), S (52 - 54), M (55 - 57), L (58 - 60).

  Normaali hinta: 65,90 €

  Special Price 19,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • HKM kypärämyssy
  Ihanan lämmin ja toimiva kypärähuppu minkä tahansa ratsastuskypärän alle. Hupun otsalle ja korville tuleva osa pehmeää fleeceä ja päälaella hupussa on hyvin hengittävä verkko-osa jotta tuuletus kypärän ilmanottoaukkojen kauttaa toimii. Todella toimiva ja hyvä huppu joka ei hiosta perinteisen hupun tapaan. Konepestävä. Väri musta ja yksi kaikille sopiva koko.

  Normaali hinta: 9,54 €

  Special Price 2,86 €

  Tilapäisesti loppu