Usg Equiairbag Ilmaturvaliivi

6 Tuotetta

Turvallisuutta vaativaan käyttöön! Ilmaturvaliivi/paukkuliivi on kenttäratsastajan valinta.
 • USG EquiAirbag ilmaturvaliivi USG Flexi/ Flexi Motion turvaliiveihin
  USG uusi ilmaturvaliivi EquiAirbag ® Flexi on nimensä mukaisesti yhdistettävissä erinomaiseen USG Flexi Black turvaliiviin. Ilmaturvatyyny suojaa parhaiten selkärankaa ja se täyttää korkeimman EN standardin EN 1621-4 2009 vaatimukset turvallisuudesta. Kevyt erillinen liivi on helppo integroida USG:n Flexi turvaliivin taakse. Kun turvaliivi ja ilmaturvaliivi ovat erilliset voidaan esim. harjoituksissa käyttää pelkkää turvaliiviä ja kilpailuissa turvaliivin ja ilmaturvaliivin yhdistelmää. Ilmaturvaliivin satulaan kiinnitettävä turvakaapeli laukaisee CO2-panoksen ja liivi täyttyy noin 85 millisekunnissa. Liivi voidaan ladata uudestaan täyttöpatruunan avulla. Väri musta ja koot aikuisille S-XL sekä XL junioreille.
  403,50 €
 • USG EquiAirbag ® ilmaturvaliivi 2.0p
  Ratsastusurheiluun suunniteltu ilmatäytteinen liivi joka suojaa tehokkaasti selkärangan, niskan ja häntäluun sekä estää pää retkahtamisen taaksepäin painamatta sitä kuitenkaan eteenpäin. Kevyt (1,4 kg)liivi puetaan minkä tahansa käyttämäsi turvaliivin päälle ja se on markkinoiden nopeimmin täyttyvä airbag ratsastajille. Satulaan kiinnitettävä turvakaapeli laukaisee CO2-panoksen ja liivi täyttyy noin 85 millisekunnissa. Liivi voidaan ladata aina uudestaan edullisesti eli se soveltuu hyvin vaikka joka päiväiseen käyttöön. Liivi täyttää standardin EN-1621-4 2004 vaatimukset ja se on patentoitu. Väri musta ja koot aikuisille S-XL. Huomioi kokoa valitessa että turvaliivin pitää mahtua tämän liivin alle. Tämä helppo ja turvallinen airbag on voittanut testejä ja on erityisesti kenttäratstajien suosittelema.
  503,50 €
 • Usg Equiairbag ® 2.0c Ilmaturvaliivi Ratsastukseen
  Ratsastusurheiluun suunniteltu ilmatäytteinen liivi joka suojaa tehokkaasti selkärangan, niskan ja häntäluun sekä estää pää retkahtamisen taaksepäin painamatta sitä kuitenkaan eteenpäin. Kevyt (2500g) liivi puetaan minkä tahansa käyttämäsi turvaliivin päälle ja se on markkinoiden nopeimmin täyttyvä airbag ratsastajille. Satulaan kiinnitettävä turvakaapeli laukaisee CO2-panoksen ja liivi täyttyy noin 85 millisekunnissa. Liivissä on kaksi kaasukanisteria, edessä ja takana. Liivi voidaan ladata aina uudestaan edullisesti eli se soveltuu hyvin vaikka joka päiväiseen käyttöön. Liivi täyttää tuplastandardin EN-1621-4 2004 vaatimukset ja se on patentoitu. Huomioi kokoa valitessa että turvaliivin pitää mahtua tämän liivin alle. Tämä helppo ja turvallinen airbag on voittanut testejä ja on erityisesti kenttäratstajien suosittelema.
  742,50 €
 • Usg Täyttöpakkaus Equiairbag®
  Täyttöpakkaus EquiAirbag® turvatyynyn uudelleen aktivoimiseksi joka sisältää yhden CO2 -patruunan ja työkalun.
  51,10 €
 • Usg Täyttöpakkaus Equiairbag®
  Täyttöpakkaus EquiAirbag® turvatyynyn uudelleen aktivoimiseksi joka sisältää kolme kpl CO2 -patruunoita ja työkalun.
  79,00 €
 • Usg Täyttöpatruuna Equiairbag®
  CO2-patruuna EquiAirbag® turvatyynyn uudelleen aktivoimiseksi.
  29,40 €