Heijastimet

3 Tuotetta

Kun liikut yleisillä pimeillä teillä ja väylillä niin muista heijastimet! On hyvä tutkailla varustusta ennen lähtöä autoilijan silmin eli näkyykö ratsukko jos auto tai muu liikkuja tulee edestäpäin, sivulta tai takaa.

Valitse monipuolisesta valikoimasta sopivat heijastimet että tulet varmasti nähdyksi ja huomioiduksi. Hyvät heijastimet hevosille, ratsastajille ja koirille. Muista myös tallikoiria erinomaisella Wolters valopannalla niin näet missä koirasi liikkuu.

 • HKM Safety heijastintakki

  Näy pimeällä! Heijastava huomiovärinen takki ratsastukseen joka hylkii vettä ja likaa mutta on silti hengittävä ja mukava. Kaiksitievetoketju, paljon taskuja ja irroitettava huppu. EN ISO 20471 sertifioitu. Koot laspille ja unisex-koot aikuisille.

  - breathable
  - dirt resistant
  - machine washable at 30 degrees
  - suitable for dryer
  - outer fabric: 96% polyester, 4% elastane
  - reflects in the dark
  - tailored fit
  - 2 outside pockets
  - inside zip pocket
  - elastic waist band
  - 2 way zip with cover
  - 2 front pockets with zips
  - detachable hood
  - built in sleeve with knitted cuff
  - reflective braid
  - en iso 20471 certified

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 26,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • HEY SPORT® Lightflex Spray heijastinspray
  HEY SPORT LIGHTFLEX SPRAY heijastinspray sopii kaikille tekstiileille sekä muille pestäville materiaaleille kuten nahalle, puulle, muoveille ja metallille. Väritön runsaasti heijastavia partikkeileita sisältä suihkutettava neste joka muuttuu heijastavaksi kun valo osuu käsiteltyyn alueeseen. Sopii käytettaväksi lähes kaikissa hevosen varusteissa sekä ratsastajan vaatteissa. Tai vaikka koirien varusteissa sekä lasten vaatteissa, polkupyörissä, kypärissä jne. Heijastava vaikutus kestää pitkään eikä sade huuhdo sitä pois. Halutessasi sprayn voi kuitenkin pestä pois esim. pesemällä vaatteet pesukoneessa. Voit luoda vapaasti omia kivoja kuvioita tai käyttää pakkauksen mukana tulevia sabloonoita kivojen kuvioiden luomiseen. Käyttöohjeet: Ravista pullo hyvin jotta kuula pullon sisällä lähtee liikkeelle ja suihkuta haluttuun kohteeseen ohuelti noin 20cm etäisyydeltä. Anna kuivua 2min. Ota kuva salamaa käyttämällä ja tarkista tulos.

  Normaali hinta: 27,90 €

  Special Price 8,37 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG ensiapuvyölaukku
  Vyölaukku, jossa ensiaputarvikkeet ratsastajalle ja hevoselle. Sisältää mm. siteitä ja sakset, lisäksi kännykkätasku.

  Normaali hinta: 109,60 €

  Special Price 32,88 €