Turvavarusteet

Tuotteet 1-24 / 50

Monipuolisen valikoiman ratsastuskypäriä, turvaliivejä ja muita turvavarusteita kuten kenkiä- ja heijastintuotteita löydät Horseprolta.
 • Busse Elastik heijastinnauha
  Bussen 50 mm leveät heijastinnauhat ovat helppo tapa lisätä näkyvyyttä pimeässä. Kätevä pukea hihan tai saappaan päälle, tarrakiinnitys. Myydään pareittain

  Normaali hinta: 10,95 €

  Special Price 8,76 €

 • Busse heijastimet käsiin tai jalkoihin
  Bussen heijastimet kiinnittyy itsestään helposti ratsastajan jalan tai käden ympäri. Myydään yksittäin

  Normaali hinta: 3,75 €

  Special Price 3,00 €

 • Busse Neon-Led heijastin
  Bussen kevyt neon-led heijastin on helppo kiinnittää hihan tai housunlahkeen ympäri. Led-valo on erittäin kirkas ja takaa paremman näkyvyyden pimeässä. Säädettävä koko, vedenkestävä materiaali. Kaksi eri säätöä: koko ajan päällä tai vilkkuva valo. Myydään pattereilla

  Normaali hinta: 17,00 €

  Special Price 13,60 €

 • BR ratsastuskypärä VG1 Viper Patron

  BR:n uusi sporttinen Viper Patron täyttää uuden väliaikaisen standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan.
  Viper Patron on erittäin mukava ja kevyt säädettävä kypärä. Aerodynaaminen design ja hyvä tuuletus sekä helposti säädettävät dial-system koot. Pehmustettu pikalukoilla varustettu leukahihna on mukava. Kypärän hengittävä vuori on voidaan kokonaan irroittaa ja pestä vaikka koneessa (40 astetta). Mikrokuituinen vuori myös kuivuu nopeasti.
  Kolme väriä ja säädettävät koot 48-52, 52-56 ja 57-61.

  Normaali hinta: 102,95 €

  Special Price 82,36 €

 • USG kilpailunumerot
  USG:n isot kilpailunumerot, jotka on mahdollista pukea turvaliivin päälle. Kolme taskua numeroille. Pituus säädettävissä.

  Normaali hinta: 48,40 €

  Special Price 38,72 €

 • USG Back protector Precto Flexi selkäsuoja
  USG:n selkäsuojus ratsastukseen jossa pidennetty selkäosa suojaamassa koko selkä- ja kaularankaa. Suojus valmistettu joustavasta vaahtomuovista, jolla erinomainen iskunkestävyys. Palamuotoilun vuoksi turvaliivi sulautuu hyvin kehon muotoon, pitää kehon viileänä ja antaa täyden liikkuvuuden. Tarrakiinnitysolkapäillä ja vyötäröllä antavat säätövaraa, jotta liiviä voi pitää myös vaatteiden yllä tai alla. Unisex malli. Helppo puhdistaa. Täyttää standardin EN 1621-2.

  Normaali hinta: 94,40 €

  Special Price 75,52 €

 • USG EquiAirbag ® ilmaturvaliivi 2.0p
  Ratsastusurheiluun suunniteltu ilmatäytteinen liivi joka suojaa tehokkaasti selkärangan, niskan ja häntäluun sekä estää pää retkahtamisen taaksepäin painamatta sitä kuitenkaan eteenpäin. Kevyt (1,4 kg)liivi puetaan minkä tahansa käyttämäsi turvaliivin päälle ja se on markkinoiden nopeimmin täyttyvä airbag ratsastajille. Satulaan kiinnitettävä turvakaapeli laukaisee CO2-panoksen ja liivi täyttyy noin 85 millisekunnissa. Liivi voidaan ladata aina uudestaan edullisesti eli se soveltuu hyvin vaikka joka päiväiseen käyttöön. Liivi täyttää standardin EN-1621-4 2004 vaatimukset ja se on patentoitu. Väri musta ja koot aikuisille S-XL. Huomioi kokoa valitessa että turvaliivin pitää mahtua tämän liivin alle. Tämä helppo ja turvallinen airbag on voittanut testejä ja on erityisesti kenttäratstajien suosittelema.

  Normaali hinta: 503,50 €

  Special Price 302,10 €

 • USG palaturvaliivi Flexi Race

  USG:n palaturvaliivi, jossa vahvat iskunkestävät materiaalit jotka muotoutuvat vartalon mukaisesti ja auttavat viilennyksessä. Helppo ja mukautuva kiinnitys olkapäiden ja vyötärön tarranauhoilla. Ulkopuolella materiaalina käytetty polyesteria, joka on helppo puhdistaa vain pyyhkimällä. Turvaliivi on yhdistettävissä jalkalenkkeihin, jotka voi ostaa erikseen. Sertifioitu EN 13158-2009 level 1 ja BETA standard 2009, level 1.

  Normaali hinta: 147,50 €

  Special Price 118,00 €

 • USG palaturvaliivi Flexi lapsille ja aikuisille
  USG:n uusi palaturvaliivi täyttää satandardin EN 13158 2009 level 3 vaatimukset turvallisuudesta. Paloista koostuva panssari mukautuu hyvin vartalon mukaan ja on käytössä erittäin joustava ja miellyttävä. Liivissä on säädöt tarroilla olkapäillä ja vyötäröllä. Liivi on helppo pukea ja riisua sillä siinä on tarrakiinnitys myös edessä. Liivin materiaali helposti puhdistettavaa polyesteria. Varmista sopiva koko kuvan kokotaulukosta (A on rinnanympärysmitta, B on vyötärönympärys ja C olan yli). Tee mittaukset ohjeiden mukaan huolellisesti ratsastusasussa ja kysy tarvittaessa lisätietoja asiakaspalvelusta.

  Normaali hinta: 123,95 €

  Special Price 99,16 €

 • USG heijastinnauhat
  USG:n heijastinnauhat ratsastajan käsiin ja jalkoihin.

  Normaali hinta: 7,40 €

  Special Price 4,44 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG ratsatuskypärä Comfort Training VG1

  USG:n uusi ja moderni ratsastuskypärä joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Laadukkaassa kKypärässä on hyvä integroitu ilmanvaihtojärjestelmä ja irroitettava vesipestävä sisävuori. Pehmeät 4-piste kiinnityshihnat kestävällä YKK-soljella. Kevyen kypärän täydellisen istuvuuden takaa säädettävä koko ja ulkonäön viimeistelee musta mattapinta ja heijastava USG-logo. Kypärän mukana toimitetaan myös kätevä säilytyspussi. Säädettävät koot XS/S (48-52) lapsille ja S/M (52-56) sekä M/L (56-60) aikuisille.

  Normaali hinta: 64,90 €

  Special Price 51,92 €

 • USG Shoulder Pads olkapääsuojat

  Hyvät tarrakiinnitteiset olkapääsuojat jotka soveltuvat kiinnitettäviksi melkein mihin tahansa turvaliiviin, mutta tietysti erityisesti yhteensopivat kaikkien USG mallien kanssa. Säädettävissä suojissa myös tasku terveyskortille. Hinta parille. Hyvä lisä turvallisuuteen!

  Normaali hinta: 41,40 €

  Special Price 33,12 €

 • Ratsastuskypärä New Air Stripe VG1
  Suosikki kypärästä uusi versio joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Hyvän iskunkestävyyden omaava kypärä on hyvin tuuletettu ja sen koot ovat dial systems - säädettävissä. Kypärän mukava pehmeä vuori voidaan irroittaa pesua varten. Hyvin istuvassa kypärässä on myös 4 pistekiinitys ja kestävä lukko. Täyttää CE VG1 01.040 2014-12 vaatimukset turvallisuudesta. Koot kätevästi säädettäviä 52-61 ja neljä perusväriä.

  Normaali hinta: 56,95 €

  Special Price 45,56 €

 • Ratsastuskypärä New Air Diamond VG1
  Supersuositusta kypärämallista tyylikäs luksusversio joka koristettu kristallein ja malli joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Hyvän iskunkestävyyden omaava kypärä on hyvin tuuletettu ja sen koot ovat dial systems - säädettävissä. Kypärän mukava pehmeä vuori voidaan irroittaa pesua varten. Hyvin istuvassa kypärässä on myös 4 pistekiinitys ja kestävä lukko. Kiva kypärä joka CE VG1 01.040 2014-12 merkitty ja jonka kokoa (52-61) voit säätää helposti sopivaksi.

  Normaali hinta: 78,95 €

  Special Price 63,16 €

 • Ratsastuskypärä New Air Star VG1
  Uusi kiva bling-bling versio suositusta VG1 kypärämallista. Hyvän iskunkestävyyden omaavassa kypärässä on tuuletusaukot edessä sekä takana ja kypärän koko on dial systems - säädettävissä. Kypärän mukava pehmeä vuori voidaan irroittaa pesua varten. Hyvin istuvassa kypärässä on myös 4 pistekiinitys ja kestävä lukko. Turvallinen ja mukava malli on CE VG1 01.040 2014-12 merkitty ja jonka kokoa (52-61) voit säätää helposti sopivaksi.

  Normaali hinta: 72,95 €

  Special Price 58,36 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastuskypärä New Air Diamond Lily VG1
  Uusi kiva näyttävästi kristallein koristettu kypärämalli joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Hyvän iskunkestävyyden omaava kypärä on hyvin tuuletettu ja sen koot ovat dial systems - säädettävissä. Kypärän mukava pehmeä vuori voidaan irroittaa pesua varten. Hyvin istuvassa kypärässä on myös 4 pistekiinitys ja kestävä lukko. Kiva kypärä joka CE VG1 01.040 2014-12 merkitty ja jonka kokoa (52-61) voit säätää helposti sopivaksi.

  Normaali hinta: 82,95 €

  Special Price 66,36 €

 • Ratsastuskypärä Jump into my heart VG1
  Junnuille sopiva uusi söpö kypärä printillä joka täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Hyvän iskunkestävyyden omaava kypärä jossa on tuuletusaukot edessä ja takana sekä kaksi dial systems - säädettävää kokoa. Hyvin istuvassa kypärässä on myös 4 pistekiinitys ja kestävä lukko. Helpposti puhdistettava pinta. Kypärä täyttää CE VG1 01.040 2014-12 vaatimukset turvallisuudesta ja on BSI:n testaama. Koot S (52-55) ja M (53-57).

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 34,36 €

 • Busse huomiovalo
  Bussen tukeva silikooniriipus on helppo kiinnittää esim. saappaisiin tai jalustimiin magneettisten loppujensa takia. Lampussa on kaksi asetusta; vilkkuva ja jatkuvasti palava. Lampulla on jopa 100 tuntia käyttöikää ja patteri on vaihdettava. Lamppu kestää kaikkia säitä ja on kevyt. Pituus n. 15,5cm. Tulee patterin kanssa.

  Normaali hinta: 16,90 €

  Special Price 13,52 €

 • Busse heijastinliivi SHINE
  Bussen heijastinliivi on helppo pukea edessä olevan vetoketjun ansiosta.

  Normaali hinta: 10,95 €

  Special Price 8,76 €

 • Busse heijastinliivi SHINE-KIDS
  Bussen heijastinliivi on helppo pukea edessä olevan vetoketjun ansiosta.

  Normaali hinta: 9,50 €

  Special Price 7,60 €

 • Busse ratsastuskypärä Toulouse VG1
  Bussen uusi ratsastuskypärä joka täyttää standardin VG1 01.040 2014-12 vaatimukset ja on CE-merkitty. Kevyt ja sporttinen ratsastuskypärä jossa on moderni aerodynaaminen design ja erinomainen tuuletus sekä irroitettava ja pestävä hengittävä ja kosteutta siirtävä vuori. Kypärässä on dial-säätö eli kypärä on aina sopiva ja tarpeen mukaan useammaan henkilön käytettävissä. Kestävä ABS-kuori. Heijastinauhat lisäävät näkyvyyttä pimeällä. Neljä väriä ja säädettävät koot S (48-52), M (52-56), L (57-61).

  Normaali hinta: 133,90 €

  Special Price 107,12 €

 • KEP Winter Pad
  Kaikkiin KEP-kypäriin sopiva sisävuori talvikäyttöön. Lämmin vuori on helppo vaihtaa tavallisen sisävuoren tilalle ja tyylikäs pad suojaa myös korvasi. Kuvassa kypärä Winter Padilla. Valitse oikea koko kypäräsi koon mukaan.

  Normaali hinta: 48,90 €

  Special Price 39,12 €

 • BR Leopard turvaliivi aikuisille
  Fashionable and comfortable bodyprotector for adults, approved according to safety standard CE-EN 13158 : 2009 level 3\Beta 2009 level 3. The protector fits well to the body and the large armholes ensure sufficient freedom of movement. The outer fabric is durable, padded, soft nylon. The protector has adjustable Velcro closures at the waist and shoulders. View size chart. Also availble for children, article 343003.

  Normaali hinta: 132,95 €

  Special Price 79,77 €

 • BR Leopard turvaliivi lapsille
  Fashionable and comfortable bodyprotector for children, approved according to safety standard CE-EN 13158 : 2009 level 3\Beta 2009 level 3. The protector fits well to the body and the large armholes ensure sufficient freedom of movement. The outer fabric is durable, padded, soft nylon. The protector has adjustable Velcro closures at the waist and shoulders. View size chart. Also available for adults, article 343002.

  Normaali hinta: 99,95 €

  Special Price 59,97 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3