Euro-Star winter 2016

10 Tuotetta

 • Ladies Pascall full

  Normaali hinta: 125,32 €

  Special Price 75,19 €

 • La Zohra Softshell FullGrip

  Normaali hinta: 153,04 €

  Special Price 91,82 €

 • Euro-Star softshelltakki Kathy
  Euro-starin softshellkankainen tekninen ja sporttinen takki, joka hengittää erinomaisesti ja kestää sadetta sekä tuulta. Takissa irroitettava huppu, kaksi vetoketjullista taskua ja kaksitievetoketju. Materiaali 95% polyesteria, 5% elastaania.

  Normaali hinta: 139,95 €

  Special Price 83,97 €

 • Euro-Star toppatakki Florentina
  Euro-Starin sporttinen lyhyt tikkitakki ratsastukseen ja vapaa-aikaan. Likaa ja vettä hylkivä polyesteripinta ja irroitettava huppu. Kivat yksityiskohdat ja näyttävä tikkaus. Koot XS-XXL.

  Normaali hinta: 167,90 €

  Special Price 100,74 €

 • Euro-star takki Lee
  Euro-starin pidemmän mallinen takki, joka valmistettu veden- sekä tuulenkestävästä materiaalista. Erittäin urheilullinen takki, jossa irroitettava huppu sekä takana avattavat halkiot ratsastusta varten. Hupussa lämmittävä tekokuitusisusta. Reilusti taskuja, myös pieni piilotasku takin sisällä tärkeillle tavaroille. Joustavat resorit hihansuissa sekä helmassa varmistamassa istuvuutta. Hihat kiristettävissä. Takki on unisex-malli, joka sopii niin miehille kuin naisille muotoilunsa ja väriensä puolesta.

  Normaali hinta: 233,95 €

  Special Price 140,37 €

 • Euro-star liivi Katalina
  Euro-starin sporttinen liivi, joka valmistettu sotshellista. Materiaali on veden- sekä tuulenkestävää ja likaa hylkivää. Liivissä on irroitettava huppu, kaksi vetoketjullista taskua ja pystyynnostettavat kaulukset. Materiaali 95% polyesteria ja 5% elastaania.

  Normaali hinta: 106,95 €

  Special Price 64,17 €

 • Euro-Star fleecetakki Vonda
  Euro-Starin ihanan lämmin fleecetakki talveen teddyvuorella. Material mix koristeet ja kaksitie vetoketju sekä vetoketjulliset etutaskut. Monta väriä ja koot XS-XXL.

  Normaali hinta: 97,90 €

  Special Price 78,32 €

 • Euro-star takki Valentin
  Euro-starin sporttinen takki, joka valmistettu teknisen materiaalin ja fleecen yhdistelmästä. Takissa pystyynnostettavat kaulukset ja ihana teddyvuori. Kaksi vetoketjullista taskua. Kangas 100% polyesteria.

  Normaali hinta: 106,95 €

  Special Price 64,17 €

 • Euro-star collegetakki Felia
  Euro-starin erittäin tekninen ja urheilullinen takki, jossa yhdistyy hupparin ja takin ominaisuudet. Materiaali pehmeää fleecemäistä neuloskangasta ja yksityiskohdat softshellia. Takissa korkea kaulus sekä huppu.

  Normaali hinta: 148,40 €

  Special Price 89,04 €

 • Euro-star collegetakki Gertje
  Euro-starin naisten collegetakki, jossa pystyynnostettavat kaulukset sekä kaksi vetoketjullista taskua. Takin materiaali erittäin hengittävää ja urheiluun soveltuvaa 40% polyesteria, 35% villaa ja 25% puuvillaa. Takin kauluksessa ihana tekokuituinen villavuori. Hihojen sisäsyrjään ja kylkiin on käytetty verkkokangasta hengittävyyden takaamiseksi.

  Normaali hinta: 95,30 €

  Special Price 57,18 €