Eskadron Platinum

Eskadron Platinum

Tuotteet 1-24 / 32

Eskadron Platinum Edition 2017/2018 Uusi Eskadron Platinum mallisto on todellista luksusta, upeita materiaaleja ja trendikkäitä värejä. Kauden loimet, satulahuovat, huput, pintelit, riimut ja suojat väreissä darknavy, silvergrey, lightberry ja violetgrey. Kaikki tuotteet ovat Limited Edition eli tee tilauksesi heti niin et jää ilman!
 • Eskadron PLATINUM JERSEY loimi
  Loimessa korkealaatuinen jerseymateriaali, jossa on sileä ulkopinta ja pehmeä sisäpinta. Loimi on joustava, irrotettavilla ristivöillä. Platinum-logo vasemmalla puolella, tunnus symboloi ESKADRON-laatua. Platinum Collection by ESKADRON on ainutlaatuinen ja tuotteita saatavilla vain rajoitettu erä! Tämän kokoelman tuotteita ei ole suunniteltu käytettäväksi päivittäin, vaan kilpailu ja edustustoimissa. Jotta voit nauttia näistä tuotteista pitkään, niitä on käsiteltävä erityisen varovasti, kun ne pestään ja kuivataan. Kaikki tuotteet ovat pestävissä 30 ° C: ssa. Varmista, että kaikki tarranauhakiinnikkeet ovat kiinni ja poista irrotettavat paljetilogot ennen pesua. Huomioi pesuohjeet.
  97,90 €
 • Eskadron PLATINUM EMBOSS fleeceloimi
  Eskadron PLATINUM FLEECELOIMI EMBOSS on korkealaatuista fleecemateriaalia. Emboss logo painettu molemmin puolin.
  97,90 €
 • Eskadron PLATINUM fleeceloimi STRIPE
  Eskadron PLATINUM FLEECELOIMI STRIPE laadukasta fleeceä molemminpuolisella stripe aplikaatiolla. Logo tarrakiinnityksellä, vaihdettavissa.
  97,90 €
 • Eskadron PLATINUM Fleeceloimi ORNAMENTS
  Eskadron PLATINUM FLEECELOIMI ORNAMENTEIN on laadukasta fleeceä irroitettavilla ristivöillä.
  86,90 €
 • Eskdron PLATINUM fleeceloimi CRYSTAL
  Loimessa sisäpuolella irrotettavat ristivyöt ja mustat, satiinimetallikiinnikkeet. Platinum-logo loimen vasemmalla puolella luo tyyliä ja tunnustaa tuttua ESKADRON-laatua. Platinum Collection by ESKADRON on limited collection, saatavilla siis vain rajoitettu erä! Collectionin tuotteita ei ole suunniteltu käytettäväksi päivittäin, vaan kilpailu ja edustustoimissa. Jotta voit nauttia näistä tuotteista pitkään, niitä on käsiteltävä erityisen varovasti, kun ne pestään ja kuivataan. Kaikki tuotteet ovat pestävissä 30 ° C: ssa. Noudata huolellisesti pesuohjeita ja käytä pesupussia.
  86,90 €
 • Eskadron PLATINUM Fleeceloimi ELEGANCE
  Platinum fleeceloimi irrotettavilla ristivöillä mustin, satiinipäällysteisin metallisoljin. Platinum logo vasemmalla puolella. Platinum Colletion tuotteita saatavilla vain rajoitettu erä! Huomaa kuitenkin, että tämän kokoelman tuotteita ei ole suunniteltu käytettäväksi päivittäin. Jotta voit nauttia näistä tuotteista pitkään, niitä on käsiteltävä erityisen varovasti, kun ne pestään ja kuivataan. Kaikki tuotteet ovat pestävissä 30 ° C: ssa. Noudata huolellisesti pesuohjeita.
  97,90 €
 • Eskadron PLATINUM PRO COVER loimi
  Eskadron PLATINUM PRO COVER WAFFLEWEAVE Hyönteisloimen selkäosa vohvelia. Ristivyöt ja etukiinnitykset.
  86,90 €
 • Eskadron PLATINUM Vohveliloimi
  Eskadron PLATINUM Vohveliloimi irroitettavin ristivöin .
  86,90 €
 • Eskadron PLATINUM COTTON PERFORMANCE Satulahuopa
  Platinum Cotton Performance satulahuopa tuplatereellä. Käytännöllinen ja kaunishuopa kilpailuihin ja kotikäyttöön. Platinum Colletion tuotteita saatavilla vain rajoitettu erä! Huomaa kuitenkin, että tämän kokoelman tuotteita ei ole suunniteltu käytettäväksi päivittäin. Jotta voit nauttia näistä tuotteista pitkään, niitä on käsiteltävä erityisen varovasti, kun ne pestään ja kuivataan. Kaikki tuotteet ovat pestävissä 30 ° C: ssa. Noudata huolellisesti pesuohjeita.
  71,50 €
 • Eskadron PLATINUM COTTON BIG SQUARE Satulahuopa
  Hohtava Cotton Big Square satulahuopa on elegantti, tuttu malli. Logo kilpailunumeroon vaihdettavalla tarrakiinnityksellä. Kauden kauniit värit.
  77,00 €
 • Eskadron PLATINUM MICRO ORNAMENTS Satulahuopa
  Eskadron PLATINUM MICRO ORNAMENTS Satulahuopa kauniilla ornamenttikirjailuprintillä ja hohtavalla kantilla. Huovassa logo vasemmalla puolella ja käytännöllinen Cool-dry vuori.
  77,00 €
 • Eskadron PLATINUM COTTON AVERAGE Satulahuopa
  Eskadron PLATINUM COTTON AVERAGE Satulahuopa kauniissa kauden väreissä.
  66,00 €
 • Eskadron PLATINUM VELVET CRYSTAL Satulahuopa
  Eskadron PLATINUM VELVET CRYSTAL Satulahuopa samettia, upotetuin koristekivin. Luksushuovassa tuplatereet ja tekoturkis säällä sekä Cool dry vuori.
  77,00 €
 • Eskadron PLATINUM COTTON CRYSTAL Satulahuopa
  Cotton Crystal satulahuopa on käytännöllisen elegantti huopa Cool Dry vuorella ja tuplaterenauhalla. Vasemmalla puolella Eskadrton Crystal -logo. Platinum Colletion tuotteita saatavilla vain rajoitettu erä! Huomaa kuitenkin, että tämän kokoelman tuotteita ei ole suunniteltu käytettäväksi päivittäin. Jotta voit nauttia näistä tuotteista pitkään, niitä on käsiteltävä erityisen varovasti, kun ne pestään ja kuivataan. Kaikki tuotteet ovat pestävissä 30 ° C: ssa. Noudata huolellisesti pesuohjeita.
  77,00 €
 • Eskadron PLATINUM GLOSSY CRYSTAL Satulahuopa
  Eskadron Platinum Glossy Crystal satulahuopa Crystal -logolla. Huovassa silikoni liukueste satulalle ja Cool Dry vuori. Saatavilla vain rajoitettu erä.
  77,00 €
 • Eskadron PLATINUM VELVET ORNAMENTS Satulahuopa
  Eskadron Platinum Velvet Ornaments satulahuovan pinta on samettia, elegantein ornament kuvioin. Huovassa Cool Dry -vuori, tuplatere ja Platinum -logo vasemmalla puolella. Saatavilla vain rajoitettu erä.
  77,00 €
 • Eskadron PLATINUM GLOSSY ORNAMENTS Satulahuopa
  Eskadron Platinum Glossy Ornament satulahuovassa on kaunis, ornament-kuvioitu pinta ja Cool Dry -vuori. Eskadron Platinum -brodeeraus vasemmalla puolella, tuplatereet ja glossy -kanttinauha. Saatavilla vain rajoitettu erä.
  71,50 €
 • Eskadron PLATINUM GLOSSY BIG SQUARE Satulahuopa
  Eskadron Platinum Glossy Big Square satulahuopa kauden kaunein värein. Huovassa sädehtivä, Glossy -pinta ja Cool Dry -vuori sekä paksu toppaus ja silikoniset liukuesteet satulalle. Huovan oikealla Platinum brodeeraus ja vasemmalla puolella tarrakiinnityksellä Platinum logo, joka vaihdettavissa esimerkiksi kilpailunumeroon. Kauniina yksityiskohtana lisäksi molemmin puolin kulkeva ornamenttiraita. Reunassa tuplatere ja glossy-kanttaus.
  77,00 €
 • Eskadron PLATINUM GLOSSY STRIPED Satulahuopa
  Eskadron Platinum Glossy Striped huopa on kauniin kiiltävä ja raidoitettu. Lisänä silikoniset liukuesteet satulalle. Huovassa paksu toppaus, Cool Dry-vuori, tuplatereet ja Glossy -kantti. Saatavilla vain rajoitettu erä!
  77,00 €
 • Eskadron PLATINUM Hoitolaukku
  Eskadron PLATINUM Hoitolaukku kauden kauniin kiiltävissä väreissä.
  42,90 €
 • Eskadron PLATINUM GLOSSY Riimu
  Eskadron PLATINUM GLOSSY Riimu toppauksin ja mustin satiinipintaisin soljin.
  33,00 €
 • Eskadron PLATINUM PINBUCKLE Riimu
  Eskadron PLATINUM nailoniimu toppauksin ja mustin satiinipintaisin soljin. on tuttua Eskadron laatua.
  27,50 €
 • Eskadron PLATINUM GLOSSY FAUX FUR Riimu
  Eskadron PLATINUM GLOSSY FauxFur nailonriimu toppauksin ja mustin satiinipintaisin soljin, sekä tekoturkispehmukkein.
  42,90 €
 • Eskadron PLATINUM Artwork korvahuppu
  Eskadron Platinum Artwork korvahuppu on elastista materiaalia ja sopii täydellisesti suoralle otasapannalle. Otsalla kolminkertainen terenauha Eskadron logo.
  33,00 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2