Turvaliivit

10 Tuotetta

Hyvä turvaluokitettu turvaliivi suojaa ratsastajan sisäelimiä ja selkärankaa pudotessa. Standardihyväksyttyjen perusliivien ja vartaloa myötäilevien palaliivien lisäksi Horsepron valikoimaan kuuluvat ilmatyynyllä varustetut, selkää ja niskaa suojaavat liivit sekä irralliset niska- ja olkapääsuojat. Tarra- ja vetoketjukiinnitteisiä liivejä on saatavana sekä aikuisten että lasten kokoja.

Kaikki turvaliivimme täyttävät standardin EN 13158 2009 ja BETA level 3 vaatimukset turvallisuudesta. Tarkista sopiva koko taulukosta ja tee mittaukset normaaleissa ratsastusvaatteissasi. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean mallin ja koon valinnassa.

 • USG Back protector Precto Flexi selkäsuoja
  USG:n selkäsuojus ratsastukseen jossa pidennetty selkäosa suojaamassa koko selkä- ja kaularankaa. Suojus valmistettu joustavasta vaahtomuovista, jolla erinomainen iskunkestävyys. Palamuotoilun vuoksi turvaliivi sulautuu hyvin kehon muotoon, pitää kehon viileänä ja antaa täyden liikkuvuuden. Tarrakiinnitysolkapäillä ja vyötäröllä antavat säätövaraa, jotta liiviä voi pitää myös vaatteiden yllä tai alla. Unisex malli. Helppo puhdistaa. Täyttää standardin EN 1621-2.

  Normaali hinta: 94,40 €

  Special Price 80,24 €

 • USG palaturvaliivi Flexi Race

  USG:n palaturvaliivi, jossa vahvat iskunkestävät materiaalit jotka muotoutuvat vartalon mukaisesti ja auttavat viilennyksessä. Helppo ja mukautuva kiinnitys olkapäiden ja vyötärön tarranauhoilla. Ulkopuolella materiaalina käytetty polyesteria, joka on helppo puhdistaa vain pyyhkimällä. Turvaliivi on yhdistettävissä jalkalenkkeihin, jotka voi ostaa erikseen. Sertifioitu EN 13158-2009 level 1 ja BETA standard 2009, level 1.

  Normaali hinta: 147,50 €

  Special Price 125,38 €

 • USG palaturvaliivi Flexi lapsille ja aikuisille
  USG:n uusi palaturvaliivi täyttää satandardin EN 13158 2009 level 3 vaatimukset turvallisuudesta. Paloista koostuva panssari mukautuu hyvin vartalon mukaan ja on käytössä erittäin joustava ja miellyttävä. Liivissä on säädöt tarroilla olkapäillä ja vyötäröllä. Liivi on helppo pukea ja riisua sillä siinä on tarrakiinnitys myös edessä. Liivin materiaali helposti puhdistettavaa polyesteria. Varmista sopiva koko kuvan kokotaulukosta (A on rinnanympärysmitta, B on vyötärönympärys ja C olan yli). Tee mittaukset ohjeiden mukaan huolellisesti ratsastusasussa ja kysy tarvittaessa lisätietoja asiakaspalvelusta.

  Normaali hinta: 123,95 €

  Special Price 105,36 €

 • USG PracticoPlus Equi Airbag turvaliivi
  USG:n ilmaturvaliivi joka yhdistetty kätevästi samaan pakettiin perinteisen turvaliivin kanssa.

  Normaali hinta: 299,00 €

  Special Price 179,40 €

 • USG Shoulder Pads olkapääsuojat

  Hyvät tarrakiinnitteiset olkapääsuojat jotka soveltuvat kiinnitettäviksi melkein mihin tahansa turvaliiviin, mutta tietysti erityisesti yhteensopivat kaikkien USG mallien kanssa. Säädettävissä suojissa myös tasku terveyskortille. Hinta parille. Hyvä lisä turvallisuuteen!

  Normaali hinta: 41,40 €

  Special Price 33,12 €

 • BR Leopard turvaliivi aikuisille
  Fashionable and comfortable bodyprotector for adults, approved according to safety standard CE-EN 13158 : 2009 level 3\Beta 2009 level 3. The protector fits well to the body and the large armholes ensure sufficient freedom of movement. The outer fabric is durable, padded, soft nylon. The protector has adjustable Velcro closures at the waist and shoulders. View size chart. Also availble for children, article 343003.

  Normaali hinta: 132,95 €

  Special Price 106,36 €

 • BR Leopard turvaliivi lapsille
  Fashionable and comfortable bodyprotector for children, approved according to safety standard CE-EN 13158 : 2009 level 3\Beta 2009 level 3. The protector fits well to the body and the large armholes ensure sufficient freedom of movement. The outer fabric is durable, padded, soft nylon. The protector has adjustable Velcro closures at the waist and shoulders. View size chart. Also available for adults, article 343002.

  Normaali hinta: 99,95 €

  Special Price 79,96 €

 • BR palaturvaliivi Spider lapsille
  BR:n laadukas palaliivi Spider lapsille tarjoaa optimaalisen mukavuuden ja liikkuvuuden yhdistettynä korkeimpaan turvaluokitukseen. Tämä laadukas ja tekninen palaliivi täyttää standardin EN-13158 (2000) level 3 (III)korkeimmat vaatimukset turvallisuudesta. Yksilöllisesti suunnitellut ja tikatut palaset myötäilevät vartaloa tiiviisti. Palat ovat valmistettu vahvasta, joustavasta ja hyvin iskuja kestävästä Nitrex® EVA-elastomeeristä joka on yleisesti käytetty vaahto mm. urheiluvälineissä ja terveystuotteissa. Liivin pintamateriaali on pitkäikäistä ja helppohoitoista nailonia ja liivissä on vetoketjukiinnitys. Liivin istuvuutta voi myös säätää vartalonmukaiseksi nauhoilla molemmilta sivuilta jotta liivi istuu optimaalisesti juuri sinulle.
  Väri musta ja koot XS-XL lapsille.

  Varmista sopiva koko kuvan kokotaulukosta (1 on rinnanympärysmitta, 2 on vyötärönympärys ja 3 olan yli), kuvassa aikuisten mitat löytyvät alemmasta taulukosta. Tee mittaukset ohjeiden mukaan huolellisesti ratsastusasussa ja kysy tarvittaessa lisätietoja asiakaspalvelusta.

  Normaali hinta: 99,95 €

  Special Price 59,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere Turvaliivi
  Premieren edullinen mutta toimiva ja hyvä turvaliivi täyttää standardin EN 13158 vaatimukset turvallisuudesta ja liivin luokitus on korkein mahdollinen eli Beta 3. Vetoketjullisen liivin pinta on 100% nailonia ja liivin vuori 100% hengittävää polyesteriä. Liivin hyvin iskuilta suojaava tiivis vaahto muotoutuu hyvin ja nopeasti kehoa vasten. Liivissä säädöt tarroilla olkapäillä ja vyötäröllä. Koot XS-XL aikuisille ja väri musta.Varmista sopiva koko kuvan kokotaulukosta (1 on rinnanympärysmitta, 2 on vyötärönympärys ja 3 olan yli), kuvassa aikuisten mitat löytyvät alemmasta taulukosta. Tee mittaukset ohjeiden mukaan huolellisesti ratsastusasussa ja kysy tarvittaessa lisätietoja asiakaspalvelusta.

  Normaali hinta: 112,95 €

  Special Price 96,01 €

 • USG Back protector Precto CE EN 1621-2 selkäsuoja
  USG:n uutuus on moottoripyöräilijöillekin tuttu selkäsuoja. Tämä EN 1621-2 standardin vaatimukset täyttävä selkäsuoja on miellyttävä ja kevyt käyttää ja suojaa selkääsi tehokkaasti. Anatomisesti muotoiltu selkäsuoja säädettävillä olkahihnoilla ja tarrakiinnitteisillä vyötäröhihnoilla. Helppo säätää sopivaksi ja tekstiilivuori on irroitettavissa mm. pesua varten. Väri tyylikäs musta ja neljä kokoa. S koko jossa suojan pituus on 42 cm, suositellaan pituuteen 160 cm saakka. M koossa suojan pituus on 46 cm, suositellaan pituuteen 175 cm saakka. L koossa suojan pituus 48 cm, suositellaan pituuteen 182 cm saakka. XL kokoa suositellaan kun pituus on henkilöllä on yli 182 cm.

  Normaali hinta: 102,90 €

  Special Price 61,74 €