Ratsastusliivit

Tuotteet 1-24 / 44

Laaja valikoima tyylikkäitä ja käytännöllisiä liivejä niin ratsastukseen, tallille kuin vapaa-aikaan Horseprolta.
 • HV Polo toppaliivi Senga
  HV Polo toppaliivi ihanalla karvakauluksella ja nätillä tikkauksella. Hv Polo logot ja ihanat värit.
  89,91 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star fleeceliivi Kaley
  Euro-Starin ultrapehmeä fleeceliivi vetoketjutaskuilla ratsastukseen ja vapaa-aikaan. Lämmin teddyvuori.

  Normaali hinta: 72,90 €

  Special Price 49,95 €

 • Euro-Star toppaliivi Meg

  Euro-Starin trendikäs toppaliivi ratsastukseen ja vapaa-aikaan. Tikattu liivi jossa irroitettava huppu tekoturkiksella ja kauniit kristallinapit. Hyvät vetskaritaskut edessä ja kaksitievetoketju. Vettähylkivä ja tuultapitävä pintamateriaali. Väri kuvan royal blue ja black. Koot XS-XXL.

  142,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star tikkiliivi Alana
  Euro-Starin ihanan kevyt ja sporttinen liivi ratsatsukseen ja vapaa-aikaan. Liivin miehusta ja selkämys on tikattua ohuella vanulla topattua nailonia ja sen sivut ovat elastista summer softshelliä. Vetskaritaskut edessä ja kontrastivärinen kaksitievetoketju. Raikkaat värit ja koot XS-XXL.

  Normaali hinta: 96,00 €

  Special Price 76,80 €

 • Euro-Star softshell-liivi Flory
  Euro-Starin sporttinen ja toimiva softshell-livi ratsastukseen. Vettä hylikivä laadukas liivi jossa vedenpitävät vetoketjut ja pystykaulus sekä kaksitievetoketju. Mukava liivi on hengittävää ja joustavaa sekä pehmeää summer softshelliä. Neljä väriä ja koot XXS-XXL.

  Normaali hinta: 84,00 €

  Special Price 67,20 €

 • Busse liivi ELLA
  Bussen sporttinen ja naisellinen liivi on valmistettu laadukkaasta Taslon materiaalista, joka on veden.- ja tuulinpitävää sekä hengittävää. Vetoketju on kaksisuuntainen. Liivissä on lämmin untuvamainen täyte ja kaksi vetoketjutaskua edessä. Sisäpuolella yksi tasku vetoketjulla ja toinen tarralla. Liivi on helppohoitoinen, nopeasti kuivuva ja konepestävä.
  83,00 €
 • Busse liivi EIKE
  Bussen urheilullinen tikattu liivi on tehty Taislor materiaalista, joka on hengittävää ja vedenpitävää. Liivissä on kaksitievetoketju. Ulkopuolella on kaksi vetoketjullista taskua ja sisällä kaksi, joista toinen tarralla. Lämpimyyden takaa untuvamainen toppaus. Liivi on helppohoitoinen, nopeasti kuivava ja konepestävä.
  83,00 €
 • Busse ratsastustakki ELIN-KIDS lapsille
  Bussen laadukas takki pitää vettä ja tuulta sekä hengittää. Hihat irrottamalla takista muuntuu liivi. Takissa on pehmoinen fleecevuori ja kaksitie-vetoketju. Kaksi vetoketjutaskua ulkopuolella ja kaksi suljettavaa taskua sisäpuolella. Säädettävät hihansuut ja vyötärö. Kauluksessa on irrotettava ja taiteltava huppu. Takki on helppohoitoinen ja konepestävä.
  83,00 €
 • HV Polo toppaliivi Ferris
  HV Polon kevyttoppaliivi, jossa erinomainen istuvuus ja hengittävyys. Joustavat kangasosat lisätty olkapäille, helmaan ja rinnukselle. Liivissä on irroitettava huppu sekä vetoketjulliset taskut. Liivin sisällä erillinen tasku esimerksiksi puhelimelle. Kangas 100% nylonia edestä ja sivusta 100% polyesteria.
  111,56 €
 • Cavallino Marino ratsastusliivi Silvet Stream
  Cavallino Marinon ratsastusliivi, jossa erittäin hengittävä ja tuulenkestävä 100% polyesterinen materiaali. Napituskiinnitys, kaksi vetoketjullista taskua ja korkea kaulus, jossa lisänä koristeellinen solki.
  92,95 €
 • HV Polo toppaliivi Malo
  HV Polon kaunis toppaliivi, jossa ylellinen irroitettava huppu sekä tekoturkisreunus. Tässä lämpimässä liivissä on kaksi vetoketjullista taskua sekä hillitty brodeerattu logo rinnuksella. Kangas 100% polyesteria.

  Normaali hinta: 92,66 €

  Special Price 49,95 €

 • Euro-Star liivi Alana
  Euro-Starin naisten kevyt liivi, jossa pystyynnostettavat kaulukset sekä kaksitievetoketju. Koot XS-XXL.
  88,00 €
 • Euro-star liivi Katalina
  Euro-starin sporttinen liivi, joka valmistettu sotshellista. Materiaali on veden- sekä tuulenkestävää ja likaa hylkivää. Liivissä on irroitettava huppu, kaksi vetoketjullista taskua ja pystyynnostettavat kaulukset. Materiaali 95% polyesteria ja 5% elastaania.

  Normaali hinta: 106,95 €

  Special Price 85,56 €

 • Euro-Star liivi Nina
  Euro-Starin naisten tyylikäs liivi, jossa vetoketjulliset taskut ja tyylikkäät yksityiskohdat. Koot XS-XXL.
  99,20 €
 • Euro-Star liivi Yassa
  Euro-Starin naisten liivi, joka valmistettu superkevyestä sekä hengittävästä materiaalista. Lisäksi liivissä ihana tikkaus ja vetoketjulliset taskut. Koot XS-XXL.
  99,20 €
 • Euro-Star liivi Maddox
  Euro-Starin unisex-mallinen liivi, joka valmistettu ultrakevyestä sekä hengittävästä materiaalista. Takissa sporttiset softshell-yksityiskohdat, kaunis tikkaus sekä vetoketjulliset taskut. Koot S-XXL.
  121,20 €
 • Tilapäisesti loppu

 • HV Polo fleeceliivi Christa
  HV Polo Crown sarjan lämmin fleeceliivi teddysomisteilla. Pystykaulus ja reilut vetoketjulliset taskut edessä. Näyttävä brodeeraus liivin selässä. kausivärit ja koot XS-XL naisille.
  87,26 €
 • HV Polo toppaliivi Celista
  HV Polon tyylikäs toppaliivi isolla toppauksella ja muhkealla kauluksella. Kaksi vetoketjullista taskua edessä. Kangas 100% polyesteria.
  92,66 €
 • HV Polo toppaliivi Taden
  HV Polon hieman kevyempi toppaliivi, jossa kiva vinotikkaus! Kaksi vetoketjullista taskua edessä ja kaulus lämmittämässä. Kangas 100% polyesteria.
  92,66 €
 • HV Polo toppaliivi Teslin
  HV Polon toppaliivi, jonka kankaassa kiiltävä pilkkukuviointi. Kaksi vetoketjullista taskua sekä iso kaulus. Kangas 100% polyesteria.
  92,66 €
 • HV Polo toppaliivi Jenner
  HV Polon tyylikäs toppaliivi, jonka pyöreänmallinen tikkaus tuo mukavaa vaihtelua. Liivissä irroitettava koristeellinen turkiskaulus. Kaksi vetoketjullista taskua edessä. Kangas 100% polyesteria.
  121,46 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo toppaliivi Thomson miehille
  HV Polon miesten perinteinen toppaliivi, jonka kauluksen sisäpuolella kiva HV Polon logo. Edessä kaksi vetoketjullista taskua, sekä vetoketjullinen pieni rintatasku. Kangas 100% polyesteria.
  101,66 €
 • Pikeur toppaliivi Despino miehille
  Men‘s quilted Waistcoat with 165 g wadding ››Light and nevertheless warm. 100 % Polyester.

  Normaali hinta: 149,95 €

  Special Price 97,47 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2