Turvaliivit

21 Tuotetta

Hyvä turvaluokitettu turvaliivi suojaa ratsastajan sisäelimiä ja selkärankaa pudotessa. Standardihyväksyttyjen perusliivien ja vartaloa myötäilevien palaliivien lisäksi Horsepron valikoimaan kuuluvat ilmatyynyllä varustetut, selkää ja niskaa suojaavat liivit sekä irralliset niska- ja olkapääsuojat. Tarra- ja vetoketjukiinnitteisiä liivejä on saatavana sekä aikuisten että lasten kokoja.

Kaikki turvaliivimme täyttävät standardin EN 13158 2009 ja BETA level 3 vaatimukset turvallisuudesta. Tarkista sopiva koko taulukosta ja tee mittaukset normaaleissa ratsastusvaatteissasi. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean mallin ja koon valinnassa.

 • Busse selkäsuoja Back Protector
  Bussen laadukas CE-merkitty ja standardin EN 1621-2, LEVEL 2 vaatimukset täyttävä selkäsuoja ratsastukseen. Mukavan kevyt liivi joka muotoutuu anatomisesti hyvin, suojaa selkää iskuilta ja on joustavan mukava käytössä. Liivin 100% polyesteripinta pinta on helppo pitää puhtaana. Kaksi väriä musta aikuisille ja musta/pinkki sekä musta lapsille. Koot CS-CXL lapsille ja koot S-XL aikuisille. Tarkista oma kokosi taulukosta alta!
  78,90 €
 • Busse turvaliivi BELTON
  Bussen vetoketjullinen palaturvaliivi joka täyttää standardin E EN-13158-2009, LEVEL 3 vaatimukset turvallisuudesta. Helppo pukea ja pitää vetoketjun ansioista, tiheä vaahto ja palamuotoilu parantavat liivin istuvuutta. Ergonomisesti muotoiltu turvaliivi joka ei rajoita liikeratoja. Koot lapsille ja aikuisille. Väri musta.
  133,00 €
 • Premiere Turvaliivi
  Premieren edullinen mutta toimiva ja hyvä turvaliivi täyttää standardin EN 13158 vaatimukset turvallisuudesta ja liivin luokitus on korkein mahdollinen eli Beta 3. Vetoketjullisen liivin pinta on 100% nailonia ja liivin vuori 100% hengittävää polyesteriä. Liivin hyvin iskuilta suojaava tiivis vaahto muotoutuu hyvin ja nopeasti kehoa vasten. Liivissä säädöt tarroilla olkapäillä ja vyötäröllä. Koot XS-XL aikuisille ja väri musta.Varmista sopiva koko kuvan kokotaulukosta (1 on rinnanympärysmitta, 2 on vyötärönympärys ja 3 olan yli), kuvassa aikuisten mitat löytyvät alemmasta taulukosta. Tee mittaukset ohjeiden mukaan huolellisesti ratsastusasussa ja kysy tarvittaessa lisätietoja asiakaspalvelusta.
  112,95 €
 • Premiere Turvaliivi Junior
  Premieren hyvä ja edullinen turvaliivi junioreille joka täyttää standardin EN 13158 vaatimukset turvallisuudesta. Liivin turvaluokitus on korkein mahdollinen eli Beta 3. Vetoketjullisen liivin pinta on 100% nailonia ja liivin vuori 100% hengittävää polyesteriä. Liivin hyvin iskuilta suojaava tiivis vaahto muotoutuu hyvin ja nopeasti kehoa vasten. Liivissä säädöt tarroilla olkapäillä ja vyötäröllä. Lasten koot XS-XL. Väri musta.

  Varmista sopiva koko kuvan kokotaulukosta (1 on rinnanympärysmitta, 2 on vyötärönympärys ja 3 olan yli), kuvassa lasten mitat löytyvät ylemmästä  taulukosta. Tee mittaukset ohjeiden mukaan huolellisesti ratsastusasussa ja kysy tarvittaessa lisätietoja asiakaspalvelusta.

  87,95 €
 • USG Back Protector Precto 3000 selkäsuoja
  USG:n erittäin kevyt, melkein huomaamaton selkäsuojus ratsastukseen. Suojus valmistettu joustavasta vaahtomuovista, joka tarjoaa täyden liikkuvuuden. Liivi on muotoiltu sporttiseksi liiviksi. Kangas 100% polyesteria, joka mukautuu vartalon muotoon. Helppo pukea vaatteiden ylle tai alle. Vetoketju edessä. Käsinpestävä. Sertifioitu EN 1621-2.
  88,00 €
 • USG Back protector Precto Flexi selkäsuoja
  USG:n selkäsuojus ratsastukseen jossa pidennetty selkäosa suojaamassa koko selkä- ja kaularankaa. Suojus valmistettu joustavasta vaahtomuovista, jolla erinomainen iskunkestävyys. Palamuotoilun vuoksi turvaliivi sulautuu hyvin kehon muotoon, pitää kehon viileänä ja antaa täyden liikkuvuuden. Tarrakiinnitysolkapäillä ja vyötäröllä antavat säätövaraa, jotta liiviä voi pitää myös vaatteiden yllä tai alla. Unisex malli. Helppo puhdistaa. Täyttää standardin EN 1621-2.
  94,40 €
 • USG Back protector selkäsuoja
  USG:n uutuus on moottoripyöräilijöillekin tuttu selkäsuoja. Tämä EN 1621-2 standardin vaatimukset täyttävä selkäsuoja on miellyttävä ja kevyt käyttää ja suojaa selkääsi tehokkaasti. Anatomisesti muotoiltu selkäsuoja säädettävillä olkahihnoilla ja tarrakiinnitteisillä vyötäröhihnoilla. Helppo säätää sopivaksi ja tekstiilivuori on irroitettavissa mm. pesua varten. Väri tyylikäs musta ja neljä kokoa. S koko jossa suojan pituus on 42 cm, suositellaan pituuteen 160 cm saakka. M koossa suojan pituus on 46 cm, suositellaan pituuteen 175 cm saakka. L koossa suojan pituus 48 cm, suositellaan pituuteen 182 cm saakka. XL kokoa suositellaan kun pituus on henkilöllä on yli 182 cm.

  Normaali hinta: 102,90 €

  Special Price 69,95 €

 • USG EquiAirbag ilmaturvaliivi USG Flexi/ Flexi Motion turvaliiveihin
  USG uusi ilmaturvaliivi EquiAirbag ® Flexi on nimensä mukaisesti yhdistettävissä erinomaiseen USG Flexi Black turvaliiviin. Ilmaturvatyyny suojaa parhaiten selkärankaa ja se täyttää korkeimman EN standardin EN 1621-4 2009 vaatimukset turvallisuudesta. Kevyt erillinen liivi on helppo integroida USG:n Flexi turvaliivin taakse. Kun turvaliivi ja ilmaturvaliivi ovat erilliset voidaan esim. harjoituksissa käyttää pelkkää turvaliiviä ja kilpailuissa turvaliivin ja ilmaturvaliivin yhdistelmää. Ilmaturvaliivin satulaan kiinnitettävä turvakaapeli laukaisee CO2-panoksen ja liivi täyttyy noin 85 millisekunnissa. Liivi voidaan ladata uudestaan täyttöpatruunan avulla. Väri musta ja koot aikuisille S-XL sekä XL junioreille.
  403,50 €
 • USG EquiAirbag ® ilmaturvaliivi 2.0p
  Ratsastusurheiluun suunniteltu ilmatäytteinen liivi joka suojaa tehokkaasti selkärangan, niskan ja häntäluun sekä estää pää retkahtamisen taaksepäin painamatta sitä kuitenkaan eteenpäin. Kevyt (1,4 kg)liivi puetaan minkä tahansa käyttämäsi turvaliivin päälle ja se on markkinoiden nopeimmin täyttyvä airbag ratsastajille. Satulaan kiinnitettävä turvakaapeli laukaisee CO2-panoksen ja liivi täyttyy noin 85 millisekunnissa. Liivi voidaan ladata aina uudestaan edullisesti eli se soveltuu hyvin vaikka joka päiväiseen käyttöön. Liivi täyttää standardin EN-1621-4 2004 vaatimukset ja se on patentoitu. Väri musta ja koot aikuisille S-XL. Huomioi kokoa valitessa että turvaliivin pitää mahtua tämän liivin alle. Tämä helppo ja turvallinen airbag on voittanut testejä ja on erityisesti kenttäratstajien suosittelema.
  503,50 €
 • Usg Equiairbag ® 2.0c Ilmaturvaliivi Ratsastukseen
  Ratsastusurheiluun suunniteltu ilmatäytteinen liivi joka suojaa tehokkaasti selkärangan, niskan ja häntäluun sekä estää pää retkahtamisen taaksepäin painamatta sitä kuitenkaan eteenpäin. Kevyt (2500g) liivi puetaan minkä tahansa käyttämäsi turvaliivin päälle ja se on markkinoiden nopeimmin täyttyvä airbag ratsastajille. Satulaan kiinnitettävä turvakaapeli laukaisee CO2-panoksen ja liivi täyttyy noin 85 millisekunnissa. Liivissä on kaksi kaasukanisteria, edessä ja takana. Liivi voidaan ladata aina uudestaan edullisesti eli se soveltuu hyvin vaikka joka päiväiseen käyttöön. Liivi täyttää tuplastandardin EN-1621-4 2004 vaatimukset ja se on patentoitu. Huomioi kokoa valitessa että turvaliivin pitää mahtua tämän liivin alle. Tämä helppo ja turvallinen airbag on voittanut testejä ja on erityisesti kenttäratstajien suosittelema.
  742,50 €
 • USG jalkahihnat Flexi Race
  USG:n valkoiset jalkahihnat Flexi Race-turvaliiviin. Tarrakiinnitykset, jotka menevät koko jalan ympäri. Vetoketjukiinnityksellä kiinni turvaliiviin. Sertifioitu Flexi Race-turvaliivin (EN 13158, level 1) varusteeksi. Koot S-L. S (52cm), M (54,6cm) ja L (57,15cm). Senttimetrimitat reidenympärys.
  20,00 €
 • USG palaturvaliivi Eco-Flexi
  USG:n ylävartalon suojaava palaturvaliivi. Yksilöllisen hienosäädön ja helpon pukemisen takaavat tarrakiinnitykset olkapäillä ja vyötäröllä. Palamaiset iskunvaimennuspaneelit mukatuvat vartaloon luoden mukavan mutta jämäkän istuvuuden. Turvaliivi on kevyt ja joustava, sekä standartoitu EN 13158-2009 ja BETA 2009, taso 3. Koot lapsilla XS-XL ja aikuisilla S-XL. Tarkista kokosi huolellisesti taulukosta.
  105,95 €
 • USG palaturvaliivi Flexi lapsille ja aikuisille
  USG:n uusi palaturvaliivi täyttää satandardin EN 13158 2009 level 3 vaatimukset turvallisuudesta. Paloista koostuva panssari mukautuu hyvin vartalon mukaan ja on käytössä erittäin joustava ja miellyttävä. Liivissä on säädöt tarroilla olkapäillä ja vyötäröllä. Liivi on helppo pukea ja riisua sillä siinä on tarrakiinnitys myös edessä. Liivin materiaali helposti puhdistettavaa polyesteria. Varmista sopiva koko kuvan kokotaulukosta (A on rinnanympärysmitta, B on vyötärönympärys ja C olan yli). Tee mittaukset ohjeiden mukaan huolellisesti ratsastusasussa ja kysy tarvittaessa lisätietoja asiakaspalvelusta.
  123,95 €
 • USG palaturvaliivi Flexi Motion
  USG:n erittäin joustava turvaliivi, jossa optimaalinen käyttömukavuus palarakenteensa vuoksi. Kolmion muotoiset, pienemmät palat takaavat erinomaisen liikkuvuuden ja istuvuuden. Turvaliivin koko on helppo säätää olkapäiden ja vyötärön tarranauhoilla. Ulkokuori vankkaa, likaa hylkivää polyesteriä, joka on helppo puhdistaa kostealla. Flexi Motion on sertifioitu korkeimmilla mahdollisilla standarteilla: EN 13158-2009 Level 3 ja BETA level 3.
  152,00 €
 • USG palaturvaliivi Flexi Race

  USG:n palaturvaliivi, jossa vahvat iskunkestävät materiaalit jotka muotoutuvat vartalon mukaisesti ja auttavat viilennyksessä. Helppo ja mukautuva kiinnitys olkapäiden ja vyötärön tarranauhoilla. Ulkopuolella materiaalina käytetty polyesteria, joka on helppo puhdistaa vain pyyhkimällä. Turvaliivi on yhdistettävissä jalkalenkkeihin, jotka voi ostaa erikseen. Sertifioitu EN 13158-2009 level 1 ja BETA standard 2009, level 1.

 • USG Selkäpanssari "Precto Flexi 2.0"
  Back Protector "Precto Flexi 2.0" Istuu hyvin joustavien olkapäiden ja vyötärön ansiosta. "Precto Flexi 2.0" Suojaa pääasiassa selkää mutta hieman myös edestä Valmistettu joustavasta vaahdosta joka vaimentaa tehokkaasti iskuja. EN 1621-2 sertifioitu Palarakenne parantaa käyttömukavuutta ja pitää viileänä. Tarrakiinnitys tarjoaa portaattoman säädön. Voi pitää takin alla tai päällä Helppo puhdistaa kostealla liinalla.
  74,90 €
 • Usg Täyttöpakkaus Equiairbag®
  Täyttöpakkaus EquiAirbag® turvatyynyn uudelleen aktivoimiseksi joka sisältää yhden CO2 -patruunan ja työkalun.
  51,10 €
 • Usg Täyttöpakkaus Equiairbag®
  Täyttöpakkaus EquiAirbag® turvatyynyn uudelleen aktivoimiseksi joka sisältää kolme kpl CO2 -patruunoita ja työkalun.
  79,00 €
 • Usg Täyttöpatruuna Equiairbag®
  CO2-patruuna EquiAirbag® turvatyynyn uudelleen aktivoimiseksi.
  29,40 €
 • USG turvaliivi "Precto Evolution"
  Suojaa hyvin selkärankaa joustavan palarakenteensa ansiosta. EN 1621-2 sertifioitu. Joustava ja hengittävä materiaali parantaa käyttömukavuutta. Helppo pukea vetoketjun avulla. Tarrat sivuilla mahdollistavat portaattoman säädön.
  79,90 €
 • USG turvaliivi Flexi evolution
  USG:n korkealaatuisesta softshell materiaalista valmistettu turvaliivi. Joustava palarakenne turvaliivin sisällä ja ulkopuolen pehmeä softshell takavaat liikkuvuuden ja hyvän istuvuuden. Istuvuutta on helppo muokata olkapäillä ja vyötäröllä olevilla kiinnikkeillä. Turvaliivi on sertifioitu EN 13158-2009 ja BETA level 3. Materiaalinsa ansiosta turvaliivin voi pukea ratsastustakin päälle kilpailuissa. Likaa hylkivä materiaali on helppo puhdistaa kostealla liinalla. Koot lapsille M-XL ja aikuisille XS-XXL, värinä musta.
  224,50 €