Eskadron Next Generation summer 2017

Tuotteet 1-24 / 34

Uusin Eskadron Next Generation mallisto spring-summer 2017 on tällä kertaa ihan erilainen! Mielenkiintoiset kuosit ja trendikkäät värit ihastuttavat. Tutut suosikkituotteet joiden kuoseissa etnisiä vaikutteita ja kukallista aloha-teemaa sekä huipputrendikkäitä sulkaprinttejä. Samat teemat ja värit toistuvat myös kesäisessä Eskadron Fanatics Fashion vaatemallistossa ratsastajaille. Klikkaa ja yhdistele linkistä Eskadron Fanatics.

 • Eskadron Next Generation loimi JERSEY Stripe
  Eskadron Next Generation jerseyloimi kuivatukseen, talliin tai vaikka kuljetukseen. Hyvin kosteutta siirtävä ja hengittävä materiaali. Näyttävä kuviointi ja logo loimen molemmin puolin. Solkikiinnitys edessä ja irroitettavat ristivyöt. Koot 125-165cm.
  99,95 €
 • Eskadron Next Generation fleeceloimi Fleece Printed
  Eskadron Next Generation sarjan fleeceloimi etnisella sinisävyisellä printillä. Hyvin kosteutta siirtävässä loimessa on ristivyöt sekä solkikiiinnitys edessä. Suuri Eskadron logo. Koot 125-165cm.
  89,95 €
 • Eskadron Next Generation verkkoloimi PRO COVER
  Eskadron Next Generation sarjan tiheä verkkoloimi joka pitää hyönteiset pois hevosen iholta ja jonka hyvin kosteutta siirtävä selkäosa pitää lihakset lämpiminä suorituksen jälkeen. Loimessa ristivyöt ja solkikiinnitys edessä. Koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 79,95 €

  Special Price 67,96 €

 • Eskadron Next Generation talliloimi WAFFLE COTTON
  Eskadron Next Generation sarjan yhteensopiva puuvillaloimi vohvelikangasta joka on ideaali kevyeksi talliloimeksi tai vaikka kuljetukseen. Loimessa ristivyöt ja solkikiinnitys edessä. Koot 125-165cm.
  79,95 €
 • Eskadron Next Generation sadeloimi 1680D OMEGA kaulakappaleella
  Eskadron Next Generation sarjan huippulaadukas sadeloimi fleecevuorella ja irroitettavalla kaulakappaleella erittäin kestävää 1680 denierin ripstop polyesteriä. Tämän mallin suuunnittelussa on kiiinnitetty erityistä huomiota loimen etuosan kiinnitykseen ja riittävään leveyteen lihaksikkailla hevosilla. Neopreen pehmuste ei hierrä säkää ja elastinen insertti antaa etujaloille tilaa liikkeessä. Häntäläppä, jalkalenkit sekä ristivyöt. Vesipilari ja hengittävyys 5000/4000. Hyvä ajaton harmaa väri ja koot 125-165cm.
  189,95 €
 • Eskadron Next Generation BRILLANT DURA satulahuopa
  Eskadron Next Generation kausimalliston näyttävästi tikattu huopa, hienoa kiiltäväpintaista ja kestävää materiaalia. Tukevassa anatomisesti muotoillussa huovassa kosteutta siirtävä tekninen nopeasti kuivuva vuori ja kaksinkertainen koristepunos. Kauden kivat värit ja omat mallit koulu-, este ja yleissatulaan. Koot Pony ja full.
  79,95 €
 • Eskadron Next Generation COTTON satulahuopa
  Eskadronin suosittu cotton -huopa kauden uusissa väreissä. Huovan materiaali on hyvä perinteinen 100% puuvilla huovan molemmin puolin. Omat anatomisesti muotoillut mallit koulu (dressage), -yleis (general purpose) ja estesatulaan. Pony ja full koot.
  34,95 €
 • Eskadron Next Generation BIG SQUARE satulahuopa
  Eskadron Next Generation suuriruutuinen neliöhuopa kauden väreissä näyttävällä kukkakuosisella koristeella. Huovan sisäpuoli on kosteutta hyvin siirtävä tekninen cool dry- materiaali joka myös kuivuu nopeasti. Huovassa kontrastiväriset kanttinauhat sekä tietysti näyttävä Eskadron logo. Omat anatomisesti muotoillut mallit koulu (dressage)- ja yleis-/estesatulaan (general purpose). Koot pony ja full.
  79,95 €
 • Eskadron Next Generation POLO PAD satulahuopa
  Eskadron Next Generation pad-tyyppinen satulahuopa jossa tukeva iskuja vaimentava toppaus ja upeat kausiväriset kuosit ja näyttävä logo. Silikooniprintti pitää huovan hyvin paikoillaan. Omat anatomisesti muotoillut mallit koulu- sekä yleissatulaan. Koko full.
  79,95 €
 • Eskadron Next Generation BICROSS satulahuopa
  Eskadron Next Generation paksusti topattu satulahuopa joka tasaa painetta ja vaimentaa iskuja. Näyttävät kuosit ja printit sekä iso Eskadron logo. Omat anatomisesti muotoillut mallit koulu- sekä yleissatulaan. Yhdistä setiksi muiden Next Generation varusteiden kanssa!
  79,95 €
 • Eskadron Next Generation BIG SQUARE COTTON satulahuopa
  Eskadron Next Generation suuriruutuinen neliöhuopa kauden väreissä näyttävällä printtikuosilla ja logolla. Huovan sisäpuoli on kosteutta hyvin siirtävä tekninen cool dry- materiaali joka myös kuivuu nopeasti. Huovassa kontrastiväriset kanttinauhat sekä tietysti näyttävä Eskadron logo. Omat anatomisesti muotoillut mallit koulu (dressage)- ja yleis-/estesatulaan (general purpose). Koko full.
  79,95 €
 • Eskadron Next Generation BICROSS satulahuopa
  Eskadron Next Generation paksusti topattu satulahuopa joka tasaa painetta ja vaimentaa iskuja. Näyttävät kuosit ja printit sekä iso Eskadron logo. Omat anatomisesti muotoillut mallit koulu- sekä yleissatulaan. Yhdistä setiksi muiden Next Generation varusteiden kanssa!
  79,95 €
 • Eskadron Next Generation GLOSSY BigBrand satulahuopa
  Eskadron Next Generation uusi satulahuopa jossa todella näyttävä logo huovan vasemmalla puolella sekä ihanan kiiltävä pinta. Nopeasti kuivuva tekninen vuori ja silikoniprintti joka pitää huovan paikoillaan. Kausivärit ja anatomisesti muotoillut mallit. Koko full.
  79,95 €
 • Eskadron Next Generation GLOSSY Doublebinding satulahuopa
  Eskadron Next Generation hillitty satulahuopa ilman logoa. Tässä mallissa vain Eskadron printattu logonauha kiertaa huovan reunoja. Kauniit kausivärit ja ihanan kiiltävä pinta. Nopeasti kuivuva tekninen vuori ja silikoniprintti joka pitää huovan paikoillaan. Kausivärit ja anatomisesti muotoillut mallit. Koko full.
  79,95 €
 • Eskadron Next Generation RubProtection satulahuopa
  Eskadron Next Generation tyylikäs ja hillitty satulahuopa ilman logoa. Tässä mallissa Eskadron printattu logonauha kiertaäähuovan reunoja. Säkää pehmustaa keinokarva ja satulavyön kohdalla kankaan hiertymiseltä suojaava vahvike. Nopesti kuivuva tekninen vuori ja hengittävä selkärangantila. Myös valkoinen kisahuopa. Koko full.
  72,95 €
 • Eskadron Next Generation FauxFur satulanalusta
  Eskadron Next Generation malliston kaunis satulanalusta tikattua puuvilla jossa toinen pinta pehmeää, laadukasta ja pestävää keinokarvaa. Satulanalausta tasaa painetta ja voi parantaa satulan istuvuutta. Hyvin hankauskulutusta kestävät vahvikkeet ja kiinnitys tarroilla. Koko full ja kausiväri.
  64,95 €
 • Eskadron Next Generation Bag ACCESSOIRE harjakassi
  Eskadron Next Generation sarjan monikäyttöinen harjakassi upeissa kausiväreissä ja -kuoseissa.
  39,95 €
 • Eskadron Next Generation PIN BUCKLE riimu
  Eskadron Next Generation riimu kausivärinen kuosi ja pehmustettu niskahihna ja turparemmi säädöillä. Kestävä riimu jossa tukevat soljet ja Eskadron printti turvan päällä. Kauden värit, koot Pony- X-Full.
  32,95 €
 • Eskadron Next Generation PIN BUCKLE riimu
  Eskadron NexT Generation riimu kausiväreissä. Pehmustettu niskahihna ja turparemmi säädöillä. Kestävä riimu jossa tukevat soljet ja Eskadron printti turvan päällä. Koot Pony- X-Full.
  27,95 €
 • Eskadron Next Generation FauxFur riimu
  Eskadron NexT Generation riimu kausiväreissä. Pehmustettu niskahihna ja turparemmi säädöillä. Kestävä riimu jossa tukevat soljet ja Eskadron printti turvan päällä. Koot Pony- X-Full.
  43,95 €
 • Eskaron Next Generation PANIC HOOK riimunnaru
  Eskadron Next Generation sarjan riimunnaru paniikkiluokolla ja nimilapulla jonka sävyt yhdistyvät kausivärisiin riimuihin.
  11,50 €
 • Eskadron Next Generation SWIVEL HOOK riimunnaru
  Eskadron Next Generation sarjan riimunnaru pistoolilukolla ja nimilapulla jonka sävyt yhdistyvät kausivärisiin riimuihin.
  11,50 €
 • Eskadron Next Generation Rope thick PANIC SNAP
  Eskadron Next Generation sarjan paksu ja pyöreä riimunnaru paniikkilukolla ja nimilapulla jonka sävyt yhdistyvät kausivärisiin riimuihin.
  12,95 €
 • Eskadron Next Generation CARABINER SNAP riimunnaru
  Eskadron Next Generation sarjan paksu ja pyöreä riimunnaru pistoolilukolla ja nimilapulla jonka sävyt yhdistyvät kausivärisiin riimuihin.
  12,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2