Turvavarusteet

Tuotteet 1-24 / 87

Monipuolisen valikoiman ratsastuskypäriä, turvaliivejä ja muita turvavarusteita kuten kenkiä- ja heijastintuotteita löydät Horseprolta.
 • ANKY® kypärälaukku
  Ankyn tyylikäs, topattu kypärälaukku. Takaa ertiyisen hyvän suojan kypärälle ja muille tarvikkeille. Elegantti musta väri hopeisilla Ankyn logoilla. Kantokahva sekä irroitettava olkahihna. Turvallinen sekä tyylikäs ratkaisu!
  42,95 €
 • Br Jodhpurit Burly Nubuck Turvakärjellä
  BR:n tyylikäs ja turvallinen jodhpurkenkä ratsastukseen. Kengät valmistettu vedenpitävästä vahatusta aidosta nupukkinahkasta. Kengässä komposiitista oleva turvakärki joka suojaa varpaita mutta on silti kevyt ja mukava käytössä. Kengät helppo pukea sekä riisua varressa olevan joustoresorin ansiosta. Kengissä liuottimen ja oöjyn kestävä liukuestekuvioitu pohja. Kenkien vuori on tekninen hiostamaton, antibakteerinen eikä se kerää hajuja. Koot 37-46.
  142,95 €
 • BR Ratsastuskypärä Toro
  BR:n kypärä on virtaviivainen ja sporttinen. Laadukkaassa kypärässä on hyvä ilmanvaihto joka on huomioitu myös kypärän sisällä jotta ilma pääsee kiertämään. Kypärän hengittävä, kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva vuori voidaan irroittaa ja pestä tarvittaessa. Kypärän ulkopinta on käsitelty naarmuuntumattomaksi. Tämä kypärä täyttää turvallisuudessa uusimman standardin DIN EN 1384/A1: 2001 vaatimukset. Koot 51-61

  Normaali hinta: 102,90 €

  Special Price 59,95 €

 • BR ratsastuskypärä VG1 Viper Patron

  BR:n uusi sporttinen Viper Patron täyttää uuden väliaikaisen standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan.
  Viper Patron on erittäin mukava ja kevyt säädettävä kypärä. Aerodynaaminen design ja hyvä tuuletus sekä helposti säädettävät dial-system koot. Pehmustettu pikalukoilla varustettu leukahihna on mukava. Kypärän hengittävä vuori on voidaan kokonaan irroittaa ja pestä vaikka koneessa (40 astetta). Mikrokuituinen vuori myös kuivuu nopeasti.
  Kolme väriä ja säädettävät koot 48-52, 52-56 ja 57-61.

  102,95 €
 • BR ratsastuskypärä VG1 Viper Patron Carbon

  BR:n uusi tyylikkään sporttinen Viper Patron Carbon täyttää uuden väliaikaisen standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan.
  Viper Patron Carbon on tyylikäs ja erittäin mukava, kevyt, säädettävä kypärä. Aerodynaaminen design ja hieno carbon-look sekä hyvä tuuletus. Helposti säädettävät dial-system koot ja pehmustettu pikalukoilla varustettu leukahihna. Kypärän hengittävä vuori on voidaan kokonaan irroittaa ja pestä vaikka koneessa (40 astetta). Mikrokuituinen vuori myös kuivuu nopeasti. Säädettävät koot 48-52, 52-56 ja 57-61.

  142,95 €
 • BR ratsastuskypärä VG1 Viper Patron Carbon Swarovski

  BR:n uusi tyylikkäästi swarovskeilla koristettu ja sporttinen Patron Carbon täyttää uuden standardin VG1 vaatimukset turvallisuudesta. Uuden standardin mukaisella kypärällä on parempi kestävyys eri suunnissa kuten esimerkiksi sivulta tulevia iskuja vastaan sekä parempi vastus teräviä objekteja vastaan.
  Viper Patron Carbon Swarovski on tyylikäs ja erittäin mukava, kevyt, säädettävä kypärä. Aerodynaaminen design ja hieno carbon-look blib-blingeillä sekä hyvä tuuletus. Helposti säädettävät dial-system koot ja pehmustettu pikalukoilla varustettu leukahihna. Kypärän hengittävä vuori on voidaan kokonaan irroittaa ja pestä vaikka koneessa (40 astetta). Mikrokuituinen vuori myös kuivuu nopeasti. Hienot metallinhohtoiset värit ja säädettävät koot 48-52, 52-56 ja 57-61.

  172,95 €
 • BR Ratsastuskypärä Zenith Swarovski Sky
  BR:n huippukypärästä moderni versio jossa katse kiinnittyy aitoihin Swarovski koristeisiin. Kypärän koristeena on leveä musta glitter insertti jonka molemmat reunat on koristettu yli 200 pienellä aidolla Swarovski kristallilla. Glitterit heijastavat valoa ja välkkyvät kauniin hillitysti. Kypärän laadukas päällimateriaali likaa hylkivää keinomokkaa. Sisäpuoli on extra pehmeä ja hyvin hengittävä sekä kosteutta siirtävää Dri-lex. Hyvä nelipiste-kiinnitys tekee kypärästä istuvan ja pehmustetut kypärän väriset kiinnitysremmit mukavan. Neljä ilmastointiaukkuoa takaa optimaalisen tuuletuksen. Kypärä täyttää uusimman 2001 standardin EN-1384/A1 vaatimukset turvallisuudesta. Koot 52-61.

  Normaali hinta: 142,90 €

  Special Price 69,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Br Ratsastuskypärä Zenith Swarovski Sky Brown
  BR:n huippukypärästä moderni versio jossa katse kiinnittyy aitoihin Swarovski koristeisiin. Kypärän koristeena on leveä musta glitter insertti jonka molemmat reunat on koristettu yli 200 pienellä aidolla Swarovski kristallilla. Glitterit heijastavat valoa ja välkkyvät kauniin hillitysti. Kypärän laadukas päällimateriaali likaa hylkivää keinomokkaa. Sisäpuoli on extra pehmeä ja hyvin hengittävä sekä kosteutta siirtävää Dri-lex. Hyvä nelipiste-kiinnitys tekee kypärästä istuvan ja pehmustetut kypärän väriset kiinnitysremmit mukavan. Neljä ilmastointiaukkuoa takaa optimaalisen tuuletuksen. Kypärä täyttää uusimman 2001 standardin EN-1384/A1 vaatimukset turvallisuudesta. Värinä ruskea. Koot 52-61.

  Normaali hinta: 142,90 €

  Special Price 69,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Blinki ratsastuslamppu
  Ratsastettaessa käytettäväksi soveltuva lamppu, jossa kaksi eri säätöä: koko ajan päällä tai vilkkuva valo. Voidaan kiinnittää käsivarteen tai jalkaan säädettävällä hihnalla tai klipsillä saappaan reunaan. Pakkaus sisältää pariston.
  10,90 €
 • Busse Elastik heijastinnauha
  Bussen 50 mm leveät heijastinnauhat ovat helppo tapa lisätä näkyvyyttä pimeässä. Kätevä pukea hihan tai saappaan päälle, tarrakiinnitys. Myydään pareittain
  10,95 €
 • Busse heijastimet käsiin tai jalkoihin
  Bussen heijastimet kiinnittyy itsestään helposti ratsastajan jalan tai käden ympäri. Myydään yksittäin
  3,75 €
 • Busse heijastinliivi SHINE
  Bussen heijastinliivi on helppo pukea edessä olevan vetoketjun ansiosta.
  10,95 €
 • Busse heijastinliivi SHINE-KIDS
  Bussen heijastinliivi on helppo pukea edessä olevan vetoketjun ansiosta.
  9,50 €
 • Busse huomiovalo
  Bussen tukeva silikooniriipus on helppo kiinnittää esim. saappaisiin tai jalustimiin magneettisten loppujensa takia. Lampussa on kaksi asetusta; vilkkuva ja jatkuvasti palava. Lampulla on jopa 100 tuntia käyttöikää ja patteri on vaihdettava. Lamppu kestää kaikkia säitä ja on kevyt. Pituus n. 15,5cm. Tulee patterin kanssa.
  16,90 €
 • Busse Neon-Led heijastin
  Bussen kevyt neon-led heijastin on helppo kiinnittää hihan tai housunlahkeen ympäri. Led-valo on erittäin kirkas ja takaa paremman näkyvyyden pimeässä. Säädettävä koko, vedenkestävä materiaali. Kaksi eri säätöä: koko ajan päällä tai vilkkuva valo. Myydään pattereilla
  17,00 €
 • Busse ratsastuskypärä Toulouse VG1
  Bussen uusi ratsastuskypärä joka täyttää standardin VG1 01.040 2014-12 vaatimukset ja on CE-merkitty. Kevyt ja sporttinen ratsastuskypärä jossa on moderni aerodynaaminen design ja erinomainen tuuletus sekä irroitettava ja pestävä hengittävä ja kosteutta siirtävä vuori. Kypärässä on dial-säätö eli kypärä on aina sopiva ja tarpeen mukaan useammaan henkilön käytettävissä. Kestävä ABS-kuori. Heijastinauhat lisäävät näkyvyyttä pimeällä. Neljä väriä ja säädettävät koot S (48-52), M (52-56), L (57-61).
  133,90 €
 • Busse Safety ratsastuslamppu
  Tämän lampun kanssa ratsastat tai pyöräilet turvallisesti pimeässä. Lampun voi kätevästi kiinnittää säädettävällä tarralla hihaan tai saappaaseen. Valkoinen valo edessä, punainen valo takana. Leveys: 7 cm, korkeus: 6 cm. Myydään yksittäin, pakkaus ei sisällä pattereita.
  10,50 €
 • Busse selkäsuoja Back Protector
  Bussen laadukas CE-merkitty ja standardin EN 1621-2, LEVEL 2 vaatimukset täyttävä selkäsuoja ratsastukseen. Mukavan kevyt liivi joka muotoutuu anatomisesti hyvin, suojaa selkää iskuilta ja on joustavan mukava käytössä. Liivin 100% polyesteripinta pinta on helppo pitää puhtaana. Kaksi väriä musta aikuisille ja musta/pinkki sekä musta lapsille. Koot CS-CXL lapsille ja koot S-XL aikuisille. Tarkista oma kokosi taulukosta alta!
  78,90 €
 • Busse turvaliivi BELTON
  Bussen vetoketjullinen palaturvaliivi joka täyttää standardin E EN-13158-2009, LEVEL 3 vaatimukset turvallisuudesta. Helppo pukea ja pitää vetoketjun ansioista, tiheä vaahto ja palamuotoilu parantavat liivin istuvuutta. Ergonomisesti muotoiltu turvaliivi joka ei rajoita liikeratoja. Koot lapsille ja aikuisille. Väri musta.
  133,00 €
 • Busse Vinyl heijastinnauha
  Bussen monipuolinen heijastinnauha tarrakiinnityksellä. Leveys: n.6 cm, myydään pareittain
  13,90 €
 • Heijastimet Jalkoihin 4kpl
  Tarrakiinnityksellä olevat jalkaheijastimet hevoselle. Pakkaus sisältää neljä kappaletta heijastimia.
  14,70 €
 • Heijastinloimi Horse
  Kevyt ja hengittävä heijastinloimi jossa satulaleikkaus ja kiinnitys tarralla. Materiaali on 100% polyesteri joka pitää tuulta ja vähän sadettakin.
  Yksi kaikille sopiva koko 135-165cm.
  29,90 €
 • Hey Sport Kypärän Puhdistusaine Helm Fresh
  Helm Fresh desifiointispray ratsastuskypärän puhdistukseen.
  15,90 €
 • HKM ratsastuskypärä Croco VG1
  HKM:n tyylikäs VG1 ratsastuskypärä jossa keinonahkainen pinta croco-kuvioinnilla. Hyvin tuulettuva ja säädettävä malli jonka vuoren voi irroittaa pesua varten. 3 point safety system kiinnitys. Kolme helposti säädettävää kokoa. Standard VG1 01.040 2014-12.
  82,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4