HV Polo Crown winter 2016

10 Tuotetta

 • HV Polo Crown ratsastussukat Charlotte
  HV Polo Crown malliston lämpimät paksupohjaiset polvisukat ratsastukseen. Sporttinen malli puuvillasekoitetta. Hyvät värit ja koot 31-46.
  12,95 €
 • HV Polo Ratsastushousut Jody FS
  HV Polo Crown sarjan hienot ratsastushousut naisille perinteisillä keinomokkaisilla kokopaikoilla. Tässä mallissa kauniit brodeeratut yksityiskohdat ja strassikoristeet taskujen reunoissa. Mukavat lycra insertit lahkeissa. Housujen materiaali on laadukas ja tukeva 72% micro Polyester, 18% Cotton, 10% Elastane. Koot normaalimitoituksella 32-42 ja kaksi väriä.
  123,95 €
 • HV Polo Ratsastushousut Emma FS
  HV Polo Crown sarjan näyttävät ratsastushousut perinteisllä keinomokkaisilla kokopaikoilla naisille. Taskuissa hienot vetoketjut ja brodeeraukset. Vähän tukevampi kangas syksyyn ja talveen sekä lycra insertit lahkeissa. Ajattomat värit sininen ja ruskea.
  145,95 €
 • HV Polo Ratsastushousut Emma SKP
  HV Polo Crown sarjan näyttävät ratsastushousut grip-polvipaikoilla. Taskuissa hienot vetoketjut ja brodeeraukset. Vähän tukevampi kangas syksyyn ja talveen sekä lycra insertit lahkeissa. Ajattomat värit sininen ja ruskea.
  145,95 €
 • HV Polo fleecetakki Linda
  HV Polo Crown malliston ihanan pehmeä fleecetakki pystykauluksella ja teddysomisteilla. Vetskaritaskut edessä sekä näyttävä brodeeraus selkäpuolella. Koot XS-XL ja kausivärit.
  102,95 €
 • HV Polo fleecehuppari Khelly
  HV Polo Crown sarjan ihana lämmin ja pehmeä fleecehuppari joss huppu vuorattu teddykarvalla. Näyttävät printit ja strassikoristeet.
  101,95 €
 • HV Polo paita Elsha
  HV Polo Crown sarjan näyttävästi koristettu paita pitkillä hihoilla. Paidan materiaali on mukava 95% puuvilla ja 5% lycra. Ihanat värit ja koot XS-XL.
  57,95 €
 • HV Polo kauluspaita Thessa
  HV Polo Crown malliston best seller on näyttävä kauluspaita vapaa-aikaan. Paidan kauluksessa kangas vuori ja rinnassa näyttävä brodeeraus strassikoristein. Paidan laadukas materiaali on 95% puuvillaa ja 5% lycraa. Kausivärit ja koot XS-XXL.
  68,95 €
 • HV Polo softshelltakki Lieke
  HV Polo Crown malliston hupullinen softshelltakki naisille. Tuulenpitävä ja vettähylkivä takki on toimiva ratsastuksessa ja siinä on kaksitievetoketju. Vetoketjulliset taskut edessä ja kiristysnauha helmassa. Takin selässä upea iso brodeeraus strassikoristein. Kausivärit ja koot XS-XXL.
  120,95 €
 • HV Polo hivutussuojat Lindsey
  HV Polo Crown sarjan matalat takajalan hivutussuojat joissa teddyvuori. Hyvin iskuja vaimentava TPR-polymeeripinta ja tarrakiinnitys. Yhdistä saman sarjan etujalan jännesuojiin setiksi. Kivat värit ja cob sekä full koko.
  29,65 €