Eskadron Heritage Limited Edition 2016

Tuotteet 1-24 / 31

 • Eskadron Heritage Collection sadeloimi Halfneck Fleece
  Eskadron Heritage sarjan laadukas sadeloimi fleecevuorella ja korkealla kaulaosalla. Todella laadukas 1680D risptop polyesteri suojaa sateelta ja kestää kovaa kulutusta. Tässä mallissa lapalaskokset on korvattu elastisella osalla joka antaa tilaa liikkua. Korkea kaulaosa suojaa hyvin ja pitää myös talliloimen alla kuivana. Hyvät kiinnitykset. Upea väri ja kullanväriset soljet! Vinkki! Yhdistä saman sarjan alusloimeen.
  143,80 €
 • Eskadron Heritage Collection toppaloimi Halfneck 200g
  Eskadron Heritage sarjan laadukas toppaloimi ja korkealla kaulaosalla. Todella laadukas 1680D risptop polyesteri suojaa sateelta ja kestää kovaa kulutusta ja 200g vanutoppaus pitää lämpimänä. Tässä mallissa lapalaskokset on korvattu elastisella osalla joka antaa tilaa liikkua. Korkea kaulaosa suojaa hyvin ja pitää myös talliloimen alla kuivana. Hyvät kiinnitykset. Upea väri ja kullanväriset soljet!
  149,30 €
 • Eskadron Heritage Collection fleeceloimi Stripes
  Eskadron Heritage sarjan ylellinen ja kaunis fleeceloimi jossa näyttävä tricolour somiste vaakunalla. Irroitettavat ristivyöt ja solkikiinnitys edessä. Upeat kausivärit ja koot 125-165cm.
  94,30 €
 • Eskadron Heritage Collection dralonloimi Check
  Eskadron Heritage sarjan klassinen dralonloimi ruutukuosilla kausiväreissä. Ihanan lämmin loimi joka sopii moneen käyttöön. Koot 125-165cm.
  138,30 €
 • Eskadron Heritage Collection jerseyloimi Heritage Brand
  Eskadron Heritage sarjan upea jersey loimi jossa näyttävät koristepunokset, koristeellinen häntäremmi sekä iso brodeerattu logo. Hyvin kuivatukseen ja kuljetukseen soveltuva jersey- kangas jonka sisäpinta on harjattu mukavan pehmeäksi. Irroitettavat ristivyöt ja solkikiinnitys edessä. Kauniit kausivärit ja koot 125-165cm. Yhdistä kokonaisuudeksi sarjan muiden varasteiden kanssa!
  102,00 €
 • Eskadron Heritage Collection alusloimi 220g
  Eskadron Heritage sarjan toiminnallinen alusloimi joka tekee saman sajan sadeloimesta toppaloimen ja toimii myös talliloimena. Hengittävän loimen taffeta on karvapeitteelle ystävällinen. Kiinnitys edestä soljella ja häntäremmi. Koot 125-165cm.
  68,90 €
 • Eskadron Heritage Collection satulahuopa Brilliant Dura
  Eskadron Heritage kausimalliston näyttävästi tikattu huopa, hienoa kiiltäväpintaista ja kestävää materiaalia. Tukevassa anatomisesti muotoillussa huovassa kosteutta siirtävä tekninen nopeasti kuivuva vuori ja kaksinkertainen koristepunos. Kauden kivat värit ja omat mallit koulu-, este ja yleissatulaan. Koot Pony ja Full.
  80,00 €
 • Eskadron Heritage Collection satulahuopa Cotton
  Eskadron Heritage malliston klassikko on puuvillainen tikattu satulahuopa kauden väreissä. Logotonta huopaa kiertaa reunanauha jossa matallihohtoinen raita. Anatomisesti muotoillut mallit ja koot myös poneille. Yhdistä sävy sävyyn pinteleiden, korvahuppujen ja loimien kanssa!
  38,90 €
 • Eskadron Heritage Collection satulahuopa Big Square Glossy
  Eskadron Heritage malliston suosikki on kiiltävä satulahuopa joka koristettu kontrastivärisellä big square insertillä ja vaakunalla. Koristepunokset kiertävät kaunista huopaa jonka vuori on kosteutta hyvin siirtävää teknistä cooldry kangasta. Anatomisesti muotoillut mallit ja koot pony sekä full. Yhdistä saman sarjan fleeceloimeen!
  79,50 €
 • Eskadron Heritage Collection satulahuopa Heritage Brand
  Eskadronn Heritage malliston upea satulahuopa brodeeratulla Heritage-logolla ja näyttävällä koristepunoksella. Anatomisesti muotoillut mallit kaikkille satuloille sekä koot pony ja full. Kauniit kausivärit jotka yhdistyvät vaikka saman sarjan jersey loimeen.
  80,00 €
 • Eskadron Heritage Collection satulahuopa Douple Binding
  Eskadron Heritage malliston uusi upea satulahuopa kiiltävällä pinnalla ja näyttävällä kontrastivärisellä koristepunoksella sekä vaakunalogolla. Tekninen Cooldry vuori siirtää hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti. 3D-verkko selkärangantilassa on hengittävä ja vähentää painetta. Liukuestekuvioinnit pitävät huovan paikoillaan. Upeat kausivärit ja kiinnitys satulaan tarroilla. Anatomisesti muotoillut mallit ja koot pony sekä full.
  80,00 €
 • Eskadron Heritage Collection satulahuopa Velvet
  Eskadron Heritage malliston luksushuopa on ihanan pehmeää samettia kontrastivärisellä reunanauhalla ja upealla metallinvärisellä koristepunoksella. Sään kohdalta huopa on pehmustettu laadukkaalla keinokarvalla. Anatominen muotoilu ja cool dry - tekninen alapinta joka kuivuu nopeasti ja siirtää hyvin kosteutta. Hyvin hankauskulutusta kestävät vahvikkeet satulavyön kohdalla ja kiinnitys satulaan tarroilla. Koko full ja kauniit kausivärit.
  80,00 €
 • Eskadron Heritage Collection satulahuopa Rub Protection
  Eskadron Heritage malliston klassinen satulahuopa este- ja yleissatulaan. Satuleikkaus, perinteinen tikkaus, koristepunos sekä hengittävä air-condition selkärangantila. Hyvin hankauskulutusta kestävät vahvikkeet satulavyön kohdalla ja kiinnitys satulaan tarroilla. Koko full ja kauniit kausivärit.
  71,20 €
 • Eskadron Heritage Collection satulanalusta
  Eskadron Heritage malliston kaunis satulanalusta tikattua puuvilla jossa toinen pinta pehmeää, laadukasta ja pestävää keinokarvaa. Satulanalausta tasaa painetta ja voi parantaa satulan istuvuutta. Hyvin hankauskulutusta kestävät vahvikkeet ja kiinnitys tarroilla. Koko full ja kausiväri.
  67,90 €
 • Eskadron Heritage Collection harjakassi Bag Accessoire
  Eskadron Heritage sarjan monikäyttöinen harjakassi upeissa kiiltävissä kausiväreissä.
  45,90 €
 • Eskadron Heritage Collection riimu Double Pin
  Eskadronin Heritage sarjan upean kiiltävä kausivärinen riimu joka topattu pehmeäksi. Säädöt niskahihnan molemmin puolin sekä turvan alla ja pikalukko poskella. Kauniit kausivärit ja upeat kullanväriset soljet. Yhdistä saman sarjan riimunnaruun!
  36,00 €
 • Eskadron Heritage Collection riimu Douple Pin Fauxfur
  Eskadronin Heritage sarjan upea kausivärinen riimu joka topattu pehmeäksi irroitettavalla keinokarvalla. Säädöt niskahihnan molemmin puolin sekä turva alla ja pikalukko poskella. Kauniit kiiltävät kausivärit ja upeat kullanväriset soljet. Yhdistä saman sarjan riimunnaruun!
  45,90 €
 • Eskadron Heritage Collection riimunnaru Panic Hook
  Eskadron Heritage sarjan kaunis riimunnaru paniikkiluokolla ja nimilapulla jonka sävyt yhdistyvät kausivärisiin riimuihin.
  13,90 €
 • Eskadron Heritage Collection riimunnaru
  Eskadron Heritage sarjan kaunis riimunnaru pistoolilukollla jonka sävyt yhdistyvät kausivärisiin riimuihin.
  13,90 €
 • Eskadron Heritage Collection korvahuppu Artwork
  Eskadron Heritage sarjan logollinen korvahuppu ihanissa kausiväreissä. Koot pony ja full. Yhdistä saman sävyisiin satulahuopiin ja pinteleihin!
  39,30 €
 • Eskadron Heritage Collection korvahuppu
  Eskadron Heritage sarjan perinteinen korvahuppu ihanissa kausiväreissä. Koot pony ja full. Yhdistä saman sävyisiin satulahuopiin ja pinteleihin!
  29,70 €
 • Eskadron Heritage Collection jännesuojat Fauxfur etujalkoihin
  Eskadron Heritage sarjan ihanat hivutus- ja jännesuojat etujalkoihin. 1680D pintakangas suojaa iskuilta ja hivutukselta, suojien sisäpintä on vuorattu pehmeäksi pestävällä keinokarvalla. Tarrakiinnitys ja kauniit kausivärit. Koko full.
  47,00 €
 • Eskadron Heritage Collection jännesuojat Fauxfur takajalkoihin
  Eskadron Heritage sarjan ihanat hivutus- ja jännesuojat takajalkoihin. 1680D pintakangas suojaa iskuilta ja hivutukselta, suojien sisäpintä on vuorattu pehmeäksi pestävällä keinokarvalla. Tarrakiinnitys ja kauniit kausivärit. Koko full.
  53,60 €
 • Eskadron Heritage Collection fleecepintelit
  Eskadron Heritage sarjan laadukkaat fleecepintelit joissa tarrakkiinitys. Koko full ja kauniit kausivärit. Yhdistä vaikka samansävyisiin satulahuopiin.
  28,50 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2