Bucas Select

6 Tuotetta

Bucas Select sarja sisältää hyvän valikoiman loimia joita voit vapaasti yhdistellä aina toimivaksi kokonaisuudeksi kelin mukaan. Laadukkaan 1200D tarhaloimen alle voit valita ohuen toiminnallisen talliloimen, tallitoppaloimen tai alusloimen eri paksuuksissa, kokonaisuuden täydentävät kaulakappaleet. Kaikki loimet ovat helpot kiinnittää ja säästävät näin työtä ja aikaa. Erinomainen sarja joka sisältää laadukkaat ja toimivat loimet joita yhdistelemällä katat kaikki tarpeet ilman että loimia tarvitaan suuria määriä tai että loimien vaihtamiseen tarvitsee käyttää aikaa. Mikä olisi sinulle sopiva yhdistelmä? Tiesitkö myös että Bucasin loimilla on jopa 3 vuoden takuu!
Asiakaspalvelumme kertoo lisää ja auttaa mielellään valinnoissa. Tutustu myös videolta sarjan loimiin ja niiden käyttöön Bucas Select.

 • Bucas sadeloimi Select Turnout

  Bucasin Select-sarjan sade-/tarhaloimi silk-feel vuorella jonka voit yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen ja kaulakappaleeseen. Erittäin kestävä 1200D ripstop polyesteri joka on 100% vedenpitävä ja silti hengittävä.

  Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.

   

  132,90 €
 • Bucas toppaloimi Select Quilt SF 150g
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi 150g vanulla ja silk-feel vuorella jonka voit alusloimen tapaan yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen tai kaulakappaleeseen.
  112,90 €
 • Bucas toppaloimi Select Quilt SF 300g
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi 300g vanulla ja silk-feel vuorella jonka voit alusloimen tapaan yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen tai kaulakappaleeseen.

  Normaali hinta: 122,90 €

  Special Price 104,47 €

 • Bucas toppaloimi Select Quilt Stay Dry 150g
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi 150g vanulla ja kuivattavalla stay-dry vuorella jonka voit alusloimen tapaan yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen tai kaulakappaleeseen.

  Normaali hinta: 132,90 €

  Special Price 112,97 €

 • Bucas kaulakappale Select Combi Neck
  Bucasin Select-sarjan kaulakappale kuivattavalla stay-dry vuorella jonka voit yhdistää Bucas Select-sarjan Turnout ja Turnin loimeen.
  68,90 €
 • Bucas talliloimi Select Cooler
  Bucasin Select-sarjan talli- ja kuivatusloimi antibakteerisella kuivattavalla stay-dry vuorella jonka voit yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen. Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.
  92,90 €