Turvaliivit

6 Tuotetta

Hyvä turvaluokitettu turvaliivi suojaa ratsastajan sisäelimiä ja selkärankaa pudotessa. Standardihyväksyttyjen perusliivien ja vartaloa myötäilevien palaliivien lisäksi Horsepron valikoimaan kuuluvat ilmatyynyllä varustetut, selkää ja niskaa suojaavat liivit sekä irralliset niska- ja olkapääsuojat. Tarra- ja vetoketjukiinnitteisiä liivejä on saatavana sekä aikuisten että lasten kokoja.

Kaikki turvaliivimme täyttävät standardin EN 13158 2009 ja BETA level 3 vaatimukset turvallisuudesta. Tarkista sopiva koko taulukosta ja tee mittaukset normaaleissa ratsastusvaatteissasi. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean mallin ja koon valinnassa.

 • USG Back protector Precto Flexi selkäsuoja
  USG:n selkäsuojus ratsastukseen jossa pidennetty selkäosa suojaamassa koko selkä- ja kaularankaa. Suojus valmistettu joustavasta vaahtomuovista, jolla erinomainen iskunkestävyys. Palamuotoilun vuoksi turvaliivi sulautuu hyvin kehon muotoon, pitää kehon viileänä ja antaa täyden liikkuvuuden. Tarrakiinnitysolkapäillä ja vyötäröllä antavat säätövaraa, jotta liiviä voi pitää myös vaatteiden yllä tai alla. Unisex malli. Helppo puhdistaa. Täyttää standardin EN 1621-2.

  Normaali hinta: 99,90 €

  Special Price 29,97 €

 • USG EquiAirbag ® ilmaturvaliivi 2.0p
  Ratsastusurheiluun suunniteltu ilmatäytteinen liivi joka suojaa tehokkaasti selkärangan, niskan ja häntäluun sekä estää pää retkahtamisen taaksepäin painamatta sitä kuitenkaan eteenpäin. Kevyt (1,4 kg)liivi puetaan minkä tahansa käyttämäsi turvaliivin päälle ja se on markkinoiden nopeimmin täyttyvä airbag ratsastajille. Satulaan kiinnitettävä turvakaapeli laukaisee CO2-panoksen ja liivi täyttyy noin 85 millisekunnissa. Liivi voidaan ladata aina uudestaan edullisesti eli se soveltuu hyvin vaikka joka päiväiseen käyttöön. Liivi täyttää standardin EN-1621-4 2004 vaatimukset ja se on patentoitu. Väri musta ja koot aikuisille S-XL. Huomioi kokoa valitessa että turvaliivin pitää mahtua tämän liivin alle. Tämä helppo ja turvallinen airbag on voittanut testejä ja on erityisesti kenttäratstajien suosittelema.

  Normaali hinta: 505,50 €

  Special Price 151,65 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG palaturvaliivi Flexi Race

  USG:n palaturvaliivi, jossa vahvat iskunkestävät materiaalit jotka muotoutuvat vartalon mukaisesti ja auttavat viilennyksessä. Helppo ja mukautuva kiinnitys olkapäiden ja vyötärön tarranauhoilla. Ulkopuolella materiaalina käytetty polyesteria, joka on helppo puhdistaa vain pyyhkimällä. Turvaliivi on yhdistettävissä jalkalenkkeihin, jotka voi ostaa erikseen. Sertifioitu EN 13158-2009 level 1 ja BETA standard 2009, level 1.

  Normaali hinta: 147,50 €

  Special Price 44,25 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG palaturvaliivi Flexi lapsille ja aikuisille
  USG:n uusi palaturvaliivi täyttää satandardin EN 13158 2009 level 3 vaatimukset turvallisuudesta. Paloista koostuva panssari mukautuu hyvin vartalon mukaan ja on käytössä erittäin joustava ja miellyttävä. Liivissä on säädöt tarroilla olkapäillä ja vyötäröllä. Liivi on helppo pukea ja riisua sillä siinä on tarrakiinnitys myös edessä. Liivin materiaali helposti puhdistettavaa polyesteria. Varmista sopiva koko kuvan kokotaulukosta (A on rinnanympärysmitta, B on vyötärönympärys ja C olan yli). Tee mittaukset ohjeiden mukaan huolellisesti ratsastusasussa ja kysy tarvittaessa lisätietoja asiakaspalvelusta.

  Normaali hinta: 123,95 €

  Special Price 37,19 €

 • USG Shoulder Pads olkapääsuojat

  Hyvät tarrakiinnitteiset olkapääsuojat jotka soveltuvat kiinnitettäviksi melkein mihin tahansa turvaliiviin, mutta tietysti erityisesti yhteensopivat kaikkien USG mallien kanssa. Säädettävissä suojissa myös tasku terveyskortille. Hinta parille. Hyvä lisä turvallisuuteen!

  Normaali hinta: 41,40 €

  Special Price 12,42 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG Back protector Precto CE EN 1621-2 selkäsuoja
  USG:n uutuus on moottoripyöräilijöillekin tuttu selkäsuoja. Tämä EN 1621-2 standardin vaatimukset täyttävä selkäsuoja on miellyttävä ja kevyt käyttää ja suojaa selkääsi tehokkaasti. Anatomisesti muotoiltu selkäsuoja säädettävillä olkahihnoilla ja tarrakiinnitteisillä vyötäröhihnoilla. Helppo säätää sopivaksi ja tekstiilivuori on irroitettavissa mm. pesua varten. Väri tyylikäs musta ja neljä kokoa. S koko jossa suojan pituus on 42 cm, suositellaan pituuteen 160 cm saakka. M koossa suojan pituus on 46 cm, suositellaan pituuteen 175 cm saakka. L koossa suojan pituus 48 cm, suositellaan pituuteen 182 cm saakka. XL kokoa suositellaan kun pituus on henkilöllä on yli 182 cm.

  Normaali hinta: 104,90 €

  Special Price 31,47 €

  Tilapäisesti loppu